Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές σε προσφορά

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το Jorte έχει περισσότερες επιλογές και είναι και free

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Άλλο ένα τούμπανο racing game με άντε γειά γραφικά:

Flashout 3D: 0,79€

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

• 2 weeks later...
Το τσίμπησα και εγώ αρκετά τίμια προσφορά.

Μπροστά στα 76 cents του Swype, δεν θα το έλεγα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το Swiftkey άξιζε όταν είχε προώθηση το play και το έδινε 0.25€ (ή κάτι παραπλήσιο). Ανάλογα με το πόσο πολύ γράφει κανείς στο κινητό, κι εγώ θεωρώ ότι τα 2€ είναι πολλά.

Mιας κι εδώ αναφερόμαστε μόνο στην προσφορά αυτή καθ'αυτή, θα ήταν καλύτερο να συνεχίσουμε εδώ τα περί πληκτρολογίων ;)
Τhe end of an era...

• 2 weeks later...
Σε προσφορά το tTorrent στα 0.77€.

Μεγάλε είσαι αρχηγός. Thank you very much!

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

• 2 weeks later...

ελαβα mail απο το tapatalk

αυτο:

Get Tapatalk app for free!

To celebrate our 4th year anniversary, Tapatalk app is now completely free. Checkout Tapatalk 2 for Android in Amazon App Store, Tapatalk 4 (Beta) in Google Play, and the original Tapatalk app for iOS is also free in Apple App Store! Another reason to activate Tapatalk on your forum - get them now!

εκτός από την 4η εκδοση που ειναι betta, εγώ δεν βλέπω κάποια άλλη δωρεάν βέβαια..

εκτός από την 4η εκδοση που ειναι betta, εγώ δεν βλέπω κάποια άλλη δωρεάν βέβαια..

http://www.amazon.com/QUOORD-SYSTEMS-LIMITED-Taptalk-Developement/dp/B0055ELS7U/ref=sr_1_1?s=mobile-apps&ie=UTF8&qid=1371564398&sr=1-1&keywords=tapatalk+2

Δεν το έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Ποιά από τις δύο εκδόσεις να βάλω;

Η έκδοση 4 είναι beta, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Η 2 είναι stable και τη χρησιμοποιώ αρκετούς μήνες. Μιας και είναι δωρεάν, δοκίμασε και τις 2 εκδόσεις, και κράτα όποια σου αρέσει περισσότερο.

Η έκδοση 4 είναι beta, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Η 2 είναι stable και τη χρησιμοποιώ αρκετούς μήνες. Μιας και είναι δωρεάν, δοκίμασε και τις 2 εκδόσεις, και κράτα όποια σου αρέσει περισσότερο.

Παταω στο λινκ που έδωσες,κατεβάζω το Amazon app store αλλά μετά δεν τη βρίσκω. Μήπως ήταν για μια μέρα;

Ο.κ. νομίζω ότι το βρήκα

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Ήθελα να ρωτήσω και εγώ για το tapatalk του Amazon που εγκατέστησα.

Αυτή είναι η 2.

Πριν το χρεωνανε; Αλλιώς ποιο το όφελος αυτής της έκδοσης;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αυτά είναι βλακείες. Εγώ αγόρασα την απλή 2 και τώρα θα την κάνουν δωρεάν και θα πουλάνε την παλιά HD ως 4. Πεταμένα λεφτά...
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

εισαι σίγουρος? γιατί στο play ακόμα επι πληρωμή την έχουν (3€)

όπως και να χει, δεν ξερω αν θα έδινα λεφτά πάλι για την εφαρμογή, εφόσον την έχω ήδη μια φορά..

ΑΝ μου ζητήσουν λεφτά για την νέα αναβάθμιση, θα φάνε ξέχεσμα :)

ΑΝ το πάνε σε μοντέλο, οι παλιοί πάρτε την αναβάθμιση, οι νέοι δωρεάν την 2-παλιά, επι πληρωμή την 4-καινούρια νομίζω θα είναι κομπλέ...

εισαι σίγουρος? γιατί στο play ακόμα επι πληρωμή την έχουν (3€)

όπως και να χει, δεν ξερω αν θα έδινα λεφτά πάλι για την εφαρμογή, εφόσον την έχω ήδη μια φορά..

ΑΝ μου ζητήσουν λεφτά για την νέα αναβάθμιση, θα φάνε ξέχεσμα :)

ΑΝ το πάνε σε μοντέλο, οι παλιοί πάρτε την αναβάθμιση, οι νέοι δωρεάν την 2-παλιά, επι πληρωμή την 4-καινούρια νομίζω θα είναι κομπλέ...

Στο μάρκετ του amazon η 2 είναι δωρεάν. Για όσους από εμάς έκαναν το λάθος και αγόρασαν την απλή 2 θα μείνουμε με την 2 ενώ όσοι αγόρασαν την HD θα πάρουν δωρεάν την 4. Το μόνο που θέλω είναι να βάλουν το software menu κι ας μείνω με την απλή 2. Αλλά φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούν με την παλιά.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

η hd δεν ειναι μονο για tablets? στο sola δεν με αφηνει να την αγορασω πάντως..

δηλαδή πάνε να ενοποιήσουν tablets + phones αλλά τα phones θα πρέπει να πληρώσουν πάλι, ενώ τα tablets όχι αν καταλαβαίνω καλά..

πάντως στο φόρουμ τους βρήκα αυτό:

Yes it will be a sale to all TT2 users and will last for few days, the same fashion we did the sales like last time with HD :)

https://support.tapatalk.com/threads/tapatalk-hd-and-tapatalk-4-to-be-merged.18609/#post-97214

προς mods: μιας και κατά καιρούς γίνονται αρκετές συζητήσεις για το tapatalk και εδώ και στο topic με τις προτάσεις, μήπως να κάνατε ένα split σε καινούριο topic για την εφαρμογη?

Όσοι χρησιμοποιείτε amazon app store, δουλεύει κανονικά για κατοίκους Ελλάδας, ή χρειάζεται κάποια πατέντα? Επίσης ισχύουν τα free app of the day κλπ?

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές σε προσφορά