junglist Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Συγνωμη ρε παιδια αλλα δεν ξερω !!! Οταν λεμε <<Από τις ρυθμίσεις του link2sd επιλέγουμε να κάνει Link αυτόματα τις εφαρμογές και πάμε και κάνουμε χειροκίνητα Link εμείς ότι είναι μέσα περασμένο ήδη>> Πως ακριβως γινεται το link k πως θα τις κανω να πηγαινουν στην καρτα αυτοματα Τρέχει κανονικά το πρόγραμμα; Έπαιξες καθόλου με τις ρυθμίσεις του; Εκεί υπάρχει το να ορίσεις στο αυτόματο να περνάει τις νέες εφαρμογές. Επίσης στο γενικό μενού σου έχει όλες τις περασμένες εφαρμογες του κινητού σου. Πας μια μια και αν σου επιτρέπει, τις περνάς με κλικ στην κάρτα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. May 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Έχει και μαζική επιλογή :) Ψάχτε λίγο το πρόγραμμα και τις επιλογές του. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidraki Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 καλημέρα μετά από εγκατάσταση μιας εφαρμογής δεν ανοιγη καθόλου το τηλέφωνο ούτε συνδέεται με το kies (ανοιγη μόνο στην αρχή το λογότυπο samsung )αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος θα το εκτιμούσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. June 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 καλημέρα μετά από εγκατάσταση μιας εφαρμογής δεν ανοιγη καθόλου το τηλέφωνο ούτε συνδέεται με το kies (ανοιγη μόνο στην αρχή το λογότυπο samsung )αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος θα το εκτιμούσα Η μόνη λύση αν δεν ανοίγει είναι η επαναφορά στην αρχική κατάσταση, ελπίζω να έχεις backup. Πατάς Power το κεντρικό κουμπί και το vulume up ταυτόχρονα και σε βάζει στο μενού από κει επιλέγεις factory reset ή κάπως έτσι δεν το θυμάμαι ακριβώς κάνε και ένα wipe και θα δουλέψει. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidraki Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 ευχαριστώ για τον χρόνο σας το είχα κάνει και δεν δούλεψε το πήγα είδη στο κατάστημα όπου αγοράστηκε ελπίζω να μην με χρεώσουνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Και ποια είναι αυτή η εφαρμογή που πιστεύεις ότι κόλλησε όλο το κινητό;; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 παιδια εχω προβλημα, μου γραφει οτι δεν υπαρχει αρκετος χωρος στη μνημη ενω ολες οι εφαρμογες που εχω εγκαταστησει ειναι στην sd card. μαλιστα για να σιγουρευτω εκανα και αφαιρεση της καρτας και οντως δεν λειτουργουν τα προγραματα. κατεβαζοντας ενα προγραμα βλεπω οτι γεμιζει ομως ο χωρος αποθηκευσης του συστηματος. ακομα και στα μηνυματα μου εγραψε οτι δεν εχει επαρκη χωρο. για δωστε καμια συμβουλη πριν το σπασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. June 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 παιδια εχω προβλημα, μου γραφει οτι δεν υπαρχει αρκετος χωρος στη μνημη ενω ολες οι εφαρμογες που εχω εγκαταστησει ειναι στην sd card. μαλιστα για να σιγουρευτω εκανα και αφαιρεση της καρτας και οντως δεν λειτουργουν τα προγραματα. κατεβαζοντας ενα προγραμα βλεπω οτι γεμιζει ομως ο χωρος αποθηκευσης του συστηματος. ακομα και στα μηνυματα μου εγραψε οτι δεν εχει επαρκη χωρο. για δωστε καμια συμβουλη πριν το σπασω... Φέρτο μου εδώ να στο σπάσω εγώ. Άκου οι εφαρμογές που κάνουν εγκατάσταση στην κάρτα τρώνε χώρο και από την μνήμη του κινητού. Ο καλύτερος τρόπος είναι με το Link2sd να κάνεις Link τις εφαρμογές με το οδηγό που έχω στο πρώτο ποστ Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 (edited) Εμένα... στο Galaxy ACE, γιατί δεν μου κάνει mount το δευτερο partition? EDIT : Παρώτι το 2ο partition το είχα φορμάρει σε EXT3, στο link2sd έπρεπε να ορίσω EXT2, για να το δει και να το κάνει mount Edited July 4, 2012 by andreasp Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Έκανα πετυχημένο root σύμφωνα με τις οδηγίες της πρώτης σελίδας, κατέβασα και το EaseUS partition master. Μιας που δεν έχω card reader:cry: μπορώ να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο σαν συνδεδεμένη συσκευή USB και να κάνω έτσι το partition; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Έκανα πετυχημένο root σύμφωνα με τις οδηγίες της πρώτης σελίδας, κατέβασα και το EaseUS partition master. Μιας που δεν έχω card reader:cry: μπορώ να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο σαν συνδεδεμένη συσκευή USB και να κάνω έτσι το partition; Νομίζω θέλει μόνο μέσω card reader. Βρίσκεις κάτι φθηνά από Ebay σε στυλ USB stick με 1€. ;-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 (edited) Εντάξει, ήρθε και το card reader. α) Πρέπει να κάνω πρώτα το partition και μετά να εγκαταστήσω το link2sd; το έχω ήδη εγκαταστήσει. β) Το μέγεθος partition πάει κατά ποσοστιαία αναλογία με την χωρητικότητα της κάρτας SD ή δεν παίζει ρόλο; Τελικά έκανα όπως φαίνεται μάλλον πετυχημένο partition. Από 32gb κάρτα έδωσα στο partition τα 3gb περίπου. Το τηλεφ. λειτουργεί κανονικά. Τις δυνατότητες αυτής της ιστορίας θα τις παρατηρήσω και θα τις καταλάβω σιγά σιγά απ' 'ο,τι κατάλαβα διαβάζοντας όλο το νήμα. Μόνο να ρωτήσω κάτι που δεν κατάλαβα καλά στις ρυθμίσεις εκεί που λέει προς το τέλος ο DeathAngel: "Από τις ρυθμίσεις του link2sd επιλέγουμε να κάνει Link αυτόματα τις εφαρμογές και πάμε και κάνουμε χειροκίνητα Link εμείς ότι είναι μέσα περασμένο ήδη." Δεν έκανα κανένα χειροκίνητο link γιατί σαν πρωτάρης δεν το ρισκάρισα. Όμως έκανα την σύντομη επανεκκίνηση. Όπως είπα φαίνονται όλα εντάξει. Μήπως έκανα καμιά πατάτα με αυτό το χειροκίνητο link που δεν έκανα; Edited July 15, 2012 by alieus Προχώρησα χωρις να περιμένω απάντηση. ΣαββατοΚύριακο γαρ :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Απορία. Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, χάνεται το root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Όχι, το root παραμένει απλά θα πρέπει να κατεβάσεις πάλι την εφαρμογή Superuser από το Play Store. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Και εγω το ιδιο θεμα εχω δεν βαζει τις εφαρμογες που επιλεγω στο 2ο partition αλλα στο πρωτο μαζι με τα υπολοιπα αρχεια μου! Τι μπορω να κανω? Εψαξα τις ρυθμισεις αλλα δεν καταφερα κατι. Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bohemes Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Καλησπέρα, προσπαθώ να κατεβάσω το απαιτούμενο αρχείο για να κάνω root από το αρχικό ποστ, αλλά μου βγαίνει μια σελίδα google drive.Μπορεί κάποιος να δώσει ένα σωστό link;. edit: problem solved edit2: Εχω μπει στο system recovery και ενώ πατάω apply update from sdcard μου λέει ότι failed to mount \sdcard.. Τις πταίει; Edited July 20, 2012 by Bohemes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Καλησπέρα, προσπαθώ να κατεβάσω το απαιτούμενο αρχείο για να κάνω root από το αρχικό ποστ, αλλά μου βγαίνει μια σελίδα google drive.Μπορεί κάποιος να δώσει ένα σωστό link;. edit: problem solved edit2: Εχω μπει στο system recovery και ενώ πατάω apply update from sdcard μου λέει ότι failed to mount \sdcard.. Τις πταίει; Στο 9ο post δίνω link για απευθείας κατέβασμα. Το δοκίμασες; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bohemes Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Στο 9ο post δίνω link για απευθείας κατέβασμα. Το δοκίμασες; Το κατάφερα τελικά να το κατεβάσω, είχα κανει και εντιτ, ευχαριστώ πολύ πάντως. Τώρα έχω πρόβλημα γιατι δεν το διαβάζει από την κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Ανέβασα το root file και σε mediafire. Αν μπορεί κάποιος mod να το βάλει στο 1ο post. http://www.mediafire.com/?a6qpv1emoxucx5g Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
offes Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Ανέβασα το root file και σε mediafire. Αν μπορεί κάποιος mod να το βάλει στο 1ο post. http://www.mediafire.com/?a6qpv1emoxucx5g Root Κατεβάζουμε το αρχείο αυτό (Πάνω αριστερά έχει ένα κουμπί file το πατάμε και επιλέγουμε download από κει) (Εναλλακτικό link) Το περνάμε στην κάρτα sd του κινητού μας χύμα. Με κλειστό το κινητό πατάμε ταυτόχρονα το κουμπί αύξησης της έντασης (vol up) το home (κεντρικό κουμπί) και το Power δεξιά για να μας βάλει στο system recovery. Από το μενού που μας βγάζει επιλέγουμε apply update from sdcart (η πλοήγηση στο μενού γίνεται με τα κουμπιά αύξησης και μείωσης του ήχου και η επιλογή με το κουμπί home) και επιλέγουμε το Update.zip που έχουμε περάσει στην κάρτα. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία κάνουμε επανεκκίνηση και είμαστε έτοιμοι. Αν τα έχουμε κάνει όλα σωστά στο μενού του κινητού θα μας βγάλει ένα νέο εικονίδιο που θα λέει super user. Για unroot για το Galaxy Υ DUOS κατεβάζουμε αυτό εδώ το αρχείο και κάνουμε την ίδια διαδικασία με το root μόνο που για αντί update.zip επιλέγουμε το unroot.zip. Link2sd Το Link2sd για μένα είναι το καλύτερο πρόγραμμα του είδους του, γιατί μεταφέρει τα πάντα σε ένα δεύτερο παρτίσιον στην sd με αποτέλεσμα να έχουμε όσο χώρο θέλουμε για εφαρμογές Προτείνω κάπου 500-700 MB ανάλογα με τις ανάγκες σας. Οδηγίες εγκατάστασης. Για να δουλέψει το Linkk2sd πλήρως πρέπει να έχουμε ένα δεύτερο Primary partition στην sd cart σε φορμάτ ext2 ή ext3. Για να το κάνουμε αυτό θέλουμε ένα πρόγραμμα διαχείρισης παρτίσιον, υπάρχουν πολλά εγώ προτείνω το easeus partition master που έχει και δωρεάν έκδοση και μπορούμε να το κατεβάσουμε από εδώ και επιλέγουμε την home edition που είναι δωρεάν. Στην συνέχεια βάζουμε την sd cart σε έναν reader και ανοίγουμε τον EASEUS Βλέπουμε την παρακάτω οθόνη. Επειδή σίγουρα έχουμε πράγματα μέσα στην κάρτα μας επιλέγουμε να κάνουμε resize το Partition αφήνοντας ελεύθερο χώρο για το νέο Partition που θα δημιουργήσουμε. Οθόνη 2 Στην συνέχεια επιλέγουμε τον αδιαμόρφωτο τμήμα της κάρτας και πατάμε create, θα μας βγάλει ένα παράθυρο που λέει ότι τα windows αναγνωρίζουν μόνο ένα Primary partition πατάμε οκ και συνεχίζουμε. Από το παράθυρο που μας βγάζει επιλέγουμε primary και ext2 ή ext3 ότι θέλουμε και πατάμε οκ. Οθόνη 3 Αν έχουμε κάνει τα πάντα σωστά θα πρέπει να βλέπουμε περίπου αυτό. Οθόνη 4 Πατάμε aply πάνω αριστερά και περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Στην συνέχεια βάζουμε την κάρτα στο κινητό το ανοίγουμε και περνάμε το Link2sd από το google play Όταν το περάσει το τρέχουμε στο παράθυρο που βγάζει επιλέγουμε ext2 ή ext3 ανάλογα με το τι έχουμε επιλέξει στην διαμόρφωση, το πρόγραμμα ζητάει πρόσβαση root του την δίνουμε και όταν είναι έτοιμο μας ζητάει μια επανεκκίνηση την κάνουμε και είμαστε έτοιμοι. Από τις ρυθμίσεις του link2sd επιλέγουμε να κάνει Link αυτόματα τις εφαρμογές και πάμε και κάνουμε χειροκίνητα Link εμείς ότι είναι μέσα περασμένο ήδη. Κάνουμε μια επανεκκίνηση από τις ρυθμίσεις του link2sd (στο κεντρικό παράθυρο του προγράμματος πατάμε το αριστερό πλήκτρο επιλέγουμε περισσότερα και μετά σύντομη επανεκκίνηση). Προσοχή προσοχή το Link2sd για να δουλέψει απαιτεί να είσαι root αλλιώς δεν δουλεύει. Ad free Μια καλή εφαρμογή για το κινητό μας είναι η ad free χάρη στην οποία ξεφορτωνόμαστε τις διαφημίσεις σε κάποιες δωρεάν εφαρμογές, απαιτεί κι αυτή να είσαι root αλλά δουλεύει άψογα Η διαδικασία είναι ίδια και για τα Y και Y pro όπως και για το Y Duos Pro Καλησπερα σας θα ηθελα να μαθω ενω εχω κανει ακριβως ολα τα βηματα απο το 1ο post ανοιγω το Link2SD και μου λεει :<<το Link2SD δεν μπορει να αποκτησει προσβαση root. Εαν εχετε προσβαση root βεβαιωθειτε πως την επιτρεψατε στο Superuser.>> αν γινεται μια βοηθεια εχω το sony ericsson xperia x8.. Ευχαριστω εκ τον προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Καλησπερα σας θα ηθελα να μαθω ενω εχω κανει ακριβως ολα τα βηματα απο το 1ο post ανοιγω το Link2SD και μου λεει :<<το Link2SD δεν μπορει να αποκτησει προσβαση root. Εαν εχετε προσβαση root βεβαιωθειτε πως την επιτρεψατε στο Superuser.>> αν γινεται μια βοηθεια εχω το sony ericsson xperia x8.. Ευχαριστω εκ τον προτερων! Βρες στο κινητό σου την εφαρμογή Superuser. Εκεί μέσα τσέκαρε αν έχει στις επιτρεπόμενες εφαρμογές το Link2SD. Αν κατά λάθος έχει μπει στις αποκλεισμένες, άλλαξε τό να γίνει επιτρεπόμενη. Αν δεν το βρεις καθόλου μέσα στο Superuser, άνοιξε πάλι το Link2SD και περίμενε να βγάλει το μενού που ρωτάει αν του επιτρέπεις να πάρει δικαιώματα Superuser και πάτα Allow. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mediolanos Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Καλησπερα, εχω δυο βασικα προβληματα, προσπαθω να κανω root στο galaxy y duos, οταν εκανα reboot δεν μου εμφάνισε το superuser στο menu και δεύτερον, απο το μενού του easyus δεν μου εμφανίζει καθολου την καρτα μνήμης παρα μονο τους δυο σκληρούς που εχω. Καμια βοήθεια?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos2133 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεφορτωθώ τις default apps πχ samsung apps,latitude,youtube, ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεφορτωθώ τις default apps πχ samsung apps,latitude,youtube, ευχαριστω ! Απεγκατάσταση με το titanium backup (εφόσον είσαι root) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos2133 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 (edited) έκανα ολη την παραπάνω διαδικασία του link2sd αλλα εγκαταστώ εφαρμογές πηγαίνουν στην καρτα sd αλλα απο οτι βλέπω συνεχίζουν να τρώνε κάρτα μνήμης στο κινητό.Εχω τσεκάρει την αυτόματη επιλογη και έχω κανει και την επανακκίνηση,υπάρχει τίποτα που δεν έχω κάνει και γίνετε αύτο? τελικα ολα οκ ήταν απλως έιχα μια εφαρμογή η οποία με μπέρδευε με το πρόγραμμα,συγχαρητήρια για τους οδήγους σας,ευχαριστω πολύ ! Edited October 3, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts