elprimero Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 (edited) Θα συμφωνήσω και εγω με τον @ταξιδιώτης, πραγματικά η ποιότητα του κινητού κυμαίνεται σε άγνωστα για ανδροιδ επίπεδα. Όσο για την ταχύτητα του.... σπάει τά κοντερ το άτιμο. Nenamark2.... μπροστά από S3 και Νοτε2! Quadrant στην ταχύτητα μνημης κανενα, ούτε το padfone2 του φίλου μου, 2D γραφικά ούτε το padfone 2, στα 3D οριακά πισω μόνο από την adreno320... Στην ταχύτητα επεξεργαστών οριακά πίσω από τετραπυρηνους, που στην πραγματική χρήση τους εχω δει να λαγκαρουν ενω αυτό δεν ιδρώνει, στο Πi είναι πιο γρήγορο... τι να πούμε άλλο?? Ενα μεγάλο ευχαριστώ που μας κάνανε δωρο τις γιορτές τέτοιο κινητό. Και ενα μεγάλο μπράβο στην Asus. Edited January 5, 2013 by elprimero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makikp Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Μήπως ξέρει κανείς αν θα ξαναγίνει διαθέσιμο το κινητό;; πλέον δεν το βρίσκεις πουθενά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Μήπως ξέρει κανείς αν θα ξαναγίνει διαθέσιμο το κινητό;; πλέον δεν το βρίσκεις πουθενά... και θα ειναι λιγο δυσκολο να το δουμε παλι σε τιμη 270 η 350......το κιν ξεπουλησε λογω τιμης..ποτε δεν περιμενα οτι θα το αποκτουσα πακετο στα 270....καποιος στο φορουμ εγραψε οτι ισως να ξαναερθει παλι σε μια λογικη τιμη...καλη τυχη... Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Μήπως ξέρει κανείς αν θα ξαναγίνει διαθέσιμο το κινητό;; πλέον δεν το βρίσκεις πουθενά... Κι όμως παιδιά υπάρχει. Χθες στο public στο mall το είχε 270 το κινητο και 130 το station. Βέβαια ο άσχετος πωλητής έλεγε ότι δεν πωλούνται χωριστά. Σπεύσατε οι πιστοί όσο προλαβαίνετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makikp Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Κι όμως παιδιά υπάρχει. Χθες στο public στο mall το είχε 270 το κινητο και 130 το station. Βέβαια ο άσχετος πωλητής έλεγε ότι δεν πωλούνται χωριστά. Σπεύσατε οι πιστοί όσο προλαβαίνετε. Ξέρει κανείς αν υπάρχει Θεσσαλονίκη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Το πέρασα σε κάρτα SD αλλά μάλλον γίνεται και από την μνήμη του τηλεφώνου, με την επιλογή Apply update from cache αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Το αρχείο το κάνεις οπωσδήποτε unzip και μέσα υπάρχει το zip της rom το οποίο περνάς στην SD και μετά τα βήματα που είχα γράψει πιο πάνω (apply update from external storage). Έχεις διαβάσει κάπου για βελτιώσεις σε αυτή την rom; Και να πω και εγώ με την σειρά μου ότι στα 270€ το τηλέφωνο δεν έχει αντίπαλο!!! (μόνο η κάμερα δεν με εντυπωσιάζει :( το περίεργο πάντως είναι ότι του αδελφού μου με 4.0.3 τραβάει πολύ καλύτερες φωτό :wacko: ) Οι βελτιώσεις αναφέρονται από την asus στη σελίδα με τα downloads αλλά αφού λες ότι η κάμερα είναι καλύτερη με την 4.0.3 ίσως την κρατήσω. Απλά είχε βγάλει firmware update μόλις το άνοιξα το οποίο ποτέ δεν ολοκληρώθηκε. Γιατί δε δοκιμάζεις ένα ww firmware ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 (edited) Κι όμως παιδιά υπάρχει. Χθες στο public στο mall το είχε 270 το κινητο και 130 το station. Βέβαια ο άσχετος πωλητής έλεγε ότι δεν πωλούνται χωριστά. Σπεύσατε οι πιστοί όσο προλαβαίνετε. Παιδια το κινητο υπαρχει σε αποθεμα και στο public αλλα και στο multirama ........για το 2ρο μαλιστα ειμαι 1000% σιγουρος...........και λενε ψεματα ακομα και σε αυτους που το παραγγειλαν online τις τελευταιες ωρες πριν το αποσυρουν στις 29 του μηνος αν δεν κανω λαθος.........απλα εσπευσαν να το αποσυρουν σαν τρελοι απο το σιτε τους λογω βλακιας που εκαναν να το βαλουν 270 ευρο.....θεωρωντας οτι μπορουν να πουλησουν σκετο το κινητο...........ενω αυτο δεν γινετε καθως ειναι αυστηρη οδηγια της asus να πωλειτε πακετο και αν καποιος το ψηλιαζοταν (που το ψηλιαστηκαν πολλοι!!!!! ) και πηγαινε σε καμια διευθυνση εμποριου την ειχαν πιεει την πορτοκαλαδα.....παλι το λεω με σιγουρια.........και επισης στην περιγραφη τους περιεγραφαν το κινητο μαζι με το ταμπλετ.....ετσι στους πρωτους που παρηγγηλαν τις πρωτες μερες αναγκαστηκαν και τους το εστειλαν κομπλε μαζι με το ταμπλετ.........και εκαναν την αγορα της ζωης τους!!!!!!!........270 ευρο για πακετο το ταμπλετ και το τηλεφωνο ειναι ασυλυπτη τιμη και μαλιστα το αποθεμα τους ειναι 32αρια και ετσι στελνουν 32αρι αντι για 16αρι!!!!!!!!!.........απιστευτο παραγματικα.......τωρα για σκετο το τηλεφωνο απο εδω και περα στα 270 ευρο η στα 390 ευρο το συνολο παλι ειναι καλη προσφορα.......αλλα η προσφορα της αγνοιας τους στα 270 ευρο (φανταστειτε τι ασχετοι απο τεχνολογια διοικουν τα ελληνικα τεχνολογικα μαγαζια) ηταν πραγματικα σαν να στο κανουν δωρο με διαφορα για μενα η καλυτερη προσφορα των γιορτων!!!!!!! οι λογοι που το λεω αυτο εχουν να κανουν με τα τεχνικα χαρακτηριστηκα του κινητου που εχουν αναλυθει πολυ καλα απο συμφορουμητες παραπανω.........ειναι τουρμπινα παιδια!!!!!!!!αλλα το καταλαβαν δυστυχως και τωρα προσπαθουν να την βγαλουν καθαρη!!!!! Υ.Γ. Οι πληροφοριες που δινω παραπανω ειναι απο πληροφορηση μεσα απο τα συγκεκριμενα μαγαζια μιας και το εχω ψαξει πολυ το θεμα αυτες τις μερες για την συγκεκριμενη προσφορα και ειναι στανταρακι και δεν επιδεχετε καμια αμφισβητηση..............χαχαχαχαχα Edited January 5, 2013 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_kef Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Οι βελτιώσεις αναφέρονται από την asus στη σελίδα με τα downloads αλλά αφού λες ότι η κάμερα είναι καλύτερη με την 4.0.3 ίσως την κρατήσω. Απλά είχε βγάλει firmware update μόλις το άνοιξα το οποίο ποτέ δεν ολοκληρώθηκε. Γιατί δε δοκιμάζεις ένα ww firmware ; Γιατί η τελευταία ww είναι αυτή που έχω τώρα και που θα έχεις και εσύ αν κάνεις το update. Το κακό για μένα είναι είναι ότι μαζί με την 4.0.4 άλλαξε και το firmware της κάμερας και τώρα και με downgrade που έκανα δεν αλλάζει. Τώρα πια ελπίζω στην αναβάθμιση σε 4.1 Πάντως το κινητό πετάει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Ας το βάλει κάποιος σε λειτουργία μόνο WCDMA (3G) και να επιβεβαιώσει ότι συνδέεται κανονικά σε δίκτυο και ότι, όταν είναι συνδεδεμένο σε 3G, η μπάρα του σήματος δεν έχει κανένα σύμβολο (όπως Ε ή G)! Αυτο ακριβως που περιγραφεις ισχυει στην περιπτωση μου. Ας το επιβεβαιωσει και κανεις αλλος. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makikp Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Το ποστ του ακις44 είναι πολύ ενθαρρυντικό! επίσκεψη σε μουλτιράμα και παμπλικ και βλέπουμε... ακόμη και στα 390 σούπερ τηλέφωνο και ταμπλετάκι είναι πολύ καλή προσφορά. μακάρι να το βρούμε και εμείς που αργήσαμε να το πάρουμε χαμπάρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Το ποστ του ακις44 είναι πολύ ενθαρρυντικό! επίσκεψη σε μουλτιράμα και παμπλικ και βλέπουμε... ακόμη και στα 390 σούπερ τηλέφωνο και ταμπλετάκι είναι πολύ καλή προσφορά. μακάρι να το βρούμε και εμείς που αργήσαμε να το πάρουμε χαμπάρι. Φιλε μου πιστεψε με ξερω τι λεω....................στανταρ......τωρα τι θα σου πουν εκει ειναι αλουνου παπα ευαγγελιο........χαχαχα......οπως και το τι θα κανουν με αυτους που προλαβαν και το παραγγειλαν πρωτου να το κατεβασουν αρον αρον απο τα σιτε τους............και δεν εχουν παραλαβει ακομα........:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Στη δική μου περίπτωση, όταν το βάλεις μόνο σε WCDMA, ούτε συνδέεται με τον δικό μου πάροχο, ούτε βρίσκει κάποιο άλλο 3G δίκτυο όταν κάνεις χειροκίνητη αναζήτηση δικτύων! :( Μήπως είσαι με Q-card; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeLS Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Εμένα πιάνει άλλες φορές 3G, άλλες g,άλλες edge και άλλες hspa ! Όταν έχω χαμηλό σήμα συνήθως μέσα σε σπίτια πιάνει edge και g... Ή cosmote στη Λιβαδειά που ζω έχει πολύ καλό σήμα 3G! Τώρα αν είστε μέσα σε σπίτια που υπάρχουν παρεμβολές στο σήμα δεν φταίει ο πάροχος... Αν βέβαια έχει κατεβάσει την ισχύ ο πάροχος λόγω έλλειψης χρημάτων είναι άλλο θέμα... Δεν πιστεύω πως έχει πρόβλημα το κινητό, αντιθέτως κατεβάζει αρκετά γρήγορα! Τώρα μέσα στο σπίτι μου πιάνει g σκέτο! Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 (edited) Καλησπερα σημερα αγορασα και εγω μια συσκευη .................ρε παιδια μηπως ξερει κανεις που μπορω να δω ποσα gigabite ειναι η συσκευη χωρις να την ανοιξω γιατι θελω να την κανω δωρο???? εξωτερικα δεν βλεπω να γραφει τιποτα........:wacko: ......παντως τα αυτοκολητα απο πισω ειναι και σε μενα στα ιταλικα.......οποτε να υποθεσω οτι ειναι 32αρι απο αυτα που λενε αλλοι στο νημα.......η υπαρχει καποιος τροπος για να σιγουρευτω χωρις να ανοιξω το κουτι???? Edited January 7, 2013 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormol Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Καλησπερα σημερα αγορασα και εγω μια συσκευη .................ρε παιδια μηπως ξερει κανεις που μπορω να δω ποσα gigabite ειναι η συσκευη χωρις να την ανοιξω γιατι θελω να την κανω δωρο???? εξωτερικα δεν βλεπω να γραφει τιποτα........:wacko: ......παντως τα αυτοκολητα απο πισω ειναι και σε μενα στα ιταλικα.......οποτε να υποθεσω οτι ειναι 32αρι απο αυτα που λενε αλλοι στο νημα.......η υπαρχει καποιος τροπος για να σιγουρευτω χωρις να ανοιξω το κουτι???? Φίλε καλησπέρα, σε ποιό κατάστημα βρήκες τη συσκευή; και πόσο εάν επιτρέπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Καλησπερα σημερα αγορασα και εγω μια συσκευη .................ρε παιδια μηπως ξερει κανεις που μπορω να δω ποσα gigabite ειναι η συσκευη χωρις να την ανοιξω γιατι θελω να την κανω δωρο???? εξωτερικα δεν βλεπω να γραφει τιποτα........:wacko: ......παντως τα αυτοκολητα απο πισω ειναι και σε μενα στα ιταλικα.......οποτε να υποθεσω οτι ειναι 32αρι απο αυτα που λενε αλλοι στο νημα.......η υπαρχει καποιος τροπος για να σιγουρευτω χωρις να ανοιξω το κουτι???? Ούτε μην το ψάχνεις 32άρι θα ειναι...όλοι 16άρι παραγγείλαμε αλλά εδωσαν 32.... Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 (edited) Ούτε μην το ψάχνεις 32άρι θα ειναι...όλοι 16άρι παραγγείλαμε αλλά εδωσαν 32.... Παιδια τελικα το κρατησα......και το ανοιξα και ναι ειναι το 32αρι.........τωρα του κανω την πρωτη φορτιση μαζι με το στατιον........για την ακριβια μαζι φορτιζουν με το τηλεφωνο μεσα στο στατιον.........δεν υπαρχει καποιο θεμα με αυτο ετσι???? Edited January 8, 2013 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Παιδια τελικα το κρατησα......και το ανοιξα και ναι ειναι το 32αρι.........τωρα του κανω την πρωτη φορτιση μαζι με το στατιον........για την ακριβια μαζι φορτιζουν με το τηλεφωνο μεσα στο στατιον.........δεν υπαρχει καποιο θεμα με αυτο ετσι???? οχι μια χαρα.....αλλα να τα αφηνεις να φορτιζουν μερχρι 100%..... αντε μεγια....τελικα απο που το πηρες????? Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 (edited) οχι μια χαρα.....αλλα να τα αφηνεις να φορτιζουν μερχρι 100%..... αντε μεγια....τελικα απο που το πηρες????? Απο multirama μετα κοπων και βασανων.......270 σφραγισμενο 32αρι μαζι με το στατιον........η παραγγελια μου ειχε γινει απο πριν τα χριστουγενα αλλα μετα που καταλαβαν τη βλακεια τους μαλλον ηθελαν πιεση και απειλες για να το στειλουν πακετο σε αυτα τα λεφτα.............αλλα αξιζε το κοπο απο οτι βλεπω.......λιγο που το εχω επεξεργαστει....εντυπωσιακο ειναι παιδια ετσι?? δεν εχω να πω και πολλα γιατι τα περισσοτερα εχουν προειπωθει.......παντως εμενα για να προσφερω κατι που δεν εχει προειπωθει στη συζητηση μου κανει τρομερη εντυπωση το ποσο smooth και γρηγορη στα παντα ειναι η λειτουργια του ταμπλετ ουσιαστικα με τον επεξεργαστη του κινητου και τα πολυ χρησημα και ομορφα widgets της asus.........δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα παιδια για μενα απο ενα κανονικο πολυ καλο ταμπλετ.......και απο μενα ενα μεγαλο μπραβο στην asus εχει κανει τρομερη δουλεια...............φανταζομαι πως θα ειναι το padfone 2 .........τουμπαναρα............αλλα επι του παροντος λιγοι ειναι αυτοι που το σηκωνει η τσεπη τους......παντως επι του θεματος οσοι τα καταφεραμε και πηραμε το padfone μαζι με το στατιον στα 270 ειναι ουσιαστικα σαν να μας το χαρισαν παιδια...........αξιζει πολυ περισοτερο και ειναι εμφανες αυτο απο τον οποιοδηποτε που εχει εμπειρια με την τεχνολογια ακομα και με πολυ λιγες ωρες χρησης..........:ninja: Υ.Γ. Εχω και ενα lg optimus 4x παιδια του ριχνει στα αυτια το padfone.......μονο στην οθονη για να πω την αληθεια μου φαινεται καλυτερο το 4x..........το padfone απο πολυ κοντα pixelιαζει λιγο παιδια................οχι κατι σοβαρο αλλα να λεμε και του στραβου το δικιο........κατα τα αλλα ειναι τουρμπιναααααααα Edited January 8, 2013 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Απο multirama μετα κοπων και βασανων......μετα απο απειλες και φωνες..........270 σφραγισμενο 32αρι μαζι με το στατιον.......αλλα αξιζε το κοπο απο οτι βλεπω.......λιγο που το εχω επεξεργαστει.............:ninja: Μήπως είμαι χαζός πού δεν έκανα φασαρία για το station???βασικά δεν ενδιαφέρθηκα κιόλας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το απαιτήσω η τέλειωσε το θέμα? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Μήπως είμαι χαζός πού δεν έκανα φασαρία για το station???βασικά δεν ενδιαφέρθηκα κιόλας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το απαιτήσω η τέλειωσε το θέμα? φιλε μου δε θελω να σε απογοητευσω αλλα απο οτι εχω διαβασει σε αλλο φορουμ...........οσοι παρηγγηλαν μετα τα χριστουγενα......δυσκολευονται ακομα και το τηλεφωνο να παρουν σκετο οχι μαζι με το στασιον............τωρα τι να σου πω κανε οτι νομιζεις και καλη τυχη.........................:kill: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeLS Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Απο multirama μετα κοπων και βασανων.......270 σφραγισμενο 32αρι μαζι με το στατιον........η παραγγελια μου ειχε γινει απο πριν τα χριστουγενα αλλα μετα που καταλαβαν τη βλακεια τους μαλλον ηθελαν πιεση και απειλες για να το στειλουν πακετο σε αυτα τα λεφτα.............αλλα αξιζε το κοπο απο οτι βλεπω....... Φίλε εγώ που το πήρα 27/12/2012 με 270€ μόνο το κινητό μήπως μπορώ να πάρω τσάμπα και το tablet; Τί είδους απειλές να αρχίσω; Πως η εταιρεία (Asus ) πουλάει το κινητό μαζί με το tablet και θα τους το <σφυριξω> αν δεν μου δώσουν και το tablet;(ότι πήρα μόνο το κινητό να τους σφυριξω) Απάντησε γρήγορα αν είναι να πάω αύριο να το πάρω τσάμπα. Αλλιώς θα πρέπει να το αγοράσω... Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Eγραψα εξαιρετικά λόγια για το Padfone αλλά ηρέμησε...το 4Χ είναι τόσο ξεκάθαρα γρηγορότερο που δεν το συζητάμε! Προχθές τα τεστάρισα δίπλα-δίπλα! Το 4Χ έβγαλε πχ στο Antutu 14800 ενώ το Padfone ηταν στα 10800. Δεν είναι και μικρή διαφορά! Τώρα...αν ξαναβρώ ένα Padfone + Station έστω και στα 350 ευρώ θα το χτυπήσω άμεσα, αλλά δεν είναι 4Χ στα benchmarks. Τα benchmark δε λένε και πολλά. Το θέμα είναι πως λειτουργεί καθημερινά η συσκευή. Χωρίς να ξέρω φυσικά πως πάει το 4Χ. Δε λέω ότι είναι χειρότερο αλλά το τι λένε τα benchmark είναι κάτι που δε λέει πάντα την αλήθεια. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elprimero Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Άρα το 4Χ είναι πιο γρήγορο από Νοτε2 και S3 ,γιατί εγω που δουλεύω καθημερινά και τα τρια μπορώ να λαγκαρω τα σαμυ αλλά το Asus δεν καταλαβαίνει από τέτοια κόλπα.... Έχεις και λίγο χαμηλό σκορ στο antutu....:) Η αλήθεια είναι ότι τα τεστ δεν δίνουν την πραγματικότητα. Για τρέξε ενα quadrant να δούμε πόσο γρηγόρη μνήμη φοράει το κινητό. http://imageshack.us/scaled/landing/5/screenshot2013010823411.png http://imageshack.us/scaled/landing/39/screenshot2013010613014.png http://imageshack.us/scaled/landing/32/screenshot2013010211460.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Αν πίστευα τα benchmark θα πίστευα και το 2800 που έβγαλε το desire κάποτε σε σχέση με το 3000+ που βγάζει το nexus 7 (δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης). Το one x πάει καλύτερα στα benchmark από το s3. Το s3 καλύτερο από το optimus G και πάει λέγοντας. Δεν έχουν όλα τα αποτελέσματα λογική, ούτε άμεση σύγκριση στην πραγματική εμπειρία. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts