Jump to content

mormol

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mormol

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

mormol's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. mormol

    Sony Xperia X

    Παιδια καλησπέρα, Εχει κανεις πρόβλημα με την αναπαραγωγη των βιντεο? Συγκεκριμένα, φαινεται να υπαρχει κάποιο θέμα με τα codecs, μου εμφανιζει κατι τελίτσες στην εικονα, και αυτο γίνεται με ότι Player και αν δοκιμασω, ακόμα και στο youtube. Καμια ιδέα? http://imgur.com/A3dwwVF
  2. Ποιο θα προτεινατε μεταξύ των 2 ή καποιο άλλο σε αντιστοιχη τιμη;
  3. Καλησπέρα. Είμαι μεταξύ των κινητών του θέματος και επιπλέον αναρρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος λόγος να προτιμήσω κάποιο από τα μεγάλα ή τα compact. Γενικώς θα ήθελα ιδανικά ενα ενδιάμεσο μέγεθος μεταξυ αυτών, μιας και τα μεν μου φαίνονται λίγο γκουμούτσες, τα δε μικρά. Υπάρχει κάποιος φίλος που είχε και τα 2 να μεταφέρει την εμπειρία του; Χρήση λίγο απόλα, όχι τόσα games αλλά με ενδιαφέρει αρκετά η μπαταρία, που απότι ξέρω τα sony υπερτερούν (και το compact?). Επίσης, λέω να αγοράσω από skroutzoμαγαζο. Θα έχω θέματα με την προέλευση του κινητού και την εγγύηση; Ακομα κ αν λέει EU, εχω ακούσει ότι παίζει να έρχονται και απο βουλγαρία ή και να είναι επισκευασμένα, ισχύει αυτο; Γιατι είναι τοσο φτηνότερα; Ευχαριστώ!
  4. mormol

    Asus Padfone

    Φίλε καλησπέρα, σε ποιό κατάστημα βρήκες τη συσκευή; και πόσο εάν επιτρέπεται;
  5. Παιδιά γεια χαρά, σκέφτομαι να πάρω tablet και τείνω στο Toshiba AT100-100. Ηθελα να ρωτησω τη γνώμη σας μιας και φαίνεται να έχει καλά χαρακτηριστικά για την τιμή του. Το θέλω κυρίως για ανάγνωση pdf, καμια ταινία και internet. Μειονέκτημά του οτι δεν εχει 3G αλλά από οτι καταλαβα μπορώ να συνδέσω usb. Play store έχει; Αξίζει τον κόπο κατά τη γνωμη σας; Άλλες εναλλακτικές; Είμαι λίγο επιφυλακτικός αλλά όχι εντελώς αρνητικός στην αγορά κινέζικου. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...