Jump to content

Nokia 6630 (CHARLIE)

DON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

mirrorofsorrow

Να επισημάνω κάτι που με βασάνισε πάρα πολύ. Απο την στιγμή που το πήρα και για τις πρώτες ώρες, στο σπίτι μου δηλαδή, λειτουργούσε απροβλημάτιστα με φούλ σήμα σε οποιοδήποτε σημείο και αν ήμουνα με πεντακάθαρο ήχο ακουστικής. Όταν όμως πήγα το βράδυ στην δουλειά μου στο Village Park, εξαφανίστηκε το σήμα του gsm και εμφανίστηκε στην θέση του το σημαδάκι 3G, το οποίο δεν έβρισκε δίκτυο και ήταν σαν να είχα κλειστό το κινητό. Όσοι προσπάθησαν να με πάρουν τηλέφωνο το κατάλαβαν, και δεν ήταν λίγοι.

Έψαξα τις ρυθμίσεις τρελάμένος μήπως και το κινητό μου ήταν χαλασμένο και βρήκα στο μενού ρυθμίσεις -> δίκτυο -> επιλογή φορέα την επιλογή για αυτόματη και μη αυτόματη επιλογή του φορέα. Βάζοντάς το λειπόν στο μη αυτόματη σταματάει να περνάει μόνο απο το gsm στο 3G και αντίστροφα.

Δεν ξέρω αν στα υπόλοιπα τηλέφωνα τρίτης γενιάς συμβαίνει κάτι αντίστοιχο αν και φαντάζομαι πως ναι, τ αίδια πράγματα θα ισχύουν σε όλα.

Όταν είχα παει σε ένα καταστημα της ΤΙΜ για πληροφοριες για το 6630 , μου ειπε η κοπέλα οτι όταν δεν βρισκει σήμα , κάνει εναλλαγη EDGE - UMTS.(Αν καταλαβα καλα μάλλον ειναι αυτο που λες)

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος blusprint (20 Νοέ. 2004 , 13:02)

Το 6630 εχει δυνατοτητα για βιντεοκληση αλλα δεν μπορει να βλεπει ο ενας τον αλλο ταυτοχρονα.Με λιγα λογια το 6630 εχει το λεγομενο "see what i see" που σημαινει οτι οταν εσυ βλεπεις το συνομιλητη σου αυτος βλεπει το δρομο που εχεις μπροστα σου και οταν θες να σε βλεπει αυτος πολυ απλα δεν μπορεις να τον βλεπεις και συ.. :o

λοιπον παιδες

αν κουβαλαμε ενα καθρεπτακι και το εχουμε στραμμενο προς την καμερα και το προσωπο μας, μαλλον ο συνομιλητης μας θα μας βλεπει , ετσι :wacko:

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Megalos (20 Νοέ. 2004 , 17:52)

λοιπον παιδες

αν κουβαλαμε ενα καθρεπτακι και το εχουμε στραμμενο προς την καμερα και το προσωπο μας, μαλλον ο συνομιλητης μας θα μας βλεπει , ετσι :wacko:

ετσι και αλλιως σε 3 μηνες θα ανακοινωση η νοκια κατα την παγια τακτικη της το αναλογο μοντελο με δευτερη καμερα μπροστα,δεν νομιζω να εχει καμμια αμφιβολια κανενας

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis (20 Νοέ. 2004 , 18:57)

ετσι και αλλιως σε 3 μηνες θα ανακοινωση η νοκια κατα την παγια τακτικη της το αναλογο μοντελο με δευτερη καμερα μπροστα,δεν νομιζω να εχει καμμια αμφιβολια κανενας

Ayto legetai MARKETING..oles i etairies kanoune to idio,ean vgazane to TELEIO kinito tote tha hreokopousan oles i etairies kai i idia me to teleio..giati aploustata tha mename me to idio kinito gia hronia
Greek Android & iOS users (FB group)

Φίλε mirror θα μπορούσες να δοκιμάσεις εαν τρέχουν παιχνίδια N-Gage στο 6630?Ειμαι περίεργος για την απόδοση διότι ο επεξεργαστής είναι πιο γρήγορος από του N-Gage και επίσης μια και είναι στερεοφωνικό ίσως να λυθεί και το πρόβληνα ήχου το οποίο αντιμετωπίζαμε στο 6600.

Πάντος αφού τρέχει το Routte 66 είμαι χαρούμενος.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john74 (20 Νοέ. 2004 , 19:03)[/b][/i]

Ayto legetai MARKETING..oles i etairies kanoune to idio,ean vgazane to TELEIO kinito tote tha hreokopousan oles i etairies kai i idia me to teleio..giati aploustata tha mename me to idio kinito gia hronia

Αυτο που λες ισχυει για ολες αλλα οχι στο ιδιο ποσοστο ....

Η Νοκια νομιζω οτι καπου εχει χασει τον ελεγχο ....βγαζει το ιδιο μοντελο σε 10 διαφορετικες εκδοσεις και στο καθε ενα λειπει κατι που το εχει καποιο αλλο ....και το κακο ειναι οτι το κανει συνεχεια ....και πιστευω οτι το 6630 ειναι ενα τραγικο παραδειγμα αυτης της απαραδεκτης συμπεριφορας προς τους πελατες της , ενας απο τους οποιους υπηρξα και εγω και δεν εχω κανενα προβλημα να ξαναγινω αν αλλαξει κατι στο μελλον ...

Δε σου κρυβω μαλιστα οτι ημουν απο τους πρωτους που "εφαγα τον τοπο " να μαθω ποτε θα κυκλοφορησει ,αλλα μολις εμαθα οτι δεν θα εχει δυο καμερες καταλαβα οτι ειναι ακομη μια προσπαθεια της ΝΟΚΙΑ να πουλησει το ιδιο προιον πολλες φορες στους ιδιους ανθρωπους. Και φυσικα το κακο ειναι οτι αυτο το κανει σε αυτους που τη στηριζουν .

Απο την αλλη τηλεφωνα 3G οπως το SE V800 ειναι τηλεφωνα που πραγματικα ΔΕΝ τους λειπει τιποτα . Μπορει να μην ειναι "smartphone" αλλα ειναι πολυ "smart" γιατι τουλαχιστον κανουν ολα εκεινα που οι υπηρεσιες 3G μπορουν να προσφερουν ....

Και επαναλαμβανω....μη μου πει κανεις οτι θα τον ενοχλουσε να ειχε και μια καμερουλα παραπανω το 6630?

Αααα...και κατι αλλο ...μεχρι τωρα βριζαμε τη Vodafone για τα κλειδωματα της ....quiz : ποιον αλλον πρεπει να "βριζουμε" ?

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john74 (20 Νοέ. 2004 , 19:03)

Αυτό δεν είναι απλό marketing.

Αυτό είναι εισπρακτικό marketing.

Και όποιος δεν μπορεί να δει ότι την τελευταία διετία και κυρίως φέτος, η ΝΟΚΙΑ δεν σέβεται τους πελάτες της, είναι τουλάχιστον κολημμένος.

All science is either physics or stamp collecting.

Ernest Rutherford, in J. B. Birks "Rutherford at Manchester" (1962).

British chemist & physicist (1871 - 1937).

i etairies ti toys niazei..ta lefta mas theloune kai emeis san thimata ta skame,etsi??Ego otan vro olokliromeno Series60 phone tha to paro,den me niazei ti etareia to ftiahnei ,mehri na vgei ego kai poli alloi edo mesa allazoume kinita san ta sovraka
Greek Android & iOS users (FB group)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DENIOR (20 Νοέ. 2004 , 19:47)

Exo sindesi COSMOTE.An agoraso to 6630 pos tha mporeso na exo prosvasi se ipiresies 3G?

Δεν νομιζω να χρειαζεται τιποτε αλλο απο το να αλλαξεις την sim καρτα

σου σε u-sim.

Παρακληση :!:

Παιδια,ας συνεχισουμε την συζητηση μας για το 6630 και μονο αυτο ;)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

γιατί τρώγεστε ήθελα να ήξερα!!

καταρχάς κανένας δεν αναγκάζει κανέναν να το αγοράσει...πρώτον

δεύτερον αυτός που θα το πάρει θα πρέπει να ξεχάσει εντελώς τις video κλησεις ..αν θέλει κάτι τέτοιο θα πρέπει να συμβιβαστεί με άλλο μοντέλο.

το 6630 θα το πάρει αυτός που θέλει ένα καλο smartphone με πλούσιες multimedia δυνατότητες.

το πολύ πολύ να χαρεί και λίγο τις 3g υπηρεσίες (όσο αυτές είναι δωρεάν γιατί μετά αστο ..)

αυτό είναι και το target group του συγκεκριμένου μοντέλου ..

οποιος πιστεύει ότι δεν ανήκει στο συγκεκριμένο target group απλά προσπερνάει ...

δεν υπάρχει λόγος να συγκρίνουμε μοντέλα σαν το v800 με αυτό

ή οποιοδήποτε άλλο μοντέλο γιατί πολύ απλά αυτή την στιγμή 6630 είναι μονο ένα και δεν υπάρχει αντίπαλος ...(σε αυτά που προσφέρει)

σταματήστε να είστε άπληστοι ορισμένοι και δείτε τα πράγματα όπως ακριβώς έχουν.

συμβιβαστείτε όπως συμβιβαστήκατε με όλα τα τηλεφωνα που είχατε μέχρι σήμερα γιατί αυτό να ξέρετε ότι θα κάνετε πάντα ...

και με την nokia αλλα και με οποιαδήποτε άλλη εταιρία.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (20 Νοέ. 2004 , 20:19)

επειδη ειμαι λιγο εκτος τοπου κ χρονου.. το κινητο εχει κυκλοφορησει ? κ αν ναι ποια ειναι η τιμη του ? :o

Αναμενεται στην Ελλαδα τελος του μηνα ,αυτην την εβδομαδα ?

τιμη στα 560€

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (20 Νοέ. 2004 , 17:16)

Ναι, φυσικά και το κάνει αυτό. Αυτό έλειπε. Απλά είναι μερικά ονόματα που δεν μπορέι να τα βρεί. Πχ το Γιώργος. Και έχω πάρα πάρα πολλούς γιώργηδες. Πρέπει να πηγαίνω στις περισσότερες των περιπτώσεων με το πολυπλήκτρο και να τα ψάχνω ένα ένα. αι όταν έχεις 332 επαφές είναι πολύ άσχημο να το κάνει συνέχεια. Γι'αυτό το λόγο, σε συδιασμό του οτι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την 512ΜΒ κάρτα μου, το έχω αφησει στην άκρη και χρησιμοποιώ και πάλι το 7610.

Δεν μου το πουλας :D εμενα που δεν εχω τοσους Γιωργηδες :D
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xagios (20 Νοέ. 2004 , 18:41)

Δεν μου το πουλας :D εμενα που δεν εχω τοσους Γιωργηδες :D

:lol:
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (20 Νοέ. 2004 , 20:06)

γιατί τρώγεστε ήθελα να ήξερα!!

καταρχάς κανένας δεν αναγκάζει κανέναν να το αγοράσει...πρώτον

δεύτερον αυτός που θα το πάρει θα πρέπει να ξεχάσει εντελώς τις video κλησεις ..αν θέλει κάτι τέτοιο θα πρέπει να συμβιβαστεί με άλλο μοντέλο.

το 6630 θα το πάρει αυτός που θέλει ένα καλο smartphone με πλούσιες multimedia δυνατότητες.

το πολύ πολύ να χαρεί και λίγο τις 3g υπηρεσίες (όσο αυτές είναι δωρεάν γιατί μετά αστο ..)

αυτό είναι και το target group του συγκεκριμένου μοντέλου ..

οποιος πιστεύει ότι δεν ανήκει στο συγκεκριμένο target group απλά προσπερνάει ...

δεν υπάρχει λόγος να συγκρίνουμε μοντέλα σαν το v800 με αυτό

ή οποιοδήποτε άλλο μοντέλο γιατί πολύ απλά αυτή την στιγμή 6630 είναι μονο ένα και δεν υπάρχει αντίπαλος ...(σε αυτά που προσφέρει)

σταματήστε να είστε άπληστοι ορισμένοι και δείτε τα πράγματα όπως ακριβώς έχουν.

συμβιβαστείτε όπως συμβιβαστήκατε με όλα τα τηλεφωνα που είχατε μέχρι σήμερα γιατί αυτό να ξέρετε ότι θα κάνετε πάντα ...

και με την nokia αλλα και με οποιαδήποτε άλλη εταιρία.

το κινητό απέχει σε 3 σημεία από τα να το χαρακτηρίσω πλήρες: μη περιστρεφόμενη ή 2η κάμερα, απουσία ράδιο, μικρή ram.

Με το 1ο μπορώ να ζήσω, δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές μου η βιντεοκλήσεις, απολαμβάνω την ανωνυμία. Με το 2ο επίσης. Μπορώ να σκεφτώ ελάχιστες περιπτώσεις που θα το χρειαζόμουν. Το 3ο είναι το ουσιαστικό πρόβλημα. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο την ram για να φορτώσεις του θεού τα προγράμματα, αλλά θέλει και την rs-mmc. Αυτό θα δημιουργεί προβλήματα στο hotswap, που σκοπεύω να κάνω συχνά.

Αλλά αν και φανατικός της SE, χρειάζομαι ένα δυνατό smartphone με καλή κάμερα πριν τα Χριστούγεννα. Το P1000 ή όπως θα λέγεται το ανάλογο 3G-smartphone της SE θα βγει. Το 6630 είναι εξαιρετική περίπτωση [καλά, αν βγει το i με συμπληρωμένα και τα 3 προβλήματα, με βλέπω να πουλάω το απλό και να το... αρπάζω, εκτός κι αν έχει κάτι εξίσου καλό η SE, που προτιμώ τα μενού της], όμορφο, πρακτικό, δυνατό... και υπάρχει σήμερα :D .Με λίγα λόγια το επόμενό μου τηλέφωνο. Θα στηρίξω αυτή τη φορά τη Nοkia και μόνο γι' αυτό.

ΥΓ. Το V800 έχει τις αδυναμίες 2 και 3 αλλά κατά τ' άλλα είναι υπερπλήρες για μη-smartphone, μάλλον το καλύτερο αυτή τη στιγμή στην αγορά.

mexri stigmis akoume oti kanei oti kai ta 7610-6600 apla pio grigora (opos eipa kai ego prin kairo...

apo multitasking pos paei?

kati kainourio ekanan?

mporeis na akous mp3 kai na travas photos? 3g surfing+mp3? 'i na kaneis diafores douleies taftoxrona?... 'i einai eknevristiko se kompiasmata kai kathisteriseis?

Κανεις τα παντα, οπως λεει ο mirrorofsorrow, μαζι με mp3 εκτος απο το να τραβας φωτογραφιες και βιντεο οπου υπαρχει μια διακοπη και μολις τελειωσεις, το mp3 ξανααρχιζει... ;)

Επισης λεει πως με ''δυνατες'' εφαρμογες, το mp3 κολλαει για ενα δευτερολεπτο και ξανααρχιζει οποτε 3g+mp3 λιγο δυσκολο το βλεπω... :o

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john74 (20 Νοέ. 2004 , 19:03)

σιγουρα κανουν το ιδιο φιλε μου αλλα οχι με τον ιδιο ρυθμο που κανει η νοκια τους τελευταιους 6 μηνες ;) εχουμε χασει την μπαλα με τα διαφορα μοντελα :p :p

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john74 (20 Νοέ. 2004 , 20:02)

i etairies ti toys niazei..ta lefta mas theloune kai emeis san thimata ta skame,etsi??Ego otan vro olokliromeno Series60 phone tha to paro,den me niazei ti etareia to ftiahnei ,mehri na vgei ego kai poli alloi edo mesa allazoume kinita san ta sovraka

πολυ σωστο αυτο που λες ;)

ρε παιδια ποιο ειναι το προβλημα δεν μπορω να καταλαβω....

και εγω φρικαρα με το 7610 αλλα δεν μπαινω εδω και εκει για να το βριζω....

ουτε να το συγκρινω με αλλα μοντελα... δεν υπαρχει νοημα στην τελικη...

οτι γουσταρει ο καθενας παιρνει.... δεν παμε να λεμε εμεις τα δικα μας....

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freddaras (21 Νοέ. 2004 , 00:44)

ρε παιδια ποιο ειναι το προβλημα δεν μπορω να καταλαβω....

και εγω φρικαρα με το 7610 αλλα δεν μπαινω εδω και εκει για να το βριζω....

ουτε να το συγκρινω με αλλα μοντελα... δεν υπαρχει νοημα στην τελικη...

οτι γουσταρει ο καθενας παιρνει.... δεν παμε να λεμε εμεις τα δικα μας....

δεν ειπε κανεις οτι υπαρχει προβλημα!!!!μια χαρα κινητο ειναι,απλα λεμε οτι σε 3 μηνες θα υπαρχει το ιδιο με 2 καμερες,γιατι φρικαρες με το 7610; :eek: τι εχει;σιγουρα ο καθενας παιρνει οτι γουσταρει

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis (21 Νοέ. 2004 , 01:22)

δεν ειπε κανεις οτι υπαρχει προβλημα!!!!μια χαρα κινητο ειναι,απλα λεμε οτι σε 3 μηνες θα υπαρχει το ιδιο με 2 καμερες,γιατι φρικαρες με το 7610; :eek: τι εχει;σιγουρα ο καθενας παιρνει οτι γουσταρει

ε απλα το 7610-εκτος απο την καμερα-ηταν πανω κατω το ιδιο με το 6600 για μενα.... ασε το οτι ειναι μονοφωνικο,το ηχειακι του ειναι ενα χαλι μαυρο(σφυραει το αυτι μου οταν μιλαω με καποιον),ακουστικα δεν υπαρχουν,βιντεο χειροτερο απο το 6600(απαισιο πιξελιαρισμα) γενικα ηταν για μενα λαθος αγορα... "ξεγελαστηκα" απο την καμερα.... και το πηρα..

θελω να πω οτι αν καποιος ειχε το 6600 δεν υπηρχε νοημα να περασει στο 7610...

ολα αυτα βεβαια ειναι υποκειμενικα απλα για μενα δεν αξιζε τα λεφτα του....

τωρα το 6630 ειναι αλλη υποθεση...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...