Jump to content

dgeor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    401
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by dgeor

  1. Πωπω... πέτυχα διάνα δηλαδή, σου έλυσα το πρόβλημα από όλες τις πλευρές :p
  2. Υπάρχει το EssentialPIM Pro που κάνει συγχρονισμό Επαφών, Ημερολογίου, Εργασιών, αλλά απαιτείται και το activesync. Απλά δεν γίνεται χρήση του Outlook. Είναι μόνο για 2003 ακόμη.
  3. http://www.pocketmax.net/phoneAlarm.html Ψάξε κάπου στη μέση που λέει για Billing. Είναι shareware και κάνει πολύ περισσότερα πέραν της καταγραφής του χρόνου που μίλησες.
  4. Υπάρχει το pocketMax phoneAlarm. To χρησιμοποιώ καιρό, δουλεύει περίφημα και μεταξύ άλλων έχει και billing (αυτό που θες, μετρητή κλήσεων, κοστολόγηση, sms, mms, λαμβάνει υπόψη τον προπληρωμένο χρόνο-sms και άλλα). Αλλά εγώ έχω 2003SE, για WM5 δεν ξέρω, δες στο: www.pocketmax.net
  5. Ναι για το netmod, νομίζω πως ναι για το splitter. - €30 μου είπανε στο 134.
  6. Τις έχεις εγκαταστήσει στην κάρτα μνήμης, σωστά; Αν ναι, τότε κοίτα πως το έλυσα εγώ (ίδιο πρόβλημα με άλλη εφαρμογή, το smallmenu και το magicbutton): Ανοίγεις το memmaid. Πας στην τρίτη καρτέλα. Από το επάνω drop down menu επιλέγεις το Start Up Programs. Στην λίστα που σου βγάζει, επιλέγεις το πρόγραμμα (lnk ή exe) που δεν βρίσκει κατά την εκκίνηση και το με το βελάκι που κοιτάει προς τα κάτω και είναι δίπλα στο κουμπί delete, το κατεβάζεις όσο πιο κάτω γίνεται. Στην επόμενη εκκίνηση του λειτουργικού, μέχρι να τρέξουν τα πρώτα προγράμματα θα περάσει κάποιος χρόνος. Μέσα σε αυτόν τον χρόνο θα υπάρξει επικοινωνία με την κάρτα μνήμης και θα φορτώσει κανονικά το πρόγραμμα που πριν δεν έβρισκε.
  7. Καλό είναι αλλά αν θέλει να μάθεις να γράφεις όπως αυτό καταλαβαίνει (ίσως να φταίει ότι γράφω με το αριστερό). pocket-pc-software.penreader.com/PenReader.html . Βρίσκεται και ... χμ χμ. Για task switcher με έχει βολέψει το smallmenu. tillanosoft.com/ce/smenu.html .
  8. Δεν ξέρω αν έχει διευκρινιστεί, πάντως σε μια αναζήτηση που έκανα δεν το βρήκα. Σχετικά λοιπόν με το Spb Pocket Plus, το εικονίδιο του bluetooth κάτω δεξιά γιατί εξαφανίζεται; Υπάρχει τρόπος να ξαναεμφανιστεί χωρίς απεγκατάσταση του Pocket Plus;
  9. Τώρα έτυχε να δω το θέμα αυτό και επειδή έχω μια λόξα με τις διαφημίσεις, σας ενημερώνω ότι γράφω και φτιάχνω σε avi ότι διαφήμιση μ' αρέσει απ' αυτές που παίζονται στην τηλεόραση. Ανάμεσα τους και οι γνωστή σειρά διαφημίσεων με τον τύπο της ΤΙΜ. Συγκεκριμένα έχω έτοιμες τις: TIM - 2InOne.avi TIM - Αποταμίευση.avi TIM - Δισκοπωλείο.avi TIM - Εγώ για σένα είμαι Στρατηγός.avi TIM - Εγώ δεν το ράβω.avi TIM - Θέλω να μ' αγαπάνε.avi TIM - Θέλω να τα έχω 400.avi TIM - Θέλω τη φθηνότερη καρτοκινητή.avi TIM - Ταξιδιωτικό Γραφείο.avi Αυτές από ΤΙΜ. Έχω και άλλες φυσικά. Φτιάχνω και ειδικές εκδόσεις για το Siemens SX1 μου (παίζουν με την εφαρμογή SmartMovie). Αυτές για το SX1, τις ανεβάζω στην υπογραφή και τις ανανεώνω όποτε έχω καινούργιες. Οι full size είναι διαθέσιμες μόνο στο share μου στο dc++ στον hub του http://www.angelos0.com (χρήστης Dgeor). Μην πλακώσετε όλοι μαζί γιατί μια ταπεινή 64 σύνδεση έχω :(
  10. Έχω τερματίσει το παιχνίδι εδώ και δυο-τρεις εβδομάδες. Δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχεις με την 93. Είναι από τις απλές πίστες. Ούτε φακιρικά ούτε τίποτα. Ξεκινάς με τα τρία διαμαντάκια που είναι στα αριστερά σου, συνεχίζεις με τα δύο που βρίσκονται δεξιά και επάνω, κατεβαίνεις κάτω, σε κυνηγάνε οι πέτρες, κάνεις αριστερά, μαζέυεις άλλα πέντε μέχρι να φτάσεις στο B, παίρνεις άλλα δύο από κάτω και άλλα δύο από αριστερά. Ελευθερώνεις τα δέκα που είναι κλεισμένα από πάνω σου και ανεβαίνεις στο πάνω αριστερό μέρος της πίστας όπου παίρνεις τα υπόλοιπα πέντε και γυρίζεις δεξιά στην πίστα όπου βρίσκονται άλλα τρία που δεν μπόρεσες να τα πάρεις πριν γιατί σε κυνηγούσαν οι πέτρες. Τα παίρνειςκαι από πάνω σου ανοίγει η πράσινη «πόρτα».
  11. Για κινητό, ναι μου φαίνειται αν όχι περίεργο, τότε σίγουρα πρωτότυπο. Αλλά θα μου πεις, το N-GAGE δεν είναι μόνο κινητό. Μπράβο πάντως (στη ΝΟΚΙΑ, όχι σε σένα :) ), αφού όλες οι επιπλέον δυνατότητες είναι καλοδεχούμενες.
  12. Κάτσε λίγο να το κάνουμε πιο λιανά γιατί δεν το κατάλαβα καλά... Λες ότι έβαλες το N-GAGE να παίζει με την ενσωματομένη εφαρμογή ράδιο και η ίδια συσκευή (το ίδιο το N-GAGE) έγραφε στην κάρτα μνήμης (προφανώς) τη μουσική που έπαιζε το ράδιό του;
  13. Αν έχεις έκδοση μέχρι την 1.15, δεν θα τα καταφέρεις, γιατί τη δυνατότητα μέτρησης εξερχόμενων mms, άρα και χρέωσή τους, την έβαλαν στις επόμενες εκδόσεις. Βάζοντας όμως νέα καταχώρηση κάτω από το GPRS με link στο προφίλ σύνδεσης που αφορά στα mms, π.χ. σε ΤΙΜ είναι το ΤΙΜ ΜMS, και δίνοντας packet size 100kB, θα έχεις ένα υποτυπώδη μετρητή για τα mms που στέλνεις.
  14. Έχεις δίκιο. Στην έκδοση 1.0 πρέπει να μαζέψεις 4 διαμαντάκια. Στις εκδόσεις 1.01 και 1.02 πρέπει να μαζέψεις 5. Ακριβώς εκεί είναι το πρόβλημα. Anyway, πέρασα το level 28 με την έκδηση 1.0, κράτησα το game.cfg, έβαλα την 1.02 και το σωμένο game.cfg και συνεχίζω στην 29 με την καινούργια έκδοση 1.02 :D
  15. Εγώ κόλλησα στην 28. Καμιά βοήθεια;
  16. pvPlayer Τώρα, αν παίζει στο 3230 δεν το ξέρω. Δοκίμασε. Παίζει 3gp και mp4.
  17. Παλιές εκδόσεις, καινούργιο κινητό (και λειτουργικό). Μάλλον αναμενόμενο να μην τρέχουν :O
  18. @ SubeRip Psiloc eLog. Απλά τέλειο αν και λίγο δύσκολο όταν το πρωτοχρησιμοποιήσεις. Η νεώτερη έκδοση που δουλεύει με τον κευγεν που κυκλοφορεί στο internet είναι η 1.15. Οι νεώτερες έχουν μετρητή και mms, αλλά για να τις έχεις πρέπει να πληρώσεις. Την έχω γύρω στους 7-8 μήνες. Κανένα πρόβλημα ως τώρα.
  19. Σίγουρα δουλεύουν σε SX1. Σε άλλα κινητά δεν ξέρω. Πάντως οι γραμματοσειρές αυτές είναι οι μανίσιες της SIEMENS για το SX1, της Panasonic για το X700 και της NOKIA για το 6260. Δεν τις βρήκα στο internet ή όπου αλλού. Τις πήρα από τα αντίστοιχα κινητά πλην της μικρής. Επειδή δεν περνάν απ' τα χέρια μου άλλα S60 κινητά ζητάω να μου στείλετε τις γραμματοσειρές από τα δικά σας. Αλλά δεν βλέπω ανταπόκριση :( .
  20. Στο briefcase της υπογραφής μου θα βρείτε ένα πακετάκι με τις γραμματοσειρές από SX1, X700, N6260 συν μια μικρή. Όλες έχουν ελληνικά. Αν κάποιος θέλει, μπορεί να το κατεβάσει και να τις δοκιμάσει. Όποιoς θέλει, μπορεί να μου στείλει (πρώτα pm) τις γραμματοσειρές από το δικό του κινητό. Συγκεκριμένα με ενδιαφέρουν τα μοντέλα της ΝΟΚΙΑ πλην του 6260 και το Sendo X.
  21. Το Advanced Call Manager, στην έκδοση 2, είναι για UIQ. Άρα για το 6630 σου δεν κάνει. Εκτός κι αν έχεις κάποιο SE P9x0. Για πιο αναλυτικά δες εδώ w*w.webgate.bg/products&rmenu=1&rsmenu=1 .
  22. Διπλή απάντηση από λάθος. Μπορεί να σβηστεί.
  23. Δεν ευθύνομαι εγώ πάντως :) Edit: Τους έστειλα ένα e-mail πάντως μπας και το φτιάξουν γιατί πραγματικά αξίζει. Είναι το καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει.
×
×
  • Create New...