Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μόλις παρέλαβα το κινητό ,στην συσκευασία περιείχε hdmi και μια ζελατίνη σε σακουλάκι με πανάκι και κάτι σαν σπάτουλα για την επικόλληση ,

η απορία μου είναι ότι το κινητό φαίνεται να φοράει μια ζελατίνη που καλύπτει όλη την οθόνη χωρίς όμως να είμαι σίγουρος ,αυτή που έχει το σακουλάκι είναι έξτρα ,η πρέπει να την αφαιρέσω εάν αφαιρείτε και να βάλω την άλλη ?

Ναι έχει μια μεμβράνη επάνω, αν θες να βάλεις αυτή που είχε στο κουτί πρέπει να βγάλεις αυτή που φοράει.

επίσης αναβαθμίστηκε σε 6.1.A.0.453 μέσω wifi είναι η τελευταία η είναι πολύ πίσω ?

τώρα κάνω την αρχή στα android ,μαθαίνω γρήγορα βέβαια ,αλλά τεράστια αυτή η ενότητα για να διαβαστεί όλη σε μια μέρα !!

Μιας και μόλις το πήρες βάλτο στο pc σου με το sus, θα σου βρει και μια πιο νέα αναβάθμιση και κάνε καθαρή εγκατάσταση.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με την αναβαθμιση καλυτερη ληψη στο wifi κ επισης δεν βγαζει μια κεραια σημα μολις απομακρυνθεις 5 μετρα απο το ρουτερ...

Παιδιά καλημέρα. Μου εβγαλε και μένα σήμερα την αναβαθμίση, αυτην την στιγμή την περνάει. Τώρα που κατεβάζει το λογισμικό, ξερει κανείς πως θα γίνει να το κρατήσω το tft που κατεβάζει; Σε ποιον φάκελο ειναι, τι μετατροπή χρειάζεται και πως;; ευχαριστώ

edit: Λοιπόν την αναβαθμιση την έκανα, βρηκα οδηγό και έκανα το ftf αρχειο. οποιος θέλει μπορέι να το κατεβάσει και να μου πει. Τώρα το κάνω upload στο gdrive σε λίγο θα ειναι uploaded. Λογικά το έκανα σωστά.

FIRMWARE 6.1.A.2.45 (με υποστήριξη 160 χαρακτήρων στα SMS)

download απο εδώ

Με το flashtool γινεται η αναβαθμιση ? μπορεις να κρατησεις τις εφαρμογες σου κτλ σωστα ?

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Εκανα αναβαθμιση και εφαγε μια φλασια και εβγαζε στην λειτουργια της μπαταριας,μια λειτουργια media server η οποια ετρωγε πολυ μπαταρια.Σημερα αυτη ηρεμησε αλλα εμφανιστηκε η λειτουργια συστημα android στην καταναλωση μπαταριας.Μετα απο 2-3 αναβοσβησιματα που εκανα,τωρα εδω και 3-4 ωρες δουλευει αψογα και η cpu 20-25%...

Bεβαια εκανα και επαναφορα μεσα απο την λειτουργια του κινητου και οχι την μεγαλη του pc companion. Το wifi οντως δειχνει παραπανω γραμμη σε ιδια σημεια σε σχεση με πριν την αναβαθμιση.

Ψαχνοντας στο internet για το media server διαβασα οτι λενε πως ισως το δημιουργει καποιο κατεστραμενο-κομενο αρχειο ηχου ή βιντεο ή εικονας.Εσβησα καποιες φωτο σε εναν φακελο που δημιουργησε η εφαρμογη zedge και ευτυχως απο αυτο ξεγνοιασα.

Το συστημα android δεν ξερω τι μπορει να σκαλωσε...Φαινεται να ηρεμησε κι αυτο.

Οι εφαρμογες,η RAM και η cpu ολα φαινονται να δουλευουν σε πολυ μικρα ποσοστα ομως...Αν συνεχισει και κανει κανενα κουλο,θα ξεφτορτωσω ολες τις φωτο-βιντεο-ηχους στο pc και θα δω.Στην χειροτερη κανω επαναφορα το back up απο το Pc companion,το οποιο παρεπιπτοντως εβγαζε ενα σφαλμα στην αντιγραφη καποιων αρχειων media...

Kαμια αντιστοιχη περιπετεια κανεις?Καμια ιδεα?Καμια λυση αν ξαναεμφανιστει?

Edited by r31134

Παιδιά έναν οδηγό root για το Xperia S όποιος μπορεί! Αν γίνεται να μου το στείλει με ΠΜ γιατί δε μπαίνω πολύ συχνά τώρα.. Ευχαριστώ πολύ!

Έχω το προαίσθημα ότι είναι λάθος λόγω της ομοιότητας με την τρέχουσα τιμή στα σκρουτζομάγαζα (383) αλλά εδώ το έχει ...283!

http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=8758

και μάλιστα αντίστοιχα προσαρμοσμένη τιμή στα προγράμματα κοσμοτέ.

Δυστυχώς (?!) δεν με ενδιαφέρει αλλά, όσοι πιστοί...δοκιμάστε...

Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry:

Έχετε ιδέα τι είναι αυτό που εμφανίζεται στην κατανάλωση μπαταρίας σαν Λειτουργικό σύστημα android (όχι σύστημα android). Πριν την αναβάθμιση, αυτό είχε τρελή κατανάλωση μπαταρίας.Μετά την αναβάθμιση έχει ελάχιστη. Και υπάρχει αισθητή διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας.

Μολις μου ήρθε και εμενα η ενημέρωση. Να ρωτήσω: το wise pilot for Xperia το είδατε? Δεν νομίζω να το είχε απο πριν. Το έχει δουλέψει κανείς?

Επίσης πως λέγεται αυτή η νέα έκδοση? JB? (Jelly Bean?)

Η εκδοση ειναι η 4.04 Ice Cream Sandwich και εχει κανενα μηνα που βγηκε για εμας.Τωρα εγινε μια απλη αναβαθμιση.

Το wisepilot for xperia το ανοιξα και οπως το ανοιξα,το εσβησα κιολας

Έχω το προαίσθημα ότι είναι λάθος λόγω της ομοιότητας με την τρέχουσα τιμή στα σκρουτζομάγαζα (383) αλλά εδώ το έχει ...283!

http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=8758

και μάλιστα αντίστοιχα προσαρμοσμένη τιμή στα προγράμματα κοσμοτέ.

Δυστυχώς (?!) δεν με ενδιαφέρει αλλά, όσοι πιστοί...δοκιμάστε...

Γαμωτο και εγω αυτο ειδα και κολλησα προς στιγμην αλλα φαινεται για αληθινο και μαλλον θα το τσιμπησω...Μηπως παιζει να ειναι εισαγωγης και οχι ελληνικο και γιαυτο να ειναι τοσο φτηνο?Αν ειναι ολα κομπλε το τσιμπησα...ΧΘΕΣ..!!!

Την ξανάλλαξαν την τιμή (ήταν λάθος). Πρόλαβες;;

Από προσωπική εμπειρία (Έχω πάρει κάτι 100ε φθηνότερα που παρέμεινε έτσι μόνο για μια μέρα) ξέρω ότι αν δεν είναι τραγικό το λάθος π.χ. σκληρός δίσκος 1 ευρώ (που πάνε οι διαφοροι και παραγγέλνουν 100-100) τα σωστά καταστήματα το δίνουν στην αναγραφόμενη τιμή.

Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry:

Δεν προλαβα δυστυχως αν και δε με χαλασε πολυ...Μου φανηκε απιστευτα παραξενο μεχρι που εφαγα ολο το internet να δω για τυχον προβληματικα S.Δε βρηκα κατι και θα το εκλεινα αλλα αλλαξα γνωμη χθες αργα το βραδυ.Παμε για αλλα δε πειραζει..

Όταν ανεβάζω φωτογραφίες στο facebook (upload από το xperia s) που έχω τραβήξει από το κινητό, μου μειώνει κατά πολύ την ανάλυση. Συνέβη σε κανέναν άλλον?

Όταν ανεβάζω φωτογραφίες στο facebook (upload από το xperia s) που έχω τραβήξει από το κινητό, μου μειώνει κατά πολύ την ανάλυση. Συνέβη σε κανέναν άλλον?

Αυτο ειναι θεμα του facebook και οχι του κινητου ;) Αν εισαι σε υπολογιστη και ανβασεις καποια φωτο εκει, υπαρχει επιλογη για υψηλη αναλυση, ωστε να μην γινεται αυτο οσο το δυνατον καλυτερα. Αν βαριεσαι να περνας pc τις φωτο κ μετα fb , μπορεις απλα να ανεβασεις τις φωτο μεσα απο browser, αρκει να εισαι σε desktop mode ωστε να βγαινει αυτη η επιλογη.

Παιδιά καλησπέρα. Είμαι καινούργιος στο Android και θέλω να σας ρωτήσω πώς θα βλέπω live sports και formula 1 στο xperia ? Τι πρέπει να κατεβάσω ? Πηγαίνω στο sportlemon αλλά μετά στο ling δεν ανοίγει τα livesports... Αν ξέρει κάποιος ευχαριστώ

Παιδιά καλησπέρα. Είμαι καινούργιος στο Android και θέλω να σας ρωτήσω πώς θα βλέπω live sports και formula 1 στο xperia ? Τι πρέπει να κατεβάσω ? Πηγαίνω στο sportlemon αλλά μετά στο ling δεν ανοίγει τα livesports... Αν ξέρει κάποιος ευχαριστώ

εγω παντως ειχα κατεβασει απο το play store το sport live stream και εκανε μια χαρα τη δουλεια του

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατι κανεις λαθος.... πριν μια εβδομαδα ειδα παιχνιδι απο το ''λεμονι''.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Μου λέει ότι χρειάζεται τον adove flash player 11 , αλλά δεν μπορώ να το κατεβάσω ...δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Υπάρχει άλλος player ?

Μου λέει ότι χρειάζεται τον adove flash player 11 , αλλά δεν μπορώ να το κατεβάσω ...δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Υπάρχει άλλος player ?

αν google-αρεις λίγο για adobe θα το βρεις και αw το έχουν κατεβάσει ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλο μηνα.Επανερχομαι στα της τελευταιας αναβαθμισης.

Ολα αψογα μετα απο κεινες τις 2 μικροπεριπετειες,χωρις να κανω το παραμικρο επιπλεον.Η μπαταρια φαινεται να κραταει λιγο παραπανω. Τελειως ενδεικτικα αναμονη 8+ ωρες και εφαγε 4%. Που σημαινει οτι τιποτα δεν τρεχει στο παρασκηνιο.

Kαλο μηνα.Επανερχομαι στα της τελευταιας αναβαθμισης.

Ολα αψογα μετα απο κεινες τις 2 μικροπεριπετειες,χωρις να κανω το παραμικρο επιπλεον.Η μπαταρια φαινεται να κραταει λιγο παραπανω. Τελειως ενδεικτικα αναμονη 8+ ωρες και εφαγε 4%. Που σημαινει οτι τιποτα δεν τρεχει στο παρασκηνιο.

Με τα data κλειστα και σε εμενα το ιδιο 2-4% στο 8ωρο.

Για ανοιξε τα (αν εχει data plan) και δες τι απωλεια εχεις στο μισαωρο με κλειστη οθονη χωρις να κανεις τιποτα.

καλημέρα δεν ξέρω τι λέτε οι περισσότεροι, αλλά εχω την εντυπωση οτι στο δικό μου δεν έχει αλλάξει κάτι στην μπαταρία.. Το χω στην μπριζα ολο το βραυ που κοιμάμαι, και μετά το απογευματακι του ρίχνω μια φόρτιση ακόμα ωστε να είμαι άνετα το βραδάκι.

Αλλά εντάξει η χρήση ειναι ενταντική. Μονιμα 3g ανοιχτό, κλησεις πολλές, emails, συχνό update στα social network κτλ κτλ.

iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

Στο θεμα της μπαταριας ειδα αυτο που γραφω απο κατω.

Παρατηρώ ότι με ics η κατανάλωση με ανοικτά τα δεδομένα είτε σε σκέτο gsm είτε σε gsm/wcdmi είναι τραγική όπως όταν είχε την αρχική ακόμα και σε αναμονή. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα?

Έψαξα να δω ποια εφαρμογή τρώει την μπαταρία και είδα ότι ονομάζεται com.Sonyericsson.Android.wakeup. και από αυτά που διάβασα αυτή προκαλεί το πρόβλημα.

καλημέρα δεν ξέρω τι λέτε οι περισσότεροι, αλλά εχω την εντυπωση οτι στο δικό μου δεν έχει αλλάξει κάτι στην μπαταρία.. Το χω στην μπριζα ολο το βραυ που κοιμάμαι, και μετά το απογευματακι του ρίχνω μια φόρτιση ακόμα ωστε να είμαι άνετα το βραδάκι.

Αλλά εντάξει η χρήση ειναι ενταντική. Μονιμα 3g ανοιχτό, κλησεις πολλές, emails, συχνό update στα social network κτλ κτλ.

Η χρηση που κανω ειναι ελαχιστες κλησεις αλλα απο το μεσιμερι-απογευμα και μετα που δεν εχω pc μπροστα μου ειμαι ολη την ωρα στο internet με wi-fi και data.

Το θεμα μου ειναι οτι στην αναμονη με ανοικτα data και κλειστη οθονη η μπαταρια παει περιπατο :(

Για να αποφυγω αυτη την κατασταση πρεπει να βαζω στο off τα data και σε απλο gsm οταν δεν το χρειαζομαι.

Στο θεμα της μπαταριας ειδα αυτο που γραφω απο κατω.

Η χρηση που κανω ειναι ελαχιστες κλησεις αλλα απο το μεσιμερι-απογευμα και μετα που δεν εχω pc μπροστα μου ειμαι ολη την ωρα στο internet με wi-fi και data.

Το θεμα μου ειναι οτι στην αναμονη με ανοικτα data και κλειστη οθονη η μπαταρια παει περιπατο :(

Για να αποφυγω αυτη την κατασταση πρεπει να βαζω στο off τα data και σε απλο gsm οταν δεν το χρειαζομαι.

ειναι λογικο να καταπινει τη μπαταρια αν ειναι μονιμως ανοιχτα wifi και data, ειτε τα χρησιμοποιεις, ειτε οχι. βαλε καποια εφαρμογη με widget στην αρχικη οθονη, για να ανοιγοκλεινεις ευκολα ο,τι θες, χωρις να μπαινεις μες στο μενου.

ειναι λογικο να καταπινει τη μπαταρια αν ειναι μονιμως ανοιχτα wifi και data, ειτε τα χρησιμοποιεις, ειτε οχι. βαλε καποια εφαρμογη με widget στην αρχικη οθονη, για να ανοιγοκλεινεις ευκολα ο,τι θες, χωρις να μπαινεις μες στο μενου.

Με wi-fi στην αναμονη δεν καταναλωνει σχεδον τιποτα, με τα data ανοικτα στην αναμονη ~15%/ωρα.

Εχω το power toggles https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wYWlubGVzcy5wYyJd στη notification bar

• The title was changed to Sony Xperia S