Jump to content

Vaggelis_Am

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Vaggelis_Am

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Vaggelis_Am's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πρόβλημα με την εφαρμογή της What's Up! Στην 1η sim έχω cosmote, στην 2η What's Up. Στην εφαρμογή της What's Up, μου βγάζει μήνυμα "η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για συνδρομητές what's up.", και δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω, ακόμα και όταν έχω επιλεγμένη σαν κύρια την 2η sim! Κανείς με το ίδιο πρόβλημα ή κάποια λύση διαθέσιμη?
  2. Vaggelis_Am

    Sony Xperia S

    Όταν ανεβάζω φωτογραφίες στο facebook (upload από το xperia s) που έχω τραβήξει από το κινητό, μου μειώνει κατά πολύ την ανάλυση. Συνέβη σε κανέναν άλλον?
  3. Καλή επιτυχία σε όλους και καλό καλοκαίρι να έχουμε! ;)
  4. Δηλαδή η μεγαλύτερη "προσφορά" για έναν ΟΛΟΚΛΗΡΟ μήνα είναι....100ΜΒs.....? Αυτές είναι οι προσφορές τους???
  5. Αυτό που έχω δει για whats up, είναι το INTERNET DAY PASS. Ενεργοποιείται και μόνο του αν μπει από μόνο του το κινητό σου στο ίντερνετ ή μπεις εσύ καταλάθος χωρίς να έχεις κάποιο πρόγραμμα. Χρεώνεσαι 1€, και έχεις "απεριόριστο" ίντερνετ για 24 ώρες. αυτό που διάβασα τώρα στο site της whats up είναι το: "Η υπηρεσία Internet Day Pass έχει πολιτική ορθής χρήσης 20ΜΒ την ημέρα. Αν ξεπεράσεις τα 20ΜΒ μπορείς να συνεχίσεις την πλοήγηση χωρίς καμία εξτρά χρέωση αλλά η COSMOTE μπορεί να μειώσει τη ταχύτητα πλοήγησης σου για την υπόλοιπη διάρκεια ισχύος του συγκεκριμένου ημερήσιου πάσου." ( http://www.whatsup.gr/services/internet-day-pass ) που σημαίνει αέρας...σωστά? και αυτό μετά τα 20ΜΒ ξέρει κανείς αν αυτόματα σου κατεβάζει την ταχύτητα, ή αν απλώς υπάρχει μια ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να σου μειώσουν την ταχύτητα? Επειδή σκεφτόμουν τώρα που θα πάρω το Sony Xperia S να δίνω 30 € τον μήνα για απεριόριστο...αλλά αν είναι έτσι...... πάει το απεριόριστο ίντερνετ....!! υπάρχει καμιά άλλη προσφορά από whats up για unlimited internet?
  6. Vaggelis_Am

    Sony Xperia S

    Διαφορά από θέμα ποιότητας γνωρίζεις αν υπάρχει? Προσωπικά στην συγκεκριμένη θήκη δεν μου άρεσε που είναι "χαραγμένο" το λογότυπο της Nillkin...!
  7. Vaggelis_Am

    Sony Xperia S

    Ερώτηση. γιατί να προτιμήσει κάποιος μια θήκη όπως αυτή (αυτή δεν είναι?) http://www.xperiablog.net/2012/04/02/nillkin-super-shield-shell-for-xperia-s-review/ και άλλες παρόμοιες και όχι την official της Sony? Εννοώ είναι καλύτερες από αυτήν που δίνουν ως official Sony? Φιλικά πάντα.
  8. Vaggelis_Am

    Sony Xperia S

    Το ρίσκο ως προς τι? να το μετανιώσω μετά?
  9. Vaggelis_Am

    Sony Xperia S

    Δεν βοηθάς....... :p :wacko: μάλλον θα κάνω αμπεμπαμπλομ.....? :lol:
  10. Vaggelis_Am

    Sony Xperia S

    Την οθόνη με το άσπρο περίγραμμα, το μαύρο πίσω καπάκι-σώμα, και το "xperia" μαύροοο....?? :worry: Δεν ξέρω....!!!! :( τι θα κάνω....?!?!
  11. Vaggelis_Am

    Sony Xperia S

    Να γυρίσω το θέμα πάλι πίσω στο χρώμα του κινητού? :rolleyes: :worry: Στην αρχή (όταν ακόμα δεν το είχα δει από κοντά) ήθελα το μαύρο. Όταν πήγα και το είδα όμως αυτό που δεν μου άρεσε ήταν το μαύρο πλαίσιο κάτω που λέει xperia. μου φάνηκε λίγο πολύ "πλαστικούρα" (σε σύγκριση με την οθόνη που είναι ακριβώς από πάνω βέβαια...!!) και οτι δεν ταίριαζε πολύ με το υπόλοιπο μέρος του κινητού. Το άσπρο πάλι αναδεικνύει πολύ την οθόνη με το άσπρο περίγραμμα γύρω γύρω, αλλά αν δεις το κινητό από τα πλάγια-γύρω γύρω- φεύγει μετά, είναι πολυυυ άσπρο....!!! Κάτι ενδιάμεσο....?!?!?!?! Υ.Γ. Το ξέρω οτι το θέμα είναι τελείως υποκειμενικό, αλλά θέλω να το παραγγείλω και έχει καμιά βδομάδα έχω κολλήσει στο χρώμα...!!! :(
  12. Τον Ιούλιο μαζι με την κάρτα, θα παρω γενικά καινουριο pc. Για οθόνη θα πάρω 27". Τροφοδοτικό για να παρω πρωτα πρεπει να επιλεξω τον υπολοιπο εξοπλισμο και μετα τροφοδοτικο οποτε δεν εχω προβλημα... Δηλαδή υπάρχουν και καλύτερες κάρτες γραφικών? Σύμφωνα με την τιμή της(!!!!!!) και όσα λέει στο site της ati ειναι η καλυτερη καρτα γραφικών (τουλαχιστον μεχρι τον Οκτώμβρη του 2009...)... Τέλος παντως, για να καταλαβετε, αν υπάρχει κάποιος να μου προτείνει κάτι, θέλω μια κάρτα γραφικών που να "παίζει στα δακτυλακια της" παιχνιδια οπως το COD modern warfare 2 (η ακομα πιο καλα το COD4 που ειναι πιο απαιτητικο...) και γενικα να μου παει λιγα χρονακια ακομα σε γ***** παιχνιδια και να ειναι απο τις γ***** καρτες γραφικων...και επισης να σηκωνει καμια 27" οθονη... Α και κατι αλλο. Ειδα κατι για την 5970 black edition. αυτη τι ειναι παλι? τροποποιημενη η 5970?
  13. Εγώ σκέφτομαι να παρω την ΑΤΙ RADEON HD 5970 κατά τον Ιούλιο... ( http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-5000/hd-5970/Pages/ati-radeon-hd-5970-overview.aspx ) Μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος αν καταναλώνει πολύ ρεύμα και αν είναι και καλή επιλογή?
×
×
  • Create New...