Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαχαχαχαχαχα υπομονή φίλε μου που θα πάει θα βγει το update ελληνικό το δικό σου; Αν ναι πάρε τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία

ελληνικο ειναι κατευθειαν απο τον γερμανο! θα κανω μια πολυ μικρη υπομονη να περιμενω και μετα βλεπουμε...

the reason i swear so much is because f**k you!!!!!!

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξέρει κανείς αν μπορούμε να αλλάξουμε μέγεθος στα widgets?

Και κάτι άσχετο... η συσκευασία του κινητού όταν το αγοράσατε ήταν σφραγισμένη?? Γιατί διαβάζω διάφορα...

Edited by geornirv
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Καλησπέρα

Αφού ο παροχος μου , μου δίνει μια καλή επιδότηση επεσε το xperia S στην αντίληψή μου.

Θα παρακαλούσα λοιπον κάποιον που εχει ηδη την συσκευη να μου κανει μια μινι περιγραφή με έμφαση στα "κακα" της,

καθως τα υπολοιπα διαφημίζονται παντου .

Η χρηση που κανω καθημερινώς ειναι 10-30 λεπτα ομιλιας , 5-10 sms , αρκετό internet browsing ( 15-30 λεπτα) και αναλογος την ευκαιρια παιχνιδι με την καμερα. Πολυ σημαντικός παραγοντας για μενα ειναι η μπαταρια ομως για την εν λογω συσκευη δεν διαβαζω και τα καλυτερα.

Σαν δευτερη επιλογη εχω το ARC S καθως με καλυπτει αλλα ειναι ηδη 1 χρονου συσκευη με διαφαρα στην τεχνολογια της ( single CPU, 512ram)

Και επειδη η τεχνολογια τρεχει γρηγορα αναρωτιέμαι μηπως αντι του Arc S αξιζει να παρω το Xperia S ?

Ευχαριστω προκαταβολικά.

φίλε musick πολύ ωραίο το εργαλείο σου!!!

Κανένας άλλος που να έχει περάσει το update να μας πει πως πάει η μπαταρία?

... and Justice for ... ALL ...

Καλησπέρα

Αφού ο παροχος μου , μου δίνει μια καλή επιδότηση επεσε το xperia S στην αντίληψή μου.

Θα παρακαλούσα λοιπον κάποιον που εχει ηδη την συσκευη να μου κανει μια μινι περιγραφή με έμφαση στα "κακα" της,

Η χρηση που κανω καθημερινώς ειναι 10-30 λεπτα ομιλιας , 5-10 sms , αρκετό internet browsing ( 15-30 λεπτα) και αναλογος την ευκαιρια παιχνιδι με την καμερα. Πολυ σημαντικός παραγοντας για μενα ειναι η μπαταρια ομως για την εν λογω συσκευη δεν διαβαζω και τα καλυτερα.

Σαν δευτερη επιλογη εχω το ARC S καθως με καλυπτει αλλα ειναι ηδη 1 χρονου συσκευη με διαφαρα στην τεχνολογια της ( single CPU, 512ram)

Και επειδη η τεχνολογια τρεχει γρηγορα αναρωτιέμαι μηπως αντι του Arc S αξιζει να παρω το Xperia S ?

Ευχαριστω προκαταβολικά.

Με κλειστα ματια το S εξ'αρχης

......................................................

Φιλε musick δωσε μας παραπανω πληροφοριες απο που τα πηρες και ποσο ..

Edited by nick2crete

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Καλησπέρα

Ευχαριστω προκαταβολικά.

Διάβασε παλιότερο ποστ μου και θα λυθεί η απορία σου.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Καλησπέρα σας να κάνω μια χαζή ερώτηση ??? γιατί δεν χρειάζεται task kill manager στο android 2.3 και στην επερχόμενη ics ????

Για όσους το ζήτησαν το XPERIA S μου με τον εξοπλισμό που του πήρα :cool:

Ωραία θήκη!

Πώς έχεις αξιοποιήσει τα tags?

Καλησπέρα σας να κάνω μια χαζή ερώτηση ??? γιατί δεν χρειάζεται task kill manager στο android 2.3 και στην επερχόμενη ics ????

Eιναι θεμα ram, με 1 gb ram δεν υπαρχει θεμα να κλαταρει.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Γιατί υποτίθεται ότι η gignger και τωρα η ICS κανουν πολύ καλή χρήση της μνήμης και διαχείριση των εφαρμογών που τρέχουν στο παρασκήνιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχουμε κανενα νεοτερο για την 73! απο τους λιγους που εμειναν να την περιμενουν? :blink:

Καλησπερα παιδια μια ερωτηση,μου αναβωσβινη συνεχεια η οθονη οταν δεν δουλευω το τηλεφωνο,παραδειγμα οταν το εχω πανω στο τραπεζι.τι μπορω να κανω με αυτο το θεμα γιατι τρωει και μπαταρια ετσι οπως κανει.ευχαριστω

Θα μπορούσε να φταίει και ο αισθητήρας της εγγύτητας (proximity sensor) όπως ακούγεται, σε εμένα τουλάχιστον./.

Ξεκίνησε για το Νeo V, η Ics , αντε και σε εμας με το S σύντομα...!!! :)

Απο ιουλιο θα ξεκινησει, πρεπει πρωτα να παρει και πιστοποιηση, θα τη δουμε πρωτα εδω http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=20799

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Απο ιουλιο θα ξεκινησει, πρεπει πρωτα να παρει και πιστοποιηση

Αφού Q2 λέει το roadmap....ο Ιούλιος δεν είναι αρκετά αργά; Εγώ του το χω να έρχεται το Μάιο....

Naxos Guide App - Ο οδηγός για κινητά τηλέφωνα που σας οδηγεί κατευθείαν στα καλύτερα…

Ξέρει κανείς αν μπορούμε να αλλάξουμε μέγεθος στα widgets?

Και κάτι άσχετο... η συσκευασία του κινητού όταν το αγοράσατε ήταν σφραγισμένη?? Γιατί διαβάζω διάφορα...

Μήπως μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σε αυτό?? Ευχαριστώ.

Μήπως μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σε αυτό?? Ευχαριστώ.
Εμένα είχε ζελατίνα απ'έξω και μέσα στο κουτί είχε ένα στρόγγυλο αυτοκόλλητο το οποίο έπρεπε να κόψω για να ανοίξει το χαρτόνι. Ήταν απείραχτο δηλαδή.

με το ICS το xperia s με αυτήν την ανάλυση που έχει πιστεύω πως θα ομορφύνει πάρα πολύ

Ας βγει το update 73 μπας και δουμε ασπρη μερα μετην μπαταρια και μετα ας ερθει και το παγωτακι, καλοδεχουμενο!!!

Απο ιουλιο θα ξεκινησει, πρεπει πρωτα να παρει και πιστοποιηση, θα τη δουμε πρωτα εδω http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=20799

Για δες εδω τι λενε....!!!

http://techblog.gr/mobile/sony-ericsson-xperia-arc-s-ray-neo-v-update-android-ice-cream-sandwich-97765/

Karthan κατάλαβα τι ειπες άκυρο το παραπάνω :-)

παιδια ποιον launcher χρησιμοποιειται - προτεινεται για το S.
[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Το Playstation certified τι ακριβως ειναι παιδια??Ευχαριστω

Ειναι διαθεσιμο στης UK, France, Italy, Germany, Spain and Australia.

http://www.eurogamer.net/articles/2012-03-14-playstation-store-arrives-on-sony-xperia-s-smartphone

παιδια ποιον launcher χρησιμοποιειται - προτεινεται για το S.

Απο την πρωτη μερα LauncherPro Plus Unlocker δοκιμασε πρωτα τη δωρεαν εκδοση https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fede.launcher&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmZlZGUubGF1bmNoZXIiXQ..

Ευχαριστω..Εμεις παλι στην απεξω ε,ή θα μπορουμε κ εμεις αργοτερα να κατεβαζουμε απο εκει παιχνιδια??
Poco X3 nfc 6/128

Ευχαριστω..Εμεις παλι στην απεξω ε,ή θα μπορουμε κ εμεις αργοτερα να κατεβαζουμε απο εκει παιχνιδια??

Νομιζω θα ανοιξει καποιοαααα στιγμη και για εμας.

Τα παιδια που εχουν φλασαρει αλλες rom ή που το εχουν αγορασει απο εξω τους δουλευει?

• The title was changed to Sony Xperia S