Jump to content

pkount

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pkount

  1. Ωραία στατιστικά αυτονομίας! Θα μπορούσες να αναλύσεις την χρήση που του κάνεις? Καλό μήνα!
  2. pkount

    Sony Xperia Go

    Το κινητό τα σπάει.....και δεν σπάει... :D Αν έρθει και σε προσιτή τιμή θα γίνει top.
  3. Καλημέρα! Το αγόρασες από Ελληνικό κατάστημα και είχε τα smart tags ή από εξωτερικό?
  4. pkount

    Sony Xperia P

    Καλορίζικο και καλοδούλευτο!!! Εντυπώσεις απο διάρκεια μπαταρίας θα περιμένω και εγώ :)
  5. pkount

    Sony Xperia S

    Ωραία θήκη! Πώς έχεις αξιοποιήσει τα tags?
  6. Φαντάσου κάτι τέτοιο σε κουτί 3.5" http://www.skroutz.gr/c/667/external-cases-usb.html?from=catspan&keyphrase=3.5+ide%2Fsata Αλλιώς εάν δεν θέλεις κουτί πάς στο καλώδιο που είχες αναφέρει τις προηγούμενες μέρες αλλά να έχει κ τροφοδοτικό.
  7. Μια χαρά θα είσαι με αυτό. Θα σου πρότεινα να σκεφτείς και το ενδεχόμενο το κουτί που θα πάρεις να έχει διπλή συνδεσμολογία μέσα IDE/SATA για μελλοντική χρήση. Εγώ έχω τέτοιο εξωτερικό κουτί που με έχει βολέψει απίστευτα.
  8. pkount

    Sony Xperia S

    Οταν δούλευα (κρίση βλέπετε...), είχα εταιρικό το iphone4 και κάθε βράδυ έψαχνα το φορτιστή! Είναι καθαρά στο τρόπο χρήσης όπως λέει κ ο Konstantinoslp. Το xperia S του γλυκοκοιτάζω εδώ και μέρες και παρακολουθώ αυτά που γράφετε :) Στο παρακάτω περιγράφουν την λειτουργία των πολλαπλών οθονών http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=331493&page=2 το έχει δοκιμάσει κάποιος? Είναι τόσο εύκολο όπως το παρουσιάζουν???
  9. pkount

    Sony Xperia S

    Πέρα από την μπαταρία και το σήμα του gps τι άλλο έχει βελτιωθεί μετά την αναβάθμιση?
  10. Μπορείς αρχικά να περιορίσεις των αριθμών των συσκευών που συνδέονται με DHCP, μετά να κλειδώσεις με MAC address όπως λέει ο manolog3 και να πεις στους γνωστούς σου να μήν μοιράζουν τον κωδικό σου :)
  11. Θα σου πρότεινα το παρακάτω: 1. Απεγκατέστησε ότι πρόγραμμα έχεις που χρησιμοποιεί την camera (msn,skype,facebook camera plugin etc) 2. Επανεκκίνησε και δές εαν βλέπεις την κάμερα στο συσκευες κ εκτυπωτές. Δεν βρίσκεις driver γιατί εμπεριέχονται στα windows.
  12. Χρειάζεσαι και τροφοδοτικό για να λειτουργήσει ο δίσκος. Το link που έχεις δεν περιέχει τροφοδοτικό στη συσκευασία.
  13. pkount

    Driver Robot

    +1 Βάζεις αυτού του τύπου προγράμματα μόνο εάν δεν βρίσκεις κάτι απο τους κατασκευαστές. Παρόμοιο πρόγραμμα είχα βάλει γιατί δεν έπαιζε σωστά μία κάρτα δικτύου (ήταν παλιά) αλλά στο τέλος καταλήξαμε να πάρουμε νέα κάρτα.
  14. Στο Bios μπορείς να μπείς??? Μήπως εχεις συνδεδεμένο εξωτερικό σκληρό ή usb flash και δεν μπορεί να ξεκινήσει?
  15. pkount

    Sony Xperia S

    Περίεργο μου φαίνεται να μην έχει ιδέα η Sony Hellas! Μήπως αφορούσε κάποιο κατάστημα σέρβις franchise?? Εννοείτε πως περίοδο εορτών δεν πλησιάζουμε τα σέρβις γιατί μεγαλώνει ο χρόνος αντικατάστασης/επισκευής. Τις συσκευές σας της πήρατε από Ελλάδα ή εξωτερικό???
  16. pkount

    Sony Xperia S

    Εχει να κάνει με το σύστημα εντοπισμού Glonass που υποστηρίζει η συσκευή.
  17. Γνωρίζει κανείς εάν και πότε θα διαθέτει η Vodafone το Sony Xperia S στα καταστήματα?
  18. Καλησπέρα! Πρώτα κάνε έλεγχο σε μνήμη και σκληρό δίσκο. (με ανάλογο πρόγραμμα). Υπάρχει περίπτωση να έχει bad sector ο σκληρός και να μην μπορεί να φορτώσει σωστά.
  19. Εάν δεν έχει κουμπί/διακόπτη για άμεση ενεργοποίηση/απενεργοποίηση μπορεί να διαθέτει κάποιο εικονίδιο στα κουμπιά του πληκτρολογίου που βρίσκονται τα F1,F2,F3 κτλ. Αυτά ενεργοποιούνται έχοντας πατημένο το πλήκτρο Fn + (F1,F2 etc). Μπορείς βέβαια εάν μας δώσεις το μοντέλο του laptop να σε καθοδηγήσουμε :)
  20. Είχε χάσει κάποιο particion? Μπορείς να αναφέρεις τι έγινε?
  21. Απο περιέργεια δοκίμασες το flashaki που έφτιαξες σε κάποιο άλλο pc ? Επίσης κάνε disable τις επιλογές για 2ο κ 3ο boot device.
×
×
  • Create New...