Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως αυτό που είπε ο φίλος από πάνω είναι σωστό. Πάρε το μαύρο. Είναι μικρότερο το ρίσκο..

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν πάρεις το λευκό μπορεί να το μετανιώσεις μετά από λίγο καιρό. Ενώ το μαύρο είναι πιο συνηθισμένο για κινητά.

Πάντως εγώ που πήρα το x8 σε λευκό, μου άρεσε πιο πολύ από μαύρο..

το μονο μειονεκτημα του κινητου ειναι οτι ειναι φατ32 και καλο ειναι να βρουμε εναν τροπο να το κανουμε ντφς μπουρουμε ξερει καποιος ? η καποιον τροπο για να περναμε τις μεγαλες ταινιες η αρχεια ( για μενα το ασπρο ειναι τελειος αθλιο δεν ταιριαζει με τιποτα το μαυρο γαμ.... στην κυριολεξια γνωμη μου παντα ασε που πραγματικα ολα τα αλλα κινητα ολα ομως ειναι ιδια πολυ μικρες διαφορες ενω η sony μια ζωη ηταν μπροστα στο ντιζαιν και στην πρωτοτυπια)

• Administrators
το μονο μειονεκτημα του κινητου ειναι οτι ειναι φατ32 και καλο ειναι να βρουμε εναν τροπο να το κανουμε ντφς μπουρουμε ξερει καποιος ?

Δεν μπορούμε.

Modpic.gif

Δεν βοηθάς....... :p :wacko:

μάλλον θα κάνω αμπεμπαμπλομ.....? :lol:

Ψάξε για καπάκια στο ebay

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά εδώ :cool:

Παλιός χρήστης του myphone, έχω αρκετά χρόνια να μπω (να σκεφτείτε οτι έκανα νέο λογαριασμό αφού ξέχασα κωδικούς από παλίο λογαριασμό και μαιλ :p) βρήκα αφορμή με το νέο μου κινητό XPERIA S που απέκτησα εδώ και μερικές εβδομάδες να δώσω συνοπτικά έναν κατάλογο με τα (-) και τα (+) του κινητού βάση της εμπειρίας μου και των τεχνικών γνώσεων που έχω.. και να βοηθήσω και άλλους χρήστες που πιθανόν θέλουν να το αγοράσουν..να σχηματίσουν μια σχετική εικόνα. Και μπαίνω στο θέμα...;)

(+)

• Κάμερα (12mp, cmos, full hd video recording, γρήγορη λήψη(1,5 sec) από κατάσταση αναμονής!!) θα μπορούσα να πω και η καλύτερη που υπάρχει σε κινητό αυτή την στιγμή αν και στην εγγραφή βίντεο έχει ένα θέμα stabilization... 9/10
  • Κορυφαία ανάλυση οθόνης HD ... (προσοχή αναφέρομαι στην ΑΝΑΛΥΣΗ και μόνο ;) ) 10/10
  • Ιδανικό πάχος και πλάτος για να πιάνεις τη συσκευή όπως πρέπει (θεωρώ λεπτό και φαρδύ για παράδειγμα τα SG1-2)
  • Ποιότητα κατασκευής άνω του μετρίου 8/10 με ποιοτικό πλαστικό
  • Γρήγορος επεξεργαστής που κάνει το κινητό να μην κολάει σχεδόν πουθενά 10/10
  • Μικρές λεπτομέριες όπως το αποκλειστικό κουμπί για φωτογραφίες, το swype πληκτρολόγιο, και γενικά το προσεγμένο UI της συσκευής της δίνουν πόντους και παρέχουν μεγάλη ευχρηστία !!

(-)

• H μπαταρία αν και καλή σε χωρητικότητα είναι λίγη...ευθύνη φυσικά φέρει η τεχνολογία της οθόνης σε συνδιασμό με την υψηλή ανάλυση της....Επιπλέον δεν φορτίζει γρήγορα...!! (3/10)
  • Αν εξεραίσουμε την υψηλή ανάλυση της οθόνης όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικα της είναι πολύ κατώτερα του ανταγωνισμού... Μικρή γωνία θέασης...μικρός λόγος αντίθεσης κλπ
  • Μεγάλο ύψος της συσκευής...Ακόμα και σε χέρι ενήλικα δεν μπορείς κρατώντας σταθερό το κινητό να φτάσεις τα κουμπιά capasitive και το power button... χωρίς να μετακινήσεις την συσκευή...(Μήπως να θυσιαζαν το διαφανές πλαίσιο καλύτερα...)
  • Μπροστινή βιντεοκάμερα χωρίς δυνατότητα βιντεοκλήσεων....γιατί ακόμα αυτό το πρόβλημα Sony ????
  • Κακή απόκρηση των capasitive πλήτρων...μα πολύ κακή!! (2/10)
  • Έλλειψη αισθητήρα φωτεινότητας...πολύ κακώς...

Ελπίζω να βοήθησα ;)

10 years myphone member !!!:rolleyes:

[*] Μπροστινή βιντεοκάμερα χωρίς δυνατότητα βιντεοκλήσεων....γιατί ακόμα αυτό το πρόβλημα Sony ????

Μια διευκρίνηση. Εδώ δε φταίει η Sony. Στο android δε γίνεται να κάνεις βιντεοκλήση χωρίς τη χρήση κάποιου προγράμματος (βλ. skype). Μόνο το SGS και SGSII μπορούν να κάνουν βιντεοκληση μέσω δικτύου.

πήγα και τα είδα και τα 2: GS2 και Xperia S ...δίπλα δίπλα... και η οθόνη το Xperia S είναι καλύτερη...κατά τη γνώμη μου!
... and Justice for ... ALL ...

Αισθητηρας φωτεινοτητας υπαρχει και δουλευει στο τεστ μενου του τηλεφωνου αλλα δεν υπαρχει επιλογη στο μενου για ενεργοποιηση-απενεργοποιηση, θα την ηθελα και εγω αυτη την επιλογη.

Η μπαταρια εχει το θεμα της οταν ειναι με τα δεδομενα ενεργα και δικυα wcdma/gsm, απορω γιατι δεν φερνουν μια νεα ενημερωση(67-73) και στην χωρα μας να δουμε λιγη βελτιωση σε αυτο το θεμα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Αισθητηρας φωτεινοτητας υπαρχει και δουλευει στο τεστ μενου του τηλεφωνου αλλα δεν υπαρχει επιλογη στο μενου για ενεργοποιηση-απενεργοποιηση, θα την ηθελα και εγω αυτη την επιλογη.

Η μπαταρια εχει το θεμα της οταν ειναι με τα δεδομενα ενεργα και δικυα wcdma/gsm, απορω γιατι δεν φερνουν μια νεα ενημερωση(67-73) και στην χωρα μας να δουμε λιγη βελτιωση σε αυτο το θεμα.

Εγώ πάντως με 73 δεν βλέπω μεγάλη βελτίωση στην μπαταρία. Μπορεί και καθόλου. (Υπάρχει μια ελάχιστη βελτίωση αλλά δεν ξέρω αν οφείλεται στην 73 ή στο ότι μέχρι να περάσω την 73 δεν είχα κάνει πάνω από 4 φορτίσεις οπότε δεν είχε φτάσει η μπαταρία στην μέγιστη απόδοσή της.)

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Μια διευκρίνηση. Εδώ δε φταίει η Sony. Στο android δε γίνεται να κάνεις βιντεοκλήση χωρίς τη χρήση κάποιου προγράμματος (βλ. skype). Μόνο το SGS και SGSII μπορούν να κάνουν βιντεοκληση μέσω δικτύου.

Ξεχνάς και το note!! ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Κι εμένα μου το έχει τραβήξει το μάτι κυρίως για design και για οθόνη. Η μπαταρία δε με πειράζει και τόσο, στη χειρότερη φαντάζομαι ότι μια γεμάτη μέρα με μέτρια χρήση την κρατάει. Σε τι τιμές κυμαίνεται τώρα;
Naxos Guide App - Ο οδηγός για κινητά τηλέφωνα που σας οδηγεί κατευθείαν στα καλύτερα…

Παιδια γιατι για το S δεν διαβαζω τιποτα για root κτλ? ποια η διαφορα του με το Neo V στο θεμα root παντα

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Ξαναθυμιζω οτι η μπαταρια "ανοιγει" ελαφρως μετα 10-15 φορτισεις και η φορτιση κραταει με τον φορτιστη μια ωρα και 15-20 λεπτα απο 15% να παει σχεδον φουλ.Εννοειται να μην το σκαλιζεις ταυτοχρονα.

Σημερα ηρθε η θηκη μου,Νillkin σε λευκο,δερματινη.Η θηκη,εκτος του οτι ειναι ακρως ποιοτικη,εφαρμοζει 10000% κουτι για το κινητο,με προσβαση σε ολα τα πληκτρα και καμερα-ηχειο και την μπαρα την διαφανη που φωτιζεται.Πολυ κομψη,ελαφρια και εσωτερικα μαλακα υλικα για να μην γρατζουναει πλατη και οθονη.

Νομιζω αξιζε η αναμονη και η τιμη των 14+ ευρω ειναι πολυ τιμια.Ελλαδα δεν ξερω ποσο θα πουλιοταν.Ευχομαι να αποδειχτει εξισου ανθεκτικη.

Σημερα ηρθε η θηκη μου,Νillkin σε λευκο,δερματινη.Η θηκη,εκτος του οτι ειναι ακρως ποιοτικη,εφαρμοζει 10000% κουτι για το κινητο,με προσβαση σε ολα τα πληκτρα και καμερα-ηχειο και την μπαρα την διαφανη που φωτιζεται.Πολυ κομψη,ελαφρια και εσωτερικα μαλακα υλικα για να μην γρατζουναει πλατη και οθονη.

Νομιζω αξιζε η αναμονη και η τιμη των 14+ ευρω ειναι πολυ τιμια.Ελλαδα δεν ξερω ποσο θα πουλιοταν.Ευχομαι να αποδειχτει εξισου ανθεκτικη.

Ερώτηση. γιατί να προτιμήσει κάποιος μια θήκη όπως αυτή (αυτή δεν είναι?) http://www.xperiablog.net/2012/04/02/nillkin-super-shield-shell-for-xperia-s-review/ και άλλες παρόμοιες και όχι την official της Sony? Εννοώ είναι καλύτερες από αυτήν που δίνουν ως official Sony?

Φιλικά πάντα.

Μιας και η μπαταρία του S δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά γιατί δεν δοκιμάζετε αυτό το tweak στις ρυθμίσεις μήπως και δείτε διαφορά;

#Save Battery

wifi.supplicant_scan_interval=180

pm.sleep_mode=1

ro.ril.disable.power.collapse=0

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3939562#post3939562

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ερώτηση. γιατί να προτιμήσει κάποιος μια θήκη όπως αυτή (αυτή δεν είναι?) http://www.xperiablog.net/2012/04/02/nillkin-super-shield-shell-for-xperia-s-review/ και άλλες παρόμοιες και όχι την official της Sony? Εννοώ είναι καλύτερες από αυτήν που δίνουν ως official Sony?

Εμένα η συγκεκριμένη μου φαίνεται πιο όμορφη από την official, γι' αυτό και την παρήγγειλα.

Εμένα η συγκεκριμένη μου φαίνεται πιο όμορφη από την official, γι' αυτό και την παρήγγειλα.

Διαφορά από θέμα ποιότητας γνωρίζεις αν υπάρχει? Προσωπικά στην συγκεκριμένη θήκη δεν μου άρεσε που είναι "χαραγμένο" το λογότυπο της Nillkin...!

Φιλικά πάντα.

Oχι φιλε μου,η θηκη που πηρα ειναι αυτη: http://www.obostore.com/nillkin-real-leather-case-skin-for-sony-xperia-s-p-5369.html και σχεδον στα μισα λεφτα απο τις official και σε λευκο χρωμα που ηθελα και δεν εβρισκα

Διαφορά από θέμα ποιότητας γνωρίζεις αν υπάρχει? Προσωπικά στην συγκεκριμένη θήκη δεν μου άρεσε που είναι "χαραγμένο" το λογότυπο της Nillkin...!
Δε ξέρω πόσο ποιοτική είναι η official, πάντως για τη nillkin διάβασα καλά σχόλια. Το λογότυπο δε με ενοχλεί και μου αρέσει πολύ αυτή η ανάγλυφη υφή που έχει πίσω η θήκη, είναι ότι πρέπει για να μη γλυστράει από το χέρι.

Κι'άλλο ευχάριστο νέο! Το έχω 2 βδομάδες και μόλις πρόσεξα ένα μικρό ξεφλούδισμα δίπλα στο κουμπί ενεργοποίησης...! Άρα πάλι θα έχουμε θέμα, μετά από καιρό βλέπω να είναι γεμάτο σημάδια από κομμάτια βαφής που φεύγουν!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι'άλλο ευχάριστο νέο! Το έχω 2 βδομάδες και μόλις πρόσεξα ένα μικρό ξεφλούδισμα δίπλα στο κουμπί ενεργοποίησης...! Άρα πάλι θα έχουμε θέμα, μετά από καιρό βλέπω να είναι γεμάτο σημάδια από κομμάτια βαφής που φεύγουν!
Μπορείς να το βγάλεις φωτό να δούμε; Μου φαίνεται περίεργο να ξεφλουδίζει αυτό το υλικό. Τι χρώμα είναι, μαύρο ή άσπρο;

Δε ξέρω πόσο ποιοτική είναι η official, πάντως για τη nillkin διάβασα καλά σχόλια. Το λογότυπο δε με ενοχλεί και μου αρέσει πολύ αυτή η ανάγλυφη υφή που έχει πίσω η θήκη, είναι ότι πρέπει για να μη γλυστράει από το χέρι.

Εγω πειρα αυτή της nillkin σημερα, πολυ καλη και ποιοτική, το ανάγλυφο ειναι οτι πρέπει για να μην γλιστρά το κινητό.

Αυτο που δεν μ'αρέσει στις θήκες αυτες είναι οτι δεν πιάνουν πανω κάτω αλλά μόνο στα πλάγια. Ταιριάζει απόλυτα η θηκη αυτη στο κινητό 10-12€ ebay

• The title was changed to Sony Xperia S