zxr Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Δεν νομίζω ότι ο δείκτης που αλλάζει χρώμα όταν το κινητό πάρει υγρασία επαναφέρει το χρώμα του στο αρχικό όταν το στεγνώσεις με οποιαδήποτε μέθοδο... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Δεν νομίζω ότι ο δείκτης που αλλάζει χρώμα όταν το κινητό πάρει υγρασία επαναφέρει το χρώμα του στο αρχικό όταν το στεγνώσεις με οποιαδήποτε μέθοδο... Όντως, αλλά όπως θα ξέρεις, οι δείκτες δεν λένε πάντα την αλήθεια. Και με κόκκινο δείκτη μπορεί το κινητό να δουλεύει μια χαρά. Οι δικοί μου είναι κατακόκκινοι από την πλήρη εμβύθιση που πέρασε το κινητάκι μου. Αλλά μετά από πλήρες λύσιμο σε 2 λεπτά, πνίξιμο σε καθαρό οινόπνευμα και πολύυυυ ώρα πιστολάκι, το κινητό ευτυχώς δουλεύει μια χαρά. (και το ότι είναι κόκκινοι οι δείκτες δε με απασχολεί. Βρίσκονται στο μεσαίο χώρισμα του κινητού, το οποίο το έχω αλλάξει με ιμιτασιόν (στο οποίο έχω κόψει ένα τμήμα για να μπορώ να αλλάζω μπαταρίες. Το αυθεντικό, μαζί με το Nfc module και το αυθεντικό αυτοκόλλητο βρίσκεται στο κουτάκι του, ασκόνιστο και αχρησιμοποίητο... Και φυσικά με κατάλευκους δείκτες υγρασίας...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Δεν είπα ότι δεν θα δουλεύει το κινητό αν αλλάξει χρώμα ο δείκτης. Είπα ότι αν αλλάξει χρώμα δεν επανέρχεται. Κι αυτό αν τυχόν χρειαστεί να πας σε service (το οποίο φυσικά το απεύχομαι) θα το χρησιμοποιήσουν ώστε να μην έχεις εγγύηση ακόμα κι αν το πρόβλημα δεν προκύπτει από υγρασία. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Δεν είπα ότι δεν θα δουλεύει το κινητό αν αλλάξει χρώμα ο δείκτης. Είπα ότι αν αλλάξει χρώμα δεν επανέρχεται. Κι αυτό αν τυχόν χρειαστεί να πας σε service (το οποίο φυσικά το απεύχομαι) θα το χρησιμοποιήσουν ώστε να μην έχεις εγγύηση ακόμα κι αν το πρόβλημα δεν προκύπτει από υγρασία. Σωστό αυτό. Μόνη λύση να μπορείς να αλλάξεις τους δείκτες χωρίς να γίνεις τσακωτός:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0giorgos0 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Παδια καμια καλη rom εχει να προτεινει καποιος που να την εχει κανα μηνα δοκιμασμένη, μιας και η τελευταια trinity απο XDA ηταν αποτυχια πληρης. και ψαχνω για κατι αλλο. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Παδια καμια καλη rom εχει να προτεινει καποιος που να την εχει κανα μηνα δοκιμασμένη, μιας και η τελευταια trinity απο XDA ηταν αποτυχια πληρης. και ψαχνω για κατι αλλο. Ευχαριστω Διάβασε πιο πάνω τα ποστ μου φίλε. Κι εγώ απογοητεύτηκα από την τρίνιτυ. Nature... είναι η απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0giorgos0 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Και μολις κατεβασα την LeOpArDx RoM V4.5 - AROMA λες να δοκιμασω την Nature φαινετε δουλευει και κατευθειαν με την trinityKernel?? Την εχεις καιρο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Και μολις κατεβασα την LeOpArDx RoM V4.5 - AROMA λες να δοκιμασω την Nature φαινετε δουλευει και κατευθειαν με την trinityKernel?? Την εχεις καιρο?? Μερικές βδομάδες πλέον. Το πολύ θετικό, πέρα από την ποιότητα και την ταχύτητα της ρομ, είναι ότι τα παλικάρια είναι πάνω από το θέμα τους στο xda και απαντάνε πραγματικά γρήγορα σε κάθε ερώτημα ή θέμα! Δοκίμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 παιδιά για ροοτ τι προτείνετε? είναι καλό αυτό το κινέζικο? προγραμματάκι που έχει παραθέσει ο φίλος ποιο πάνω? κάνει σωστά ροοτ? το busybox γιατί το κάνουμε install εμείς,δεν το βάζει το πρόγραμμα όταν κάνει ροοτ? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Τι κινέζικο κάνει καλα την δουλειά του αλλα... Σε κανει εγκατάσταση το κινέζικο superuser για να το βγάλεις ααυτό, αφού κάνεις root μετα κατεβαζεις από το play store το sypersu και το ανοιγεις. Σε ρωτάει αν θες να αναβαθμίσει κατι και παταε ναι. Μετα κλεινεις την εφαρμογή και την ξανανοιγεις και σε λέει ότι υπάρχει ακόμα ενα πρόγραμμα ίδιο να το απεγκαταστησω? Πατας και εκεί ναι και φεύγει η κινεζική εφαρμογή. Όσο για το buzybox αν δεν κάνω λάθος είναι χρήσιμη να την κατεβάσεις ώστε να περάσεις μετά την recovery. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Τι κινέζικο κάνει καλα την δουλειά του αλλα... Σε κανει εγκατάσταση το κινέζικο superuser για να το βγάλεις ααυτό, αφού κάνεις root μετα κατεβαζεις από το play store το sypersu και το ανοιγεις. Σε ρωτάει αν θες να αναβαθμίσει κατι και παταε ναι. Μετα κλεινεις την εφαρμογή και την ξανανοιγεις και σε λέει ότι υπάρχει ακόμα ενα πρόγραμμα ίδιο να το απεγκαταστησω? Πατας και εκεί ναι και φεύγει η κινεζική εφαρμογή. Όσο για το buzybox αν δεν κάνω λάθος είναι χρήσιμη να την κατεβάσεις ώστε να περάσεις μετά την recovery. αμα φλασάρω κάποια ρομ θα είναι ρουταρισμένη? που θα βρώ οδηγίες για φλασάρισμα και ποιές ρομ είναι η καλύτερες/αξίζουν? το κινητό είναι full stock απο την πρώτη μέρα,ούτε ροοτ ούτε cwm recover,φοράει την τελευταία στοκ απο την σονυ, .96 νομίζω. τι πρέπει να κάνω για να περάσω ρομ και πως ξαναγυρνάω στοκ? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0giorgos0 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Εγραψα την Nature ΤΡΟΜΕΡΗ ROM!!! απο εχθες το εχω γεμισει και εφαρμογες ου γκιχ. δουλευει ρολοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Εγραψα την Nature ΤΡΟΜΕΡΗ ROM!!! απο εχθες το εχω γεμισει και εφαρμογες ου γκιχ. δουλευει ρολοι Ναι καλή είναι. Και σου ξαναλέω ότι τα παλικάρια είναι δίπλα σου ό,τι παπ@ριά και να τους πεις!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 εχω προσπαθησει με 2-3 διαφορετικους τροπους να του κανω root, αλλα κανενας δεν εχει πετυχει. Μπορειτε να μου πειτε τι μπορει να φταει; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 εχω προσπαθησει με 2-3 διαφορετικους τροπους να του κανω root, αλλα κανενας δεν εχει πετυχει. Μπορειτε να μου πειτε τι μπορει να φταει; Ποια Rom ; Ποιούς τρόπους δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Ποια Rom ; Ποιούς τρόπους δοκίμασες; ειχα την 6.2.B.1.96. http://android.sc/how-to-root-sony-xperia-s-running-on-official-android-4-1-2-6-2-b-1-96-ota-firmware/ πρωτα δοκιμασα αυτον τον τροπο αλλα τιποτα μετα αυτον http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2327473 και αυτον http://www.idroidspace.com/how-to-root-sony-xperia-s-lt26i-on-android-ics-firmware/ και τελικα σβηστηκαν ολα τα δεδομενα Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 ειχα την 6.2.B.1.96. http://android.sc/how-to-root-sony-xperia-s-running-on-official-android-4-1-2-6-2-b-1-96-ota-firmware/ πρωτα δοκιμασα αυτον τον τροπο αλλα τιποτα μετα αυτον http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2327473 και αυτον http://www.idroidspace.com/how-to-root-sony-xperia-s-lt26i-on-android-ics-firmware/ και τελικα σβηστηκαν ολα τα δεδομενα Στο δεύτερο link πού δίνεις πάνω πάνω λέει ότι δεν λειτουργεί στην 96 δοκιμάστε αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2417672 την μέθοδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Στο δεύτερο link πού δίνεις πάνω πάνω λέει ότι δεν λειτουργεί στην 96 δοκιμάστε αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2417672 την μέθοδο. φιλε μου σε ευχαριστω πολυ. το εκανα και ολα πηγαν τελεια Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Παιδιά μια ερώτηση. Το ηχείο του ακουστικού δηλαδη εκει που μιλάμε και ακούγεται στο αυτί ειναι λίγο χαμηλό σε ένταση ; Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Παιδιά μια ερώτηση. Το ηχείο του ακουστικού δηλαδη εκει που μιλάμε και ακούγεται στο αυτί ειναι λίγο χαμηλό σε ένταση ; Σε μενα όντως είναι λίγο χαμηλό έως και πολύ! Μετα την 4.04 είναι χάλια και δεν ξέρω αν είναι από το software η απο το hardware! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Σε μενα όντως είναι λίγο χαμηλό έως και πολύ! Μετα την 4.04 είναι χάλια και δεν ξέρω αν είναι από το software η απο το hardware! διαβασα ότι γενικα γινεται αυτο κι ότι με μελλοντική αναβάθμιση θα το φτιάξουν. Ελπίζω να ισχύει. ευχαριστώ για την απαντηση Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 και μενα και μου σπαει τα νευρα... Πολύ χαμηλό το ηχειο και δεν ξερω τι να κάνω.. λέω μηπως εκανα καμια μλκια εγώ με τα καστομ κερνελ παλαιότερα, (τωρα εχω στοκ βεβαια γιατι διαφορες δεν ειχε) και θελω να το παω για σερβις να το τσεκαρουν. Ξερετε εσεις, μηπως υπαρχει κανενα τσεκ απο το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 CyanogenMod 10 (4.1.2) για κλειδωμένους Bootloaders: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2593806 Μέχρι στιγμής δεν μου έχει παρουσιάσει κάνενα πρόβλημα.Και είναι λογικό αφού χρησιμοποιεί τον Stock Kernel. Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and12_ Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 και μενα και μου σπαει τα νευρα... Πολύ χαμηλό το ηχειο και δεν ξερω τι να κάνω.. λέω μηπως εκανα καμια μλκια εγώ με τα καστομ κερνελ παλαιότερα, (τωρα εχω στοκ βεβαια γιατι διαφορες δεν ειχε) και θελω να το παω για σερβις να το τσεκαρουν. Ξερετε εσεις, μηπως υπαρχει κανενα τσεκ απο το κινητό? Υπάρχει αυτό το διαγνωστικό εργαλείο απ' τη sony, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonymobile.androidapp.functiontester το οποίο θα στα βγάλει όλα ok. Το πρόβλημα του αδύναμου ηχείου το είχα κι εγώ και η λύση δόθηκε απ' το service της Αθήνας, στο οποίο το έστειλε το service της Πάτρας μετά από μεγάλη δική μου επιμονή,γιατί μου έλεγαν ότι δεν υπήρχε πρόβλημα......Τώρα απολαμβάνω ένα σπουδαίο τηλέφωνο και μάλιστα μετά το service, η μπαταρία κρατάει άνετα δύο ημέρες:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 πληρωσες κατι ή ηταν μεσα στην εγγύηση? Το δικό μου ειναι 1 χρονου και κάτι απλα ειχα ξεκλειδώσει το bootloader, και φοβαμαι οτι θα μου πουν οτι ειμαι εκτος εγγύησης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts