PS1976 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Ειμαι σε διλημμα και θελω τη γνωμη σας! Θελω το S αλλα σε λευκο. Το βρισκω στα 308 σε σκρουτζομαγαζα και στα 280 στη wind αλλα μονο σε μαυρο.(η τιμη ειναι χωρις επιδοτηση επειδη το μαγαζι το εχει φιλος κ μου το δινει με εκπτωση). Αξιζει να το παρω σπο τη wind στα 280 αλλα μαυρο ή απο σκρουτζ στα 308 κ στο χρωμα που θελω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Ειμαι σε διλημμα και θελω τη γνωμη σας! Θελω το S αλλα σε λευκο. Το βρισκω στα 308 σε σκρουτζομαγαζα και στα 280 στη wind αλλα μονο σε μαυρο.(η τιμη ειναι χωρις επιδοτηση επειδη το μαγαζι το εχει φιλος κ μου το δινει με εκπτωση). Αξιζει να το παρω σπο τη wind στα 280 αλλα μαυρο ή απο σκρουτζ στα 308 κ στο χρωμα που θελω? Τι να σου πούμε τώρα κι εμείς :p 28 ευρώ δεν είναι "πολλά".. Εγώ προσωπικά προτιμάω το μαύρο. Τα άσπρα κινητά πάντα δίνουν την εντύπωση πως είναι πιο μεγάλα από τα μαύρα :lol: Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) Δεν ειναι τοσο τα 28e αλλα το οτι το ενα ειναι απο wind κ το αλλο απο σκρουτζ με οτι αυτο σημαινει! Εσυ τι θα εκανες? 6 ατοκες θα βαλω σε καθε περιπτωση οποτε η διαφορα δεν ειναι ουτε 5e το μηνα! Απλα σκεφτομαι μην εχω κανα θεμα μιας κ δεν εχω αγορασει ξανα κινητο απο το νετ! Edited February 5, 2013 by PS1976 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Δεν ειναι τοσο τα 28e αλλα το οτι το ενα ειναι απο wind κ το αλλο απο σκρουτζ με οτι αυτο σημαινει! Εσυ τι θα εκανες? 6 ατοκες θα βαλω σε καθε περιπτωση οποτε η διαφορα δεν ειναι ουτε 5e το μηνα! Απλα σκεφτομαι μην εχω κανα θεμα μιας κ δεν εχω αγορασει ξανα κινητο απο το νετ! δεν έχω πάρει ποτέ από Σκουτζομάγαζο.. Προσωπικά θα έπαιρνα από wind.. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Γεια σε ολους.Εχω ενα xperia s εδω και περιπου 5-6 μηνες και τωρα τελευταια εχω αρχισει και σκεφτομαι πολυ να το rootαρω και να περασω καποια custom rom 4.2.1.Εχω ακουσει διαφορα για το root και δεν ξερω.Εχει καποιος την ιδια συσκευη και το εχει κανει να μου πει πως πηγε κλπ? Ειμαι στην 4.0.4 και 6.1.Α.2.55 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 ή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343798 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haryon Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 καλησπέρα παιδιά έχω το s λιγες μέρες γενικά εχω ενα προβλημα και δε ξερω τι να κανω..... γενικα ζεστενεται ευκολα και η μπαταρια με ελαχιστη χρηση μοθ πεφτει απο 100 σε 50 σε 4 ωρες! ειναι φυσιολογικο εχει κανεις αλλος προβλημα με αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Πιθανότατα κάποια εφαρμογή τρέχει στο background. Καλώς ήρθες! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Τι να σου πούμε τώρα κι εμείς :p 28 ευρώ δεν είναι "πολλά".. Εγώ προσωπικά προτιμάω το μαύρο. Τα άσπρα κινητά πάντα δίνουν την εντύπωση πως είναι πιο μεγάλα από τα μαύρα :lol: φυσιολογικο ειναι γιατι το μαυρο απορροφα το φως ενω το ασπρο το αντανακλει και σου δινει την εντυπωση οτι ειναι πιο μεγαλο λογω της σαφως μεγαλυτερης αντανακλασης Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Οσοι το εχουν σε λευκο μπορουν να μου πουν αν λερωνει ευκολα με τη χρηση? Κ πως το καθαριζετε?με πανι κ οινοπνευμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Οσοι το εχουν σε λευκο μπορουν να μου πουν αν λερωνει ευκολα με τη χρηση? Κ πως το καθαριζετε?με πανι κ οινοπνευμα? Δ το χω λερωσει ακομα και δεν χρησιμοποιω θηκη. Αλλα φανταζομαι οτι με ενα νωπο πανακι θα μπορεις να κανεις δουλεια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) πήρε το μάτι μου καπάκια αλουμινίου σε πολλά χρώματα σε Αμερικάνικο e-shop 10 -12 δολλάρια πανέμορφα..μακάρι να βγούν και για το Τ .. Δεν ειναι Αμερικάνικο τελικά αλλα who cares.. Edited February 5, 2013 by Prof_Chaos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Εχεις κανα link να βαλεις? Αν ειναι να παρω το μαυρο κ να το κανω λευκο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Εχεις κανα link να βαλεις? Αν ειναι να παρω το μαυρο κ να το κανω λευκο! http://www.trait-tech.com/product/T-LT26I-9004C__elegant-aluminum-cover-case-for-sony-xperia-s-xperia-arc-hd-lt26i-yellow.html το παραπάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Απ'οτι καταλαβα βγαινει τελειως το πισω μερος κ μπαινει καινουριο.Δεν κουμπωνει απο πανω,οποτε δεν αλλαζει κ το μεγεθος της συσκευης! Δε βλεπω ομως να υπαρχει κ για το μπροστινο μερος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Παιδια εχει εγκαταστησει κανεις στο s τον golauncher?κι αν ναι εχω 2 ερωτησεις 1ον)καταναλωνει πολυ μπαταρια? 2ον)"τρωει" πολυ ram? Και γενικοτερα δουλευει ομαλα η τρωει κολημματα? Επισης αυτον η τον apex? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakia Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Της τελευταιες μερες οταν κλεινω τους browser μετα απο σερφαρισμα(και με τον chrome και με τον opera)αργουνε να επανελθουν τα εικονιδια,τι συμβαινει ρε γ@μωτο και οσο μου αρεσε το τηλ, αρχισε τα χαζα,ακομα δεν το καταφερα να μην κλειδωνει στην διαρκεια της κλησης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 καλησπέρα παίδες. Καπου στις προηγούμενες σελίδες καποιο παιδι ειχε βαλει ενα ζιπακι, με εναν νεο launcher της sony, που εχει και αναζήτηση. Για μένα ειναι πολυ πιο εξυπηρετικός, αλλα κολλάει. Επειδη εκανα πατάτα και δεν πηρα backup πριν, εχει κανεις ζιπάκι με τον μαμα της .55? Η αλλιώς καποιον τρόπο να μην κολλάει ο νεος launcher? Να κάνω clear κατι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Οσοι το εχουν σε λευκο μπορουν να μου πουν αν λερωνει ευκολα με τη χρηση? Κ πως το καθαριζετε?με πανι κ οινοπνευμα? Μη βαλεις οινοπνευμα σε πλαστικο γιατι υπαρχει κινδυνος να ξεθωριασει. Καλυτερα μαλακο πανι με νερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 με ενα ζαξ πιστευω ειναι ΟΚ, τοσα χρονια δεν ειδα εγω να ξεθωριαζει απο αυτα παρα απο τα τριψιματα με επιφανειες. Μπορει και να επιταχυνουν ομως τη φθορα δεν ξερω. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 καλησπέρα παίδες. Καπου στις προηγούμενες σελίδες καποιο παιδι ειχε βαλει ενα ζιπακι, με εναν νεο launcher της sony, που εχει και αναζήτηση. Για μένα ειναι πολυ πιο εξυπηρετικός, αλλα κολλάει. Επειδη εκανα πατάτα και δεν πηρα backup πριν, εχει κανεις ζιπάκι με τον μαμα της .55? Η αλλιώς καποιον τρόπο να μην κολλάει ο νεος launcher? Να κάνω clear κατι ? Γιατι δεν κανεις clear data απο τα settings? Θα χασεις τη διαμορφωση κ τη σειρα των εφαρμογων σου (θα τα ξαναφτιαξεις μετα) αλλα ισως αντιμετωπιστει το θεμα με τα κολληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 πήρε το μάτι μου καπάκια αλουμινίου σε πολλά χρώματα σε Αμερικάνικο e-shop 10 -12 δολλάρια πανέμορφα..μακάρι να βγούν και για το Τ .. Δεν ειναι Αμερικάνικο τελικά αλλα who cares.. Τσέκαρε ότι το μέταλλο δεν θα σου επηρεάσει το σήμα. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Τσέκαρε ότι το μέταλλο δεν θα σου επηρεάσει το σήμα. ;) checked οι κεραιες ειναι κατω και μεσα απο το διαφανες τζαμακι Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Γιατι δεν κανεις clear data απο τα settings? Θα χασεις τη διαμορφωση κ τη σειρα των εφαρμογων σου (θα τα ξαναφτιαξεις μετα) αλλα ισως αντιμετωπιστει το θεμα με τα κολληματα. μπορεις να με καθοδηγήσεις που ειναι αυτο στα settings? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 μπορεις να με καθοδηγήσεις που ειναι αυτο στα settings? Μενου>ρυθμισεις>εφαρμογες>ολα> βρες την εφαρμογη που θες, πατησε επανω της και θα δεις το ''εκκαθαριση δεδομενων''. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 μπορεις να με καθοδηγήσεις που ειναι αυτο στα settings? Λοιπον settings / apps / all / βρες το Home. Πατωντας στο home βγαζει τις ιδιοτητες της εφαρμογης κ σου δινει τη δυνατοτητα να κανεις clear data / clear cache Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts