ea6gka Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 ναι...!!!!! τοτε μαλλον θα πρεπει να τα σβησεις μεσω του file explorer. Εγω δεν ειμαι και τα εσβησα μεσω του drawer Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 τοτε μαλλον θα πρεπει να τα σβησεις μεσω του file explorer. Εγω δεν ειμαι και τα εσβησα μεσω του drawer ολα τα δοκιμασα....!! τιποτα με απο επανακκινηση παλι εκει...! μηπως φταει το backup kai restore tou xperia και μ τα επαναφερει..; Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jplab1981 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 (edited) ολα τα δοκιμασα....!! τιποτα με απο επανακκινηση παλι εκει...! μηπως φταει το backup kai restore tou xperia και μ τα επαναφερει..; Αφού είσαι root, όταν τις απεγκαταστήσεις πήγαινε με τον file explorer που χρησιμοποιείς στο system/etc/cusomization/applications και στο system/etc/product/applications και τσέκαρε αν υπάρχουν εκεί. Αν ναι τότε σε κάθε επανεκκίνηση τις ξαναεγκαθιστά το τηλέφωνο μόνο του οπότε θα πρέπει να τις σβήσεις από εκεί αφού τις απεγκαταστήσεις. Καλού κακού πάρε τα αρχεία αυτά backup πριν τα διαγράψεις. Το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα με τον astro file manager και το wisepilot και το έλυσα με αυτόν τον τρόπο ύστερα από υπόδειξη του φίλου andreaspe. Edited January 30, 2013 by Jplab1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 (edited) Πριν μερικες σελιδες ειχε ξανα αναφερθει κατι τετοιο ,ο andreaspe ειχε δωσει λυση ,για δες ..εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4502067#post4502067 Edited January 30, 2013 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Αφού είσαι root, όταν τις απεγκαταστήσεις πήγαινε με τον file explorer που χρησιμοποιείς στο system/etc/cusomization/applications και στο system/etc/product/applications και τσέκαρε αν υπάρχουν εκεί. Αν ναι τότε σε κάθε επανεκκίνηση τις ξαναεγκαθιστά το τηλέφωνο μόνο του οπότε θα πρέπει να τις σβήσεις από εκεί αφού τις απεγκαταστήσεις. Καλού κακού πάρε τα αρχεία αυτά backup πριν τα διαγράψεις. Το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα με τον astro file manager και το wisepilot και το έλυσα με αυτόν τον τρόπο ύστερα από υπόδειξη του φίλου andreaspe. πραγματι υπηρχαν εκει που ειπες..! τις εσβησα μια σε καθε φακελο που εγραψες. και μετα τις εσβησα απο το drawer κιολας. εκανα επανακκινηση και τελικα δεν φανηκαν παλι...!! σε ευχαριστω...!!! μια δευτερη ερωτηση κατεβασα το system panel και βλεπω πως ο ενας πυρηνας απο τους 2 ειναι συνεχως σε sleep ενω ο δευτερος δουλευει κανονικα. οτι και να κανω ηταν ετσι.. να ανησυχω.; στο nexus που ειχα δουλευε και ο δευτερος εστω και ελαχιστα... / Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jplab1981 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 πραγματι υπηρχαν εκει που ειπες..! τις εσβησα μια σε καθε φακελο που εγραψες. και μετα τις εσβησα απο το drawer κιολας. εκανα επανακκινηση και τελικα δεν φανηκαν παλι...!! σε ευχαριστω...!!! μια δευτερη ερωτηση κατεβασα το system panel και βλεπω πως ο ενας πυρηνας απο τους 2 ειναι συνεχως σε sleep ενω ο δευτερος δουλευει κανονικα. οτι και να κανω ηταν ετσι.. να ανησυχω.; στο nexus που ειχα δουλευε και ο δευτερος εστω και ελαχιστα... / Τα ευχαριστήρια στον andreaspe που έλυσε το πρόβλημα και στους δυο μας :) Για τη λειτουργία του δεύτερου πυρήνα δεν ξέρω να σου απαντήσω, δεν το έχω κοιτάξει ποτέ οπότε ας μας απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος στο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Αφού είσαι root, όταν τις απεγκαταστήσεις πήγαινε με τον file explorer που χρησιμοποιείς στο system/etc/cusomization/applications και στο system/etc/product/applications και τσέκαρε αν υπάρχουν εκεί. Αν ναι τότε σε κάθε επανεκκίνηση τις ξαναεγκαθιστά το τηλέφωνο μόνο του οπότε θα πρέπει να τις σβήσεις από εκεί αφού τις απεγκαταστήσεις. Καλού κακού πάρε τα αρχεία αυτά backup πριν τα διαγράψεις. Το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα με τον astro file manager και το wisepilot και το έλυσα με αυτόν τον τρόπο ύστερα από υπόδειξη του φίλου andreaspe. Κ μολις ημουν ετοιμος να το ξαναγραψω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Κ μολις ημουν ετοιμος να το ξαναγραψω:) χαχαχαχα οχι ενταξει...!!! το λυσαμε το θεμα.εχουμε το δευτερο κοιμισμενο πυρηνα τωρα :p Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 χαχαχαχα οχι ενταξει...!!! το λυσαμε το θεμα.εχουμε το δευτερο κοιμισμενο πυρηνα τωρα :p Για κατέβασε και τρέξε το antutu να δεις που θα ξυπνήσει.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Για κατέβασε και τρέξε το antutu να δεις που θα ξυπνήσει.!!! χαχα εχεις δικιο βασικα σα να ξυπναει σιγα σιγα...! SOS !!! θα ηθελα να βαλω κατα προτιμηση quick toggles καθως κυριολεκτικα μου λεινουν τα χερια,ομως δεν θελω να χρησιμοποιησω καποια εφαρμογη αλλα καποιο custom system UI γνωριζεται αν υπαρχει καποιο αξιοπιστο mod ? Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 χαχα εχεις δικιο βασικα σα να ξυπναει σιγα σιγα...! SOS !!! θα ηθελα να βαλω κατα προτιμηση quick toggles καθως κυριολεκτικα μου λεινουν τα χερια,ομως δεν θελω να χρησιμοποιησω καποια εφαρμογη αλλα καποιο custom system UI γνωριζεται αν υπαρχει καποιο αξιοπιστο mod ? Δες το Power Toggles. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Εγώ δεν καταλαβαίνω τι χρειάζεσαι. Πού θες να βρίσκονται τα toggles? Στη home screen? τότε θες widget. Στο notification bar? Τότε θες τα notification toggles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Εγώ δεν καταλαβαίνω τι χρειάζεσαι. Πού θες να βρίσκονται τα toggles? Στη home screen? τότε θες widget. Στο notification bar? Τότε θες τα notification toggles http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2037450 παρε μια ιδεα...! απλα δεν θελω να βαλω εφαρμογη θελω ενα modded systemUI me quick toggles.. Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Είμαι με Xperia T Status Bar από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2037450 Και power toggles "τροποποιημένο" από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2017867 δες της εικόνες από κάτω. Αν σε ενδιαφέρει πες μου να σου πω περισσότερα για την εγκατάσταση. Η διάφορα με κάποια αλλά power toggles που δοκίμασα είναι ότι τα αυτό που έχω αλλάζει κατευθείαν data on off και 2g/3g χωρίς να σε στέλνει στο μενού ρυθμίσεων. Πριν περάσεις κάποιο ζιπ να βάλεις cwm από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1939875 και να πάρεις nandroid backup . Κωνσταντίνε θα σου απαντήσω αργότερα σε αυτό που ρώτησες ποιο πριν, την έπεσα για ύπνο το μεσημέρι :D Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Οκ φιλαρακι! Εγω παντως χρησιμοποιω το power toggles.. Για δειτε. Νομιζω οτι τελικα λεει ο,τι ναναι η μπαταρια καο δεν επηρεαζεται η καταναλωση.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Οκ φιλαρακι! Εγω παντως χρησιμοποιω το power toggles.. Για δειτε. Νομιζω οτι τελικα λεει ο,τι ναναι η μπαταρια καο δεν επηρεαζεται η καταναλωση.. φιλε να σε ρωτησω συγχρονισμους και 3g τα εχεις ενεργα? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 φιλε να σε ρωτησω συγχρονισμους και 3g τα εχεις ενεργα? Αυτες τις 2 μερες δεν ανοιξα 3g γιατι δεν βγηκα. Οποτε μονο wifi σπιτι. Αλλα το σημαντικοτερο που ανακαλυψα ειναι οτι παιζοντας με την φωτεινοτητα 0-30% μου εβγαλε σχεδον μια ωρα παραπανω ενεργης οθονης. Απο,τι οταν το χα στο 50%. Επισης, αυτα τα στοιχεια που λεει απο κατω δεν στεκουν. Γιατι ειχα και κλησεις και πολυ whatsapp και tapatalk τα οποια δεν εμφανιζονται στην καταναλωση. Οπως και να χει νομιζω οτι για τα δικα μου στανταρτς ειναι μια χαρα η μπαταρια :στο galaxy s2 που θυμαμαι ως πιο προσφατο, με 0% φωτεινοτητα, στις 3 ωρες ενεργης οθονης ειχε κλεισει το κινητο. Απλα με 0% σε αμολεντ βλεπεις αρκετα πιο καλα απο,τι στις lcd (σε κλειστο χωρο) Φιλε suspect συγχρονισμους δεν εχω εκτος απο το mail μου που συγχρονιζεται καθε 5 λεπτα. Το τεστ πιο πολυ το εκανα για να δω αν αυτα που γραφει στις πληροφοριες στεκουν.. αλλα μαλλον οχι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Όλα καλα με τη συσκευή αλλά με την ποιότητα της φωτογραφικής πως το αντιμετωπίζεται? Όλες Ειδικά οι νυχτερινές λήψεις έχουν υπερβολικό θόρυβο σαν άμμος όταν ζουμάρεις ελάχιστα στα 12 ΜΡ κιόλας! Μου φαίνεται πολύ περίεργο. Είναι σε .55 και έχω χρησιμοποιήσει και το camera FV αλλά τα ίδια. Κάποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2037450 παρε μια ιδεα...! απλα δεν θελω να βαλω εφαρμογη θελω ενα modded systemUI me quick toggles.. Να βάλεις εφαρμογή!:p:p:p Notification toggles λέγεται. Η διαφορά του από το thread που μου έδειξες είναι το πόσο πρέπει να ταλαιπωρηθείς χωρίς την εφαρμογή. Δε λέω , κι εγώ γουστάρω την ταλαιπωρία. Αλλά δοκίμασε και το notification toggles και πες Όλα καλα με τη συσκευή αλλά με την ποιότητα της φωτογραφικής πως το αντιμετωπίζεται? Όλες Ειδικά οι νυχτερινές λήψεις έχουν υπερβολικό θόρυβο σαν άμμος όταν ζουμάρεις ελάχιστα στα 12 ΜΡ κιόλας! Μου φαίνεται πολύ περίεργο. Είναι σε .55 και έχω χρησιμοποιήσει και το camera FV αλλά τα ίδια. Κάποια λυση? Όταν έχεις σκοτάδι θα έχεις και θόρυβο. Δε γίνεται αλλιώς. Η Κάμερα ανεβάζει ISO αναγκαστικά. Η εναλλακτική θα ήταν να ανεβάσει πολύ το χρόνο έκθεσης (τρέχα γύρευε, όλοι θα γκρίνιαζαν για τις κουνημένες φωτογραφίες!) , ή να μας δώσει φακό με f πολύ χαμηλότερο (οπότε και θα διπλασιαζόταν το κόστος της συσκευής:ninja:). Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις τις βραδινές σκηνές που αυξάνουν λίγο το χρόνο έκθεσης (σταθερό χέρι) Edited January 31, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Όταν έχεις σκοτάδι θα έχεις και θόρυβο. Δε γίνεται αλλιώς. Η Κάμερα ανεβάζει ISO αναγκαστικά. Η εναλλακτική θα ήταν να ανεβάσει πολύ το χρόνο έκθεσης (τρέχα γύρευε, όλοι θα γκρίνιαζαν για τις κουνημένες φωτογραφίες!) , ή να μας δώσει φακό με f πολύ χαμηλότερο (οπότε και θα διπλασιαζόταν το κόστος της συσκευής:ninja:). Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις τις βραδινές σκηνές που αυξάνουν λίγο το χρόνο έκθεσης (σταθερό χέρι) δλδ εσύ φίλε μου είσαι ικανοποιημένος απο τις φωτογραφίες? Το πιξελιασμα γίνεται και αμα ζουμάρω φωτογραφιες τραβηγμένες ημέρα. Δεν ξέρω μπορεί να έχω βάλει τον πήχη πολύ ψηλά :lol:! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 χαχα εχεις δικιο βασικα σα να ξυπναει σιγα σιγα...! SOS !!! θα ηθελα να βαλω κατα προτιμηση quick toggles καθως κυριολεκτικα μου λεινουν τα χερια,ομως δεν θελω να χρησιμοποιησω καποια εφαρμογη αλλα καποιο custom system UI γνωριζεται αν υπαρχει καποιο αξιοπιστο mod ? Ειχα δοκιμασει πρωτα το notification toggles απο το market αλλα δε μου αρεσε οτι τα toggles δεν εμεναν παντοτε πανω πανω δηλ καποιο αλλο notification μερικες φορες τα "καπακωνε". Μετα δοκιμασα αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2017867 το οποιο χρησιμοποιω ως τωρα κ ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Εγκατασταση μεσω CWM χωρις κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 παιδια το κινητο πως τσουλαει με jelly bean? θα ηθελα την αποψη καποιου που εχει δοκιμασει και ενα galaxy nexus με JB αν γινεται Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmakris Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Ειχα δοκιμασει πρωτα το notification toggles απο το market αλλα δε μου αρεσε οτι τα toggles δεν εμεναν παντοτε πανω πανω δηλ καποιο αλλο notification μερικες φορες τα "καπακωνε". Μετα δοκιμασα αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2017867 το οποιο χρησιμοποιω ως τωρα κ ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Εγκατασταση μεσω CWM χωρις κανενα προβλημα. Χρησιμοποιώ το Widgetsoid (donate) και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος καθως εχει τοσες πολλες παραμετροποιησεις που κανει τα πάντα Παράθεση Qtek : S100 - S110 Glofish : X500 - X800 Motorola : Flare - V60 - V550 - Defy - Atrix Ericsson : GH197 - 388 - A1018 - T18s - T28 HTC Diamond, OMNIA II, IPhone 4, NOKIA X9, Blackberry 9700, SONY Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Ειχα δοκιμασει πρωτα το notification toggles απο το market αλλα δε μου αρεσε οτι τα toggles δεν εμεναν παντοτε πανω πανω δηλ καποιο αλλο notification μερικες φορες τα "καπακωνε". Μετα δοκιμασα αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2017867 το οποιο χρησιμοποιω ως τωρα κ ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Εγκατασταση μεσω CWM χωρις κανενα προβλημα. Ανδρεα το ιδιο ''μεταλαγμενο'' εχω και εγω, εχω την εκδοση v2, εσυ εβαλες τη v2.1? ποιοα εικονιδια εχεις ? τα μπλε? εικονες σε αυτο το ποστ.. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Ανδρεα το ιδιο ''μεταλαγμενο'' εχω και εγω, εχω την εκδοση v2, εσυ εβαλες τη v2.1? ποιοα εικονιδια εχεις ? τα μπλε? Εβαλα την 2.1 ολες οι εκδοσεις του τυπου εχουν μπλε εικονιδια. Απλα αλλαζει η λευκη μπαρα κατω απο τα toggles. Εγω εβαλα την 2.1 χωρις την λευκη μπαρα. Νομιζω οτι δενει καλυτερα με το ολο theme που το εχω σκουρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts