Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Original Sony ? η απο το καταστημα ? ανεβασε μια φωτο αν θες

ετσι δειχνει, αυθεντικη. βεβαια ειχα μια Bugatti αλλα εδεν του κανει, ειναι μεγαλη (αν και λεει στην ιστοσελιδα οτι ταιριαζει στο κινητο)

All it takes is a swipe...

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οκ παρελαβα απο το birdphone, το κινητο ειναι τσεχικο τρεχει αν καταλαβα την 15 και μου εβγαλε ειδοποιηση για την 45. Η εβδομαδα παραγωγης ειναι η 3912, δηλαδη 39η του 2012. Κιτρινιλες δεν ειδα. Αλλη μια φορα αψογο το πουλοφωνο, μπαμ μπαμ.

Eμενα γράφει 12W10 ... αρα ειναι φεβρουαριου 2012..

γιαυτο ηρθε με την 2.3.7.....

πως διαπιστώνω αν εχω κιτρινίλες?

δεν ειμαι σιγουρος μιας και εχω ασχοληθει ελαχιστα με το κινητο, αλλα νομιζω του βαζεις και τρεχει κατι βαρυ να ζεσταθει και αν δεν βγαλει κιτρινιλες εισαι ΟΚ.

Eμενα γράφει 12W10 ... αρα ειναι φεβρουαριου 2012..

γιαυτο ηρθε με την 2.3.7.....

πως διαπιστώνω αν εχω κιτρινίλες?

Αρχίζεις και το ζορίζεις μέχρι να ψήνει αυγά από τη θερμοκρασία.:rolleyes:

Παίξε κάποιο απαιτητικό παιχνίδι για ώρα. Θα δεις κάτι τέτοιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

στα καπακια μου εβγαλει και την .55...χορτασα αναβαθμισεις lol

Εγω γιατι ειμαι ακομα με την .45; Και μεσω του προγραμματος της σονυ δε βρισκει κατι. Edited by Epag

εχει κανενας θηκη Bugatti για το κινητο αυτο? αν ναι, ας με στειλει ενα πμ.

Καλησπέρα παιδάκια. Έπειτα από περίπου μισό χρόνο που έμεινα μακρυά από την Sony, κρατάω στα χέρια μου ένα πανέμορφο λευκό S.:) Ο έρωτας με την συσκευή ήταν κεραυνοβόλος από την στιγμή που κυκλοφόρησε. Ξέρω καθυστέρησα αρκετά αλλά λίγο οι κίτρινες οθόνες, λίγο τα οικονομικά μου, πάντα το ανέβαλα!

Αυτά με τα εισαγωγικά! Ήδη έχω ρίξει λίγο διάβασμα και ξέρω ότι η .55 (που έχω στο κινητό) δεν ρουτάρεται εύκολα. Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Να την κρατήσω και να περιμένω ρουτ; (οκ θα φάω στη μάπα τη σαπίλα της Sony) ή να γυρίσω σε παλιότερη έκδοση και να ρουτάρω; Η .55 από την εμπειρία σας, είναι σταθερή; Έχει σημαντικές βελτιώσεις;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδάκια. Έπειτα από περίπου μισό χρόνο που έμεινα μακρυά από την Sony, κρατάω στα χέρια μου ένα πανέμορφο λευκό S.:) Ο έρωτας με την συσκευή ήταν κεραυνοβόλος από την στιγμή που κυκλοφόρησε. Ξέρω καθυστέρησα αρκετά αλλά λίγο οι κίτρινες οθόνες, λίγο τα οικονομικά μου, πάντα το ανέβαλα!

Αυτά με τα εισαγωγικά! Ήδη έχω ρίξει λίγο διάβασμα και ξέρω ότι η .55 (που έχω στο κινητό) δεν ρουτάρεται εύκολα. Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Να την κρατήσω και να περιμένω ρουτ; (οκ θα φάω στη μάπα τη σαπίλα της Sony) ή να γυρίσω σε παλιότερη έκδοση και να ρουτάρω; Η .55 από την εμπειρία σας, είναι σταθερή; Έχει σημαντικές βελτιώσεις;

Καλοριζικο Κωνσταντινε, καλλιο αργα παρα ποτε, πες μας απο που το πηρες και ποσο, τι ειχε μεσα κτλ.?

Γνωμη μου δουλεψε το 1,2 μερες και μετα κανεις ρουτ αν θες γυριζοντας στην. 45 ,50 κτλ, το πώς ειναι φρεσκο, ρουτ απέυθειας στην. 55 δεν γινεται

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Καλοριζικο Κωνσταντινε, καλλιο αργα παρα ποτε, πες μας απο που το πηρες και ποσο, τι ειχε μεσα κτλ.?

Γνωμη μου δουλεψε το 1,2 μερες και μετα κανεις ρουτ αν θες γυριζοντας στην. 45 ,50 κτλ, το πώς ειναι φρεσκο, ρουτ απέυθειας στην. 55 δεν γινεται

Ευχαριστώ Νικόλα! Θα σου πω σε πμ λεπτομέρειες για να μην κουράζω το νήμα.;)

Τα περισσότερα smartphones που είχα από το 2010 και μετά ήταν της Sony οπότε ξέρω τα + και - του ρουτ στις συγκεκριμένες συσκευές (όπως ξέρω και το απίστευτο bloatware του τα γεμίζει η μαμά). Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να κρατηθώ 2 μέρες χωρίς να στήσω το τηλέφωνό μου στα μέτρα μου. Οπότε πρέπει να πάρω μία απόφαση εδώ και τώρα.:lol:

Αν μου πείτε ότι είναι πραγματικά καλή η .55 την κρατάω και κάνω υπομονή. Αν όχι αρχίζω τα φλασαρίσματα (και τα pm :p :p :rolleyes: )

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ Νικόλα! Θα σου πω σε πμ λεπτομέρειες για να μην κουράζω το νήμα.;)

Τα περισσότερα smartphones που είχα από το 2010 και μετά ήταν της Sony οπότε ξέρω τα + και - του ρουτ στις συγκεκριμένες συσκευές (όπως ξέρω και το απίστευτο bloatware του τα γεμίζει η μαμά). Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να κρατηθώ 2 μέρες χωρίς να στήσω το τηλέφωνό μου στα μέτρα μου. Οπότε πρέπει να πάρω μία απόφαση εδώ και τώρα.:lol:

Αν μου πείτε ότι είναι πραγματικά καλή η .55 την κρατάω και κάνω υπομονή. Αν όχι αρχίζω τα φλασαρίσματα (και τα pm :p :p :rolleyes: )

Η ρουτ. 55 ειναι η καλυτερη ολων των εποχων :p ,

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

ρε παιδιά η λυχνία ένδειξης στο κινητό όταν έχετε αναπάντητη ή μήνυμα τι χρώμα ανάβει?

εμένα πριν κάτι μέρες αναβόσβηνε μπλε αλλά τώρα αναβοσβήνει πράσινο. είναι λογικό?

ξέρει κανείς τι παίζει? τώρα πχ μετά απο μια αναπάντητη άρχισε να αναβοσβήνει μπλέ το ledάκι πάλι.

αλλάζει χρώμα μόνο του? :p

τέλος έχετε να μου προτείνεται ποιά nfc tags να αγωράσω και πως ακριβώς δουλεύουν? με ποιές εφαρμογές/widgets?

Samsung Note 9 Black

Μερικα εικονίδια εφαρμογών, όπου και να τα βάλω, είτε σε φάκελο, είτε τους αλλάξω θέση, μετά από επανεκκίνηση πηγαίνουν πάντα στο τέλος! Γιατί; :confused:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Μερικα εικονίδια εφαρμογών, όπου και να τα βάλω, είτε σε φάκελο, είτε τους αλλάξω θέση, μετά από επανεκκίνηση πηγαίνουν πάντα στο τέλος! Γιατί; :confused:

Καλησπέρα! Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν οι εφαρμογές αυτές είναι εγκατεστημένες στην SD και όχι στη μνήμη των 2GB που έχει η συσκευή για αποκλειστηκά για εφαρμογές και γίνεται επειδή την SD τη διαβάζει αφού ολοκληρωθεί η εκκίνηση του συστήματος με αποτέλεσμα να σου τις ταξινομεί στο τέλος και όχι εκεί που θέλεις εσύ. Μπορείς να δεις που είναι εγκατεστημένες και να τις μετακινήσεις από τις ρυθμίσεις-εφαρμογές, κλικάροντας καθε μια από αυτές που σου παρουσιάζουν το πρόβλημα. Αν όντως είναι στην SD τότε θα εμφανίζεται η επιλογή "Μετακίνηση στο τηλέφωνο". Το επιλέγεις και πιστεύω πως θα λυθεί το πρόβλημα.

γιατι δεν με αφηνει να αλλαξω ηχο στο ξυπνητηρι????

edit το βρηκα

Edited by ea6gka

γιατι δεν με αφηνει να αλλαξω ηχο στο ξυπνητηρι????

Δοκίμασε να διαγράψεις την αφύπνιση που είχε ρυθμισμένη από το εργοστάσιο και να φτιάξεις μια καινούρια. Εκεί θα σε αφήσει.

Ήμουν .55, γύρισα στην .45 και την έκανα ρουτ. Και τώρα κολλάω στο CWM! Κάνω ό, τι λέει εδώ πατάω install,ξεκινάει κανονικά η διαδικασία, συνδέω συσκευή, γράφει finished! Μπαίνω μέσω της εφαρμογής quick boot στο Recovery και αυτό αρνείται πεισματικά να με βάλει.Κάνει απλά επανεκκίνηση. Τι κάνω λάθος στη διαδικασία εγκατάστασης του cwm; Φυσικά έχω usb debuging enabled.

Edit παιδιά. Ήθελε tap στην οθόνη και εγώ πάταγα τα volumes. Η εφαρμογή δεν με έβαζε αυτόματα

Εdit 2. Είμαι rooted στην .55!! Μπορεί να μου πήρε 2-3 ωρίτσες και αρκετό διάβασμα αλλά τα κατάφερα πιο εύκολα από ό,τι περίμενα... (Δεν ξεχνιέται εύκολα το flashtool :p )

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Θανάση και στον Νίκο για την πολιτιμότατη βοήθεια τους!

Edited by konstantinoslp
[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν δουλευει το auto brightness στο κινητο?

Το ambient light sensor του τηλεφώνου δεν έχει επιλογή απενεργοποίησης και λειτουργεί μόνιμα. Εσύ απλά ορίζεις από τις ρυθμίσεις της οθόνης την ελάχιστη επιθυμητή φωτεινότητα και από εκεί και πέρα το σύστημα αναλαμβάνει να την αυξήσει αν και όπου χρειάζεται.

Ερωτησης:

Χθες κατεβασα την εφαρμογη Sony Insider και αφου κατεβασα 2-3 demo videos,ξαφνικα αρχισε να μου πεταει ενα error μηνυμα,ενω προσπαθουσε να παιξει ενα demo video και δεν το εβρισκε. Τα ειχα σβησει ολα απο μεσα. Απεγκατεστησα την εφαρμογη αλλα συνεχιστηκε το προβλημα και αναγκαζομαι να μπαινω απο τις εφαρμογες σε εκτελεση και να κλεινω την εφαρμογη retail demo. Τι πρεπει να κανω για να μην ξαναεμφανιστει?

Το ambient light sensor του τηλεφώνου δεν έχει επιλογή απενεργοποίησης και λειτουργεί μόνιμα. Εσύ απλά ορίζεις από τις ρυθμίσεις της οθόνης την ελάχιστη επιθυμητή φωτεινότητα και από εκεί και πέρα το σύστημα αναλαμβάνει να την αυξήσει αν και όπου χρειάζεται.

ναι, ετσι νομιζα οτι κανει αλλα ρε φιλε δεν αλλαζει κατω απο τον ηλιο....τεσπα θα διαβασω να κατσω να περασω την ρομ απο την αρχη (την 55) και θα ξαναδοκιμασω

ναι, ετσι νομιζα οτι κανει αλλα ρε φιλε δεν αλλαζει κατω απο τον ηλιο....τεσπα θα διαβασω να κατσω να περασω την ρομ απο την αρχη (την 55) και θα ξαναδοκιμασω

Περίεργο. Εμένα με την 55 δουλεύει άψογα. Ξαναπέρασέ την μήπως και έχει στραβώσει κάτι και πες μας αν διορθώθηκε για να ξέρουμε σε περίπτωση που αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πρόσεξε πρώτα γιατί λειτουργεί πολύ ομαλά, πολλές φορές χωρίς να το καταλάβεις.. Πχ, στο htc evo που είχα ήταν τεράστια η αλλαγή και πολύ άμεση στο φως και το σκοτάδι.. Στο S λειτουργεί πολύ πιο ομαλά.. Κι εγώ προχθές το είχα δοκιμάσει να δω αν όντως λειτουργεί και τελικά δουλεύει τέλεια.. Έχω βάλει την φωτεινότητα στο 35% - 40% περίπου, και στον ήλιο βλέπω μια χαρά..:)

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Πρόσεξε πρώτα γιατί λειτουργεί πολύ ομαλά, πολλές φορές χωρίς να το καταλάβεις.. Πχ, στο htc evo που είχα ήταν τεράστια η αλλαγή και πολύ άμεση στο φως και το σκοτάδι.. Στο S λειτουργεί πολύ πιο ομαλά.. Κι εγώ προχθές το είχα δοκιμάσει να δω αν όντως λειτουργεί και τελικά δουλεύει τέλεια.. Έχω βάλει την φωτεινότητα στο 35% - 40% περίπου, και στον ήλιο βλέπω μια χαρά..:)

Πολύ σωστά! Δουλεύει πολύ πιο ομαλά από πολλές συσκευές. Κι εγώ το έχω γύρω στο 25% και στον ήλιο βλέπω μια χαρά. Το πρόβλημα με τα εικονίδια που πήγαιναν πάντα στο τέλος το έλυσες φίλε halo;

• The title was changed to Sony Xperia S