Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το root, παγωσε στο pc σου τα antivirius και μετα τρεξε το RunMe.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω παιδια..Τα καταφερα..Το antivirus εφταιγε..Με το που το απενεργοποιησα προσωρινα ολα οκ....
Poco X3 nfc 6/128

παίδες, θελω να βαλω απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1724602 , το WhiteBlue battery mod.

Οι οδηγιες ειναι οι εξής:To install:

Copy your preferred SystemUI.apk with a file explorer.

Paste it in /system and set right permissions (rw-r--r--)

Move file to /system/app

Reboot

Υπενθυμίζω, το εχω κανει ήδη ροοτ, εχω βαλει το root explorer.

Κατέβασα το αρχείο SystemUI.apk το εβαλα σε ενα φακελο μου, και ενω το κανω copy, δεν μπορώ να το κανω paste στο system.

Μου βγαζει το εξής μήνυμα : you cannot paste here because the filesystem is read only

Δοκιμασα να αλλαξω τα permissions στον φακελο που εχω στην sd αλλα δεν αλλάζει.

Edited by panaua13

παίδες, θελω να βλαω απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1724602 , το WhiteBlue battery mod.

Move file to /system/app

Reboot

Κατέβασα το αρχείο SystemUI.apk το εβαλα σε ενα φακελο μου, και ενω το κανω copy, δεν μπορώ να το κανω paste στο system.

Μου βγαζει το εξής μήνυμα : you cannot paste here because the filesystem is read only

Για να γράψεις οτιδήποτε στο /system partition πρέπει να το κάνεις remount με read/write permissions. Δε χρησιμοποιώ root explorer, αλλά λογικά θα έχει τέτοια επιλογή.

παίδες, θελω να βαλω απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1724602 , το WhiteBlue battery mod.

Move file to /system/app

Reboot

Μόλις το έκανα με τον es file manager, στης ρυθμίσεις του es> επιλογές root> τικαρε τα ''εξερευνητής root'' και '' προσάρτηση συστήματος αρχείων'' και μετά κάνε το copy - paste.

Όταν το μεταφέρεις θα κολλήσει το τηλέφωνο, θα πατήσεις ταυτόχρονα το power on και volume up για να κλείσει το τηλέφωνο και μετά το power on για να ανοίξει. Το μόνο που θα χάσεις είναι η εικόνα φόντου.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Για να γράψεις οτιδήποτε στο /system partition πρέπει να το κάνεις remount με read/write permissions. Δε χρησιμοποιώ root explorer, αλλά λογικά θα έχει τέτοια επιλογή.

To εκανα με τον root explorer, απλα πριν κανω copy πανω πανω εχει επιλογή mount as r/w ή εναλλαγή σε r/o.

Το εβαλα r/w και εκανα οτι οι οδηγίες.

Ευχαριστώ παρα πολύ

Πλέον ψάχνω αλλα δεν βρίσκω, για την στοκ 45 εκδοση το, animation οταν κλειδώνω το τηλέφωνο, σαν να σβήνει παλιά τηλεόραση?

και υστερα θα ηθελα στην πάνω μπάρα να εχει συντομεύσεις quick panel για wifi,bluetooth κτλ.. αλλα δεν εβγαλα ακρη απο αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1559498 και αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1929627

Edited by panaua13

καλησπέρα παιδιά.μπορείτε με μου πείτε τα θετικά και αρνητικά του s, σκέπτομαι να μεταβώ από note σε κάτι μικρότερο και ζαχαρωνω το εν λόγο κινητό. ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!! :p

Υπάρχει σε κάποιο κατάστημα προστατευτική διάφανη θήκη, ανάλογη με αυτή του Xperia P? Ή έστω λευκή.. Ψάχνω απο το πρωί αλλά δεν έχω βρει κάτι... Μόνο μία με κάτι διαμαντάκια από πίσω!:p

Edited by halo

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!! :p

Υπάρχει σε κάποιο κατάστημα προστατευτική διάφανη θήκη, ανάλογη με αυτή του Xperia P? Ή έστω λευκή.. Ψάχνω απο το πρωί αλλά δεν έχω βρει κάτι... Μόνο μία με κάτι διαμαντάκια από πίσω!:p

http://www.ebay.com/itm/Solid-Gel-Case-Cover-For-Sony-LT26I-Xperia-S-Screen-Protector-/150799154656?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=450074628402&hash=item231c547de0

αυτή σου κάνει?

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας... Η αλήθεια είναι ότι έψαχνα σαν τρελός σήμερα σε καταστήματα της Αθήνας να βρω κάτι που να μου αρέσει και δεν έβρισκα τίποτα!! Ευτυχώς, το μεσημέρι που γύρισα, μου ήρθε από το πουθενά ένα πμ από τον le_bron, και μόλις πήρα αυτή! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα... Είναι τέλεια..;)

Ερωτήσεις τώρα... Με το wifi είστε ευχαριστημένοι? Στο σπίτι μου, ένα Ray κι ένα mini είχαν 2 γραμμές σήμα κι εγώ 1 μόνο... Έχει θέμα?

Τι ανάλυση έχετε στις φωτογραφίες? 12mp ή 9mp? Από τη μία είναι ωραίο να φαίνεται σε ολόκληρη την οθόνη, αλλά από την άλλη 3mp παραπάνω...

Edited by halo

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Μηπως ξερει κανεις τον κωδικο που παταμε για να κανουμε τεστ στα χρωματα της οθονης για την κιτρινιλα??
Poco X3 nfc 6/128

Μηπως ξερει κανεις τον κωδικο που παταμε για να κανουμε τεστ στα χρωματα της οθονης για την κιτρινιλα??

*#*#7378423#*#* όμως για να το δεις πρέπει να είναι αρκετή ώρα σε θερμοκρασία πάνω από 40 βαθμούς.

Aμα το ζεστανεις καλα και ανοιξεις χωρις συνδεση τον browser σε εκεινη την αποχρωση του λευκου φαινεται καλυτερα απο ολα η κιτρινιλα. Στην ψυχρη αποχρωση λευκου του service test φαινεται παλι αλλα οχι τοσο εντονα οσο σε αυτο που ανεφερα.

Την εκδοση 50 ποτε θα την παρουμε??? Χωρις root ειμαι

εχετε καμια φώτο του προβηματος αυτου με τις οθόνες?

Σε ποιο ύψος παρουσιάζεται?

Σε σένα r31134 υπάρχει αυτο το πρόβλημα?

κιτρινελες εχω εγω και απο οτι ειχα ψαξει εμφανιζονται διαφορετικα στον καθενα..δεν εχω κοιταξει ακομα για σερβις αλλα με τον καιρο το συνηθισα(κανα μηνα το εχω) και τωρα πια δεν τις παρατηρω καθουλου...βεβαια καποια στιγμη θα το παω για αλλαγη μιας και μπορω και ειναι και υποχρεωμενη η εταιρια να μου το φτιαξει

Aμα το ζεστανεις καλα και ανοιξεις χωρις συνδεση τον browser σε εκεινη την αποχρωση του λευκου φαινεται καλυτερα απο ολα η κιτρινιλα. Στην ψυχρη αποχρωση λευκου του service test φαινεται παλι αλλα οχι τοσο εντονα οσο σε αυτο που ανεφερα.

Την εκδοση 50 ποτε θα την παρουμε??? Χωρις root ειμαι

Μπορείς να περάσεις την 50 με ftf. Και χωρίς root.

Τελικα δεν εχει διορθωθει το προβλημα με τις κιτρινιλες?

Αυτο νομιζω υπηρχε μονο στις πρωτες παρτιδες...

ξεχαστε αναβαθμιση σε jellybean σε xperia s και σε ολα τα μοντελα 2011.Στα μοντελα της sony του 2012 η αναβαθμιση θα γινει αργα στα βαθη του 2013.Αυτο ειναι το τελικο και ολοι αναρωτιουνται για την πολιτικη της sony οσο αφορα τις αναβαθμισεις και γενικοτερα..

Υ.Γ ως ποτε η sony θα βγαζει τα ματακια της μονη της;;

το s θεωρειται επισημα απο την εταιρια μοντελο του ΄11
Κάνεις λάθος, το S είναι μοντέλο του 2012 και θα πάρει σίγουρα jelly bean, το θέμα είναι πότε...

Εδώ η επίσημη ανακοίνωση για το uprade σε jelly bean: http://blogs.sonymobile.com/products/2012/10/19/continuing-android-software-upgrades-jelly-bean-for-2012-xperia-smartphones/

το s θεωρειται επισημα απο την εταιρια μοντελο του ΄11

αφου το 2012 κυκλοφορησε.:what:

τελος παντων, στην ανακοινωση της SONY παντως, υπαρχει και το Xperia S στα αναβαθμισιμα μοντελα. αυτο ελειπε, να μην υπηρχε κιολας, η μεχρι τωρα ναυαρχιδα της.

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

• The title was changed to Sony Xperia S