andreas1992 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 SCHUMIFER said: Είμαι σε nature Xperia 3.1, και ψιλοευχαριστημένος -με τη βοήθεια και του xposed. Παρόλαυτά μήπως θα μπορούσες να πεις 2-3 πράγματα για τη ρομ που φοράς??? Στα συν της το ότι δε χρειάζεσαι unlocked bootloader. Τα πλην της? Τι δεν παίζει? Είναι όσο το πιο κοντά στο AOSP(Καθαρό Android) με τις προσθήκες της cyanogenmod.Εκτός από την λιγο αργή έναρξη της εφαρμογής τη κάμερας δεν έχει κανένα άλλο BUG. Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 andreas1992 said: Είναι όσο το πιο κοντά στο AOSP(Καθαρό Android) με τις προσθήκες της cyanogenmod.Εκτός από την λιγο αργή έναρξη της εφαρμογής τη κάμερας δεν έχει κανένα άλλο BUG. Μήπως έχεις ξεκλείδωτο bootloader? Γενικώς όποιος τον έχει ξεκλειδώσει μπορεί να δοκιμάσει κάποια από τις ΚΙΤΚΑΤ 4.4.Χ ΡΟΜ που έχουν βγει στο αντίστοιχο subforum του xda. Να'ναι καλά ο RaymanFx που προχωράει γερά με τον πυρήνα! Περιττό να αναφερθεί θαρρώ, ότι αν παίξει και έχουμε 4.4 στο κινητό μας το ART να δουλεύει, δε θα έχουμε πρόβλημα ανανέωσης κινητού για αρκετό καιρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Έχω περάσει την KitKat στο Xperia.Και το ART λειτουργεί κανονικότατα και η αυτονομία είναι πολύ καλή. Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 andreas1992 said: Έχω περάσει την KitKat στο Xperia.Και το ART λειτουργεί κανονικότατα και η αυτονομία είναι πολύ καλή. Βάλε λινκ για τιν kit kat :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Υπάρχουν 2-3 πλέον.Άντε να τελειώνουν με 2-3 προβληματακια να το ξεκλειδωσω χωρις δευτερη σκεψη... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2606528 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2555243 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2566992 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2592002 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2573345 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) Ορίστε και το Link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2606528 Gapps περάστε τα δικά τους μόνο. Για να παίξει το ART πρώτα σεττάρετε την ROM χωρίς να περάσετε τα Gapps,Επιλέγεται το ART και μετά περνάτε τα Gapps!!!! Edited January 16, 2014 by andreas1992 Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 andreas1992 said: Ορίστε και το Link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2606528 Gapps περάστε τα δικά τους μόνο. Για να παίξει το ART πρώτα σεττάρετε την ROM χωρίς να περάσετε τα Gapps,Επιλέγεται το ART και μετά περνάτε τα Gapps!!!! Για πες και από τη μεριά σου σχόλια για τη ρομ. Τιτανιουμ και ό,τι αντίγραφα ασφαλείας έχεις από εκεί χάνονται ,ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 ρε παιδιά το έιδατε αυτό? http://techblog.gr/mobile/sony-releases-android-4-4-1-kitkat-aosp-source-for-several-devices-9655/ έδωσε η sony aosp 4.4.1 στο S μας? τι παίζει? έχω καταλάβει κάτι λάθος? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 haris013 said: ρε παιδιά το έιδατε αυτό? http://techblog.gr/mobile/sony-releases-android-4-4-1-kitkat-aosp-source-for-several-devices-9655/ έδωσε η sony aosp 4.4.1 στο S μας? τι παίζει? έχω καταλάβει κάτι λάθος? Εδώ και καιρό το έχει δώσει. Θέλει ξεκλείδωτο bootloader. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 SCHUMIFER said: Για πες και από τη μεριά σου σχόλια για τη ρομ. Τιτανιουμ και ό,τι αντίγραφα ασφαλείας έχεις από εκεί χάνονται ,ε? Δεν έχω δοκιμάσει καθόλου επαναφορά Back-UP αλλά την ROM την θεωρώ άριστη διότι τα στοιχεία που έχουν τα Bugs δεν τα χρησιμοποιώ καθόλου. Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 konstantinoslp said: Εδώ και καιρό το έχει δώσει. Θέλει ξεκλείδωτο bootloader. Πως και δεν το έχει βάλει κανείς? δεν αξίζει? έχει bugs? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 haris013 said: Πως και δεν το έχει βάλει κανείς? δεν αξίζει? έχει bugs? Δεν είναι σε έτοιμη μορφή δηλαδη κατεβάζουμε και μετά περνάμε.Είναι μόνο ο κώδικας ο οποίος από τους Developers χρειάζεται προσθήκες και διορθώσεις για να είναι έτοιμο το λογισμικό. Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 haris013 said: Πως και δεν το έχει βάλει κανείς? δεν αξίζει? έχει bugs? Δεν ξέρω φίλε μου. Απορώ και γω. Για καμία συσκευή δεν έχω δει αναφορά σε αυτό. Ίσως στους xda να αναφέρουν κάτι περισσότερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaka22_ Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) στο astro όταν βάζω usb Θέλω να μαρκαρω πολλά αρχεία ή φότος για να τα στείλω σε iPhone είτε μέσω Email είτε μέσω Bluetooth. Για να μην τα στέλνω ένα ένα! Πως γίνεται ? Edited January 18, 2014 by kaka22_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Παιδια θελω μια χαρη. Αν καποιος ξερει να μου δωσει ενα λινκ μιας ρομ που να μπορει να περαστει μεσω flashtool (οπως δηλαδη η 96 world generic) και να ειναι καλη θα του ειμουνα υποχρεος. Εχω κλειδωμενο bootloader και δεν εχει περασμενο το κινητο cwm παρα μονο αυτο που εχει απο την μανα του..Οποτε μονο μεσω flashtool μπορω να περασω. Ευχαριστω Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ntisco said: Παιδια θελω μια χαρη. Αν καποιος ξερει να μου δωσει ενα λινκ μιας ρομ που να μπορει να περαστει μεσω flashtool (οπως δηλαδη η 96 world generic) και να ειναι καλη θα του ειμουνα υποχρεος. Εχω κλειδωμενο bootloader και δεν εχει περασμενο το κινητο cwm παρα μονο αυτο που εχει απο την μανα του..Οποτε μονο μεσω flashtool μπορω να περασω. Ευχαριστω Διαβασμα χρειαζεσαι φίλε μου, όχι λινκ.:). Οι περισσοτεροι με κλειδωμένο bootloader είμαστε Άσε την .96 και κάνε ρουτ. Μετά βάλε CWM Και μετά αρχίζει το πάρτυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 SCHUMIFER said: Διαβασμα χρειαζεσαι φίλε μου, όχι λινκ.:). Οι περισσοτεροι με κλειδωμένο bootloader είμαστε Άσε την .96 και κάνε ρουτ. Μετά βάλε CWM Και μετά αρχίζει το πάρτυ Είμαι ρουτ αλλά δεν ξέρω πως να βάλω την cwm Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2308493 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_rs01 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Γεια σας παιδια πρωην κατοχος xperia s k νυν xperia z1... Πουλησα το S σε ενα φιλο κ μου εκανε παραπονα για την μπαταρια οτι κραταει λιγο.To κινητο ειναι unroot κ το ειχα απο το Μαιο του 2012 μεχρι πριν καμια εβδομαδα η μπαταρια με εβγαζε 1μιση μερα με κανονικη χρηση μερικα μην κ λιγες κλησεις κ αρκετο facebook 2ωρες περιπου.. Μου ειπε να παραγγειλω καινουρια μπαταρια θα λυθει το προβλημα?? Ποια η γνωμη σας? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1908 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 φιλε μου ισως εβαλε κατι ο φιλος σου καποια εφαρμογη που καταναλωνει αρκετη μπαταρια?? κατεβαστε το gsam battery monitor απο το google play και δειτε που καταναλωνεται η περισσοτερη μπαταρια... ισως βοηθησει λιγο!! μην προβεις σε αντικατασταση αμεσως!! και ψαξε λιγο ισως να το καλυπτει η εγγυηση για αντικατασταση μπαταριας! (ρωτα τον και για την φωτεινοτητα οθονης ποσο την εχει!! αν την εχει τερμα λογικο ειναι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_rs01 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ειχα κατεβασει τη φωτεινοτητα στο ελαχιστο το σημα μονο GSM αλλα κ παλι... θα προσπαθησω με την εφαρμογη που μου ειπες φιλε για να δουμε... στη χρηση μπαταριας το λειτουργικο συστημα android καταναλωνει περιπου 67%... μηπως ειναι καποια εφαρμογη... λεω να κανω κ μια επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις μηπως γινει κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 vaggelis_rs01 said: Ειχα κατεβασει τη φωτεινοτητα στο ελαχιστο το σημα μονο GSM αλλα κ παλι... θα προσπαθησω με την εφαρμογη που μου ειπες φιλε για να δουμε... στη χρηση μπαταριας το λειτουργικο συστημα android καταναλωνει περιπου 67%... μηπως ειναι καποια εφαρμογη... λεω να κανω κ μια επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις μηπως γινει κατι... Κατεβασε το wakelock detector και αφου το φορτισει πληρως ας το ανοιξει και ας μας πει τι του ξυπναει το κινητο και του καταναλωνει μπαταρια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_rs01 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 οκ κυριε κωνσταντινε σ ευχαριστω θα το δοκιμασω κ αυτο που μου ειπες... για να δουμε... εμεις τα λεμε κ σε αλλο νημα αχχαχααχαχαχ...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 vaggelis_rs01 said: οκ κυριε κωνσταντινε σ ευχαριστω θα το δοκιμασω κ αυτο που μου ειπες... για να δουμε... εμεις τα λεμε κ σε αλλο νημα αχχαχααχαχαχ...:lol: Ισχυει..;) Παντως το πιθανοτερο ειναι να βαραει μπιελες καποια εφαρμογη της google. Τελευταια υπαρχουν απειρα τετοια φαινομενα σε χρηστες και το προβλημα ειναι υπαρκτο και σε πολλες και δαφορετικες συσκευες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_rs01 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 konstantinoslp said: Ισχυει..;) Παντως το πιθανοτερο ειναι να βαραει μπιελες καποια εφαρμογη της google. Τελευταια υπαρχουν απειρα τετοια φαινομενα σε χρηστες και το προβλημα ειναι υπαρκτο και σε πολλες και δαφορετικες συσκευες! Σ ευχαριστω πολυ Κωνσταωτινε να εισαι καλα.. θα το κανω αυριο κ τα ξαναλεμε... μακαρι να συνελθει...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts