Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά, πραγματικά τώρα,

μόνο 2-3 άτομα έχουμε περάσει άλλη ρομ?????????

Όλοι οι άλλοι στοκ είστε?

Γιατί? Αφού υπάρχουν τόσες ρομ που δεν απαιτούν ξεκλείδωμα του bootloader και άρα την εγγύηση την έχετε κανονικά!

Το root δεν αναιρεί την εγγύησή σας (εννοείται)

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αφού είμαστε ευχαριστημένοι με την stock και δεν ψάχνουμε κάτι παραπάνω.. Γιατί να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία; :p

Εγώ προσωπικά, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τη stock rom.. Ούτε κολλήματα, ούτε τίποτα.. Επίσης, επειδή μέχρι το προηγούμενο κινητό μου, τα σκάλιζα πολύ, και τους άλλαζα τα πάντα κάθε εβδομάδα, βαρέθηκα να ασχολούμαι πλέον και το έχω αφήσει ήσυχο.. :lol:

Launcher με τρώει να αλλάξω για να έχω περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης, αλλά όταν βλέπω την κατανάλωση του κάθε custom launcher να αυξάνεται σε σχέση με τον stock, αλλάζω γνώμη.. :p

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Αφού είμαστε ευχαριστημένοι με την stock και δεν ψάχνουμε κάτι παραπάνω.. Γιατί να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία; :p

Εγώ προσωπικά, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τη stock rom.. Ούτε κολλήματα, ούτε τίποτα.. Επίσης, επειδή μέχρι το προηγούμενο κινητό μου, τα σκάλιζα πολύ, και τους άλλαζα τα πάντα κάθε εβδομάδα, βαρέθηκα να ασχολούμαι πλέον και το έχω αφήσει ήσυχο.. :lol:

Launcher με τρώει να αλλάξω για να έχω περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης, αλλά όταν βλέπω την κατανάλωση του κάθε custom launcher να αυξάνεται σε σχέση με τον stock, αλλάζω γνώμη.. :p

Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα! Γιατί να αλλάξεις αν είσαι ευχαριστημένος; Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι για τον launcher...

Εντάξει, το καταλαβαίνω. Όταν είχα ξεκινήσει κι εγώ με στοκ ήμουν .55 , με root και Titanium και όλα καλά πήγαιναν. Μέχρι που δοκίμασα την turbo rom και κατάλαβα ότι το κινητό είχε περισσότερα να μου δώσει...

Δεν ξέρω τι εννοείτε με το "stock launcher" καθότι ο τελευταίος της Σονυ είναι όμορφος και πολύ παραμετροποιήσιμος (θα τον βρείτε στο xda και ως standalone apk, όπως και τα widget του). Δυστυχώς είναι μάλλον και λίγο πιο βαρύς οπότε κι εγώ θα δοκιμάσω τον ΝΟΒΑ

Ρε παιδιά. Σήμερα το απόγευμα μου ήρθε μια αναβάθμιση ΟΤΑ στο κινητό, έκδοση .96 (το οποία είχα ήδη εγκατεστημένο), μεγέθους 0,1ΜΒ! Την εγκατέστησα κανονικά και δεν είδα κάποια εμφανή διαφορά, πλην των γνωστών bloatware τα οποία τα σούταρα ευθύς αμέσως.

Αν έχετε τίποτα σχετικό να αναφέρετε, κάντε ένα post.

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2530725

Καταλαβαίνω ότι μάλλον δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εδώ για αυτά, αλλά μετά από μερικές χαμένες ώρες από μεριάς μου, αυτή θεωρώ ότι είναι πολύ δυνατή ρομ, με τρομερή υποστήριξη από τους δημιουργούς της, με αρκετές επιλογές, σταθερή και γρήγορη.

Για τις δικές μου απαιτήσεις σίγουρα καλύτερη από την τρινιτι (τουλάστιχον μέχρι την 3.9 που έβαλα)

Καταλαβαίνω ότι μάλλον δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εδώ για αυτά, αλλά μετά από μερικές χαμένες ώρες από μεριάς μου, αυτή θεωρώ ότι είναι πολύ δυνατή ρομ, με τρομερή υποστήριξη από τους δημιουργούς της, με αρκετές επιλογές, σταθερή και γρήγορη.

Για τις δικές μου απαιτήσεις σίγουρα καλύτερη από την τρινιτι (τουλάστιχον μέχρι την 3.9 που έβαλα)

Φιλε μου θελω να την περασω σε κλειδωμενο bootloader..και μεσω flashtool απλα βαζω το αρχειο της ρομ και την φλασαρω?Η κανω κατι αλλο?Κερνελ θα εχω αυτον που ειχα και πριν?Και αν ναι μπορω να του βαλω αλλον για να εχω και το παιξιμο με την αποδοση της cpu?Και αν ναι πως φλασαρω εναν κερνελ?Ουφ πολλα ρωταω εε?

χχεχε

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

Φιλε μου θελω να την περασω σε κλειδωμενο bootloader..και μεσω flashtool απλα βαζω το αρχειο της ρομ και την φλασαρω?Η κανω κατι αλλο?Κερνελ θα εχω αυτον που ειχα και πριν?Και αν ναι μπορω να του βαλω αλλον για να εχω και το παιξιμο με την αποδοση της cpu?Και αν ναι πως φλασαρω εναν κερνελ?Ουφ πολλα ρωταω εε?

χχεχε

Φλασαρεις μεσω CWM. Δεν περιλαμβανει kernel, γιαυτο κ την περνας απο CWM. Χρησιμοποιει τον stock kernel. Καλο θα ηταν να μην κανεις πειραματισμους με αλλους kernels εκτος κ αν ξερεις τι κανεις. Kernel φλασαρεις μεσω flashtool.

Τι εννοεις παιξιμο με την αποδοση της cpu ?

χχεχε

Μια χαρά ρωτάς, είχα αρχίσει να απογοητεύομαι ΛΟΛ.

Λοιπόν, LOCKED BOOTLOADER σημαίνει εξ ορισμού ότι δεν έχεις δυνατότητα να περνάς πειραγμένους πυρήνες. Κι εγώ στην ίδια κατηγορία είμαι... Με τις εφαρμογές που έχει αυτή η ρομ μπορείς να παίξεις λίγο, αλλά αν σε ενδιαφέρει η απόδοση περισσότερο από την οικονομία τότε απλά τις αφήνεις ως έχουν.

Για να δουλέψεις μέσω flashtool απαιτείται αρχείο ftf. Προφανώς δεν πρέπει να είναι ό,τι πιο απλό για τους developers, οπότε όλοι σου δίνουν ένα ζιπ αρχείο , το οποίο κατεβάζεις και μεταφέρεις στο / του κινητού σου.

Αν δεν έχεις root και ClockWorkMod τότε γράψε μου πια έκδοση ανδρόιδ έχεις για να σου πω ακριβώς τι πρέπει να κάνεις (απλά αρχειάκια θα τρέξεις, τη βαριά δουλειά την έχουν κάνει άλλοι για εμάς!!)

Edited by SCHUMIFER

Άντε να αφήσω κι μερικά teaser

Ρυθμίσεις με "καρτελοποίηση"

Μίας γραμμής μπάρα εργαλείων με κύλιση (με προσθήκη του φακού που βλέπετε τέρμα δεξιά), με μπάρα φωτεινότητας και ότι άλλο καλούδι θέλετε. Κάποιες επιλογές όπως τα χρώματα των διακοπτών της μπάρας εργαλείων στην περιοχή ειδοποιήσεων είναι πειραγμένα από το xposed framework (module:gravityBox) (το xposed framework και τα modules του είναι απόδειξη ότι τα καλύτερα μυαλά βρίσκονται εκεί έξω...)

Φυσικά κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης θα ερωτηθείτε αν θέλετε αυτό ή κάποιο άλλο notification toolbar (κι αυτό είναι μία από τις αρκετές επιλογές, όπως και το framework, οι προεγκατεστημένες εφαρμογές, launcher, και διάφορα άλλα!)

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=37804&stc=1&d=1385329681http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=37805&stc=1&d=1385329701http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=37806&stc=1&d=1385329701http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=37807&stc=1&d=1385329701

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=37808&stc=1&d=1385329701http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=37810&stc=1&d=1385330269

Edited by SCHUMIFER

Μίας γραμμής μπάρα εργαλείων με κύλιση (με προσθήκη του φακού που βλέπετε τέρμα δεξιά), με μπάρα φωτεινότητας και ότι άλλο καλούδι θέλετε. Κάποιες επιλογές όπως τα χρώματα των διακοπτών της μπάρας εργαλείων στην περιοχή ειδοποιήσεων είναι πειραγμένα από το xposed framework (module:gravityBox) (το xposed framework και τα modules του είναι απόδειξη ότι τα καλύτερα μυαλά βρίσκονται εκεί έξω...)

Φυσικά κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης θα ερωτηθείτε αν θέλετε αυτό ή κάποιο άλλο notification toolbar (κι αυτό είναι μία από τις αρκετές επιλογές, όπως και το framework, οι προεγκατεστημένες εφαρμογές, launcher, και διάφορα άλλα!)

Ωραιος φιλε :up::up: το xposed framework με gravityBox + καποια αλλα modules ειναι τρομερα !

Το ειχα γραψει και ποιο παλια απλα δεν εχω το τηλεφωνο για να τα δοκιμασω.

Και κατι αλλο για να δειτε, δεν ξερω αν δουλευει στο s μας GravityBox - tweak box - Xposed module for devices running Android 4.1/4.2/4.3 ROMs θελει να κατεβασετε πρωτα το [FRAMEWORK ONLY!] Xposed - ROM modding without modifying APKs (2.2)(03.09.2013) και να το κανετε εφαρμογη συστηματως.

Καλο διαβασμα :p

Δεν παραταω τα θεματα για τα sony, το s το εχω δωσει στην αδελφη μου :)

Δεν το εχω κανει στο s, θα ελεγα να το τσεκαρει καποιος εμπειρος που εχει το τηλεφωνο. το framework μονο.

με το framework μπορουμε να περασουμε ευκολα καποια module, ενα απο αυτα ειναι το GravityBox που εγραψα ποιο πριν, βλεπω ομως για το GravityBox οτι δεν κανει για το s.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Επειδή μπερδεύτηκα απο τους xda,

Εγω που εχω την 96, unlocked bl , root,

Για να περασω ρομ που λέτε κατεβαζω αυτο?

NatureXperiaAdvance v3 International Edition

:confused:

Μια χαρά ρωτάς, είχα αρχίσει να απογοητεύομαι ΛΟΛ.

Λοιπόν, LOCKED BOOTLOADER σημαίνει εξ ορισμού ότι δεν έχεις δυνατότητα να περνάς πειραγμένους πυρήνες. Κι εγώ στην ίδια κατηγορία είμαι... Με τις εφαρμογές που έχει αυτή η ρομ μπορείς να παίξεις λίγο, αλλά αν σε ενδιαφέρει η απόδοση περισσότερο από την οικονομία τότε απλά τις αφήνεις ως έχουν.

Για να δουλέψεις μέσω flashtool απαιτείται αρχείο ftf. Προφανώς δεν πρέπει να είναι ό,τι πιο απλό για τους developers, οπότε όλοι σου δίνουν ένα ζιπ αρχείο , το οποίο κατεβάζεις και μεταφέρεις στο / του κινητού σου.

Αν δεν έχεις root και ClockWorkMod τότε γράψε μου πια έκδοση ανδρόιδ έχεις για να σου πω ακριβώς τι πρέπει να κάνεις (απλά αρχειάκια θα τρέξεις, τη βαριά δουλειά την έχουν κάνει άλλοι για εμάς!!)

Ναι φιλε μου αν μπορεις να βοηθησεις θα σου ειμαι υποχρεος..Λοιπον καταρχην με ενδιαφερει να εχω γρηγορο κινητο και αν μπορει να συνδιαστει με καλη μπαταρια!(για ρομ αναφερομαι).

Οχι δεν ειμαι ρουτ οποτε καλυτερα μεσω flash Που το εχω ξανακανει.

Τωρα το κινητο φοραει την wordgeneric 6.2.Β.1.96 και εκδση 4.1.2

Οποτε θα με εδιεφερε μια ρομ να εχει πολλα tweks και εξτρας (βελτιωσεις) αλλα και τα παραπανω που ανεφερα..

Σε ευχαριστω πολυ..

Δεν εχω και μεγαλη εμπειρια ετσι οποτε μην μου αρχησεις στα κινεζικα...χεχεχεχε

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

Το notification bar ειναι το Lindroid quick settings ή καποιο module του exposed ?

Καλησπερα παιδια, σκοπευω να παρω μεταχειρισμενο το S μιας που το βρηκα σχεδον τσαμπα. Βεβαια η περιγραφη λεει οτι ειναι ελλατωματικο , οτι πιθανον να εχει φαει υγρασια (εχει ενα κοκκινο πραγματακι στο πισω μερος διπλα στην υποδοχη για την καρτα sim, αυτο ειναι ο δεικτης υγρασιας?) και γενικα εχει γρατζουνιες , μικροχτυπηματακια κλπ. Γραφουν ομως οτι ανοιγει και λειτουργει κανονικα και οτι η αφη και η οθονη δεν εχουν προβλημα. Μαλιστα δειχνει και καποιες φωτος απο το μενου του. Επισης νομιζω δεν προκειται για καποιον που πουλαει απλα το κινητο του καθως αυτοι φαινεται οτι παιρνουν διαφορα ελλατωματικα και τα πουλανε σε δημοπρασιες για μερικα ευρω. :lol: Σκεφτομουν να το παρω λοιπον και να του αλλαξω ολο το body απ εξω συν την μπαταρια και να το κανω καινουργιο. Τι αλλο μπορει να εχει σαν προβλημα ομως και να το δινουν για δεκαρες? :wacko: Μηπως χαλασμενη καμερα? Απ τη στιγμη που δεν ειναι σπασμενο αλλα και που ανοιγει, δεν μπορω να φανταστω να εχει κατι αλλο. κανω λαθος? Διαφωτιστε με παρακαλω! :D Edited by AntonisStaras

Καλησπερα παιδια, σκοπευω να παρω μεταχειρισμενο το S μιας που το βρηκα σχεδον τσαμπα. Βεβαια η περιγραφη λεει οτι ειναι ελλατωματικο , οτι πιθανον να εχει φαει υγρασια (εχει ενα κοκκινο πραγματακι στο πισω μερος διπλα στην υποδοχη για την καρτα sim, αυτο ειναι ο δεικτης υγρασιας?) και γενικα εχει γρατζουνιες , μικροχτυπηματακια κλπ. Γραφουν ομως οτι ανοιγει και λειτουργει κανονικα και οτι η αφη και η οθονη δεν εχουν προβλημα. Μαλιστα δειχνει και καποιες φωτος απο το μενου του. Επισης νομιζω δεν προκειται για καποιον που πουλαει απλα το κινητο του καθως αυτοι φαινεται οτι παιρνουν διαφορα ελλατωματικα και τα πουλανε σε δημοπρασιες για μερικα ευρω. :lol: Σκεφτομουν να το παρω λοιπον και να του αλλαξω ολο το body απ εξω συν την μπαταρια και να το κανω καινουργιο. Τι αλλο μπορει να εχει σαν προβλημα ομως και να το δινουν για δεκαρες? :wacko: Μηπως χαλασμενη καμερα? Απ τη στιγμη που δεν ειναι σπασμενο αλλα και που ανοιγει, δεν μπορω να φανταστω να εχει κατι αλλο. κανω λαθος? Διαφωτιστε με παρακαλω! :D

Θα έλεγα να κανονίσεις να γίνει η συναλλαγή χέρι με χέρι.

Από πού το βρήκες? Εφημερίδα - site - γνωστό?

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Θα έλεγα να κανονίσεις να γίνει η συναλλαγή χέρι με χέρι.

Από πού το βρήκες? Εφημερίδα - site - γνωστό?

Απο ebay! Λιγο δυσκολο λοιπον το χερι με χερι .. :p Εδω καλα καλα δεν πρεπει να ξερουν αγγλικα, γιατι ολα στη δημοπρασια ειναι στα γερμανικα! Εστειλα ενα μηνυμα ρωτωντας ποιο ειναι τελικα το προβλημα του κινητου αλλα ακομα δεν εχω παρει απαντηση. :lol: Παντως ο ιδιος πωλητης πουλαει αλλα 3-4 κινητα , ολα ελλατωματικα. Σε καθε περιπτωση λεει τι προβλημα αντιμετωπιζουν(πχ καποια δεν αναβουν)! Στο S, το μονο που λεει ειναι οτι εχει γρατζουνιες, δειχνει αυτο το κοκκινο σημαδακι απο πισω και γραφει οτι ανοιγει κανονικα και λειτουργει η αφη. Τιποτα αλλο! :p Γινεται να χει χαλασει hardware απο πτωση κλπ? Μονο εκει το αποδιδω !

Με λίγο ψάξιμο που έκανα είδα ότι υπάρχουν δύο που τα πουλούν σε δημοπρασία ~15 δολάρια είναι τώρα η τιμή και αναφέρουν κάποια προβλήματα όπως γράφεις και εσύ.

Ο ένας από αυτούς έχει 11 συναλλαγές(αγορες- πωλήσεις) και ο άλλος ~100.

Αν θες να ρισκάρεις ρίσκαρε το, μόνο με σε πάρει η μπάλα και ανέβει πολύ η τιμή του.

Προσωπικά δεν θα χτυπήσω τιμή :) καλή επιτυχία :)

Με λίγο ψάξιμο που έκανα είδα ότι υπάρχουν δύο που τα πουλούν σε δημοπρασία ~15 δολάρια είναι τώρα η τιμή και αναφέρουν κάποια προβλήματα όπως γράφεις και εσύ.

Ο ένας από αυτούς έχει 11 συναλλαγές(αγορες- πωλήσεις) και ο άλλος ~100.

Αν θες να ρισκάρεις ρίσκαρε το, μόνο με σε πάρει η μπάλα και ανέβει πολύ η τιμή του.

Προσωπικά δεν θα χτυπήσω τιμή :) καλή επιτυχία :)

Φαινεται οτι εχει καλο feedback παντως ο πωλητης. Μου απαντησε τελικα στο mail μου και μου πε οτι δεν ξερει τι προβληματα εχουν τα κινητα και οτι τα χουν πληρωσει ασφαλιστικες εταιριες... (? :wacko: ) Και να προσεξω οτι τα πουλαει ως χαλασμενα. Φαινεται εχουν θεματα hardware αλλιως θα τα δινε σιγουρα παραπανω. ειναι τζοκερ η δημοπρασια! ευχαριστω παντως :)

Και εγώ έχω 100% feedback, δεν έχω πουλήσει ποτέ τίποτα στο eBay. Στο eBay αφήνουν feedback και οι πωλητες στους αγοραστές .

Είναι χαμηλό το ρίσκο οπότε αν θες προχωράς :)

Edited by Karthan7

Επειδή μπερδεύτηκα απο τους xda,

Εγω που εχω την 96, unlocked bl , root,

Για να περασω ρομ που λέτε κατεβαζω αυτο?

NatureXperiaAdvance v3 International Edition

:confused:

http://goo.gl/QKAaRu

Ναι φιλε μου αν μπορεις να βοηθησεις θα σου ειμαι υποχρεος..Λοιπον καταρχην με ενδιαφερει να εχω γρηγορο κινητο και αν μπορει να συνδιαστει με καλη μπαταρια!(για ρομ αναφερομαι).

Οχι δεν ειμαι ρουτ οποτε καλυτερα μεσω flash Που το εχω ξανακανει.

Τωρα το κινητο φοραει την wordgeneric 6.2.Β.1.96 και εκδση 4.1.2

Οποτε θα με εδιεφερε μια ρομ να εχει πολλα tweks και εξτρας (βελτιωσεις) αλλα και τα παραπανω που ανεφερα..

Σε ευχαριστω πολυ..

Δεν εχω και μεγαλη εμπειρια ετσι οποτε μην μου αρχησεις στα κινεζικα...χεχεχεχε

Με φλας δε γίνεται. Οπότε

ΚΑΝΕΙΣ BACKUP ΑΠΌ ΌΤΙ ΈΧΕΙΣ (η κάρτα μνήμης δε σβήνεται. Οπότε φροντίζεις να κρατήσεις επαφές, μηνύματα, ιστορικό κλήσεων, ρυθμίσεις προγραμμάτων (όσα τουλάστιχον έχουν επιλογή για αντίγραφο ασφαλείας). Επαφές και τέτοια μπορείς να τα συγχρονίσεις με το gmail σου, SMS με το SMS backup and restore, κοκ...

Μετά

α)http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2453709. Ποιο γελοίο root δεν μπορεί να υπάρξει. Το μόνο που μένει να κάνουν είναι να σου ρουτάρουν το κινητό με τη σκέψη...

b)install busybox from play store (free app) (μην ξεχάσεις μετά την εγκατάσταση να το τρέξεις μία φορά και να πατήσεις και μέσα από το πρόγραμμα το "install")

c)Από εκεί κατεβάζεις αυτό

και το τρέχεις όπως λένε οι οδηγίες (ένα διπλό κλικ κάνεις όλο και όλο!).

Έτσι έχεις αποκτήσει μέσα σε 5-10 λεπτά ρουτ και CWM

Μετά κατεβάζεις στο βασικό directory του κινητού σου αυτό.

Φροντίζεις να έχεις μπόλικη μπαταρία.

Επανεκκινείς και όταν δεις το λογότυπο SONΥ, πατάς αρκετές φορές το volume UP. Λίγα δευτερόλεπτα μετά έχεις μπει στο μενού του CWM. Εκεί πλοηγείσαι χρησιμοποιώντας τα κουμπιά της έντασης για πάνω κάτω, και το on/off για επιλογή.

Κάνεις διαδοχικά:

factory defaults/wipe data (εδώ χάνονται όλα τα προγράμματα/επαφές/μηνύματα. Θεωρητικά μπορείς να το αποφύγεις, αλλά κανείς δεν το συνιστά , αν θες να έχεις την καλύτερη δυνατή ταχύτητα από τη νέα ΡΟΜ)

wipe cache

advanced->wipe dalvik cache

Σε κάθε wipe σου ζητάει επιβεβαίωση για σιγουριά.

Όταν τελειώσεις με τα σβησίματα επιλέγεις

Install zip->choose zip

Κι εκεί σε βγάζει στα αρχεία της κάρτας μνήμης του κινητού σου.

Επιλέγεις το ζιπ που έχεις κατεβάσει και ξεκινάει η εγκατάσταση. Κατά τη διάρκεια αυτής θα δεις ότι σου δίνει και αρκετές επιλογές παραμετροποίησης (!!!)

Το notification bar ειναι το Lindroid quick settings ή καποιο module του exposed ?

Εάν σου πω ότι δεν είμαι σίγουρος...

Ο aroma installer της ρομ, έχει 3-4 επιλογές για notification toggles. Επειδή δοκίμασα 2-3 από αυτά, έχω την εντύπωση ότι είναι τα κλασικά του 4.2.2 της ΣΟΝΥ, πειραγμένα μετά από το xposed->gravitybox.

Καλησπερα παιδια, σκοπευω να παρω μεταχειρισμενο το S μιας που το βρηκα σχεδον τσαμπα. Βεβαια η περιγραφη λεει οτι ειναι ελλατωματικο , οτι πιθανον να εχει φαει υγρασια (εχει ενα κοκκινο πραγματακι στο πισω μερος διπλα στην υποδοχη για την καρτα sim, αυτο ειναι ο δεικτης υγρασιας?) και γενικα εχει γρατζουνιες , μικροχτυπηματακια κλπ. Γραφουν ομως οτι ανοιγει και λειτουργει κανονικα και οτι η αφη και η οθονη δεν εχουν προβλημα. Μαλιστα δειχνει και καποιες φωτος απο το μενου του. Επισης νομιζω δεν προκειται για καποιον που πουλαει απλα το κινητο του καθως αυτοι φαινεται οτι παιρνουν διαφορα ελλατωματικα και τα πουλανε σε δημοπρασιες για μερικα ευρω. :lol: Σκεφτομουν να το παρω λοιπον και να του αλλαξω ολο το body απ εξω συν την μπαταρια και να το κανω καινουργιο. Τι αλλο μπορει να εχει σαν προβλημα ομως και να το δινουν για δεκαρες? :wacko: Μηπως χαλασμενη καμερα? Απ τη στιγμη που δεν ειναι σπασμενο αλλα και που ανοιγει, δεν μπορω να φανταστω να εχει κατι αλλο. κανω λαθος? Διαφωτιστε με παρακαλω! :D

Ρε φιλαράκι, έχω κι εγώ μπει αρκετές φορές στον πειρασμό. Αλλά ένα κινητό που έχει κάποιες γρατζουνιές και κόκκινους τους αισθητήρες υγρασίας μπορεί να είναι άριστο λειτουργικά ή να έχει πρόβλημα σε περίεργα σημεία που να μην επιδιορθώνεται.

Χαρακτηριστικό το πρόβλημα που κάνει η παλιο-υγρασία στον αισθητήρα αφής, όπου το κινητό δουλεύει άριστα, αλλά κάθε λίγο και λιγάκι τρελαίνεται ο αισθητήρας αφής και είτε δε σε αντιλαμβάνεται, είτε (χειρότερα) κάνει ghost touches που σε τρελαίνουν. Αν σου κάτσει κάτι τέτοιο πχ, το κινητό είναι για πέταμα...

Αυτοί οι τύποι είναι πολύ μεγάλες μαφίες για να χαρίσουν ένα κινητό που θα μπορούσαν να πουλήσουν για τουλάστιχον 150 ευρώ...

Αν το κινητο μεινει στον ηλιο η τελοσπαντων σε ζεστο μερος για αρκετες ωρες, δεν θα τελειωσει το θεμα της υγρασιας? Πεσ οτι το λυνεις και το αφηνεις δυο μερες ανοιχτο σε ηλιο, τι διαολο δεν θα στεγνωσει? :rolleyes: οσον αφορα την αφη, αλλαζεις digitizer και τελειωνει το πραγμα! :D βεβαια μπορει να μη τα λεω και σωστα μιας και δεν ειμαι ειδικος :p

edit: Αν ενα μοντελο που αγοραζουμε ειναι της Τ-mobile πως μπορουμε να απαλαγουμε απο αυτην? Περνωντας με flashtool ξανα την official rom?

Edited by AntonisStaras

Αν το κινητο μεινει στον ηλιο η τελοσπαντων σε ζεστο μερος για αρκετες ωρες, δεν θα τελειωσει το θεμα της υγρασιας? Πεσ οτι το λυνεις και το αφηνεις δυο μερες ανοιχτο σε ηλιο, τι διαολο δεν θα στεγνωσει? :rolleyes: οσον αφορα την αφη, αλλαζεις digitizer και τελειωνει το πραγμα! :D βεβαια μπορει να μη τα λεω και σωστα μιας και δεν ειμαι ειδικος :p

edit: Αν ενα μοντελο που αγοραζουμε ειναι της Τ-mobile πως μπορουμε να απαλαγουμε απο αυτην? Περνωντας με flashtool ξανα την official rom?

Ήλιος, σεσουάρ, και ρύζι είναι οι καλύτερες λύσεις

ΑΛΛΑ

αν το κινητό χρησιμοποιηθεί όσο έχει νερό μέσα του (έστω και πολύ λίγο)

τότε μπορεί να έχει γίνει ήδη η ζημιά.

Παρεμπιπτόντως, έχεις λύσει κινητό αυτήν την γενιάς?

Δεν είναι ό,τι πιο απλό. Και σκέψου ότι τη στιγμή που πέφτει στο νερό , μετράς αντίστροφα. Πρέπει να το κλείσεις (κατά προτίμηση να βγάλεις την μπαταρία) και να το λύσεις ταχύτατα.

Τώρα, όχι σε μισή ώρα που θα έχεις βρει το αντίστοιχο εγχειρίδιο....

Σε ότι αφορά το branding, αν συνοδεύεται από simlock, δε φεύγει με τη ρομ, θέλει ξεκλείδωμα (το οποίο συνήθως απαιτεί κάποιο μικρό χρηματικό ποσό)

Ήλιος, σεσουάρ, και ρύζι είναι οι καλύτερες λύσεις

ΑΛΛΑ

αν το κινητό χρησιμοποιηθεί όσο έχει νερό μέσα του (έστω και πολύ λίγο)

τότε μπορεί να έχει γίνει ήδη η ζημιά.

Παρεμπιπτόντως, έχεις λύσει κινητό αυτήν την γενιάς?

Δεν είναι ό,τι πιο απλό. Και σκέψου ότι τη στιγμή που πέφτει στο νερό , μετράς αντίστροφα. Πρέπει να το κλείσεις (κατά προτίμηση να βγάλεις την μπαταρία) και να το λύσεις ταχύτατα.

Τώρα, όχι σε μισή ώρα που θα έχεις βρει το αντίστοιχο εγχειρίδιο....

Σε ότι αφορά το branding, αν συνοδεύεται από simlock, δε φεύγει με τη ρομ, θέλει ξεκλείδωμα (το οποίο συνήθως απαιτεί κάποιο μικρό χρηματικό ποσό)

Οχι δεν εχω ανοιξει καποιο απ τα κινητα νεας γενιας αλλα απ οτι βλεπω σε βιντεακια δεν ειναι υπερβολικα δυσκολο :) Οπως και να χει σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! :D Το ξεκλειδωμα που λες που μπορει να γινει? Υπαρχει περιπτωση να μπορεσει να το κανει καποιος και μονος του?

• The title was changed to Sony Xperia S