Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες εχω την εκδοση 4.04 με αριθμο εκδοσης 6.1.A.2.55 εχει βγει καποια καινουργια αναβαθμιση αν την κανω θα χασω τα αρχεια μου?

Όχι στην τελευταία είσαι.

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όπως είπα πριν ένα ποστ....όλα είναι κλειστά! Το Facebook το κλείνω όταν δεν το χρησιμοποιώ!

Άκου παλικάρι.

Λίγο καιρό πριν είμαι στην.55 stock και ευχαριστημένος. Μέχρι που διαπιστώνω ότι ξαφνικά το κινητό ρούφαγε την μπαταρία.

Απεγκατέστησα τις τελευταίες εφαρμογές και τίποτα.

Ξαναπέρασα με το flashtool τη ρομ και ησύχασα.

Στα λέω αυτά για να μην ψάχνεις λογική πίσω από την ιστορία.

SEUS ή flashtool και προχώρα.

ΤΟ κινητάκι μας πετάει.

Και πάρε και ένα teaser σε μέρα με χαλαρή χρήση

OK παιδια, θα τα δοκιμασω αυτα και σας ενημερωνω!!!!! Και επισης ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον χρονο σας που με βοηθατε :):):)

Λοιπόν παιδιά, πήρα τηλέφωνο τα Service που είναι εξουσιοδοτημένα από την Sony και ο ένας μου είπε να έρθω και να αφήσω εκεί το τηλέφωνο και ο άλλος μου λέει ότι μετά τις 5 το απόγευμα είναι ο τεχνικός εκεί πέρα και μπορεί να κάνει αμέσως τον έλεγχο της συσκευής (για τα 3 καμένα pixel) . Και τώρα το πιο τρελό...Μου λέει άμα πρόκειται για αντικατάσταση συσκευής ο τεχνικός θα μου δώσει ένα χαρτί όπου θα λέει ότι η συσκευή δεν επισκευάζεται και πρέπει να γίνει αντικατάσταση, και με αυτό το χαρτί θα πάω στο κατάστημα όπου το πήρα και θα πρέπει να μου δώσουν καινούργιο κινητό! Ισχύει αυτό που μου είπε και έτσι πρέπει να γίνεται?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Όχι στην τελευταία είσαι.

και που ειναι η JB?

και επειδη τωρα πηρα το κινητο πως

1. ξεκλειδωμα bootloader

2. root

3. cwm

4. update rom (επισημη)

5. custom rom?

thanks

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

και που ειναι η JB?

και επειδη τωρα πηρα το κινητο πως

1. ξεκλειδωμα bootloader

2. root

3. cwm

4. update rom (επισημη)

5. custom rom?

thanks

Στον δρόμο έρχεται!

Για τα υπόλοιπα εδώ

Στον δρόμο έρχεται!

Για τα υπόλοιπα εδώ

μα πως ερχεται? χελωνε?

google way το ξερω κατι πιο ωραιο? (links,guides) κανεις?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Καλησπερα,

Πηρα ενα μτχ xperia s και ενω το κινητο ειναι super (ειδικα για τα 100 ευ που εδωσα) και σε αριστη κατασταση 2 θεματακια. 1ον, πολυ ζορι αυτα τα ρημαδια τα touch κουμπια ρε παιδια (home/back/menu). 2ον, με ενεργοποιημενη την δονηση σαν haptic feedback ακουγεται κατι σαν τριξιμο απο το μοτορακι, ενοχλητικο λιγο..

Κατα τα αλλα, επιτελους εφυγα απο τον πονο που λεγεται Optimus 2x... Ποτε ξανα LG!

Και κατι ακομα, τωρα ανακαλυψα οτι εχει ενα εργοστασιακο screen protector. Αλλα αποτι βλεπω το ατιμο ειναι πολυ ζορι για να βγει. Τι παιζει με αυτο? Καμμια ιδεα για ευκολο βγαλσιμο?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

μα πως ερχεται? χελωνε?

google way το ξερω κατι πιο ωραιο? (links,guides) κανεις?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2266053

Πιστευω να βοηθησα :)

Τη τελευταια βδομαδα δοκιμαζω ολες τις custom 4.2.2 και η πιο σοβαρη απο ολες κατα την προσωπικη μου κριση ειναι η http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2273821

Τα μονα μειον οπως και στις περισσοτερες ειναι 1080p rec/ ραδιο. υπαρχουν επισης καποια θεματακια με το hdmi για αυτους που το χρησιμοποιουν. Στο θεμα μπαταριας τη πρωτη μερα την ρουφηξε ολη μπαμ-μπαμ αλλα μετα απο καποια update κλπ ειναι στα ιδια επιπεδα με την stock ics που ειχα. Εν'οψει drivers απο μεριας sony οταν με το καλο πλασαρει τη δικη της jb περιμενουμε πολυ καλυτερα πραγματα απο τους dev στο xda καθως και bravia engine. Αν θελει καποιος, αφοβα να περασει την παραπανω. Θα ανεβασω και καμια φωτο απο αυριο με μπαταρια κλπ καθως και με περιβαλλον.

Ακομη σε antutu benchmark χτυπησε 7450 χωρις overclocking.

Ακομη μαζι με αυτη τη ρομ αποφασισα να χρησιμοποιησω τριτο launcher και εγκατεστησα τον Smart Launcher. Απλος, ομορφος και ελαφρυς. Ακριβως οτι προσφερει ;)

υγ. τον τελευταιο καιρο παντως παρατηρειται αυξηση ενδιαφεροντος απο dev στη συσκευη μας :D με πολλες rom κλπ :)

Edited by jotoxic

Και κατι ακομα, τωρα ανακαλυψα οτι εχει ενα εργοστασιακο screen protector. Αλλα αποτι βλεπω το ατιμο ειναι πολυ ζορι για να βγει. Τι παιζει με αυτο? Καμμια ιδεα για ευκολο βγαλσιμο?

Μην το βγάλεις ούτε για αστείο!!! Αυτό προστατευει την οθονη γιατι ειναι πολυ εβεστητη!!!

θα βγάλει την εργοστασιακή και θα βάλει aftermarket. ευαίσθητη γράφεται btw :D

Ναι αυτο ακριβως ειναι το σχεδιο. Καλη η εργοστασιακη με τελεια εφαρμογη αλλα μαζευει απειρες δαχτυλιες και μονο scratch resistant δεν ειναι. Οποτε παρειγγειλα μια 5αδα anti-glare/matte.

Δεν πάει να τις έχει ευλογήσει και ο Πάπας της Ρώμης, καλύτερες από τη μαμά δε θα είναι.

Αλλά γούστα είναι αυτά.

Και φυσικά και η εφαρμογή δεν πρόκειται να είναι η ίδια (εξού και η δυσκολία στην αφαίρεσή της!)

Ναι αυτο ακριβως ειναι το σχεδιο. Καλη η εργοστασιακη με τελεια εφαρμογη αλλα μαζευει απειρες δαχτυλιες και μονο scratch resistant δεν ειναι. Οποτε παρειγγειλα μια 5αδα anti-glare/matte.

ποια πηρες να εχουμε υποψην?

Samsung Note 9 Black

http://www.ebay.com/itm/5X-Pack-Matte-Anti-Glare-LCD-Screen-Protector-Guard-Film-For-Sony-Xperia-S-LT26i-/200907656075?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item2ec7078b8b

Δεν πάει να τις έχει ευλογήσει και ο Πάπας της Ρώμης, καλύτερες από τη μαμά δε θα είναι.

Αλλά γούστα είναι αυτά.

Και φυσικά και η εφαρμογή δεν πρόκειται να είναι η ίδια (εξού και η δυσκολία στην αφαίρεσή της!)

Κατσε ρε μαστορα, καλη χρυση η εργοστασιακη ζελατινα αλλα αμα τα εχει φαει τα ψωμια της τι κανεις δηλαδη?

Edited by zxr

Μην το βγάλεις ούτε για αστείο!!! Αυτό προστατευει την οθονη γιατι ειναι πολυ εβεστητη!!!

Μη γράφετε ότι να ναι ρε παιδιά αν δε γνωρίζετε. Η εργοστασιακή ζελατίνα, σύμφωνα με τη Sony, είναι shatter proof. Κοινώς ο ρόλος της είναι για να μη διαλυθεί η οθόνη σε κομμάτια σε περίπτωση που σπάσει. Η οθόνη είναι scratch resistant, όπως σε όλα τα xperia, δηλαδή ΔΕΝ χρειάζεται κανονικά προστατευτική μεμβράνη, εκτός αν την τρίβετε στην άμμο ή με γυαλόχαρτο!

Το προηγούμενο xperia mini μου το είχα ενάμιση χρόνο χωρίς μεμβράνη και δεν είχε την παραμικρή γρατζουνιά στην οθόνη. Στο σώμα ναι.

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

Καλό είναι πάντα να βάζουμε ζελατίνα παίδες.:)

Καλα προφανως. Απο τη στιγμη που οι ζελατινες ειναι πρακτικα τσαμπα δεν τιθεται θεμα.

Από την άλλη είναι τόσο όμορφη συσκευή που δεν παλεύεται σε θήκες..

Ποτέ δεν το είχα σε θήκη μέχρι που μου έφυγε από την τσέπη όπως καθόμουν στον καναπέ και του έφυγε το χρώμα στη μία γωνία. Ευτυχώς και το από μέσα χρώμα είναι λευκό. Επίσης το χτύπημα έγινε στο ανταλλακτικό πλαστικό κάτω από την μπάρα. Οπότε αλλάζει με 6-7 ευρώ.:)

Όπως και να έχει αυτός που το πούλησα δεν είχε πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά βρήκα τι φταίει για τα κολλήματα που έχω τελευταία.. Η ram.. Μειώνεται στο ελάχιστο και μου κολλάει..συνήθως έχω ελεύθερα 100- 80 mb.. Οπότε όταν ανοίξω μια ααπαιτητική εφαρμογή ή κάποιο παιχνίδι, αρχίζει τα κολλήματα.. Τι να κανω; Να περιμένω την αναβάθμιση; Να κάνω root από τώρα;

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Τελικά βρήκα τι φταίει για τα κολλήματα που έχω τελευταία.. Η ram.. Μειώνεται στο ελάχιστο και μου κολλάει..συνήθως έχω ελεύθερα 100- 80 mb.. Οπότε όταν ανοίξω μια ααπαιτητική εφαρμογή ή κάποιο παιχνίδι, αρχίζει τα κολλήματα.. Τι να κανω; Να περιμένω την αναβάθμιση; Να κάνω root από τώρα;

Κανε πανευκολα root με το ERoot και αδειασε ολη τη σαβουρα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ωραίος.. Μόλις το έκανα root.. Πολύ εύκολο πραγματικά..

Κατέβασα και το titanium backup pro και κάτι root unistallers και μόλις βρω χρόνο θα ξεκινήσω το σβήσιμο.. Για να δούμε.. :p

Ωραίος.. Μόλις το έκανα root.. Πολύ εύκολο πραγματικά..

Κατέβασα και το titanium backup pro και κάτι root unistallers και μόλις βρω χρόνο θα ξεκινήσω το σβήσιμο.. Για να δούμε.. :p

Με το titanium backup παρε πρωτα backup ολες της εφαρμογες.

Μετα μεσα απο το titanium backup μια-μια εφαρμογη πατησε: διακοπη>εκαθαριση δεδομενων> απεγκατασταση.

Θα σου ελεγα μην κανεις διαγραφη σε οσες εφαρμογες δεν εισαι σιγουρος τι κανουν, της υπολοιπες διεγραψετες.

Edit αλλο πραγμα η απεγκατασταση και αλλο η διαγραφη.....

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ωραία.. Κάνω ήδη το backup και ξεκινάω μετά...

Άντε να δούμε.. Ελπίζω να μπορέσω να σβήσω πολλές αχρείαστες εφαρμογές, να ελαφρύνει η ram και να επανέλθει..:)

Ωραία.. Κάνω ήδη το backup και ξεκινάω μετά...

Άντε να δούμε.. Ελπίζω να μπορέσω να σβήσω πολλές αχρείαστες εφαρμογές, να ελαφρύνει η ram και να επανέλθει..:)

Αν σβήσεις εφαρμογές που δεν τρέχανε από μόνες τους, δεν θα ελαφρύνει η ΡΑΜ.

• The title was changed to Sony Xperia S