Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το ριχνεις αυτό στο κινητό σου μέσα με USB και μετά με ES File Explorer ( κατεβασε το απο το μάρκετ) πάτα πάνω του και τα κάνει ολα μετα μονο του.

ερώτηση προς τα τσακάλια του τόπικ για CWM.

Πρέπει να κάνω ολη αυτήν την διαδικάσια ?

(δλδ να μπω και στο site της Sony να βάλω IMEI και να μου βγάλει την εγγύηση? )

Το ριχνεις αυτό στο κινητό σου μέσα με USB και μετά με ES File Explorer ( κατεβασε το απο το μάρκετ) πάτα πάνω του και τα κάνει ολα μετα μονο του.

ερώτηση προς τα τσακάλια του τόπικ για CWM.

Πρέπει να κάνω ολη αυτήν την διαδικάσια ?

(δλδ να μπω και στο site της Sony να βάλω IMEI και να μου βγάλει την εγγύηση? )

Δε χρειάζεται να ξεκλειδώσεις τον bootloader για να βάλεις CWM. Υπάρχει και για κλειδωμένους bootloaders. Νομίζω οτι υπάρχουν και για αυτό τα links σε παλαιότερα post αλλά μπορείς να κοιτάξεις και στο xda. Θα κοιτάξω να τα βρω κι εγώ να σου τα δώσω.

edit:

Το βρήκα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1939875

Εγώ αυτό έχω χρησιμοποιήσει και δουλεύει άψογα.

Edited by Jplab1981

εδω ειναι ο νέος launcher, αν δεν το βρήκες :)

https://www.sugarsync.com/pf/D1642761_75547797_88775

Χρειάζεται να είμαστε root ή με ξεκλειδωμενο bootloader για να βάλουμε τον καινούργιο launcher;; Το λέω γιατί είναι zip file

Χρειάζεται να είμαστε root ή με ξεκλειδωμενο bootloader για να βάλουμε τον καινούργιο launcher;; Το λέω γιατί είναι zip file

unzip it. .apk αρχείο πρέπει να είναι.

μετά ενεργοποιείς την επιλογή για αγνωσες πηγές στις ρυθμίσεις->ασφάλει, το βρίσκεις το .apk εκεί που το έβαλες με τον es file explorer και απλά το εγκαθιστάς.

ούτε root, ουτε bootloader ιστορίες, ούτε τίποτα. Απλή εφαρμογή είναι.

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Καμια φορα βοηθαει πολυ να κανεις clear data του home launcher απο τα settings. Θα χαθει η σειρα με την οποια εχεις τακτοποιησει τις εφαρμογες , καθως κ η παραμετροποιηση των widget, αλλα μετα θα ειναι πιο smooth οπως στην αρχη.

Οσο για το CWM κ εγω απο το πιο πανω Link το εβαλα, κ λειτουργησε μια χαρα.

unzip it. .apk αρχείο πρέπει να είναι.

μετά ενεργοποιείς την επιλογή για αγνωσες πηγές στις ρυθμίσεις->ασφάλει, το βρίσκεις το .apk εκεί που το έβαλες με τον es file explorer και απλά το εγκαθιστάς.

ούτε root, ουτε bootloader ιστορίες, ούτε τίποτα. Απλή εφαρμογή είναι.

Unzip το κάνουμε στο pc και μετά πετάμε το apk στο κινητό;; ( σορρυ αν είναι χαζή ερώτηση!!)

Unzip το κάνουμε στο pc και μετά πετάμε το apk στο κινητό;; ( σορρυ αν είναι χαζή ερώτηση!!)

Ναι. Κ καμια ερωτηση δεν ειναι χαζη. Γιαυτο εχουμε το forum

Ευχαριστώ πολύ,μόλις το έβαλα..Είναι πιο καλός και επιτέλους μπορούμε να εχουμε λιγότερες αρχικές οθόνες

Ευχαριστώ πολύ,μόλις το έβαλα..Είναι πιο καλός και επιτέλους μπορούμε να εχουμε λιγότερες αρχικές οθόνες

Κ εμενα αυτο μου αρεσει πιο πολυ στον νεο launcher!!!

παιδιά θα ήθελα να μου πείτε μια εφαρμογή ώστε να μπορώ να κλείσω τις εφαρμογές που μένουν ανοιχτές backround στο κινητό,

δεν του έχω βάλει root ξέρω οτι τις κλείνεις και απο τις ρυθμίσεις αλλα ειναι χρονοβόρο. ειδα αυτη λεει τίποτα? γενικά σου κρατάει περισσότερο η μπαταρία με αυτή την εφαρμογή

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rechild.advancedtaskkiller&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yZWNoaWxkLmFkdmFuY2VkdGFza2tpbGxlciJd

παιδια αυτο το λινκ που ειπατε στην κοπελα ειναι αυτο που ζηταω και εγω?

και κατι αλλο με το μεσο κουμπι παρατεταμενα δεν σβηνει τις εφαρμογες η κανω λαθος?

Balakia και εμένα μου τα κάνει αυτά.έχω κάνει όλα τα updates.το σκέφτηκα αυτό για τις εφαρμογές και γι αυτό διέγραψα τις 'ύποπτες' αλλά τίποτα.

Παιδια, και μενα μου το εκανε εχθες το μεσημερι, μετα το update του viber. Το εσβησα και το ξαναεβαλα και εστρωσε (σημερα βγηκε και νεο update που διορθωνει προβληματα στα xperia). Ισως αυτο να ειναι το προβλημα..

Παιδιά μια ερώτηση : Η ενσωμάτωση facebook τι ακριβώς κάνει όταν το ενεργοποιήσεις; Γιατί τώρα τελευταία μου εμφανίζεται συχνά

Του δίνεις τον λογαριασμό σου του fb και σου έρχονται ειδοποιήσεις μηνύματα κτλ στο κινητό.

Πάντως το path που δίνει ο zxr για την αλλαγή των επιτρεπόμενων χαρακτήρων δεν μπόρεσα να το βρω. Μου βγάζει κενό τον φάκελο data ενώ όταν αναζητώ αρχείο com.sonyericcson κτλ δεν μου βγάζει κάτι στα αποτελέσματα :/

Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

Του δίνεις τον λογαριασμό σου του fb και σου έρχονται ειδοποιήσεις μηνύματα κτλ στο κινητό.

Πάντως το path που δίνει ο zxr για την αλλαγή των επιτρεπόμενων χαρακτήρων δεν μπόρεσα να το βρω. Μου βγάζει κενό τον φάκελο data ενώ όταν αναζητώ αρχείο com.sonyericcson κτλ δεν μου βγάζει κάτι στα αποτελέσματα :/

Μήπως κανείς κάτι λάθος?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου φαίνεται πολύ απλό για να κάνω κάτι λάθος... :p

Απλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να βρω το συγκεκριμένο path. Ίσως δοκιμάσω να γίνω unrooted και μετά ξανά root

Προς όλους όσους έχουν εγκαταστήσει CWM

Έχω διαπιστώσει ένα πρόβλημα στη λειτουργία του CWM σε εμένα τουλάστιχον, και θα ήθελα μία επιβεβαίωση

Αυτό αφορά όποιον έχει rooted .55

Παρακαλώ δοκιμάστε να κάνετε format ή wipe cache και σημειώστε τι μήνυμα θα σας βγάλει.

Εμένα μου βγάζει

make_extf4fs failed on /dev/block/mmcblk0p13

Δοκιμάστε αν μπορείτε και από το βασικό μενού, και αν σας βγάλει κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα, δοκιμάστε και από το mounts and storage.

Αν δε σας βγάλει κανένα μήνυμα σφάλματος παρακαλώ σημειώστε εδώ τι έχετε Mounted από το mounts and storage

Thanks

Μου φαίνεται πολύ απλό για να κάνω κάτι λάθος... :p

Απλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να βρω το συγκεκριμένο path. Ίσως δοκιμάσω να γίνω unrooted και μετά ξανά root

Δεν νομιζω να εχει να κανει με το να το κανεις unroot. Με ποιον file explorer δοκιμαζεις? Μηπως εχεις απεγκαταστησει την εργοστασιακη εφαρμογη για τα μηνυματα?

Ειναι η 5η θηκη που εχω παρει,απο τις φθηνες του 1+ ευρω απο το ΕΒΑΥ αλλα ηταν και η καλυτερη γιατι δεν δινει μεγαλο ογκο στο κινητο,εχει την αισθηση οπως ειναι το back cover του κινητου και οπτικα και στην αφη. Σε λευκο χρωμα εννοειται.

http://www.ebay.com/itm/221157485332?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Παρελαβα την μια και παρηγγειλα και δευτερη.

Εχω και την δερματινη της Nillkin η οποια ειναι εξισου ομορφη και ποιοτικη αλλα αυξανει τον ογκο ελαφρως αλλα προστατευει πολυ καλυτερα:

http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Flip-Leather-Cover-Case-Ultra-Clear-LCD-Guard-For-Sony-Xperia-S-LT26i-/130855472109?pt=PDA_Accessories&hash=item1e77980bed

Δεν νομιζω να εχει να κανει με το να το κανεις unroot. Με ποιον file explorer δοκιμαζεις? Μηπως εχεις απεγκαταστησει την εργοστασιακη εφαρμογη για τα μηνυματα?

Δεν το βρίσκω με με τον astro file manager αλλά κυρίως δεν το βρίσκω και με τον yaffs που προτείνεται στο κείμενο. Όχι, έχω ακόμη την εργοστασιακή εφαρμογή των μηνυμάτων, αν και δεν χρησιμοποιώ αυτή μιας και έχω κρατήσει το handcent. :confused:

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το βρίσκει. Προσπάθησες με τον root explorer? Είναι data/data/

Ναι... Τέλος πάντων δεν πειράζει. Προς το παρόν κάνει δουλειά το handcent οπότε ας μείνει ως έχει.

Ψαχνω μια τετοια αλλα να φαινεται η μπαρα κατω...

http://www.spigen.com/sony-xperia-s-case-ultra-thin-series.html με αυτή φαίνεται η διαφανή γραμμή στο κάτω μέρος.. Την έχει και το e bay

• The title was changed to Sony Xperia S