elephantas Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Αρκεί για μένα να έχει δοκιμάσει κάποιος το S III και Xperia ή T ή S ! Ο αδερφός μου θέλει να αγοράσει και κλείνει προς το Xperia Τ από αυτά τα τρία! Απλα να τον ενημερώσω και περί μπαταρίας. Υ.Γ. Δεν νομίζω να αξίζει να ανοίξω ένα θέμα μόνο και μόνο για να μάθω ένα χαρακτηριστικό ... iant ανετα βγάζεις την ημερα. παρτο με κλειστα τα ματια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakia Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Έχεις βάλει GR Caller ID ή κάτι ανάλογο; Οχι δεν εχω βαλη κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Πριν λίγο αφού άνοιξα το dolphin μου πέταξε αυτό, ξέρει κανείς τι είναι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubWrc Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Ευτυχώς η οθόνη αλλάχθηκε στο χρόνο ρεκόρ της μιας εβδομάδας. Κιτρινίλες τέλος. Παράθεση Greek generic pre-Rooted 12.1.A.1.201 & 205 Greek generic stock 12.1.A.1.201 Sony Xperia SP SlimKAT (4.4.2 for LBL) by bagyusz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 iant ανετα βγάζεις την ημερα. παρτο με κλειστα τα ματια Thanks! Δεν είναι για μένα, άλλα θα του το πω! ;) Εγώ ακόμα την παλεύω με το Ideos X5! Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Thanks! Δεν είναι για μένα, άλλα θα του το πω! ;) Εγώ ακόμα την παλεύω με το Ideos X5! Εγω απο ideos πηγα στο λευκο S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Εγω απο ideos πηγα στο λευκο S Πρώτες εντυπώσεις πως ήταν; Αξίζει; Να βάλω στο μυαλό μου την αναβάθμιση; Ποιο android είχες στο Χ5; Με 4.0.4. αναγεννήθηκε! Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Πρώτες εντυπώσεις πως ήταν; Αξίζει; Να βάλω στο μυαλό μου την αναβάθμιση; Ποιο android είχες στο Χ5; Με 4.0.4. αναγεννήθηκε! ειχα το απλο οχι το pro. η καλητερη rom ηταν η whitelight 2,3,5. Οχι απλα αξιζει... καταρχας μονο που θα δεις το s για πρωτη γορα απο κοντα και θα χαζεψεις την οθονη το θεμα τελειωσε εκει :) Ειδικα σε λευκο ειναι απλα πανεμορφο, οποις το ειδε και το επιασε στα χερια του μου λεει μονο καλα λογια, βεβαια υπαρχουν και καποιοι που εχουν κανα xperia mini και σου λενε οτι ειναι παντοφλα και λοιπα, οταν ομως τους βαλεις να δουνε κανα hd video εκαι αλλαζουν τα παντα. Το ideos ηταν η πιο fail αγορα που εκανα σε τηλεφωνο, πολλα ηταν προβληματικα, στο δικο μου χαλασε το power button, η απαντηση του service ηταν υγρασια (τι προτοτυπο), υποστηριξη απο τη huawei τραγικη, διαζωρισε το απλο με το pro. Στο xperia απο τη μερα που το πηρα ειχε κατευθειαν update και τωρα παει και για jelly bean. Ακομα και την υποστηριξη να κοψουν μετα για android 5 κλπ σιγουρα θα τη δεχτει απο xda :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) ειχα το απλο οχι το pro. η καλητερη rom ηταν η whitelight 2,3,5. Οχι απλα αξιζει... καταρχας μονο που θα δεις το s για πρωτη γορα απο κοντα και θα χαζεψεις την οθονη το θεμα τελειωσε εκει :) Ειδικα σε λευκο ειναι απλα πανεμορφο, οποις το ειδε και το επιασε στα χερια του μου λεει μονο καλα λογια, βεβαια υπαρχουν και καποιοι που εχουν κανα xperia mini και σου λενε οτι ειναι παντοφλα και λοιπα, οταν ομως τους βαλεις να δουνε κανα hd video εκαι αλλαζουν τα παντα. Το ideos ηταν η πιο fail αγορα που εκανα σε τηλεφωνο, πολλα ηταν προβληματικα, στο δικο μου χαλασε το power button, η απαντηση του service ηταν υγρασια (τι προτοτυπο), υποστηριξη απο τη huawei τραγικη, διαζωρισε το απλο με το pro. Στο xperia απο τη μερα που το πηρα ειχε κατευθειαν update και τωρα παει και για jelly bean. Ακομα και την υποστηριξη να κοψουν μετα για android 5 κλπ σιγουρα θα τη δεχτει απο xda :rolleyes: Και εγώ απλό έχω - τώρα του πέρασα το 4.0.4. Aurora! H Xperia S (και το Τ) στο θέμα οθόνης διαφέρουν από την Xperia P; Όχι ίντσες, αλλά ποιοτικά! Edited February 8, 2013 by iant Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Και εγώ απλό έχω - τώρα του πέρασα το 4.0.4. Aurora! H Xperia S (και το Τ) στο θέμα οθόνης διαφέρουν από την Xperia P; Όχι ίντσες, αλλά ποιοτικά! αρκετα bugs ειχε.. anyway ναι υπερεχουν, η σειρα παει u p s το s ειναι πιο καλο απο τα υπολοιπα δυο. το p βεβαια ειναι απο αλουμινιο. για το t δε μπορω να σε βοηθησω μιας και δε το εχω δει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Τελικα πιστευω οτι η συσκευη τα παει αρκετα καλα σε μπαταρια σε σχεση με τα παλιοτερα κινητα μου τουλαχιστον. Βγαζει ανετα μια μερα με αρκετο whatsapp, viber και οθονη 5 ωρες παρα κατι αλλα σε 0% φωτεινοτητα. Ηθελα να σας ρωτησω οποιος μπορει να μου πει, με το που το βγαλει απο την πριζα ποσες ωρες αναμονης του λεει? Γιατι εμενα δεν μ φαινεται φυσιολογικο αυτο της φωτογραφιας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Η ώρα αναμονής που λεει εκεί είναι κατά προσέγγιση οπότε μην δίνεις και πολλή βάση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Η ώρα αναμονής που λεει εκεί είναι κατά προσέγγιση οπότε μην δίνεις και πολλή βάση. Μα και μενα μου φανηκε πολυ μικρη γιαυτο και απορησα..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haryon Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 καλησπερα και ευχαριστω ..δε ξερω αν τρεχει και τι να κανω για να μη τελειωνει η μπταρια στα 3/4 της μερας να σου γραψω τι εφαρμογες εχω κατεβασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johpapa Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Γεια σας παιδιά ..Το έχω σχεδόν μια εβδομάδα και έχω παρατηρήσει τα εξής προβλήματα: 1)Η προστατευτική μεμβράνη που είχε προ εγκατεστημένη η sony είναι αίσχος! Μου δίνει την αίσθηση ότι το δάχτυλο μου ακουμπάει σε μια κακής ποιότητας πλαστική οθόνη η οποία μαγνητίζει σκόνη και τρίχες.. 2)Τα 3 capacitive κουμπιά δεν αποκρίνονται εύκολα μάλλον λόγω της της μεμβράνης. 3)Λαγκαρει αρκετές φορές και δεν είναι τόσο σμουθ η κίνηση της οθόνης.(android 4.0.4) Το πρώτο και το δεύτερο πρόβλημα πιστεύω μπορεί να λυθεί αν αντικαταστήσω τη μάπα μεμβράνη της sony με μια άλλη.Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες θα ήταν πολύ ευχάριστο. Το 3 πρόβλημα πιστεύω και ΕΛΠΙΖΩ να λυθεί τον Απρίλη που θα αναβαθμιστεί σε jelly b. Κατά τα άλλα η εμφάνιση του είναι άψογη.Η οθόνη έχει πολύ καλό ppi .To μέγεθος του θα μπορούσε να ειναι μικρότερο με την ίδια οθόνη αλλα οκ έχει την κομψή λεπτομέρεια στο κάτω μέρος.. Συμπέρασμα: Για τα 320 ευρω που έδωσα αξίζει αλλά ταυτόχρονα με ξενέρωσαν αυτά που είπα παραπάνω Οπότε 1)Άμεση αλλαγή screen protector (Αν τον έχει αλλάξει κάποιος θέλω να μου πει εντυπώσεις) 2) Ανυπομονησία για j.b αλλιώς root και custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiwrgosSketos Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) καλησπερα και ευχαριστω ..δε ξερω αν τρεχει και τι να κανω για να μη τελειωνει η μπταρια στα 3/4 της μερας να σου γραψω τι εφαρμογες εχω κατεβασει? Πόσο καιρο εχεις το κινητο? Ποια έκδοση λογισμικού έχει? Αλλά για αρχη αν δεν χρησιμοποιεις mobile internet βάλε το δίκτυο σε λειτουργία μόνο Gsm. Και αν το εχεις παρακάνει με πολλές εφαρμογές ξεφορτώσου τις αχρηστες, αν παλι εχεις βάλεις λίγες πες ποιες ειναι μήπως είναι καποια που φταιει και γνωρίζει κάποιος. Γεια σας παιδιά ..Το έχω σχεδόν μια εβδομάδα και έχω παρατηρήσει τα εξής προβλήματα: 1)Η προστατευτική μεμβράνη που είχε προ εγκατεστημένη η sony είναι αίσχος! Μου δίνει την αίσθηση ότι το δάχτυλο μου ακουμπάει σε μια κακής ποιότητας πλαστική οθόνη η οποία μαγνητίζει σκόνη και τρίχες.. 2)Τα 3 capacitive κουμπιά δεν αποκρίνονται εύκολα μάλλον λόγω της της μεμβράνης. 3)Λαγκαρει αρκετές φορές και δεν είναι τόσο σμουθ η κίνηση της οθόνης.(android 4.0.4) Το πρώτο και το δεύτερο πρόβλημα πιστεύω μπορεί να λυθεί αν αντικαταστήσω τη μάπα μεμβράνη της sony με μια άλλη.Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες θα ήταν πολύ ευχάριστο. Το 3 πρόβλημα πιστεύω και ΕΛΠΙΖΩ να λυθεί τον Απρίλη που θα αναβαθμιστεί σε jelly b. Κατά τα άλλα η εμφάνιση του είναι άψογη.Η οθόνη έχει πολύ καλό ppi .To μέγεθος του θα μπορούσε να ειναι μικρότερο με την ίδια οθόνη αλλα οκ έχει την κομψή λεπτομέρεια στο κάτω μέρος.. Συμπέρασμα: Για τα 320 ευρω που έδωσα αξίζει αλλά ταυτόχρονα με ξενέρωσαν αυτά που είπα παραπάνω Οπότε 1)Άμεση αλλαγή screen protector (Αν τον έχει αλλάξει κάποιος θέλω να μου πει εντυπώσεις) 2) Ανυπομονησία για j.b αλλιώς root και custom rom. 1) Η προστατευτική μεμβράνη δυο ουσιαστικά αρνητικά έχει, το ότι ξύνεται εύκολα και το ότι είναι θερμο-κολλημένη πανω στο τζαμάκι ... εε διάφανο πλαστικο μπροστα στην οθόνη. Οπότε ενώ θα έλεγε πως είναι επιβεβλημένη η αλλαγή του, κάθε άλλο παρά εύκολο είναι και αν την βγάλεις τελικά παιζει να βρεις άλλα που θα σε ξενερώνουν τοτε... 2)Τα capacitive κουμπια λενε ότι βελτιώνονται λίγο αν βγει η μεμβράνη. Αλλά αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις εδω πριν το πάρεις ήταν κάτι που το ήξερες. Και άλλοι εδω μέσα λένε ότι τα συνηθίζεις με τον καιρο, εγώ όσο και να τα συνήθισα (4 μήνες το έχω) εκείνα άμα δεν κρατάω το κινητό με συγκεκριμένο τρόπο κάνουν πως δεν με ξέρουν... 3) Αν γνωρίζεις λιγο από παραμετροποίηση κινητου με android δεν θα δυσκολευτείς να το κάνεις να μην λαγκάρει, χωρίς root εννοείται (π.χ. ποτέ κινουμενα backgroung, διαγραφή ή πάγωμα αχρείαστων εφαρμογών κλπ) Οπότε απλά να να ξέρεις πως έκανες την καλύτερη αγορά στα 320! Απλά μάθε το και θα το "αγαπησεις" Edited February 8, 2013 by GiwrgosSketos Παράθεση Αναγνώστης εποχής Unwired... με wap :P 2001-Σήμερα :Ericsson T68m, Sony Ericsson K700, Sony Ericsson P1i, HTC Wildfire, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S5, Lenovo K3 Note, Xiaomi RN2 Prime / Cube iWork10 flagship dual OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 το αγορασες καινουριο? αν ναι για την εργοστασιακη μεμβράνη, ειναι πολύ περίεργο αυτο που λές.. Εβαλα μια της nilkin που ειχε δωρο η θηκη που εχω, και την εβαλα απο πάνω.... Ειναι πιο λεπτη απο την μαμα, και δεν καλύπτει ολη την οθόνη. Οσο για τα λαγκαρίσματα, αναβάθμισε το στην τελευταία ,55 και θα δεις οτι ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ smooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Φιλε Γιωργο οσον αφορα στο 2) συμφωνω 100%. Παρολο που συνηθιζονται και παρολο που με συρσιμο πιανουν πανευκολα, μερικες φορες οταν δ κοιτας ή αν πιανεις λιγο περιεργα τη συσκευη, "αστοχεις" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Γεια σας παιδιά ..Το έχω σχεδόν μια εβδομάδα και έχω παρατηρήσει τα εξής προβλήματα: 1)Η προστατευτική μεμβράνη που είχε προ εγκατεστημένη η sony είναι αίσχος! Μου δίνει την αίσθηση ότι το δάχτυλο μου ακουμπάει σε μια κακής ποιότητας πλαστική οθόνη η οποία μαγνητίζει σκόνη και τρίχες.. 2)Τα 3 capacitive κουμπιά δεν αποκρίνονται εύκολα μάλλον λόγω της της μεμβράνης. 3)Λαγκαρει αρκετές φορές και δεν είναι τόσο σμουθ η κίνηση της οθόνης.(android 4.0.4) Το πρώτο και το δεύτερο πρόβλημα πιστεύω μπορεί να λυθεί αν αντικαταστήσω τη μάπα μεμβράνη της sony με μια άλλη.Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες θα ήταν πολύ ευχάριστο. Το 3 πρόβλημα πιστεύω και ΕΛΠΙΖΩ να λυθεί τον Απρίλη που θα αναβαθμιστεί σε jelly b. Κατά τα άλλα η εμφάνιση του είναι άψογη.Η οθόνη έχει πολύ καλό ppi .To μέγεθος του θα μπορούσε να ειναι μικρότερο με την ίδια οθόνη αλλα οκ έχει την κομψή λεπτομέρεια στο κάτω μέρος.. Συμπέρασμα: Για τα 320 ευρω που έδωσα αξίζει αλλά ταυτόχρονα με ξενέρωσαν αυτά που είπα παραπάνω Οπότε 1)Άμεση αλλαγή screen protector (Αν τον έχει αλλάξει κάποιος θέλω να μου πει εντυπώσεις) 2) Ανυπομονησία για j.b αλλιώς root και custom rom. 1)Η μαμά μεμβράνη συμβάλλει στην προστασία της οθόνης σε περίπτωση πτώσης.Μπορείς να την αφαιρέσεις (δύσκολα) αλλά ρισκάρεις σε περίπτωση πτώσης. Εγώ δεν την θεώρησα ποτέ πρόβλημα... 2)Δεν μου πήρε πάνω από δύο μέρες για να τα συνηθίσω.Προσωπικά, μου φαίνονται μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Καλημέρα παιδιά! Μου ηρθε η. 55 ota! Έχω την. 50 rooted τώρα. Άν κάνω Ota την. 55. θα μου σβήσει το root? Αν σβήνει το root, είναι εύκολο Να το ξανά-rootαρω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Καλημέρα παιδιά! Μου ηρθε η. 55 ota! Έχω την. 50 rooted τώρα. Άν κάνω Ota την. 55. θα μου σβήσει το root? Αν σβήνει το root, είναι εύκολο Να το ξανά-rootαρω;; Έχει αναφερθεί ότι το root παραμένει με ota αναβάθμιση. Στο xperia p που έκανα ota αναβάθμιση,το root παρέμεινε. Νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 λογικα μεσω ΟΤΑ δε θα εχεις προβλημα μεσω ροοτ. Αν παρόλαυτα στο σβησει, θα κανεις οτι εχουμε κανει ολοι οι υπολοιποι... θα τα καταφερεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Καλημέρα παιδιά! Μου ηρθε η. 55 ota! Έχω την. 50 rooted τώρα. Άν κάνω Ota την. 55. θα μου σβήσει το root? Αν σβήνει το root, είναι εύκολο Να το ξανά-rootαρω;; Δε θα χαθει το root. Τωρα στην περιπτωση που χαθει, δεν θα ελεγα οτι ειναι κ πολυ ευκολο, αλλα με συγκεκριμενα βηματα θα το καταφερεις, κ δεν θα σου παρει πανω απο 20 λεπτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johpapa Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 (edited) Πόσο καιρο εχεις το κινητο? Ποια έκδοση λογισμικού έχει? Αλλά για αρχη αν δεν χρησιμοποιεις mobile internet βάλε το δίκτυο σε λειτουργία μόνο Gsm. Και αν το εχεις παρακάνει με πολλές εφαρμογές ξεφορτώσου τις αχρηστες, αν παλι εχεις βάλεις λίγες πες ποιες ειναι μήπως είναι καποια που φταιει και γνωρίζει κάποιος. 1) Η προστατευτική μεμβράνη δυο ουσιαστικά αρνητικά έχει, το ότι ξύνεται εύκολα και το ότι είναι θερμο-κολλημένη πανω στο τζαμάκι ... εε διάφανο πλαστικο μπροστα στην οθόνη. Οπότε ενώ θα έλεγε πως είναι επιβεβλημένη η αλλαγή του, κάθε άλλο παρά εύκολο είναι και αν την βγάλεις τελικά παιζει να βρεις άλλα που θα σε ξενερώνουν τοτε... 2)Τα capacitive κουμπια λενε ότι βελτιώνονται λίγο αν βγει η μεμβράνη. Αλλά αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις εδω πριν το πάρεις ήταν κάτι που το ήξερες. Και άλλοι εδω μέσα λένε ότι τα συνηθίζεις με τον καιρο, εγώ όσο και να τα συνήθισα (4 μήνες το έχω) εκείνα άμα δεν κρατάω το κινητό με συγκεκριμένο τρόπο κάνουν πως δεν με ξέρουν... 3) Αν γνωρίζεις λιγο από παραμετροποίηση κινητου με android δεν θα δυσκολευτείς να το κάνεις να μην λαγκάρει, χωρίς root εννοείται (π.χ. ποτέ κινουμενα backgroung, διαγραφή ή πάγωμα αχρείαστων εφαρμογών κλπ) Οπότε απλά να να ξέρεις πως έκανες την καλύτερη αγορά στα 320! Απλά μάθε το και θα το "αγαπησεις" Thanx για την απάντηση..Ναι όντως μαζεύει μικρογρατσουνιές..Τελικά θα την αφήσω 2 με 3 μήνες. Δεν είχα σκοπό να αφήσω την οθόνη χωρίς screen protector ,απλά ήθελα να βγάλω αυτόν που έχει και να βάλω άλλον..Σε παλαιότερα κινητά που είχα , πάντα έβαζα προστατευτική μεμβράνη αλλά ποτέ δεν έχανα την επαφή με την οθόνη. Δεν ξέρω γιατί μου χτυπάει τόσο άσχημα στο xperia..Τέλος πάντων κάποια στιγμή θα θέλει άλλαγμα έτσι κι αλλιώς οπότε την αφήνω μέχρι τότε.. Εδώ στο φόρουμ την έχει ξεκολλήσει κάποιος ??Αν ναι, Θέλω να μου πει εντυπώσεις! Για το 3ο που λέγαμε .Άχρηστες εφαρμογές δεν έχω.Εγκατέστησα Nova Launcher Prime .Έχασα τα widget της sony αλλά νομίζω είναι καλύτερα τώρα..:) με δεδομένα ανοιχτά και wifi όλη μέρα , φωτεινότητα λίγο πάνω από τη μέση η μπαταρία βγάζει 18 με 20 ώρες άνετα!Με φουλ χρήση του κινητού (ομιλία,σερφαρισμα,μουσική) το αγορασες καινουριο? αν ναι για την εργοστασιακη μεμβράνη, ειναι πολύ περίεργο αυτο που λές.. Εβαλα μια της nilkin που ειχε δωρο η θηκη που εχω, και την εβαλα απο πάνω.... Ειναι πιο λεπτη απο την μαμα, και δεν καλύπτει ολη την οθόνη. Οσο για τα λαγκαρίσματα, αναβάθμισε το στην τελευταία ,55 και θα δεις οτι ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ smooth. Ναι καινούριο το αγόρασα..Και γω στην αρχή νόμιζα οτί είμαι υπερβολικός αλλά όπως και να το κάνουμε η αίσθηση οτι ακουμπάω πλαστική οθόνη κυριαρχεί ...Επίσης απορώ γιατί υπάρχει προεγκατεστημένη μεμβράνη αφού η οθόνη έχει γυαλλί Scratch-resistant glass ? Με τη μεμβράνη που έβαλες γλιστράει καλύτερα το δάχτυλο στην οθόνη? Edited February 9, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Δε θα χαθει το root. Τωρα στην περιπτωση που χαθει, δεν θα ελεγα οτι ειναι κ πολυ ευκολο, αλλα με συγκεκριμενα βηματα θα το καταφερεις, κ δεν θα σου παρει πανω απο 20 λεπτα :) Ανδρέας, επειδή θέλει να το κάνει το update με το pc companion, μπορείς να βάλεις το λινκ πως κάνουμε root την. 55 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts