Mr_Comple Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 (edited) παιδια οπως ειπα και πριν εχω προβλημα οταν παω να κανω restore backup στο CWM. Μου βγαζει πολλαπλα error..! εσεις κανετε τα παρακατω βηματα κατα την διαρκεια backup -restore...? Back up : Before doing a NAND back up - please do a manual reset of your device - no additional Apps must be installed. Also clear/delete any left over folders from your SD card. Restart device then tap screen several times - once in CWM - clear cache/dalvik cache. Then and only here would you do a back up for your ROM. Restore : Before doing a restore - please do a manual reset of your device - turn device off, hold vol-up and power button at the same time until you get 3 vibrates. Now you can do restore. οριστε αυτο το error μου δινει E: Can't mount /cache/recovery/command E: Can't mount /cache/recovery/log E: Can't open /cache/recovery/log E: Can't mount /cache/recovery/last_log E: Can't open /cache/recovery/last_log απο οτι ειδα το αναφερουν και οι αλλοι ως προβλημα.... :/ το restore δεν καταφερε να γινει ουτε οταν ειχα .55 rooted και .45 Edited February 1, 2013 by Mr_Comple Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 (edited) Εδω ειναι αρχικη η ερωτηση σου. ειμαι .55 rooted ολα κανονικα κανω μπακαπ me cmw και οταν θελω να κανω ρεστορε μου βγαζει error Can´t mount /cache/recovery/log Can´t open /cache/recovery/log και ενα αλλο πιο πανω που δεν το θυμαμαι... :/ εσεις κανετα restore κανονικα; Εδω ειναι αυτο που σου εγραψα Αυτό έχω και κάνει restore κανονικά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1939875 Και εδω παλι η απαντηση σου. σε εμενα δεν κανει δυστυχως.. και ακολουθω τα βηματα κατα γραμμα:( Τωρα ρωταω εγω.... εχεις βαλει το cwm αυτο που εχω στο λινκ? Η απαντηση ειναι οχι :( Το cwm που εχεις βαλει ειναι αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28390530#post28390530 για να παρεις backup με αυτο που εχεις βαλει εχει(ειχε?) καποια διαδικασια, αν δεις και προηγουμενα ποστ θα δεις οτι ολοι γραφαμε για την εκδοση CWM recovery for locked bootloaders v2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1939875 Edit δεν ξερω αν μπορεις να περασεις το cwm αυτο που λεμε και γραφουμε πανω σε αυτο που εχεις, ας απαντησει καποιος ποιο εμπειρος. Φιλικα. Edited February 1, 2013 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Εδω ειναι αρχικη η ερωτηση σου. Εδω ειναι αυτο που σου εγραψα Και εδω παλι η απαντηση σου. Τωρα ρωταω εγω.... εχεις βαλει το cwm αυτο που εχω στο λινκ? Η απαντηση ειναι οχι :( Το cwm που εχεις βαλει ειναι αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28390530#post28390530 για να παρεις backup με αυτο που εχεις βαλει εχει(ειχε?) καποια διαδικασια, αν δεις και προηγουμενα ποστ θα δεις οτι ολοι γραφαμε για την εκδοση CWM recovery for locked bootloaders v2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1939875 Edit δεν ξερω αν μπορεις να περασεις το cwm αυτο που λεμε και γραφουμε πανω σε αυτο που εχεις, ας απαντησει καποιος ποιο εμπειρος. Φιλικα. σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου ομως το cmw που χρησιμοποιησα ειναι παρμενο απο το 2ο Link που μου δινεις... η τελευταια version...το ειδα σε καποιες σελιδες απο εδω που αναφερουν την ολη διαδικασια... 45. ροοτ cmw flashtool κτλ...!! ειμαι πραγματικα ατυχος... :( Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 (edited) Εκανα αναζητηση στο google το παρακατω κειμενο σου και με εστειλε στο αλλο cwm. Ομως εχεις δικιο, υπαρχει το ιδιο προβλημα και στη v2. Back up : Before doing a NAND back up - please do a manual reset of your device - no additional Apps must be installed. Also clear/delete any left over folders from your SD card. Restart device then tap screen several times - once in CWM - clear cache/dalvik cache. Then and only here would you do a back up for your ROM. Restore : Before doing a restore - please do a manual reset of your device - turn device off, hold vol-up and power button at the same time until you get 3 vibrates. Now you can do restore. οριστε Τη διαδικασια που περιγραφει απο πανω την ακολουθησες? Νομιζω η διαδικασια ειναι root>cwm> backup>restore> και αυτα με καθαρο τηλεφωνο χωρις να εχεις βγαλει-βαλει καμια εφαρμογη δηλαδη με καθαρη rom και με τα clear. Edited February 1, 2013 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Εκανα αναζητηση στο google το παρακατω κειμενο σου και με εστειλε στο αλλο cwm. Ομως εχεις δικιο, υπαρχει το ιδιο προβλημα και στη v2. Τη διαδικασια που περιγραφει απο πανω την ακολουθησες? Νομιζω η διαδικασια ειναι root>cwm> backup>restore> και αυτα με καθαρο τηλεφωνο χωρις να εχεις βγαλει-βαλει καμια εφαρμογη. πεντακαθαρο το τηλ..!!! ουτε οδηγο ρυθμισεων δεν ειχα κανει.... :/ ελπιζω με την jellybean τον μαη να ειναι καλυτερα τα πραγματα..μην κλειδωσουν ολα τα firmware...!!! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 πεντακαθαρο το τηλ..!!! ουτε οδηγο ρυθμισεων δεν ειχα κανει.... :/ ελπιζω με την jellybean τον μαη να ειναι καλυτερα τα πραγματα..μην κλειδωσουν ολα τα firmware...!!! clear cache/dalvik cache εκανες πριν παρεις backup? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Δοκιμασε να εγκαταστησεις πανω στο ηδη υπαρχον CWM αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1773227 Κανε clear cache / dalvik οπως εγραψε και ο Karthan7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 clear cache/dalvik cache εκανες πριν παρεις backup? οχι απλα πηρα το μπακαπ...ανοιξα το τηλ το εκλεισα,cmw και το restore εμεινε στην μεση... τωρα εχω ψιλοστησει το τηλ...δεν θελω να το διακινδυνευσω,γιατι αν παλι το restore με αφησει στην μεση,πρεπει να περασω απο την αρχη την .45 και να κανω ολη την διαδικασια για να καταλειξω με .55 και ροοτ... το εκανα σημερα 3 φορες το λυπηθηκα το τηλ μου.. :( κατεβασα μια απο τις φορες και το busybox μηπως η εγκατασταση του ελεινε το προβλημα αλλα τιποτα...αν δεν βγει καποιο φιξ νομιζω πως θα μεινω ετσι μεχρι να βγει το τζελοφασουλο... edit αυτο που με χαλαει ειναι οτι μετα απο το μισοφορτωμενο restore το κινητο πεφτει σε μπουτλουπ με αποτελεσμα ολα παο την αρχη...! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Παιδια τελικα η συσκευασια περιεχει θηκη για το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Θήκη όχι... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Ρε παιδιά ισχύει αυτό που διαβάζω στο συγκεκριμένο άρθρο περί γρήγορης φόρτισης,γιατί εγώ 2 μέρες που έχω το κινητό δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο.. http://blog.clove.co.uk/2012/02/02/sony-xperia-s-fast-charge/ Το έχεις χρονομετρήσει και δεν ισχύει; Χωρίς να έχω πάρει χρόνο, παρατηρώ πως το πράσινο λεντάκι που δείχνει πως έχει πάρει ικανοποιητική φόρτιση, ανάβει αρκετά γρήγορα πάντως, οπότε θα έλεγα πως ισχύει. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Καλό είναι να γίνεται στο φλασάρισμα. Αλλά αν δεν κάνω λάθος το κινητό σου είναι καινούριο οπότε τα stats σου είναι σχεδόν ανύπαρκτα. No worries! Να κανω δηλαδη ή οχι? :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Όχι βρε συ! Για αυτό γράφω no worries! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Θήκη όχι... εμενα ειχε μια μαυρη μεσα, αρκετα καλη κιολας Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 ποιά είναι η καλύτερη και όσο το δυνατόν φθηνότερη θήκη που μπορώ να πάρω? (δεν μου αρέσουν οι leather ) Εχω αυτη, πολυ καλή, αλλά δεν θύμαμαι το λινκ στο ebay http://www.elewarehouse.com/MEIFENG-TPU-Soft-Shinning-Colorful-Series-Case-Skin-For-Sony-Xperia-S-33653.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Eχει παρει κανεις την bugatti να μου πει τη γνωμη του? http://www.e-finder.gr/p.Bugatti-Skinny-Desert-Size-XL-HTC-One-X-Samsung-Galaxy-S-III-i9300-Sony-Xperia-S-Motorola-Razr-XT910-Samsung-Galaxy-Nexus-HTC-Sensation-XL-HTC-Titan.648293.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Εμενα τωρα μου γυαλισε κ αυτη http://www.clik2buy.com/products/Nillkin-Leather-Case%252d-RETRO-STYLE--Sony-Xperia-LT26i--Case-%7B47%7D-Cover--%252d--(-BROWN-)-%252b-FREE-Screen-protector.html Η καφε ειδικα ειναι κουκλα,μ αρεσει που εχει σχισμη για την μπαρα κ μπροστα σε σχεση με την αλλη της Nillkin και επισης το πλαστικο που εψει πισω χαμηλα πιστευω οτι θα προσυαυευει καλυτερα τοκινητο σε περιπτωση πτωσης.. Την εχει παρει κανεις αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Eχει παρει κανεις την bugatti να μου πει τη γνωμη του? http://www.e-finder.gr/p.Bugatti-Skinny-Desert-Size-XL-HTC-One-X-Samsung-Galaxy-S-III-i9300-Sony-Xperia-S-Motorola-Razr-XT910-Samsung-Galaxy-Nexus-HTC-Sensation-XL-HTC-Titan.648293.html ειναι πολυ καλης ποιοτητας, αλλα ειναι μεγαλη για το κινητο. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Εμενα τωρα μου γυαλισε κ αυτη http://www.clik2buy.com/products/Nillkin-Leather-Case%252d-RETRO-STYLE--Sony-Xperia-LT26i--Case-%7B47%7D-Cover--%252d--(-BROWN-)-%252b-FREE-Screen-protector.html Η καφε ειδικα ειναι κουκλα,μ αρεσει που εχει σχισμη για την μπαρα κ μπροστα σε σχεση με την αλλη της Nillkin και επισης το πλαστικο που εψει πισω χαμηλα πιστευω οτι θα προσυαυευει καλυτερα τοκινητο σε περιπτωση πτωσης.. Την εχει παρει κανεις αυτη? Εγω την εχω παρει σε κοκκινο σου ειχα κανει ποστ ποιο πανω για τα μειονεκτημαατα και τα προτερηματα σε σχεση με την δερματινη της ιδιας εταιρειας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Εγω την εχω παρει σε κοκκινο σου ειχα κανει ποστ ποιο πανω για τα μειονεκτημαατα και τα προτερηματα σε σχεση με την δερματινη της ιδιας εταιρειας! Σε λευκη δεν μου πες οτι την πηρες βρε? Τελευταιες ερωτησεις σε σενα πριν φυγει η παραγγελια πως ακριβως κλεινει?με μαγνητακι?και αν ναι κλεινει καλα?ειναι οντως δερμα η ειναι πιο σκληρο υλικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Έχει το κινητό μια φίλη μου και έχει το εξής πρόβλημα:Όταν θέλει να το ξεκλειδώσει πατάει το unlock button κάνει slide στην οθόνη και μετά μαυρίζει η οθόνη και δεν μπορεί να κάνει τίποτα,παρά μόνο να το ξανακλειδώσει και να επαναλάβει την διαδικασία και τότε ξεκλειδώνει κανονικά.Το έχει συναντήσει κανένας άλλος αυτό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Αρχικά εγώ τσίμπησα για δοκιμή μία από τις άπειρες Soft TPU GEL Silicone Skin Case Αυτό που ήξερα αλλά βιαζόμουν να δοκιμάσω , ήταν ότι δεν έχουν την υφή μαλακής σιλικόνης. Όντως , δεν τις λες και σκληρές-πλαστικές θήκες, αλλά δεν είναι το εύκαμπτο μαλακό υλικό που περιμένεις, με βάση την περιγραφή. Ο λόγος είναι το TPU, από το οποίο είναι φτιαγμένο η θήκη. Παρεμπιπτόντως, η θήκη είναι μια χαρούλα για το κινητό, αλλά καθιστά απίστευτα δύσκολη τη λήψη φωτογραφίας!!! Για να καταφέρω να πατήσω το κουμπί το κινητό τρέμει... το ίδιο και οι βραδινές φωτογραφίες. Γενικά δεν προτιμώ πλαστικοποιημένες θήκες. Προτιμώ τις σιλικόνης, από μαλακό υλικό. Πέραν του ότι μου αρέσουν και περισσότερο, προσφέρουν φυσικά καλύτερη προστασία στο κινητό μιας και η εύκαμπτη φύση τους, τους επιτρέπει να απορροφούν περισσότερη ενέργεια κατά την κρούση. Επιπλέον τα κουμπιά πατούνται πιο εύκολα Οπότε και όταν την πέτυχα, τσίμπησα αυτή http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=29819&stc=1&d=1359827150 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 ρε παιδια σημερα το κινητο εφαγε 2-3 αποτομα και ακυρα restart.είναι θεμα λογισμικου ή εχει παθει καμια ζημια?(μου επεσε απο μισο μετρο περιπου με την πλατη ) την πρωτη φορα που εφαγε restart επαιζα angry birds και την αλλη surfαρα με 3g Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakia Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 ρε παιδια σημερα το κινητο εφαγε 2-3 αποτομα και ακυρα restart.είναι θεμα λογισμικου ή εχει παθει καμια ζημια?(μου επεσε απο μισο μετρο περιπου με την πλατη ) την πρωτη φορα που εφαγε restart επαιζα angry birds και την αλλη surfαρα με 3g Ακριβως το ιδιο εκανε και το δικο μου εχθες το βραδυ,δε νομιζω να ναι απ το πεσιμο γιατι το δικο μου δεν επεσε ποτε ακομα. το ειχα στην βαση του αυτοκινητου την πρωτη φορα και την δευτερη μετα απο κανα 2ωρες την ωρα που σερφαριζα σε 3g(νομιζω 3g,διοδια μαλγαρων); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosrod Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Παιδιά καλησπέρα, και εγώ κάτοχος του s, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι όταν μιλάω σε κλίση το τηλ κλειδώνει τι μπορώ να κάνω για να μην γίνετε αυτό, και επιπλέον όταν βάζω ήχο ξυπνητήρι δικό μου μπαίνει αυτόματα ο ήχος ο προεπιλεγμένος. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts