Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαίρεται και από μένα. Τελικά το τσίμπισα από το open365. Χθες πρώτη φόρτιση. Το είχα κλειστό να φορτίζει ένα 3ωρο γιατί ήμουν στην δουλειά.

Όταν πήγα σπίτι όμως του ευχαριστήθηκα. Ανοιχτά wifi, κάποια αρκετή ώρα bluetooth, κατέβασμα εφαρμογών, βιντεοκλήση στο skype, λίγα παιχνίδια, youtube, μουσική απόλα είχε το πρόγραμμα και είμαι γενικά ευχαριστημένος και από το κινητό και από τη μπαταρία του. Μόνο παράπονο του κινητού είναι η τοποθέτηση του κουμπιού για lock ειδικά με ακουστικά πάνω είναι τελείως δύσχρηστο. Όσο για την μπαταρία για του λόγου το αληθές http://img825.imageshack.us/img825/9549/screenshot2013012902450.png http://img600.imageshack.us/img600/4032/screenshot2013012902451.png

Και πρόβλημα με wakelocks δεν έχω δει. Κοιμάτε σα πουλάκι. Έχω .45 και το pc Companion μόλις μου είπε για .55 και το διπλοσκέφτομαι μη μου τα κάνει μαντάρα.

Don't worry be happy

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χαίρεται και από μένα. Τελικά το τσίμπισα από το open365. Χθες πρώτη φόρτιση. Το είχα κλειστό να φορτίζει ένα 3ωρο γιατί ήμουν στην δουλειά.

Όταν πήγα σπίτι όμως του ευχαριστήθηκα. Ανοιχτά wifi, κάποια αρκετή ώρα bluetooth, κατέβασμα εφαρμογών, βιντεοκλήση στο skype, λίγα παιχνίδια, youtube, μουσική απόλα είχε το πρόγραμμα και είμαι γενικά ευχαριστημένος και από το κινητό και από τη μπαταρία του. Μόνο παράπονο του κινητού είναι η τοποθέτηση του κουμπιού για lock ειδικά με ακουστικά πάνω είναι τελείως δύσχρηστο. Όσο για την μπαταρία για του λόγου το αληθές

Και πρόβλημα με wakelocks δεν έχω δει. Κοιμάτε σα πουλάκι. Έχω .45 και το pc Companion μόλις μου είπε για .55 και το διπλοσκέφτομαι μη μου τα κάνει μαντάρα.

καλομιλητο :)

Αν θες βγαλε το 3g watchdog, με την ics μπορεις να ρυθμισεις και να βλεπεις τα data σου ;)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

To 3g watchdog με έχει βολέψει πολύ καιρό και δε ξέρω αν θα το αποχωριστώ και λόγω widget.

Volyros για μαντάρα είπα επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή του δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει με την .55

Είναι η ανασφάλεια του να χαλάσεις κάτι το οποίο δουλεύει ήδη καλά επειδή ο χρόνος μου αυτό το καιρό είναι περιορισμένος και δεν έχω καμία όρεξη να φλασάρω την .45

Don't worry be happy

Δεν προκειτε να σου χαλασεις το παραμικρο η αναβαθμιση στην .50 αν την κανεις με το pc companion αντιθετως ως τωρα ειναι η καλυτερη εκδοση ,μονο το ρουτ θα χασεις αν ειχες κανει πριν..

Κολλησα σημερα ,προσπαθησα να στειλεω ενα mms το οποιο παραδοθηκε αλλα χωρις τις φωτο ,τα δεδομενα τα ειχα κλειστα αλλα το wifi ενεργο και με συνδεση στο νετ ,να υποθεσω οτι μονο με δεδομενα ενεργα στελνει mms αλλως θελει whatsup και τετοια ?

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Οχι δεν το εχω ρουταρει ακομα μια βδομαδα το εχω,και ουτε σκοπευω αμεσα οσο δουλευει απροβληματιστα ακομα..ασε που περιμενω την jellybean..

Οποτε το αναβαθμιζω αφοβα στην 55 ε?προσθετει κατι η εν λογω αναβαθμιση λογισμικου??

Την έχει αγοράσει κανείς να μου πει αν είναι καλή; Το μόνο που φοβάμαι είναι μη το χοντραίνει το κινητό... http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Sentio-Case-Sony-Xperia-S-Transparent-SONY-XPERIA-S-LT26-TRANSPARE-TPU.htm

Όποιος ψάχνει πάντως, αυτή της roxfit που έχω είναι απλά τέλεια!! (Xperia S Hard Shell) http://www.roxfit.mobi/Roxfit/Xperia_S.html

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Την έχει αγοράσει κανείς να μου πει αν είναι καλή; Το μόνο που φοβάμαι είναι μη το χοντραίνει το κινητό... http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Sentio-Case-Sony-Xperia-S-Transparent-SONY-XPERIA-S-LT26-TRANSPARE-TPU.htm

Φίλε halo αυτήν έχω αλλά θέλω να την αλλάξω. Φαίνεται πολύ ψεύτικη, δεν το χοντραίνει πολύ το κινητό βέβαια αλλά έχει ένα πολύ βασικό πρόβλημα για εμένα, έχει πολύ σκληρά κουμπιά και με δυσκολεύουν αρκετά ειδικά στα κουμπιά του volume.

Μακράν η καλύτερη θήκη για μένα:

http://www.ebay.co.uk/itm/251099044310?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

ταιριάζει γάντι με το τηλέφωνο, παρόμοια χρώματα κτλ, δεν το παχαίνει καθόλου, και το πίσω είναι ημιδιαφανές, που του δίνει ένα ωραίο look, και φαίνονται για τα led στην κάτω μπάρα, αν έχετε το application για να φωτίζουν όταν έχετε κάτι.

Συστήνω ανεπιφύλακτα !

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Aαα μάλιστα.. Σε ευχαριστώ Jplab1981..;)

mariosx πολύ ωραία φαίνεται αυτή.. Βγαίνει και σε άσπρο βλέπω.. http://www.ebay.co.uk/itm/Soft-TPU-Gel-Cover-Case-For-SONY-ERICSSON-XPERIA-S-LT26i-White-Free-Film-/261119420331?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item3ccbee27ab

Ενδιαφέρον! :happy:

Παιδιά έχω αγοράσει διάφορες θήκες gel-σιλικόνης λευκού χρώματος και όλες μετά από ~1 μήνα γίνονται κίτρινες με αποτέλεσμα να της πετάω γιατί δείχνουν άσχημες/βρώμικες.

Αυτή που έχω αρκετό καιρό είναι αυτή

http://www.ebay.co.uk/itm/Clear-Crystal-Plastic-Hard-Case-Film-for-Sony-Ericsson-Xperia-S-NX-LT26i-VWCC932-/400396989966?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item5d3985360e αλλά δεν προστατεύει σε πτώση όπως η gel/σιλικόνης.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

καλησπερα παιδια..

ξερω πως η τελευταια εκδοση ειναι η 6.1.A.2.55

εσεις που παρακολουθειτε τις εξελιξεις βρεθηκε τροπος να ροοταριστει τελικα...;

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά! Μόλις πήρα το xperia s από το πλαίσιο έχοντας ως προηγούμενο κινητό το lg optimus 2x.Ηθελα να κάνω μια παρατήρηση. Γιατί βλέπω στην οθόνη λίγο να κιτρινίζουν τα χρώματα,συμβαίνει σε όλους?

Στο ααπρο εννοεις λογικα, ε?

καλησπερα παιδια..

ξερω πως η τελευταια εκδοση ειναι η 6.1.A.2.55

εσεις που παρακολουθειτε τις εξελιξεις βρεθηκε τροπος να ροοταριστει τελικα...;

Ευκολος τροπος δεν υπαρχει ακομα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

οταν τη κοιτας υπο γωνια η μπροστα σου στην οθονη? Εμενα παιζει λιγο το ασπρο οταν τη κοιταζω υπο γωνια, κανονικα δεν εχει τιποτα ειναι ασπρο ξεξασπρο :P
All it takes is a swipe...

τι εννοεις σε ποια λειτουργια? εχω ρυθμισει την φωτεινοτητα στο ~30% και τπτ αλλο.

white magic? νομιζα το Ρ εχει αυτη τη λειτουργια

All it takes is a swipe...

Οχι το έχει και το s αν μπεις στις ρυθμίσεις της οθόνης θα το δείς..

Το S δεν έχει white magic...

Στο ααπρο εννοεις λογικα, ε?

Ευκολος τροπος δεν υπαρχει ακομα.

καταλαβα φιλε μου...! θα μεσολαβησει φλαστουλ δλδ ε...;

αν γνωριζεις την διαδικασια εισαι προθυμος να με βοηθησεις..;

στο nexus που ειχα ηταν ολα νιανια.. :P

βεβαια και πριν ειχα το arc s αλλα με βοηθησε ενας φιλος παλι απο εδω...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο μενού φωτεινότητα της οθόνης υπάρχει,κάτω από το bravia engine..

Μόνο σε εσένα πρέπει να το έχει.. :p Ούτε σε εμένα έχει κάτι τέτοιο..

Μαλλον το μπερδευει με το backlight, αλλο θεμα οι κιτρινιλες ομως που θα πρεπει να το επιβεβαιωσει ο νεος φιλος ωστε να μπορεσει να κανει την συσκευη doa αν και δεν νομιζω οτι εχει θεμα με το προβλημα

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

καταλαβα φιλε μου...! θα μεσολαβησει φλαστουλ δλδ ε...;

αν γνωριζεις την διαδικασια εισαι προθυμος να με βοηθησεις..;

στο nexus που ειχα ηταν ολα νιανια.. :P

βεβαια και πριν ειχα το arc s αλλα με βοηθησε ενας φιλος παλι απο εδω...!

Πριν μερικες σελιδες εχει γραψει την διαδικασια ο Νικος με link και λοιπα. Ουσιαστικα πρεπει να ρουταρεις την .45 ή .50 και μετα με φλαστουλ να περασεις την .55. Τα γραφει αναλυτικα..

Οταν ελεγα για το ασπρο δεν εννοουσα το χρωμα της συσκευης αλλα το ασπρο φοντο. Μου φαινεται και μενα οτι κιτρινιζει λιγο σε ασπρο. ( οχι δεν αναφερομαι στις κιτρινιλες.)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για δες την οθόνη σε λευκό πως είναι, πάτησε στο dialer *#*#7378423#*#* service test > display

Για δες την οθόνη σε λευκό πως είναι, πάτησε στο dialer *#*#7378423#*#* service test > display

Την τσεκαρα.. αλλα δεν μπορω να καταλαβω. Ασπρο ειναι απλα μερικες φορες νομιζω οτι κιτρινιζει αναλογως το φως που πεφτει απο πανω.

μπορει να φταινε και τα ματια μου.:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πριν μερικες σελιδες εχει γραψει την διαδικασια ο Νικος με link και λοιπα. Ουσιαστικα πρεπει να ρουταρεις την .45 ή .50 και μετα με φλαστουλ να περασεις την .55. Τα γραφει αναλυτικα..

Οταν ελεγα για το ασπρο δεν εννοουσα το χρωμα της συσκευης αλλα το ασπρο φοντο. Μου φαινεται και μενα οτι κιτρινιζει λιγο σε ασπρο. ( οχι δεν αναφερομαι στις κιτρινιλες.)

μου λες το username toυ παιδιου να το βρω στην αναζητηση...?

εμενα λογικα θα μου ερθει με 2.3.7 οποτε δεν ξερω τι update θα δει μεσω ΟΤΑ και τι μεσω pccompanion :/

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia S