alex_oz Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Να πω κι εδώ ότι υπάρχει μια πιθανότητα να δούμε jelly bean στο S Νοέμβριο/Δεκέμβριο σύμφωνα με χρήστη του xda που έχει σχέση με τη sony κι έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη alpha έκδοσης jelly bean για το S, εδώ και κανένα μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 (edited) δεν ειμαι σιγουρος Για ποιο πράγμα δεν είσαι σίγουρος, αφού όλα τα site λενε οτι θα την παρει. Ειναι δυνατόν να μην την πάρει? Εσυ που διάβασες οτι δεν θα πάρει την jb? Να πω κι εδώ ότι υπάρχει μια πιθανότητα να δούμε jelly bean στο S Νοέμβριο/Δεκέμβριο σύμφωνα με χρήστη του xda που έχει σχέση με τη sony κι έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη alpha έκδοσης jelly bean για το S, εδώ και κανένα μήνα. Στείλ.link. Αυτο ειναι πιο πιθανό αλλα οχι οτι δεν θα την παρει?! Edited October 20, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Δεν εχω πλεον.Ειχα και αλλαξα την οθονη εντος εγγυησης και ολα αψογα απο κει και περα. Διορθωθηκε το θεμα. Ειχε κανει πανω απο τα πληκτρα ελεγχου και αριστερα κατα μηκος και οσο ζεσταινοταν τοσο πιο ορατο ηταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Στείλ.link. Αυτο ειναι πιο πιθανό αλλα οχι οτι δεν θα την παρει?! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1780338&page=74 δες το post #739, user K900 Εδώ αναφέρθηκε πρώτη φορά νομίζω στην ύπαρξη test build jb για το S, αν και δεν ήταν έκδοση που θα μπορούσε να τρέξει σε κανονική retail συσκευή. Σε άλλα posts του είπε ότι αναμένεται μέσα στο '12 το update. Τίποτα δεν είναι σίγουρο πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Προσωπικά είμαι πλήρως απογοητευμένος από την Sony. Πέρυσι αν και είμασταν flagship περιμέναμε να αναβαθμιστεί όλη η σειρά xperia 2011 σε παγωτό και μετά το πήραμε εμείς. Τώρα θα πάρουν πρώτα τα νέα κινητά και μετά εμείς. Σε λίγες μέρες θα βγει η νέα έκδοση android κι εμείς θα περιμένουμε μετά τον Φεβρουάριο την JB. Από εδώ και στο εξής μόνο nexus. Ευχαριστώ. Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vulkan007 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Να ρωτησω κατι... γιατι οταν στελνω σχετικα μεγαλα σμσ στελνει 2 σμσ και οχι ενα μεγαλο :/ δεν εχω συνδεσει και μοθ κοστιζει ακριβα,γινεται να το αλλαξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Να ρωτησω κατι... γιατι οταν στελνω σχετικα μεγαλα σμσ στελνει 2 σμσ και οχι ενα μεγαλο :/ δεν εχω συνδεσει και μοθ κοστιζει ακριβα,γινεται να το αλλαξω? Μήπως γράφεις ελληνικά? Αν ναι υπαρχετ ρύθμιση για 160 χαρακτήρες, αλλα δεν ξερω πως γίνεται. Αν γράφεις, greek-english έχεις περισσότερους χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aitheras Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Καλησπερα . εχω μια ερωτηση : το xperia arc S , εχει αναστροφη οθονης ? γιατι εχω δοκιμασει τα παντα και δεν γινετε τιποτα ! καμια ιδεα ? προσπαθησα να κανω αναβαθμηση , δεν με αφηνει ομως γιατι εχει λεει την τελευταια εκδοση ... 4.1.Β.0.587 (για< την ιστορια) Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Παίδες το factory charging στο μενού το service τι είναι?? Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Πήρε ο αδελφός μου το Xperia s. Βάλαμε ένα αρχείου .apk στο τηλέφωνο για να το τρέξουμε. Μέσω υπολογιστή το βλέπουμε το αρχείο. Μέσω τηλεφώνου για να το τρέξουμε δεν μπορούμε να το βρούμε. Που το αποθήκευσε? Στο s3 το δικό μου πάω από τις εφαρμογές στο ¨αρχεία μου ¨ το Xperia δεν έχει τέτοια εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Πήρε ο αδελφός μου το Xperia s. Βάλαμε ένα αρχείου .apk στο τηλέφωνο για να το τρέξουμε. Μέσω υπολογιστή το βλέπουμε το αρχείο. Μέσω τηλεφώνου για να το τρέξουμε δεν μπορούμε να το βρούμε. Που το αποθήκευσε? Στο s3 το δικό μου πάω από τις εφαρμογές στο ¨αρχεία μου ¨ το Xperia δεν έχει τέτοια εφαρμογή. Μεσο του υπολογιστη δες σε ποια ''διαδρομη'' εχεις το apk, απο το τηλεφωνο με εναν file manager μπες στην ''διαδρομη'' και θα το δεις. Εχει το astro file αντι για ''αρχεια μου'' που εχει το s3. Αν το εχει παρει στο xperia με bluetooth θα το βρει στο φακελο bluetooth, αν το εχει κατεβασει απο το internet θα το βρει στο φακελο download και αν το εχει βαλει απο το pc στο τηλεφωνο μεσω usb μαλλον θα ειναι χυμα(οχι σε φακελο).... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Μεσο του υπολογιστη δες σε ποια ''διαδρομη'' εχεις το apk, απο το τηλεφωνο με εναν file manager μπες στην ''διαδρομη'' και θα το δεις. Εχει το astro file αντι για ''αρχεια μου'' που εχει το s3. Αν το εχει παρει στο xperia με bluetooth θα το βρει στο φακελο bluetooth, αν το εχει κατεβασει απο το internet θα το βρει στο φακελο download και αν το εχει βαλει απο το pc στο τηλεφωνο μεσω usb μαλλον θα ειναι χυμα(οχι σε φακελο).... μεσω pc το εβαλε χυμα μεσα. οποτε με το astro file θα το βρει λογικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 μηπως πρεπει να ειναι root για να δεις εφαρμογές συγκεκριμένων τύπων, οπως ειναι αρχεια βασικά για τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 μηπως πρεπει να ειναι root για να δεις εφαρμογές συγκεκριμένων τύπων, οπως ειναι αρχεια βασικά για τηλέφωνο?Όχι, για να δεις και να εγκαταστήσεις .apk δε χρειάζεται να είσαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsoulhs Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Είμαι κάτοχος Xperia S εδώ και 5 μήνες αλλά τώρα είδα το φόρουμ σας και διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον το τόπικ σας! Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο το τηλέφωνο αυτό και χαίρομαι ιδιαίτερα που και άλλοι χρήστες είναι το ίδιο ικανοποιημένοι μιας και επιβεβαιώνουν την επιλογή μου! Στα τεχνικά τώρα, το S που κατέχω έχει όλα τα τελευταία updates της Sony και προς το παρόν το κρατάω "μαμά". Δεν έχω βρεί και κάτι καλύτερο απο Cyangen 10 alpha που έχει μερικά ακόμα bugs και το κυριότερο που διάβασα, δεν λειτουργεί σωστά η κάμερα! Αν και κάπου πήρε το μάτι μου την CM10 4.1.2 αλλά νομίζω πως είναι μόνο για το S3. Θα χαρώ να λάβω μέρος στην παρέα σας και τις συζητήσεις και ελπίζω να φανώ χρήσιμος όπου χρειαστεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 καλησπέρα παιδιά.μπορείτε με μου πείτε τα θετικά και αρνητικά του s, σκέπτομαι να μεταβώ από note σε κάτι μικρότερο και ζαχαρωνω το εν λόγο κινητό. ευχαριστώ εκ των προτέρων Κάποιος να μας ξεστραβωσει?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0giorgos0 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 παιδια πολυ καλη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1604415 εδω και 4 μερες την εχω... Ταχυτατη σε ολες τις διεργασιες με κερνελ στα 1,7 παει σφαιρα, λιγο στο boot ισως αργει παραπανω αλλα μετα κανενα προβλημα τα μικρο bug εχουν διορθωθει σχεδον ολα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 παιδια πολυ καλη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1604415 εδω και 4 μερες την εχω... Ταχυτατη σε ολες τις διεργασιες με κερνελ στα 1,7 παει σφαιρα, λιγο στο boot ισως αργει παραπανω αλλα μετα κανενα προβλημα τα μικρο bug εχουν διορθωθει σχεδον ολα.. η καλύτερη μέχρι στιγμής απο αυτές που κυκλοφόρησαν... δοκίμασε και το camera mod αν είσαι ξεκλείδωτος http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1945470 βελτιώνει πολύ την ταχύτητα απόκρισης της κάμερας Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsoulhs Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 nikosnt74 & monster1971 Προσωπικά το θεωρώ απο τα καλύτερα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά και ειδικά τώρα με την τιμή θα το θεωρούσα και ασυναγώνιστο!! Με 350e πέρνεις κινητό ισάξιο με μοντέλα 500+e! Προσφέρει τα πάντα, μεγάλη οθόνη (όχι τεράστια σαν του S3) πολύ καλό διπύρινο επεξεργαστή στο 1.5Ghz, πολύ καλά γραφικά, 1GB RAM, και φυσικά 32GB ενσωματομένη μνήμη (δεν χρειάζεται να δώσετε φράγκο παραπάνω για SD card). Η κάμερα στα 12Mp πολύ καλή, βγάζει αρκετά καλές φωτογραφίες έως άριστες! Απο άποψη λειτουργικού δεν θα απαγοητευτείτε αν και με Jelly Bean πιστεύω θα ανέβει ακόμα περισσότερο το κινητό. Αυτά απο μένα, αν ξέχασα κάτι θα με συμπληρώσουν οι συνάδερφοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) Ξερετε με ποιο συνδυασμο πληκτρων κανουμε Hard reset?Ξαφνικα το κινητο μετα απο επανεκιννηση μου δειχνει συνεχεια το Sony k xperia κ δεν μπαινει στην αρχικη οθονη κανει ολο loop:cry:Βοηθεια....:cry: Edited October 23, 2012 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Ξερετε με ποιο συνδυασμο πληκτρων κανουμε Hard reset?Ξαφνικα το κινητο μετα απο επανεκιννηση μου δειχνει συνεχεια το Sony k xperia κ δεν μπαινει στην αρχικη οθονη κανει ολο loop:cry: δοκίμασες να πατήσεις power+volume up για περίπου 10 δευτερόλεπτα μέχρι να ακουστούν 3 δονήσεις? Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) Ναι...Δυστυχως τα ιδια κανει....Δεν γλυτωνω το σερβις ε?:( Edited October 23, 2012 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Έβγαλα μερικές φωτογραφίες, αλλά όταν τις συγκρίνω δεν μπορώ να βγάλω ένα συμπέρασμα... Η διαφορά ανάμεσα στα 9MP και τα 12ΜΡ είναι μόνο στις διαστάσεις της φωτογραφίας ή και στην ευκρίνεια, την ποιότητα της, κτλ; Στα 12ΜΡ, δηλαδή, βγαίνουν καλύτερες οι φωτογραφίες ή απλά σε μεγαλύτερη διάσταση που έχει να κάνει μόνο με την απεικόνιση σε 4:9; Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Ναι...Δυστυχως τα ιδια κανει....Δεν γλυτωνω το σερβις ε?:( Δε νομίζω να χρειαστείς service, αλλά ίσως χρειαστεί να ξεκινήσεις το κινητό σου σε flashtool mode (με κλειστό κινητό κρατάς πατημένο το volume down και το συνδέεις στο pc με usb). Θα πρέπει να ανάψει το πράσινο led. Μετά με το flashtool (http://androxyde.github.com/index.html?1351018677000) θα εγκαταστήσεις ένα ftf αρχείο κάποιας rom. Μπορείς να βρεις αρκετά στο xda. Είχα ποστάρει κι εγώ παλιά εδώ το ftf της πρώτης ics που είχε βγει, και κάποιος άλλος νομίζω πόσταρε κάποια πιο πρόσφατη. Ίσως χάσεις δεδομένα από το κινητό, ανάλογα με τις επιλογές που θα βάλεις στο flashtool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) Ευχαριστω πολυ φιλε.Το εκανα κ μου αναψε το λεντ το πρασινο.τι κανω τωρα?Κατεβασα κ το flashtool.Μηπως μπορεις να μου ανεβασεις αυτο το αρχειο το ttf που λες γιατι απο οτι καταλαβες ειμαι λιγο "νεοπας" σε αυτα?Σε υπερευχαριστω Edited October 23, 2012 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts