Jump to content

Aitheras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Aitheras

  1. Aitheras

    Sony Xperia S

    Καλησπερα . εχω μια ερωτηση : το xperia arc S , εχει αναστροφη οθονης ? γιατι εχω δοκιμασει τα παντα και δεν γινετε τιποτα ! καμια ιδεα ? προσπαθησα να κανω αναβαθμηση , δεν με αφηνει ομως γιατι εχει λεει την τελευταια εκδοση ... 4.1.Β.0.587 (για< την ιστορια) Ευχαριστω !
  2. εννοω επαφες απο τον τηλεφωνικο καταλογο της sim
  3. Καλησπέρα κι απο εμένα (γέρος για rock , νέος για θάνατο , και να με στην νεα τεχνολογία κι εγώ) Αν και διάβασα "προσεκτικά" ολο τα post δεν είδα κατι ανάλογο θα ήθελα να μου πείτε βρε παιδιά αν μπορώ να διαχειριστώ τις "ΕΠΑΦΕΣ" απο το pc , γιατί μου έχει "κόψει" γράμματα (στην αντιγραφή που έγινε προφανώς ), και είναι πολύ χρονοβόρο να το κάνω από το mini ... Απ οτι έχω καταλάβει δεν υποστηρίζει το "παλιό" pc suite , που έβλεπες και διαχειριζόσουν ακόμα και τα sms απο το pc (?) ( ευχαριστώ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ....για να μην γεμίζουμε με άκυρα post :D )
  4. Παιδιά να ρωτήσω κατι , οι δυο sim δουλεύουν ταυτόχρονα ? δλδ εκτός απο το οτι μπορείς να επιλέξεις κάποια , η άλλη θα είναι online κι εκείνη , δέχεται δλδ κλήσεις και απο τις δυο ?
×
×
  • Create New...