vino_89 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Έχω δει πολλά κινητά αυτές τις ημέρες αλλά μάλλον εδώ θα καταλήξω....... Να το πάρω από το πουλί ? θα έχω πρόβλημα ? Τι λέτε ? Έχεις κανείς εμπειρία από αυτό το μαγαζί ? Διαβάζω καλά σχόλια. Λέω να το παραγγείλω αύριο. Εγω το πηρα απο το bird αλλα ειχα πολλα προβληματα..Τα 2 πρωτα που μου εδωσαν ειχαν καμμενα pixel στην οθονη και το τριτο ειχε τις γνωστες κιτρινιλες ( και αλλαγη οθονης απο την αντιπροσωπεια)..Το μονο καλο ηταν οτι μου τα αντικατεστησαν ολα αμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει κλήσεις βίντεο σεαλλο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Παδιά πόσες ώρες οθόνη σας κρατάει η μπαταρία?? Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasttam Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Το ότι είναι matte δεν επηρεάζει λίγο τα χρώματα και τη διαύγεια της οθόνης όμως; Τη ζελατίνα που είχε από το εργοστάσιο την έβγαλες; Μάλλον βλέπω καλύτερα χρώματα. Φυσικά και έβγαλα την εργοστασιακή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Τελικά το έκανα! Συνδέεις το κινητό, πας στο myComputer, δεξί πλήκτρο, πατάς δεξί πλήκτρο πάνω στο εικονάκι του xperia >Sony Xperia S-Network configuration και ακολουθείς τις οδηγίες. Στο firewall (έχω Kaspersky) επιτρέπεις το UDP. Στο xperia ανοίγεις το connected devices και το ρυθμίζεις και σαν media server αν θέλεις. Με Wifi από τον media player των Windows μπορείς να δείς τις φωτό, video και μουσική που έχεις στο Xperia και να τις παίξεις. Στο xperia μπορείς να δείς τους κλασσικούς κοινόχρηστους φακέλλους των Windows και να ακούσεις μουσική, να δείς φωτό. Τα video δεν μου τα άνοιγε μου έλεγε ότι δεν υποστηρίζεται το συγκεκριμένο format. (Δοκίμασα avi και wmv). Άρα για μένα η λύση του να βλέπεις τις ταινίες που έχεις στον υπολογιστή στο xperia λέγεται Plex for Android και κοστίζει 4€. Είδα το Battleship στα 720p μ' αυτό τον τρόπο, άψογα! Το plex παίζει srt υπότιτλους κι έχει δικό του player. Σήμερα μου ήρθε από το Hong Kong το Usb On the Go και καλώδιο HDMI, οπότε θα δω πως πάει το stream από το plex > xperia> στη 40αρα Samsung. :p Στο UOG έβαλα επάνω ένα ποντίκι και έπαιζε κανονικά. Οπότε ψάχνω για ένα καλό 16άρι στικάκι. Καμιά πρόταση; Το προσπαθησα αλλα δεν . καμια βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Τελικά το έκανα! Συνδέεις το κινητό, πας στο myComputer, δεξί πλήκτρο, πατάς δεξί πλήκτρο πάνω στο εικονάκι του xperia >Sony Xperia S-Network configuration και ακολουθείς τις οδηγίες. Στο firewall (έχω Kaspersky) επιτρέπεις το UDP. Στο xperia ανοίγεις το connected devices και το ρυθμίζεις και σαν media server αν θέλεις. Με Wifi από τον media player των Windows μπορείς να δείς τις φωτό, video και μουσική που έχεις στο Xperia και να τις παίξεις. Στο xperia μπορείς να δείς τους κλασσικούς κοινόχρηστους φακέλλους των Windows και να ακούσεις μουσική, να δείς φωτό. Τα video δεν μου τα άνοιγε μου έλεγε ότι δεν υποστηρίζεται το συγκεκριμένο format. (Δοκίμασα avi και wmv). Άρα για μένα η λύση του να βλέπεις τις ταινίες που έχεις στον υπολογιστή στο xperia λέγεται Plex for Android και κοστίζει 4€. Είδα το Battleship στα 720p μ' αυτό τον τρόπο, άψογα! Το plex παίζει srt υπότιτλους κι έχει δικό του player. Σήμερα μου ήρθε από το Hong Kong το Usb On the Go και καλώδιο HDMI, οπότε θα δω πως πάει το stream από το plex > xperia> στη 40αρα Samsung. :p Στο UOG έβαλα επάνω ένα ποντίκι και έπαιζε κανονικά. Οπότε ψάχνω για ένα καλό 16άρι στικάκι. Καμιά πρόταση; Το προσπαθησα αλλα δεν . καμια βοήθεια? Edit: το βρήκα, ηθελε restar το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 (edited) Μάλλον βλέπω καλύτερα χρώματα. Φυσικά και έβγαλα την εργοστασιακή. Γιατι την βγαζετε την μεμβρανη που φοραει ,τι σας εχει κανει :worry:? εγω εχω βαλει κι αλλη απο πανω Edited October 5, 2012 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Δείτε και αυτή την εφαρμογή για προβολή φωτογραφιών και βίντεο από το τηλέφωνο στο pc και στην τηλεόραση μέσω wifi https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vscreens.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS52c2NyZWVucy5hbmRyb2lkIl0. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Μακάρι λοιπόν να μου τύχει κινητό από καινούργια παρτίδα και όχι κανένα ξεχασμένο παλιό :). Διαβάζοντας πάντως τα ποστ σχετικά με την αναβάθμιση σε ics μπερδεύτηκα τελείως: λύνει η δημιουργεί προβλήματα? ιδού η απορία! Γενικά περνώντας τις επόμενες αναβαθμίσεις υποτίθεται πως λύνεις προβλήματα. Αλλά ακόμη και αν εμφανιστούν κάποια περνώντας μια καινούρια έκδοση λογισμικού, γρήγορα (μάλλον) θα βγει μια μικρότερη αναβάθμιση που θα τα διορθώνει αυτά. Πάντως δεν αξίζει να μην περάσεις την ics, όπως και να έχει. Δεν θα έλεγα πως δημιουργεί προβλήματα. Απεναντίας δίνει μεγάλο bonus στο κινητό. Εν ολίγοις οι αναβαθμίσεις βγαίνουν για να τις περνάς:) Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 (edited) Περασα την .50 και root Ftf για την .50 http://www.xdafileserver.com/index.php?dir=Sony+%28Ericsson%29%2FSE+Xperia+S+%28LT26i%29%2FSTOCK+ROMS%2FICS Και για root http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 Pm me αν εχει πρόβλημα κάποιος ;-) Ένα τρικ για όσους είναι root και θέλουν το κανονικό ξεκλείδωμα της original ics. Κατεβασε απο το play το titanium backup παρε backup ''αντιγραφα ασφαλειας ολων τον εφαρμογων του χρηστη + δεδομενων συστηματος'' και μετα βρες την εφαρμογη(απο το titanium) ''οθονη κλειδωματος'' επελεξε την και πατα ''εκκαθαριση δεδομενων'' και μετα ''απεγκατασταση'' και θα εχεις κλειδωμα οθονης ics. Το έκανα αντιγραφή, το είχα γράψει σε άλλο νήμα. Τι εννοεις original lock της ics? H μπαρα δεν είναι που την σέρνεις για ξεκλείδωμα και για να ανοίξει η cam απο την αλλη? Edited October 6, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Τι εννοεις original lock της ics? H μπαρα δεν είναι που την σέρνεις για ξεκλείδωμα και για να ανοίξει η cam απο την αλλη? Η unlock screen που έχει το τηλέφωνο είναι slide unlock της Sony, η original unlock της ics είναι διαφορετική http://www.google.gr/search?q=ics+lockscreen&hl=el&newwindow=1&nomo=1&prmd=imvnsfda&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=qOdvUKSqHsSm4gTw_oHICQ&ved=0CCAQsAQ&biw=360&bih=615 Είμαι από το τηλέφωνο και δεν μπορώ να στο περιγράψω ποιο καλά. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Η unlock screen που έχει το τηλέφωνο είναι slide unlock της Sony, η original unlock της ics είναι διαφορετική http://www.google.gr/search?q=ics+lockscreen&hl=el&newwindow=1&nomo=1&prmd=imvnsfda&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=qOdvUKSqHsSm4gTw_oHICQ&ved=0CCAQsAQ&biw=360&bih=615 Είμαι από το τηλέφωνο και δεν μπορώ να στο περιγράψω ποιο καλά. Κατάλαβα thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 καλησπερα,χρησιμοποιω το lapse it με αναλυσεις 720π και ρεντερινγκ mp4,ξερει κανεις γιατι στο τελικο αποτελεσμα εχει τοσο πιξελιασμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Είναι αγορσμένο; Γιατί αν δεν είναι τότε η μέγιστη ανάλυση που σου επιτρέπει είναι 320x240 αν θυμάμαι καλά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 γραφω χρησιμοποιω 720π,προφανως ειναι αγορασμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Παιδια το ειδατε αυτο http://: http://www.techrj.com/2012/10/jelly-bean-updated-devices/ Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Παιδια το ειδατε αυτο http://: http://www.techrj.com/2012/10/jelly-bean-updated-devices/ Φτιαξε το λινκ για να το δουμε Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 http://www.techrj.com/2012/10/jelly-bean-updated-devices/[/url]] http://www.techrj.com/2012/10/jelly-bean-updated-devices/ Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Παδιά πόσες ώρες οθόνη σας κρατάει η μπαταρία?? με εντονη χρηση που του κανω περιπου 15 ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_Sg Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 (edited) Παιδια εχω μια σημαντικη πληροφορια. Η sony εδωσε οδηγια στα service, εγω ξερω σιγουρα για την arvato, να επισκευαζει πλεον συσκευες εντος εε και οχι μονο ελληνικες καθως και επισης συσκευες με ξεκλειδωτο bootloader και τροποποιημενο λογισμικο. Το μονο που δεν αναλαμβανει ειναι η αναβαθμιση λογισμικου. Επειδη ημουνα παθων (αλλαγη οθονης, γερμανικο imei) και το ειχα γραψει παλιοτερα οτι δεχεται μονο ελληνικης εισαγωγης και οχι πειραγμενα, τωρα με ειδοποιησαν οτι καλυπτομαι επισημα. :-) Υ.Σ. Για να ειμαστε ρεαλιστες ομως αν καποιος παει με φουρνισμενο επεξεργαστη επειδη εκανε overclock στα 2.5ghz δεν νομιζω να εχει απαιτηση να του το επισκευασουν.... Edited October 7, 2012 by Dimitris_Sg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει κλήσεις βίντεο σεαλλο κινητό? Βίντεο κλήση μέσω 3g δεν θα μπορέσεις να κάνεις. Μέσω skype όμως για παράδειγμα γίνεται μια χαρά. Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Γιατί όμως να έχει αυτον τον περιορισμό το android?Απο το 2004 μπορούσαμε να κάνουμε βίντεο κλήσεις μέσω 3g...smart phone σου λεει μετα!! Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Σχετικά με τις βίντεο-κλήσεις, είμαστε λίγο "παράξενοι"... Όταν μας το παρείχαν οι εταιρείες δεν τις χρησιμοποιούμε σχεδόν κανείς... Τώρα όλοι γκρινιάζουμε... Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Σχετικά με τις βίντεο-κλήσεις, είμαστε λίγο "παράξενοι"... Όταν μας το παρείχαν οι εταιρείες δεν τις χρησιμοποιούμε σχεδόν κανείς... Τώρα όλοι γκρινιάζουμε... Το ότι δεν τις χρησιμοποιούσε σχεδόν κανείς έχει να κάνει α) με την τιμολογιακή πολιτική των παρόχων . που μέχρι «πρόσφατα» ήταν αρκετά ακριβότερη ( η βιντεοκλήση ) από την «απλή» κλήση . β) με το γεγονός ότι έπρεπε να ξέρεις εκ τον πρότερων ότι και η συσκευή του χρηστή που είχες σκοπό να καλέσεις υποστήριζε κάτι τέτοιο . γ) Η βιντεοκλήση ούτος ή άλλος δεν θα μπορούσε να έχει μαζική χρήση . Φαντάσου να παίρνεις την σπιτονοικοκυρά σου και να της κανείς βιντεοκλήση !!! Δεν φαίνεται πολύ πιθανό κάτι τέτοιο … εκτός κι αν η σπιτονοικοκυρά σου είναι η Μόνικα Μπελούτσι !!!;) Ηταν μια τεχνολογία που ούτος ή άλλος θα είχε περιορισμένη χρήση . Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχει . υ.γ. : sorry για το off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Τα galaxy s2 και s3 κανουν σιγουρα. Αν με ρωτας, ειναι πολυ περιεργο που δεν υιοθετουν και αλλες εταιριες την βιντεοκληση. Αν τελικα ηταν θεμα android θα το δεχομουν. Αλλα βλεπουμε οτι δεν ειναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts