r31134 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Ρε παιδες,το nfc πως στον κορακα λειτουργει? Ενω εντοπιζει SG3 και προσπαθωντας να στειλω μια φωτογραφια, δεν κανει τιποτα.Ουτε απο ουτε και προς το xperia μου. Παιζει ασυμβατοτητα?Χλωμο...Κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Δεν νομίζω ακόμη, έχω δοκιμάσει 2-3 φορές τίποτα..σίγουρα θα παρουν την αναβάθμιση πρωτα τα παρα εισαγωγής.. Τα Ελληνικά ως συνήθως τελευταία.. Επειδη δεν εχω ξανακανει στο xperia,θα ερθει μεσω του update center που εχει ε? Η παιζει και απο pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 (edited) Guys οποίος θέλει να έχει αμέσως τα updates αν ψάξει στο net για ftf για την τελευταία αναβάθμιση θα την βρει και μπορεί να την περάσει μεσω flashtool Οι φιλοι μας το εχουν αναβασει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1911630 Edited September 30, 2012 by bpapad81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TEOGOGAS Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να χρησιμοποιησω το κινητο μου (xperia s) για να δωσω internet στο netbook και η χρεωση να γινεται στην καρτα...γινεαι με usb πως ακριβως ....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Επειδη δεν εχω ξανακανει στο xperia,θα ερθει μεσω του update center που εχει ε? Η παιζει και απο pc? Μεσω pcc τις περισσοτερες φορες Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να χρησιμοποιησω το κινητο μου (xperia s) για να δωσω internet στο netbook και η χρεωση να γινεται στην καρτα...γινεαι με usb πως ακριβως ....? Δεν χρειάζεται καν το pc companion.Θα το κάνεις hot spot και το net book θα τα βλεπει σαν router.Γίνεται πολυ απλά απο τις ρυθμίσεις και μετά "ασύρματο και δίκτυα".Είναι στην επιλογή "tethering".. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 To βιβλιαρακι στο κουτι λεει οτι το SAR του κινητου ειναι 1.3. Εδω http://www-support-downloads.sonymobile.com/lt26/sar_LT26_1.pdf λεει οτι ειναι 0.78. Η διαφορα ειναι μεγαλη οποτε ποιον πιστευουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrankyGR Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Καλησπέρα παιδια μια ερώτηση : Είμαι σχεδόν έτοιμος να το πάρω αλλά γιατί έχουν τόση μεγάλη διαφορά τα skroutzoμάγαζα ? Ξεκινάει με 361 και φτάνει στο πλαίσιο 450. Γιατί τέτοια διαφορά ? Θα έχω πρόβλημα αν το πάρω από τα πιο φθηνά μαγαζιά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Καλησπέρα παιδια μια ερώτηση : Είμαι σχεδόν έτοιμος να το πάρω αλλά γιατί έχουν τόση μεγάλη διαφορά τα skroutzoμάγαζα ? Ξεκινάει με 361 και φτάνει στο πλαίσιο 450. Γιατί τέτοια διαφορά ? Θα έχω πρόβλημα αν το πάρω από τα πιο φθηνά μαγαζιά ? Τα πιο φθηνά που βλέπουμε είναι παραεισαγωγής ,τα ακριβότερα έχουν εγγύηση Ελλ. Αντιπροσωπιας Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrankyGR Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Τα πιο φθηνά που βλέπουμε είναι παραεισαγωγής ,τα ακριβότερα έχουν εγγύηση Ελλ. Αντιπροσωπιας Δηλαδή αν το πάρω από παραεισαγωγή θα έχω πρόβλημα ? Είναι κρίμα να δίνεις 120 Ευρώ παραπάνω για το ίδιο πράγμα. Η εγγύηση δεν ισχύει δηλαδή ? Το κατάστημα birdphone πως το βλέπετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Δηλαδή αν το πάρω από παραεισαγωγή θα έχω πρόβλημα ? Είναι κρίμα να δίνεις 120 Ευρώ παραπάνω για το ίδιο πράγμα. Η εγγύηση δεν ισχύει δηλαδή ? Το κατάστημα birdphone πως το βλέπετε ?Αν είναι παραεισαγωγής η αντιπροσωπεία εδώ δε τα δέχεται για service/αντικατάσταση, οπότε εξαρτάσαι αποκλειστικά από το μαγαζί που το αγόρασες, δηλαδή πρέπει να το στείλεις σε αυτούς και είτε να στο αντικαταστήσουν είτε να το στείλουν στην αντιπροσωπεία της χώρας από όπου το προμηθεύτηκαν για επισκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 καλησπερα,να ρωτησω αν μπορετε να με βοηθησετε,εκανα αναβαθμιση στο 50 απο το 45,απο εκεινη την στιγμη σε ολες τις ειδοποιησεις δεν αναβει το λαμπακι ποτέ,μου εσβησε και ολες τις εφαρμογες αλλα τις περναω,το προβλημα ειναι το λαμπακι.ξερετε κατι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 καλησπερα,να ρωτησω αν μπορετε να με βοηθησετε,εκανα αναβαθμιση στο 50 απο το 45,απο εκεινη την στιγμη σε ολες τις ειδοποιησεις δεν αναβει το λαμπακι ποτέ,μου εσβησε και ολες τις εφαρμογες αλλα τις περναω,το προβλημα ειναι το λαμπακι.ξερετε κατι;; Πως σου ηρθε η .50 με οτα ή το συνδεσες στο pc σου? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 με το φλας τουλς,το γραφει καποιος στην 167 ή 168,,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 (edited) με το φλας τουλς,το γραφει καποιος στην 167 ή 168,,,, Ξαναπέρασε την. Μπορεί κατι να κολλήσε. Επίσης μπορεί να είναι bug. Μηπως υπάρχει κάποια επιλογή για το λαμπάκι? Edited October 1, 2012 by bpapad81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 δεν βλεπω κατι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 δεν βλεπω κατι.... Καποιο bug θα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azerm Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Καλημέρα παιδιά Σκέφτομαι να αγοράσω το xperia s γιατί θεωρητικά καλύπτει τις ανάγκες μου: μεγάλη οθόνη, καλή κάμερα, μη υποβοηθούμενο gps, καλή τιμή (σκρουτζ). Διάβασα όλα τα ποστ αλλά εξακολουθώ να έχω κάποιες απορίες: 1. Οι περίφημε κιτρινίλες εξακολουθούν να εμφανίζονται και στις νέες παρτίδες κινητών? Εμφανίζονται μόνο όταν υπερθερμαίνεται το κινητό? Ή άπαξ και εμφανιστούν παραμένουν μονίμως? 2. Η πλοήγηση gps γίνεται απροβλημάτιστα χωρίς σύνδεση ίντερνετ? 3. Διάβασα ότι η ics επιδεινώνει τον ήχο σε ηχείο / bluetooth. Ισχύει κάτι τέτοιο? Έχει επιπτώσεις στον ήχο του ακουστικού? Σε αυτή την περίπτωση μπορώ να εγκαταστήσω την προηγούμενη έκδοση android? 4. Επειδή η συσκευή είναι πάνω από όλα τηλέφωνο, πως κρίνετε τη λήψη του (ισχύς σήματος, ποιότητα ομιλίας)? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 ειναι μια χαρα σε ολα που αναφερεις,το κινητο ανταποκρινετε πολυ καλα σε οτιδηποτε,επσης θα προτεινα σε ολους να βαλουν φιλτρο προστασιας για την οθονη,anti-glare και anti-fingerprint αλλαζει εντελως ,μια κανουργια εμπειρια! εγω θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει να απαντησει καποιος με σιγουρια.θα εχουμε την δυνατοτητα για jellybean αργοτερα η αυτο να το ξεχασουμε εντελως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Καλημέρα παιδιά Σκέφτομαι να αγοράσω το xperia s γιατί θεωρητικά καλύπτει τις ανάγκες μου: μεγάλη οθόνη, καλή κάμερα, μη υποβοηθούμενο gps, καλή τιμή (σκρουτζ). Διάβασα όλα τα ποστ αλλά εξακολουθώ να έχω κάποιες απορίες: 1. Οι περίφημε κιτρινίλες εξακολουθούν να εμφανίζονται και στις νέες παρτίδες κινητών? Εμφανίζονται μόνο όταν υπερθερμαίνεται το κινητό? Ή άπαξ και εμφανιστούν παραμένουν μονίμως? 2. Η πλοήγηση gps γίνεται απροβλημάτιστα χωρίς σύνδεση ίντερνετ? 3. Διάβασα ότι η ics επιδεινώνει τον ήχο σε ηχείο / bluetooth. Ισχύει κάτι τέτοιο? Έχει επιπτώσεις στον ήχο του ακουστικού? Σε αυτή την περίπτωση μπορώ να εγκαταστήσω την προηγούμενη έκδοση android? 4. Επειδή η συσκευή είναι πάνω από όλα τηλέφωνο, πως κρίνετε τη λήψη του (ισχύς σήματος, ποιότητα ομιλίας)? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Δεν ξέρω αν είμαι ο κατάλληλος για την απάντηση εχω το S περίπου 3 εβδομάδες (απο σκρούτζ γερμανική έκδοση) 1. κιτρινίλες πλέον δεν εμφανίζονται σε καινούρια μοντέλα 2. πλοήγηση χωρίς ιντερνετ γίνεται μόνο με άλλη εφαρμογή εκτός google(igo, dontpanic, navigon κ.α) προσωπικά έχω το igo primo 2 και δουλεύει τέλεια 3 για τον ήχο δεν ξέρω δεν το έχω δοκιμάσει 4 σαν ισχύ σήματος μέχρι τώρα είναι τέλειο(σαν σύγκριση με το Χ10 που είχα πιάνει σε σημεία που το Χ10 δεν είχε καν σήμα) Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 ειναι μια χαρα σε ολα που αναφερεις,το κινητο ανταποκρινετε πολυ καλα σε οτιδηποτε,επσης θα προτεινα σε ολους να βαλουν φιλτρο προστασιας για την οθονη,anti-glare και anti-fingerprint αλλαζει εντελως ,μια κανουργια εμπειρια! εγω θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει να απαντησει καποιος με σιγουρια.θα εχουμε την δυνατοτητα για jellybean αργοτερα η αυτο να το ξεχασουμε εντελως;http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4309387#post4309387 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azerm Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 (edited) Δεν ξέρω αν είμαι ο κατάλληλος για την απάντηση εχω το S περίπου 3 εβδομάδες (απο σκρούτζ γερμανική έκδοση) 1. κιτρινίλες πλέον δεν εμφανίζονται σε καινούρια μοντέλα 2. πλοήγηση χωρίς ιντερνετ γίνεται μόνο με άλλη εφαρμογή εκτός google(igo, dontpanic, navigon κ.α) προσωπικά έχω το igo primo 2 και δουλεύει τέλεια 3 για τον ήχο δεν ξέρω δεν το έχω δοκιμάσει 4 σαν ισχύ σήματος μέχρι τώρα είναι τέλειο(σαν σύγκριση με το Χ10 που είχα πιάνει σε σημεία που το Χ10 δεν είχε καν σήμα) Σε ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση. Αφού το πήρες πριν 3 εβδομάδες λογικά θα "φοράει" την εκδοση ICS ( android 4.0). Είσαι ευχαριστημένος από την ένταση του ηχείου? Ακούγεται δυνατά το ακουστικό? Είμαι ελαφρώς...περήφανος στα αυτιά, γι' αυτό και επιμένω :) ειναι μια χαρα σε ολα που αναφερεις,το κινητο ανταποκρινετε πολυ καλα σε οτιδηποτε,επσης θα προτεινα σε ολους να βαλουν φιλτρο προστασιας για την οθονη,anti-glare και anti-fingerprint αλλαζει εντελως ,μια κανουργια εμπειρια! εγω θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει να απαντησει καποιος με σιγουρια.θα εχουμε την δυνατοτητα για jellybean αργοτερα η αυτο να το ξεχασουμε εντελως; Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Απ' ότι βλέπω δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας. Μια διευκρίνηση μόνο, από όποιον του έτυχαν οι κιτρινίλες: είναι μόνιμες ή εμφανίζονται μόνο όταν υπερθερμάινεται το κινητό? Edited October 2, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Εγώ που το έχω από το Πάσχα, κιτρινίλα δεν είχε ποτέ (καλό για μένα :D ) αλλά πλέον νομίζω πως έχει σταματήσει αυτό το πρόβλημα με τις καινούριες παρτίδες. Νομίζω εμφανίζονται μόνον όταν ζεσταίνεται η συσκευή. Όσον αφορά τον ήχο του.. Το ακουστικό ακούγεται μια χαρά. Το ηχείο είναι κάπως χαμηλό στην ανοιχτή ακρόαση αλλά όταν παίζει μουσική ή χτυπάει ακούγεται πιο δυνατά. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά γινόταν και πριν τις αναβαθμίσεις. Για την πλοήγηση θα χρειαστείς κάποιο άλλο πρόγραμμα πέραν του google maps, για να έχεις και offline πλοήγηση. Όμως είναι αρκετά γρήγορο στην εύρεση στίγματος. Υπάρχουν μερικά free προγράμματα στο store αλλά έχουν ελλείψεις πχ στην καθοδήγηση ή στους χάρτες. Αν βέβαια σκοπεύεις να αγοράσεις πλοηγό τότε αλλάζει το θέμα έτσι κι αλλιώς :D Για jelly bean που ρώτησε κάποιος, νομίζω κατά τον Νοέμβριο θα γίνουν οι αναβαθμίσεις. Αλλά θα γίνουν σίγουρα. Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Κανείς δεν έχει πάρει την .250 ? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaka22_ Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Ξέρει κανείς αν αλλάζει ο ήχος στο ξυπνητήρι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts