Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ok για το faceunlock. Αλλά με το resizing στα widget πάλι δεν τα κατάφερα. Πως το τραβάς το πλαίσιο ?

Το resizing δεν το κάνει σε ολα ta widget. Δοκίμασε να το κανεις στο gmail.

Βάλε το widget του gmail, και πατα πανω του παρατεταμένα. θα σου ανοιξει ενα μπλε πλαισιο γυρω γυρω με 4 τελείες στην καθε μερια. Πιάνεις την τελείτσα και την σκρολάρεις δεξια αριστερα πανω κατω για να το φέρεις στο επιθυμητό μεγεθος. το ίδο κάνει και με το ημερολόγιο. Σε αλλα widget δεν το κάνει πχ στον καιρό η στο smartag

iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για της επαφες δες τον οδηγο του @kampinas στο ποστ #17 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3540901#post3540901 με αυτον τον οδηγο οταν πηρα νεο τηλεφωνο ηρθαν οι επαφες.

Για sms δεν ξερω, δεν στελνω συχνα.... :p:lol:

Για τα sms βάζει το sms to text κανει exhort απ το ένα του κινητό και μετά import στο άλλο.

Απλά και ωραία πράγματα!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Μου φαίνεται ότι το sygic τελικά έχει πρόβλημα. Μου κολαει η εφαρμογή.

Χτες του εκανα μια δοκιμη 13χλμ πηγαινε & 13 ελα και εδειχνε μια χαρα!!.(ισως να ειχε μια απειροελαχιστη καθυστερηση στον χαρτη,αλλα μπορει να ηταν και η ιδεα μου)

Μεχρι τώρα πάντως ολα καλά με την ICS.

Την έχω βάλει πάνω απο την προηγούμενη έκδοση (χωρίς clean install) και ολα φαίνονται ΟΚ.Οι εφαρμογές τρέχουν κανονικά, το WIFI επίσης, bluetooth δεν εχω.

Μια χαρά, μη το ματιάσω.

τελικα το παγωτο ειναι ρισκο!! η θα σερνετε η θα παει σφαιρα!! εε ρε γλεντια η sony!!!
the reason i swear so much is because f**k you!!!!!!

Σήμερα το S είπε να μου σπάσει λίγο τα νεύρα...

Το σύνδεσα με pc companion να δω εάν εχει βγει το ICS για εμένα αλλά τίποτα...

Μετά το συνδέω με το update service και εκεί τίποτα...

Το πρόβλημα όμως δεν είναι ότι δεν έχω το ICS, αλλά ότι μετά από τα παραπάνω άρχισε από μόνο του ενώ είναι κλειδωμένο να φωτίζει η οθόνη σαν να πατάω το κουμπί να ξεκλειδώσει και μετά κλείνει πάλι, αυτό το κάνει γύρω στις 5 φορές συνεχόμενα μετά σταματάει κ το κάνει πάλι σε κάνα 10λεπτο περίπου...

Επίσης να συμπληρώσω πως το έκλεισα και το άνοιξα πάλι μην τυχόν "κόλλησε" αλλά το κάνει κ πάλι, όπως επίσης έβγαλα κάτι apps που είχα κατεβάσει τη τελευταία εβδομάδα μην τυχόν το επιρεάζανε σε κάτι αλλά συνεχίζει κ το κάνει...

Τέλος να πω πως δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα με το S από όταν το πήρα μέσα Απρίλη...

Εάν γνωρίζει κάποιο παιδί κάτι ας με βοηθήσει, αλλιώς θα προχωρήσω σε restore.

Καποια εφαρμογη που περασες στο κανει αυτο με την οθονη να αναβει ενω ειναι κλειδωμενο απο μονο του..Κανε κατηγοριοποιηση ανα πιο προσφατες κ αρχισε να απεγκαθιστας μια-μια.Δεν εχει προβλημα το κινητο..Συνηθως καποια live wallpaper που δεν ειναι συμβατα με την οθονη του S το κανουν αυτο...
Poco X3 nfc 6/128

Καποια εφαρμογη που περασες στο κανει αυτο με την οθονη να αναβει ενω ειναι κλειδωμενο απο μονο του..Κανε κατηγοριοποιηση ανα πιο προσφατες κ αρχισε να απεγκαθιστας μια-μια.Δεν εχει προβλημα το κινητο..Συνηθως καποια live wallpaper που δεν ειναι συμβατα με την οθονη του S το κανουν αυτο...

Φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντησή σου, αυτό θα κάνω αν και όπως προείπα έχω σβήσει ήδη τις 2-3 τελευταίες εφαρμογές και συνεχίζει να το κάνει...

Επίσης να πω πως δεν έχω κατεβάσει κανένα live wallppaper γι αυτό ακριβώς το λόγο αλλά και επειδή δε τα χρησιμοποιώ.

Παιδιά, μετά από πολύ καιρό πλέον που κυκλοφορεί το κινητό θα ήθελα να ξέρω τι παίζει με τις κιτρινίλες στην οθόνη και το βασικό ερώτημά μου είναι τι παίζει τελικά με να σκρουντζομάγαζα και αν αξίζει να το αγοράσω από εκεί. Ευχαριστώ πολυ!!:)
Nokia 3310 - Nokia 5210 - Nokia 7610 - Sony ericsson w880 - Sony ericsson w715 - Sony ericsson Aino - Iphone 4 - Ipad mini - Iphone 6 plus...

Προσωπικά το τσίμπησα από το φθηνότερο σκρουτζομαγαζο όλα μια χαρά. Γλίτωσα 200 ευρώ. Βέβαια εξαρτάται τι χρήστης είσαι. Ας πούμε εγώ δεν είχα πρόβλημα που ήταν ανοιγμένο από αυτούς για να βάλουν την τελευταία έκδοση και τις τυπωμένες ελληνικες οδηγιες. Να τα λέμε όλα να τα ξέρεις μη γκρινιάζεις μετά. Εγώ έτσι κι αλλιως εχω βάλει custom rom εχω ξεκλειδωσει τον bootloader γενικα το εχω πειράξει, οποτε και απο την ουγκαντα να ηταν δεν με πειραζει. Αν εχεις την ευχερια να διορθώσεις κάτι μόνος σου από λογισμικό, αναβαθμισεις απο flashtool κτλ, πάρτο άφοβα. Αν είσαι χρήστης που θελει απειραχτο κουτί και by the book καταστασεις μπορεί κάτι να μην σε ικανοποιησει. Μπορεί και με την εγγύηση να χεις θέμα στην Ελλάδα αν συμβει κατι αλλά και αυτό λύνεται με σωστη αντιμετώπιση και καλή γνωση της νομοθεσίας. Η γνώμη μου. Ναι αξίζει επειδή γλιτώνεις 200 ευρώ. Στο συγκεκριμενο είναι πολλά. Και αν σου τυχει κατι (οτι πιθανοτητα εχει να χαλασει αυτο των 600 εχει και αυτο των 400) στα σκρουτζομαγαζα ασχολουνται περισσοτερο μαζι σου ειδικα τα μικρα που εχουν ανθρωπο στο service, γιατι μια αρνητικη αξιολογηση θα τους πληξει περισσοτερο απο οτι μια αλυσιδα καταστηματων Edited by Dimitris_Sg

Περασα ξανα απο το service της Sony εδω Θεσσαλονικη.Να δω τι γινεται με το θεμα με τις κιτρινιλες και αν ηρθαν νεες οθονες.Βρηκαν αμεσως το ονομα μου αφου το ειχα δωσει πριν κανενα μηνα και παραπανω.Η απαντηση θεοκουφη.

Τι χρωμα συσκευη εχετε?Λευκη απανταω.Ααα τοτε αρχες Αυγουστου.

Ρωταω τι διαφορα θα ειχε αν ειχα μαυρη συσκευη?Απαντηση:Αρχες Ιουλιου για τις μαυρες.

Θα αντικαταστεισετε οθονη ή ολοκληρη συσκευη?Οθονη μου λεει...

Αντε γεια...

Περα απο αυτο,το ICS μου φαινεται εξισου καλο με το GB.

Ελαχιστες διαφορες ειδα,ουτε συν ουτε πλην ακομα.

Χωρις παρεξηγηση αλλα γιατι θελεις νεα συσκευη? Η οθονη δεν εχει το προβλημα? Οπως τοποθετηθηκε στο κινητο σου πρωτη φορα οταν συναρμολογηθηκε ετσι θα βγει και θα μπει η καινουργια οθονη. Απλα ξεχωριστα κομματια ειναι ολα. Δεν ειναι μεταμοσχευση νεφρου με πιθανη ασυμβατοτητα... Αυτο στο λεω γιατι απο οτι καταλαβαινω ο λογος που ζητας νεα συσκευη ειναι ψυχολογικος και μονο. Ειναι κριμα να μην απολαμβανεις τη συσκευη σου και να εχεις αμφιβολιες οτι κατι δεν παει καλα! Γιαυτο λοιπον δεν πρεπει να ανησυχεις ! Και φιλικα παντα!

Χωρις παρεξηγηση αλλα γιατι θελεις νεα συσκευη? Η οθονη δεν εχει το προβλημα? Οπως τοποθετηθηκε στο κινητο σου πρωτη φορα οταν συναρμολογηθηκε ετσι θα βγει και θα μπει η καινουργια οθονη. Απλα ξεχωριστα κομματια ειναι ολα. Δεν ειναι μεταμοσχευση νεφρου με πιθανη ασυμβατοτητα... Αυτο στο λεω γιατι απο οτι καταλαβαινω ο λογος που ζητας νεα συσκευη ειναι ψυχολογικος και μονο. Ειναι κριμα να μην απολαμβανεις τη συσκευη σου και να εχεις αμφιβολιες οτι κατι δεν παει καλα! Γιαυτο λοιπον δεν πρεπει να ανησυχεις ! Και φιλικα παντα!

600 ευρώ κινητό με αποδεδειγμένο εργοστασιακό πρόβλημα δεν επισκευάζεται...:mad: Ο ψυχολογικός λόγος είναι αυτός που κάνει κάποιον να εμπιστεύεται μια εταιρία.... Οταν η Samsung για μια διαφορετική απόχρωση στο πλαστικό της πρόσοψης ανακαλέι και αντικαθιστα συσκευές GALAXY SIII ...για αυτό ξεσκίζει σε πωλήσεις και η Sony πάει για κλείσιμο.... ;)

Μην δέχεστε αντικατάσταση ..και ζητήστε αλλαγή συσκευής... είναι υποχρεωμένοι ως προς αυτούς που την εμπιστεύτηκαν....

Αλλίως απλά δεν ξανααγοράζουμε SONY...

10 years myphone member !!!:rolleyes:

600 ευρώ κινητό με αποδεδειγμένο εργοστασιακό πρόβλημα δεν επισκευάζεται...:mad: Ο ψυχολογικός λόγος είναι αυτός που κάνει κάποιον να εμπιστεύεται μια εταιρία.... Οταν η Samsung για μια διαφορετική απόχρωση στο πλαστικό της πρόσοψης ανακαλέι και αντικαθιστα συσκευές GALAXY SIII ...για αυτό ξεσκίζει σε πωλήσεις και η Sony πάει για κλείσιμο.... ;)

Μην δέχεστε αντικατάσταση ..και ζητήστε αλλαγή συσκευής... είναι υποχρεωμένοι ως προς αυτούς που την εμπιστεύτηκαν....

Η Sony πάει για κλείσιμο;;;Τ' ακούσαμε κι αυτό...

για κλεισιμο μπορει να μην πηγαινει αλλα χανει σιγουρα υποψηφιους αγοραστες με οποια θεματα εχουν βγει απο το "παγωτακι" και απο τις κιτρινιλες στην οθονη! αλλα μην ειμαστε μηδενιστες για την sony, ολες οι εταιριες εχουν τα κουλα τους.
the reason i swear so much is because f**k you!!!!!!

Η Sony πάει για κλείσιμο;;;Τ' ακούσαμε κι αυτό...

Σαφώς και εννοούσα το τμήμα κινητής....όχι οτι τα πάει καλύτερα στα υπόλοιπα... :P

Προσοχή...σε όσους παρέλαβαν άλλο "καινούριο" xperia s.... δεν είναι νέα συσκευή αλλά ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΈΝΟ κινητό...;)

10 years myphone member !!!:rolleyes:

Παιδιά το κινητό μου φωτίζει κάθε λίγο και λιγάκι!!! Διαπίστωσα οτι όταν το έχω "τούμπα" δεν το παρουσιάζει παρα ελαχιστότατες φορές! Τι φταίει;

Και κάτι άλλο. Απο adroind κινητά πως αποθηκεύουμε στο pc τα sms μας; Eυχαριστώ.

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

Σαφώς και εννοούσα το τμήμα κινητής....όχι οτι τα πάει καλύτερα στα υπόλοιπα... :P

Προσοχή...σε όσους παρέλαβαν άλλο "καινούριο" xperia s.... δεν είναι νέα συσκευή αλλά ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΈΝΟ κινητό...;)

Πού το στηρίζεις αυτό; Εμένα μου το αντικατέστησαν με ολοκαίνουρια συσκευή, την έλεγξα εξονυχιστικά όταν την παρέλαβα και δε φαινόταν το παραμικρό ίχνος χρήσης.

Με ολο το σεβασμο προς εσενα και του κατοχους του gsii. Η samsung εβαλε διαφορετικες καμερες στα gsii :cry::X και τα φτιαχνει σε τρεις διαφορετικες χωρες.

Ολες η εταιριες κανουν γκαφες.

Οι λογοι που ξεσκιζει σε πωλησεις η samsung ειναι αλλοι ;)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Κάποια ρύθμιση η έχει πρόβλημα το κινητό; Γεμάτη η μπαταρία και σε μια μέρα άδειασε!

BRAZILEIROS - Hellas

Κάποια ρύθμιση η έχει πρόβλημα το κινητό; Γεμάτη η μπαταρία και σε μια μέρα άδειασε!
Πήγαινε ρυθμίσεις > μπαταρία, για να δεις ποιες εφαρμογές κατανάλωσαν την περισσότερη μπαταρία. Πάντως μία μέρα αυτονομία είναι normal για το κινητό.

Πήγαινε ρυθμίσεις > μπαταρία, για να δεις ποιες εφαρμογές κατανάλωσαν την περισσότερη μπαταρία. Πάντως μία μέρα αυτονομία είναι normal για το κινητό.

Οθόνη 44%. Είναι μήπως το θέμα που αναφέρω πιο πρίν; Ανάβει συνεχώς μόνο του!!! Φταίει κάποιος αισθητήρας φωτός η κάτι άλλο; Η έχει πρόβλημα το κινητό μου; Κατα τ'άλλα, 24% Σύστημα Android, Κλήσεις 17% ετοιμότητα κυψέλης 9% είναι οι βασικές πηγές κατανάλωσης το διήμερο αυτό.

BRAZILEIROS - Hellas

Εφαρμογη κανει τη δουλεια!καποια ασυμβατοτητα με το κινητο.καποιο live wallpaper,το go locker ισως.καποια εφαρμογη που εγκατεστησες τελευταια.

Παιδια αν δεν κανω λαθος στο xperia blog αναφερεται τροπος root του xperia s με κλειδωμενο bootloader!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εφαρμογη κανει τη δουλεια!καποια ασυμβατοτητα με το κινητο.καποιο live wallpaper,το go locker ισως.καποια εφαρμογη που εγκατεστησες τελευταια.

Παιδια αν δεν κανω λαθος στο xperia blog αναφερεται τροπος root του xperia s με κλειδωμενο bootloader!

Το Safe lock που έχω κατεβάσει μου φαίνεται ύποπτο και μια "ζωντανη ταπετσαρία" το μαγεμένο δάσος νομίζω οτι αυτά τα 2 ίσως ευθύνονται. Τι λέτε; Και που πηγαίνω για να απεγκαταστήσω κάποια προγράμματα;

BRAZILEIROS - Hellas

• The title was changed to Sony Xperia S