alex_oz Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Ο καθενας που πληρωνει κι αγοραζει ,κανει οτι θελει ..το χαριζει ,το σπαει ..ειτε το προσεχει και σεβεται τα λεφτα του.., ειτε ..κτλ... Διαβασα πριν καποιες σελιδες οτι οι κιτρινιλες εμφανιστηκαν μετα απο 3 ωρες συνεχομενες gaming με το S.. ..δεν μου πεφτει λογος αλλα μετα απο 3 ωρες ανελεητης πιεσης ,λογικο ειναι να εμφανιζει σημαδια κοπωσης μια συσκευη που καθε αλλο παρα για παιγνιδομηχανη σχεδιαστηκε .. Το S ειναι στην πρωτη γραμμη ,οθονη σβελταδα φωτογραφιες βιντεο ανταποκριση..play station/vita δεν ειναι ... Τα σεβη μου!Δεν είναι κόπωση αυτό, λόγω θερμοκρασίας εμφανίζονται οι κιτρινίλες. Ακόμα κι αν δε το χρησιμοποιείς καθόλου το τηλέφωνο, αν ζεσταθεί λίγο, πχ στο αυτοκίνητο, ή έξω στον ήλιο, εμφανίζονται τα σημάδια. Προσωπικά από τη στιγμή που δίνω ένα σωρό λεφτά για να αγοράσω μια high-end συσκευή από μια σοβαρή υποτίθεται εταιρία, δεν ανέχομαι τέτοιου είδους προβλήματα. Ειδικά τώρα που αρχίζουν οι ζέστες με το παραμικρό θα εμφανίζεται το πρόβλημα, στην ελλάδα είμαστε όχι στη φινλανδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Ο καθενας που πληρωνει κι αγοραζει ,κανει οτι θελει ..το χαριζει ,το σπαει ..ειτε το προσεχει και σεβεται τα λεφτα του.., ειτε ..κτλ... Διαβασα πριν καποιες σελιδες οτι οι κιτρινιλες εμφανιστηκαν μετα απο 3 ωρες συνεχομενες gaming με το S.. ..δεν μου πεφτει λογος αλλα μετα απο 3 ωρες ανελεητης πιεσης ,λογικο ειναι να εμφανιζει σημαδια κοπωσης μια συσκευη που καθε αλλο παρα για παιγνιδομηχανη σχεδιαστηκε .. Το S ειναι στην πρωτη γραμμη ,οθονη σβελταδα φωτογραφιες βιντεο ανταποκριση..play station/vita δεν ειναι ... Τα σεβη μου! Διαφωνώ, το έχουν και για παιχνιδομηχανή http://www.xperiablog.net/2012/03/14/playstation-store-now-available-on-the-xperia-s/ http://www.xperiablog.net/2012/04/12/11-new-psone-classics-hit-the-playstation-store-including-tekken/ http://www.xperiablog.net/2012/03/02/playstation-store-coming-to-xperia-s-in-mid-march/ Πάντα φιλικά Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Τι δουλεια εχει το playstation store με την συσκευη καθε αυτη και για το τι σχεδιαστηκε ? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 26/4/2012 .... καλα ειναι εγω το ειχα αγορασει πριν 3 εβδομαδες!!! Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Τι δουλεια εχει το playstation store με την συσκευη καθε αυτη και για το τι σχεδιαστηκε ? Το τηλέφωνο σχεδιάστηκε για να υποστηρίζει "4 οθόνες" http://www.digitallife.gr/sony-xperia-themelios-lithos-ths-strathgikhs-4-othonwn-30938/ http://m.youtube.com/#/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DRUdXtQuL4fA&v=RUdXtQuL4fA&gl=US :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 ξερουμε σε ποσο καιρο θα εχουμε ροοτ για την .73 ? Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Χρησιμοποιει κανεις το Go Contacts? γιατι οταν βλεπω την αναπαντητη μεσω αυτου, εξακολουθει να υπαρχει το κοκκινο βελακι? Επισης, ξερει κανεις πως βαζω τις φωτογραφιες απο τις επαφες να καλυπτουν ολοκληρη την οθονη? παω και βαζω φωτογραφιες , αλλα ειναι εικονιδια μικρα... Επελεξε να βλεπεις της αναπαντητες απο τον dialer του τηλεφωνου και οχι απο το go contacts, δεν εχω το go contacts οποτε για σιγουρη απαντηση ρωτησε καλυτερα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249 ξερουμε σε ποσο καιρο θα εχουμε ροοτ για την .73 ? Δες στη σελλιδα 73 τα ποστ #1084 - #1087 -#1088 :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 να σε καλα .. απλα μια απορια .. απο οσο λεει κανεις ενα φλας .. οποτε και ροοτ να πας να το κανεις αυτοματα το φλας counter παει +1 ? οποτε μετα θελει jig ? Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 να σε καλα .. απλα μια απορια .. απο οσο λεει κανεις ενα φλας .. οποτε και ροοτ να πας να το κανεις αυτοματα το φλας counter παει +1 ? οποτε μετα θελει jig ? Φιλε μου δεν καταλαβα γρι :wacko::lol: αν μπορεις να το κανεις λιανα ή αν ξερει καποιος αλλος να σου απαντησει Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neokfire7 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Φιλε μου δεν καταλαβα γρι :wacko::lol: αν μπορεις να το κανεις λιανα ή αν ξερει καποιος αλλος να σου απαντησει Ουτε εγω καταλαβα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 κανεις που να περιμενει την 73 υπαρχει?????? Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Έρχομαι από τα galaxy s ..μάλλον δεν ισχύουν εδώ αυτα από όσο είδα απαντήσεις. απλά στο γαλαξία υπήρχε μετρητής για πόσες φορές φλασαρεις . και ήθελε κάτι σαν usb για να μηδενίζεις το μετρητή.. γιατί αλλιώς εάν το πηγαίνες θα σε βγαζαν εκτός Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_rs01 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 γεια σας.. μια ερωτηση να σας κανω.. σκεφτομαι τη βδομαδα να το παρω κ εγω... κ ελεγαν σε πιο παλια μηνυματα οτι θα ερθουν νεες παρτιδες χωρις κιτρινιλες στην οθονη... σκεφτομαι να το παρω απο expansys κ φοβαμαι για την εγγυηση...:( σε περιπτςση π κατι συμβει με την οθονη πραγμα το οποιο ευχομαι να μη χρειαστει...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Έρχομαι από τα galaxy s ..μάλλον δεν ισχύουν εδώ αυτα από όσο είδα απαντήσεις. απλά στο γαλαξία υπήρχε μετρητής για πόσες φορές φλασαρεις . και ήθελε κάτι σαν usb για να μηδενίζεις το μετρητή.. γιατί αλλιώς εάν το πηγαίνες θα σε βγαζαν εκτός Δεν υπάρχει κάποιος μετρητής, δες εδώ και θα καταλάβεις τι παίζει http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1518 Ξεκλειδώνεις bootloader, θα χρειαστείς το flashtool και τη rom που θέλεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1599303 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 (edited) παιδια καλησπερα! κοιταξτε μια βαση παιχνιδιου για το sony xperia s Edited April 28, 2012 by PULMAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Πρέπει να αρχίΖω να συνηθίζω μερικά πράματα. χίλια ευχαριστώ φίλε Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 κανεις που να περιμενει την 73 υπαρχει?????? Εγώ σταθερά αλλά όπως σου είπα και πρωτύτερα δεν θα ερθει για μας μάλλον , μην κολλάς :cool: Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Καιρό είχα να αγάπησω κινητο με android!!! :love: Άντε να δούμε τώρα το 'παγωτό' ποτέ θα το δώσει!!!! Δεν έχουν ανακοίνωση κάτι, ε; (Send from Xperia S) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Να ρωτησω κατι καλωδιο HDMI περιεχεται στην συσκευασια ή το αγοραζουμε ξεχωριστα?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Εγώ σταθερά αλλά όπως σου είπα και πρωτύτερα δεν θα ερθει για μας μάλλον , μην κολλάς :cool: Δεν κολλαω τοσοοο πολυ!!! Αλλα θελω να δω μια διαφορα με την μπαταρια γιατι με εχει ξενερωσει. Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Να ρωτησω κατι καλωδιο HDMI περιεχεται στην συσκευασια ή το αγοραζουμε ξεχωριστα?? Ναι περιέχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 @akis_k κάτι για καλοκαιράκι έχω διαβάσει κάπου, χωρίς να παίρνω και όρκο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Πανω κατω γιατελη μαιου λενε! Φανταστητε παγωτο και root πως θα πηγαινει!τρελα θα ειναι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 παιδια κανοντας σιγα σιγα το ροοτ εχω αλλη μια απορια .. απο οσο διαβασα εαν κανω το unlock req τοτε αυτοματα βγαινω εκτος εγγυησης ? δεν υπαρχει επιστροφη ? Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Να ρωτησω κατι καλωδιο HDMI περιεχεται στην συσκευασια ή το αγοραζουμε ξεχωριστα?? Oχι απαραίτητα.Εξαρτάται απο πού θα το αγοράσεις. Αλλες φορές έρχεται με HDMI, άλλες με smart tags Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts