Acer Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη. Αγόρασα το iPad3 4G/64GB την Μεγάλη Τρίτη από τον ΟΤΕ και το έχω δοκιμάσει κατά τη διάρκεια των διακοπών του πάσχα που ταξίδεψα. Και το 3G και το wifi λειτουργούν άψογα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά. :D ναι, το 4G του νεου ipad ειναι απολυτα 100% συνεργασιμο με τα 3G networks, αν δεν βρει 4G αυτορυθμιζεται αναλογα σε οποιο βρισκει, κι αν δεν βρει ουτε 3G τοτε βρισκει EDGE η GPRS και παιζει με αυτα :) (εξαλλου μονο στο USA εχουν 4G service, σε ολο τον υπολοιπο πλανητη δεν εχουν ... και φυσικα η Apple δεν πουλαει ipads μονο στο USA) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Δεν μπορείς να περάσεις μηνύματα SMS στο iPad. για να μην τα χάσω...αυτό με ενδιαφέρει....εκεί όπου θα εμφανίζονται τα imessages δεν γίνεται δηλαδή???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 ναι, το 4G του νεου ipad ειναι απολυτα 100% συνεργασιμο με τα 3G networks, αν δεν βρει 4G αυτορυθμιζεται αναλογα σε οποιο βρισκει, κι αν δεν βρει ουτε 3G τοτε βρισκει EDGE η GPRS και παιζει με αυτα :) (εξαλλου μονο στο USA εχουν 4G service, σε ολο τον υπολοιπο πλανητη δεν εχουν ... και φυσικα η Apple δεν πουλαει ipads μονο στο USA) :) Ναι, καλά, αυτή η αυτορύθμιση κάπου πάσχει και πρέπει να διορθωθεί άμεσα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Ναι, καλά, αυτή η αυτορύθμιση κάπου πάσχει και πρέπει να διορθωθεί άμεσα! Εγώ δεν είχα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Βέβαια δεν χρησιμοποιώ και πολύ το 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbouras Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Παιδιά μια ερώτηση για το wifi! Δουλεύει κανονικά για κάποιες ώρες και χωρίς λόγο κάποιες στιγμές κολλάει. Έχει κανείς το ίδιο θέμα; Να συστηθώ κιόλα, κάτοχος ipad 3 32 gb με 4g. Αυτο το 4g ωστόσο ακόμα σκέφτομαι αν άξιζε τα 100 ευρώ παραπάνω που έδωσα! Παράθεση Nexus 5, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user1 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Παιδιά μια ερώτηση για το wifi! Δουλεύει κανονικά για κάποιες ώρες και χωρίς λόγο κάποιες στιγμές κολλάει. Έχει κανείς το ίδιο θέμα; Να συστηθώ κιόλα, κάτοχος ipad 3 32 gb με 4g. Αυτο το 4g ωστόσο ακόμα σκέφτομαι αν άξιζε τα 100 ευρώ παραπάνω που έδωσα! Αυτο σκεφτομαι κι εγω. Ειχα πει και προηγουμενως πως ειναι να μου το φερουν απο Αμερικη. Καποια στιγμη σκεφτηκα και android tablet λογω της υπαρξης usb, αλλα με επεισαν τα παιδια εδω. Σκεφτηκα οτι εκτος απο την καλη οθονη, πολλοι λενε πως τα ipad εχουν καλη αξια μεταπωλησης. Τελος παντων το περιμενω. Εκεινο που θελω να ρωτησω ειναι αν υπαρχει προβλημα στο τελωνειο. Χρειαζεται να το βγαλουν απο το κουτι μηπως και υπαρξει προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Αυτο σκεφτομαι κι εγω. Ειχα πει και προηγουμενως πως ειναι να μου το φερουν απο Αμερικη. Καποια στιγμη σκεφτηκα και android tablet λογω της υπαρξης usb, αλλα με επεισαν τα παιδια εδω. Σκεφτηκα οτι εκτος απο την καλη οθονη, πολλοι λενε πως τα ipad εχουν καλη αξια μεταπωλησης. Τελος παντων το περιμενω. Εκεινο που θελω να ρωτησω ειναι αν υπαρχει προβλημα στο τελωνειο. Χρειαζεται να το βγαλουν απο το κουτι μηπως και υπαρξει προβλημα? Καλό θα είναι να το βγάλουν απ το κουτί του και αν γίνετε να είναι και ενεργοποιημένη η συσκευή...σαν να ήτανε δικό του και το δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kharmacoma Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Παιδιά μια ερώτηση για το wifi! Δουλεύει κανονικά για κάποιες ώρες και χωρίς λόγο κάποιες στιγμές κολλάει. Έχει κανείς το ίδιο θέμα; Να συστηθώ κιόλα, κάτοχος ipad 3 32 gb με 4g. Αυτο το 4g ωστόσο ακόμα σκέφτομαι αν άξιζε τα 100 ευρώ παραπάνω που έδωσα! Eχουν αναφερθεί θέματα με το wifi στο Ipad3: http://www.ipadforums.net/ipad-3-forum/72019-wifi-issues-ipad-3-a.html Kαι εγώ το σκέφτομαι για το αν αξιζε το 4G, αλλά ξέρω ότι τις 5-6 φορές που πραγματικά θα το χρειαστώ και δεν θα έχω wifi θα λέω πάλι καλά που το έβαλα. Παρεμπιπτόντως έχω 2GΒ free με 10Ε από Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Παρεμπιπτόντως έχω 2GΒ free με 10Ε από Cosmote. 2 GB ??! :wacko: εγω γιατι εχω 1 GB το μηνα με 10 ευρω με cosmote ? ... τι προγραμμα εχεις φιλε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 εχει ακούσει κανείς αν υπάρχει διαθέσιμο τώρα σε κανένα κατάστημα ή πότε περίπου προβλέπεται να έρθουν νέες παρτίδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 εχει ακούσει κανείς αν υπάρχει διαθέσιμο τώρα σε κανένα κατάστημα ή πότε περίπου προβλέπεται να έρθουν νέες παρτίδες; γιατι δεν ψαχνεις απο skroutz?? Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 εχει ακούσει κανείς αν υπάρχει διαθέσιμο τώρα σε κανένα κατάστημα ή πότε περίπου προβλέπεται να έρθουν νέες παρτίδες; παρε τηλεφωνο την iSquare, αυτη τα κανονιζει ολα εδω στην Ελλαδα (νεες παραγγελιες, κλπ), στο τηλ 211.999.75.00 (10:00-16:00 καθημερινες) ;) (θα σου πουνε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psy2k Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 παρε τηλεφωνο την iSquare, αυτη τα κανονιζει ολα εδω στην Ελλαδα (νεες παραγγελιες, κλπ), στο τηλ 211.999.75.00 (10:00-16:00 καθημερινες) ;) (θα σου πουνε) document στη γλυφαδα έχει διαθέσιμα πολλά! κάνε ένα τηλέφωνο να δεις αν εχει το μοντελο που θελεις! Παράθεση This world sucks... Have your own bpm... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 document στη γλυφαδα έχει διαθέσιμα πολλά! κάνε ένα τηλέφωνο να δεις αν εχει το μοντελο που θελεις! πραγματι, πηραν τηλεφωνο εναν φιλο μου σημερα που ειχε κανει προπαραγγελια !! ... φερανε νεα κομματια φαινεται !! :) http://www.document.gr/store/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kharmacoma Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 2 GB ??! :wacko: εγω γιατι εχω 1 GB το μηνα με 10 ευρω με cosmote ? ... τι προγραμμα εχεις φιλε ? Yπάρχει μία προσφορά για αυτό το μήνα από ότι μου είπαν και έχω και 10% επειδή έχω και κινητό cosmote, σύνολο μου βγήκε στα 10Ε. Για ρώτα δεν χάνεις τίποτα... Στην Αμερική πάντως από ότι είδα η AT&T δίνει 250MB με 10Ε περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Yπάρχει μία προσφορά για αυτό το μήνα από ότι μου είπαν και έχω και 10% επειδή έχω και κινητό cosmote, σύνολο μου βγήκε στα 10Ε. Για ρώτα δεν χάνεις τίποτα... Στην Αμερική πάντως από ότι είδα η AT&T δίνει 250MB με 10Ε περίπου. οκ, θα το ψαξω, σε ευχαριστω φιλε :) Ναι, στην αμερικη ειναι λιγο ακριβοτερα απο εδω τα internet προγραμματα, οποτε ας μη μιλαμε καθολου :) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipad3 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 οκ, θα το ψαξω, σε ευχαριστω φιλε :) Ναι, στην αμερικη ειναι λιγο ακριβοτερα απο εδω τα internet προγραμματα, οποτε ας μη μιλαμε καθολου :) :p Καλησπέρα παιδιά έχει ένα τελευταίο στο apple stor από έχει πήρα και εγώ το δικό μου 16 4g μαύρο 639€ φανταστικό εργαλείο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipad3 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Γνωρίζει κάποιος να μου πει πως ανεβάζουν φωτο για αγγελία στο car? Θέλει κάποιο extra προγράμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Πρωτες εντυπωσεις... Ταχυτατο με εντυπωσιακη οθονη και σχετικα καλη καμερα. Το να βλεπεις hd βιντεο ειναι απολαυση. Παιχνιδι δεν εχω παιξει ακομα... Το μονο που θα θελα να ναι διαφορετικο ειναι το βαρος του. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Την Δευτέρα έρχεται και το δικό μου "νέο" νέο ipad. Θυμίζω πως στο πρώτο δεν λειτουργούσε το μικρόφωνο. Για να δούμε τώρα, ελπίζω να μην έχω θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Σκέφτομαι να το πάρω απο Αμερική... Θα πρέπει να αγοραστει απο apple store για να ισχύει η εγγύηση ή και απο αλλα καταστήματα δε θάχει πρόβλημα; Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Την Δευτέρα έρχεται και το δικό μου "νέο" νέο ipad. Θυμίζω πως στο πρώτο δεν λειτουργούσε το μικρόφωνο. Για να δούμε τώρα, ελπίζω να μην έχω θέμα... Με το καλο! Λοιπον πηγα σημερα και του αγορασα μια θηκη που πιστευω ειναι ο,τι καλυτερο απο πλευρας προστασιας Πηρα αυτη http://www.public.gr/prod/computers-and-software/tablets/aksesoyar-ipad/puro-golf-thiki-ipad-2-mple/prod1870007pp/ η οποια καλυπτει τελεια τη συσκευ, και στο πλαι εχει σκληρο πλαστικο για τις πτωσεις. Το καλυμμα απο πανω κλεινει μαγνητικα οπως το smart cover, και διπλωνει πισω για να γινει stand. Τη συστηνω! Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manospalin Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Προτιμώ τον συνδυασμό πίσω σκληρού καλυμματος και smart cover εμπρός. Έτσι μένει λεπτό και οπότε δεν χρειάζεται, αφαιρεις και το smart cover Παράθεση Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipad3 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Γνωρίζει κάποιος πως ανεβάζουν φωτογραφίες από το iPad στο car.gr ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Άψογο το δευτερο ipad μου! Μια χαρά λευκή οθόνη και το μικρόφωνο καμπάνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts