Jump to content

Psy2k

Members
  • Δημοσιεύσεις

    79
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Psy2k

  • Ημ. Γέννησης 07/04/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Psy2k's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. αν δεις εφαρμογες και παιχνιδια optimized για την αναλυση της retina, οι διαφορες ειναι τεραστιες! και σιγα σιγα θα γινουν optimized ολες οι εφαρμογες οπως εγινε και στο iphone απλα ειδικα τα παιχνιδια θελουν καποιο extra effort απο τους developers εκτος απο το resize των εικονων.
  2. να σημειωθει οτι η μεγαλυτερη μπαταρια δεν δινει και μεγαλυτερη αυτονομια απο το 2 καθως η retina θελει πολυ περισσοτερη ενεργεια για να δουλεψει οπως και η εξτρα ram! η αυτονομια των δυο συσκευων ειναι ιδια!
  3. Πολύ καλύτερη οθόνη (4 φορες τα Pixel του 2), καλυτερο επεξεργαστη με τετραπυρηνα γραφικα (χωρις μεγαλη διαφορα στις επιδοσεις, εξυπηρετει κυριως τη retina οθονη) και 1GB ram που κανει τη διαφορα! επισης πολυ καλυτερα καμερα.
  4. Psy2k

    iPhone 4S

    ότι είναι δωρεάν στο κινητό είναι δωρεάν και στο itunes στο pc! πολλές εφαρμογές είναι free!
  5. Psy2k

    iPhone 4S

    έχεις ενεργοποιημένο το ιντερνετ στη γραμμη σου; αν οχι επικοινωνησε με τον παροχο σου! αν ναι θα πρεπε να μπαινεις κατευθειαν γιατι το iphone παιρνει τις απαιτουμενες ρυθμισεις μονο του! για να κανεις λογαριασμο πας ρυθμισεις>store και δημιουργεις απο εκει ενα apple id!
  6. Psy2k

    iPhone 4S

    ειδικα ο σχεδιασμος της κεραιας που δεν πολυαναφερεται γιατι δεν ειναι wow κανει οντως σημαντικη δουλεια στο σημα και στην ποιοτητα του σηματος! επισης ενα απο τα "νεα" χαρακτηριστικα ειναι η χειροτερη αυτονομια της μπαταριας...
  7. document στη γλυφαδα έχει διαθέσιμα πολλά! κάνε ένα τηλέφωνο να δεις αν εχει το μοντελο που θελεις!
  8. δεν ισχυει απλα το apple id που εχεις στο κινητο μπορεις να το αλλαζεις καθε 90 μερες. δεν σβηνεται ομως καμια εφαρμογη και ας ειναι αγορασμενη με αλλο apple id!
  9. απλα θα κανει εναν δικο του λογαριασμο στο itunes, δικο του appleid δλδ (οχι τροποποιηση του δικου σου), θα παει στο κινητο ρυθμισεις>store και θα αλλαξει τα στοιχεια με τα καινουρια και εκει (email, password). στο pc sto itunes μπορει επισης απο το μενου store να αλλαξει τα στοιχεια κ εκει!
  10. ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα με το iphone 4 και διορθώθηκε με software update, οπότε μάλλον είναι θέμα software!
  11. αν εννοεις θερμοκρασιες συστηματος, οχι δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει στο appstore (σε jb μπορει να υπαρχει ηδη) γιατι η apple δεν επιτρεπει στους developers να εχουν προσβαση στους σενσορες της θερμοκρασιας!
  12. Αρχικά κλείσε την εφαρμογή εντελώς (και απ το multitasking). Αν δεν διορθωθεί κάνε ένα hard reset, αλλίως σβήσε το λογαριασμό του mail από ρυθμίσεις και ξανασετάρισέ τον!
  13. Psy2k

    iPhone 4S

    το bluetooth στο iphone δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για ανταλλαγη φωτογραφιών, ήχων και τα λοιπά (τουλάχιστον όπως έρχεται απ τη μαμά apple) αν προσπαθείς να κάνεις αυτο... Είναι μόνο για σύνδεση με αξεσουάρ ή pc για tethering!
  14. Psy2k

    iPhone 4

    1 χρόνο έχουν εγγύηση!
  15. Πρεπει να ειναι στο ιδιο ειπαμε αλλιως ουσιαστικα κανεις streaming μεσω ιντερνετ! Για airplay πρεπει να εισαι στο ιδιο wifi!
×
×
  • Create New...