Jump to content

iPad (3rd & 4th Gen - 2012)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν και πιστεύω ότι το iPad με μία φυσιολογική προσοχή στην χρήση δεν χρειάζεται κάποιο screen protector, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν το βάζουμε σε τσέπες όπως ένα κινητό και το έχω και στην Smart Case, άρχισα να κοιτάω μήπως και τοποθετήσω κάποιο.

Έχετε καμία πρόταση? Ειδικά αν υπάρχει κάποιο ποιοτικό που να μην αφήνει πολλές δαχτυλιές.

Ευχαριστώ.

Όπως είπες και στην αρχή δεν χρειάζεται ζελατίνα. Δεν παθαίνει τίποτε.

iphone 6 64GB

iPad Air 2

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλημερα

πως μπορω να κλεισω μια εφαρμογη με gesture και να μην μεινει στο παρασκηνιο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σίγουρα θα έχει απαντηθεί η ερώτησή μου, αλλά δεν προλαβαίνω να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες.

Γίνεται να συνδέσουμε USB flashακι στο ipad για μεταφορα αρχειων, χωρίς να κάνουμε jailbreak?

Ευχαριστώ.

1) Note 8

2) Note III

Σίγουρα θα έχει απαντηθεί η ερώτησή μου, αλλά δεν προλαβαίνω να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες.

Γίνεται να συνδέσουμε USB flashακι στο ipad για μεταφορα αρχειων, χωρίς να κάνουμε jailbreak?

Ευχαριστώ.

Το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις ; Πέρα από την πλάκα μακάρι να γινότανε

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

καλημερα

πως μπορω να κλεισω μια εφαρμογη με gesture και να μην μεινει στο παρασκηνιο?

Δεν υπάρχει αντίστοιχη χειρονομία.

Ούτως ή άλλως, η πλειοψηφία των εφαρμογών στο tray δεν συνεχίζουν να τρέχουν, εκτός και αν είναι εφαρμογές τύπου Skype κτλ.

Το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις ; Πέρα από την πλάκα μακάρι να γινότανε

Εκτός από φωτογραφίες από κάρτα μνήμης ή κάμερα και σε συνδυασμό με αυτό ή αυτό, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Όπως είπες και στην αρχή δεν χρειάζεται ζελατίνα. Δεν παθαίνει τίποτε.

Περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους..! :lol:

Απλά δεν θέλω να χαρακωθεί η οθόνη-κόσμημα..!

--- Sony Xperia 5 II ---

Περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους..! :lol:

Απλά δεν θέλω να χαρακωθεί η οθόνη-κόσμημα..!

Δεν είναι κρίμα να βλέπεις αυτήν την οθόνη κόσμημα πίσω απο μια πλαστικούρα με δαχτυλιές και σίγουρα και καμία φουσκαλίτσα - γιατι τέλεια εφαρμογή ζελατινας χλωμό μου φαίνεται. Πέρα απο την πλάκα, αν έχεις το Smart Cover πραγματικά δεν χρειάζεται τίποτε άλλο. Ενα χρόνο το έχω και η οθόνη είναι άθικτη.

iphone 6 64GB

iPad Air 2

• Administrators
Δεν είναι κρίμα να βλέπεις αυτήν την οθόνη κόσμημα πίσω απο μια πλαστικούρα με δαχτυλιές και σίγουρα και καμία φουσκαλίτσα - γιατι τέλεια εφαρμογή ζελατινας χλωμό μου φαίνεται. Πέρα απο την πλάκα, αν έχεις το Smart Cover πραγματικά δεν χρειάζεται τίποτε άλλο. Ενα χρόνο το έχω και η οθόνη είναι άθικτη.

Ενα ποιοτικό screen protector σωστά τοποθετημένο δεν στερεί σε τίποτα την απόλαυση χρήσης της συγκεκριμένης οθόνης.

Modpic.gif

Ενα ποιοτικό screen protector σωστά τοποθετημένο δεν στερεί σε τίποτα την απόλαυση χρήσης της συγκεκριμένης οθόνης.

Μερικα πραγματα,ειναι πιο ευκολα να τα λες,παρα να τα κανεις.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Χαιρετω.

Κατι αλλο τωρα.

Πως θα μπορουσα να γραψω ενα εκθετικο συμβολο,¨χι εις την νι ¨,που λεει ο λογος;

Χρειαζεται να κατεβασω καμια εφαρμογη;

Κοσμοτε,100Mbps.

καλησπερα

υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω την αυτοματη διορθωση λεξεων?γιατι καποιοες φορες,μου γραφει αλλα αντ αλλων!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα

υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω την αυτοματη διορθωση λεξεων?γιατι καποιοες φορες,μου γραφει αλλα αντ αλλων!

Ρυθμισεις-γενικα-πληκτρολογιο-αυτοματη διορθωση.

Χαιρετω.

Κατι αλλο τωρα.

Πως θα μπορουσα να γραψω ενα εκθετικο συμβολο,¨χι εις την νι ¨,που λεει ο λογος;

Χρειαζεται να κατεβασω καμια εφαρμογη;

Ψάξε για το Fast Keyboard

Ψάξε για το Fast Keyboard

Να κατεβασω αυτη την εφαρμογη που βλεπω πρωτη πρωτη,μολις βαλω αυτο το ονομα;

(Μη γελας,αλλα αυτα ειναι Κινεζικα για μενα).:p

Κοσμοτε,100Mbps.

• 3 weeks later...

Ρε παιδιά δεν ειναι κατάσταση αυτή είμαι κάτοχος του iPad 3 και καθημερινά έχω κρασαρισματα στις εφαρμογές κυρίως safari Kai Facebook λόγω low memory μόνο σήμερα απο το πρωί το αρχείο εχει καταγράψει 14 κρασαρισματα λόγω χαμηλής μνήμης λογικά θα εννοεί ram

Το κανει και σε άλλους ?

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Ρε παιδιά δεν ειναι κατάσταση αυτή είμαι κάτοχος του iPad 3 και καθημερινά έχω κρασαρισματα στις εφαρμογές κυρίως safari Kai Facebook λόγω low memory μόνο σήμερα απο το πρωί το αρχείο εχει καταγράψει 14 κρασαρισματα λόγω χαμηλής μνήμης λογικά θα εννοεί ram

Το κανει και σε άλλους ?

Δεν μπορω να καταλαβω πως σου κρασαρει ο σαφαρι, ενω στο ipad mini μου εχει να σκασει μηνες. Και ειναι η κυρια χρηση που του κανω.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Το κανει και σε άλλους ?

Συχνό φαινόμενο στον σαφάρι έχεις δίκιο.

Εμένα κάνει και στο you tube.

Δεν μπορω να καταλαβω πως σου κρασαρει ο σαφαρι, ενω στο ipad mini μου εχει να σκασει μηνες. Και ειναι η κυρια χρηση που του κανω.

Συχνό φαινόμενο στον σαφάρι έχεις δίκιο.

Εμένα κάνει και στο you tube.

τα ιδια κανει και σε εμενα.δεν ηξερα οτι το κανει απο χαμηλη μνημη.

υπαρχει καμμια εφαρμογη που να καθαριζει τη μνημη απο τις εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

O safari όχι τόσο συχνά όσο το Facebook μέσα στην μέρα θα μετρησω πάνω απο5 κλεισίματα λόγω χαμηλής μνήμης ήδη απο το Facebook σήμερα εχει καταγράψει 3 κλεισίματα λόγω χαμηλής μνήμης :mad:

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Παιδιά πόσες εφαρμογές έχετε ανοικτές??

Γιατί δεν κλείνετε μερικές που έχετε να χρησιμοποιήσετε κανένα διήμερο και εμφανίζονται στην κάτω μπάρα με τα recent apps? Πατώντας το κόκκινο μείον θα τις κλείσετε (όχι πως τρέχουν κανονικά στο παρασκήνιο, αλλά αυτό το έστω και λίγο που χρησιμοποιούν θα ελευθερωθεί. Μήπως είναι crash της εφαρμογής λόγω bug και όχι λόγω μνήμης? Κι εμένα κρασάρουν συγκεκριμένα Facebook και Files κυρίως, αλλά όχι τόσο συχνά..

--- Sony Xperia 5 II ---

τα ιδια κανει και σε εμενα.δεν ηξερα οτι το κανει απο χαμηλη μνημη.

υπαρχει καμμια εφαρμογη που να καθαριζει τη μνημη απο τις εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο?

Εγώ έχω το iPad 3 από την ημέρα μου κυκλοφόρησε και δεν μου έχει κάνει ούτε ένα bug και κρασάρισμα. Μήπως το έχετε κάνει jailbreak γιατί σε εμένα λειτουργεί άψογα.μην ξεχνάτε ότι έχει 1gb ram. Ούτε με το 4s έχω πρόβλημα που έχει και 512

Προτείνω σε όσους έχουν προβλήματα, να κάνουν restore και μετά setup as new, μέσα από το itunes.

Συχνά κρασαρίσματα δεν είναι φυσιολογικά. Τα μηχανήματα αυτά λειτουργούν χωρίς προβλήματα κανονικά (και στους περισσότερους από εμάς).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• The title was changed to iPad (3rd & 4th Gen - 2012)
  • The topic was unpinned