geo_1983petra Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Το wifi του new iPad μου φαίνεται χειρότερο απο του iPhone Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Moυ φαίνεται με το 5.1.1 βελτιώθηκε αρκετά η μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Το wifi του new iPad μου φαίνεται χειρότερο απο του iPhone Δηλαδη;Πως το εννοεις αυτο;(Εγω,δεν εχω iPhone,γι'αυτο ρωταω). Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Το wifi του new iPad μου φαίνεται χειρότερο απο του iPhone Εγώ έχω το νέο iPad wifi/4G καθώς και το iPhone 4S και στους χώρους που κινούμαι, με κάληψη wifi, συμπεριφέρονται ακριβώς το ίδιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 ενω οτι στο ιδιο σημειο με το iphone εχω δυο γραμμες και με το ipad μια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Παιδιά, δοκιμάστε το Quasar (cydia tweak) στο νέο ipad. τρομερό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 (edited) Ρε παιδια εχουν σπασει τα νευρα μου! Με το imessage ξαφνικα δε μπορω να στειλω! Τι μπορει να παιζει? να σας πω αναλυτικα, Ενω το χρησιμοποιουσα κανονικα, σημερα που πηγα να στειλω μου εγραφε συνεχεια για τα μηνυματα οτι δε παραδοθηκε. Πηγα τις ρυθμισεις, το κλεισα, το ανοιξα και ενω βαζω το apple id μου και παταω εισοδος, με βγαζει στο επομενο παραθυρο που λεει ποια διευθυνση mail θελετε να χρησιμοποιησετε. Οταν πατησω εκει επομενο, δ εκανει τιποτα, και με βγαζει στην προηγουμενη σελιδα. Δοκιμασα να δωσω αλλο mail, μου ρθε λινκ ενεργοποιησης, το εκανα, και παλι τα ιδια. Τωρα με το που πατησω εισοδος στο πρωτο βημα, με βγαζει στο επομενο, αλλα μεσα σε δευτερολεπτα ξαναγυρναει εκει. Εκλεισα τη συσκευη, την ξανανοιξα, παλι τα ιδια καμια ιδεα? Edited May 25, 2012 by margaritagr Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Τελικα το προβλημα λυθηκε μ εναν πολυ...περιοεργο τροπο. Σκεφτηκα τι ηταν αυτο που χα αλλαξει στη συσκευη τελευταια, κι ηταν η ωρα που χα απενεργοποιησει την αυτοματη ενημερωση. Μολις λοιπον την ξαναεβαλα, ολα καλα:wacko: Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Πηρα το ipad το ανοιξα ειχε στο 90% φορτισει κοντευει να παει στο 15%. τι κανω τωρα για να στρώση η μπαταρία? 3 φορές πλήρεις φόρτιση - αποφόρτιση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Κατι σχετικα με την ενργοποιηση των ακουστικων. Επειδη δεν ακουγα καλα με το μεγαφωνακι του σημερα,εβγαλα τα ακουστικα απο το handsfree,και τα εβαλα στην τρυπιτσα για να ακουσω με τα ακουστικά,αλλα μολις το εκανα,ε και δεν ακουγα τιποτα,ε και σταματαγε η μαγνητοφωνηση που ακουγα .(Σαν ενα you tube με φωνη μονον δηλαδη). Για να την ξανακουσω δηλαδη,δεν εφτανε να αποσυνδεσω τα ακουστικα,αλλα επρεπε να ξαναπατησω το play. Τι γινεται; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kharmacoma Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά, έχω ένα iPad 3 16GB 4G ελαφρώς μεταχειρισμένο αγορα Απρίλιο θέλω να το πουλήσω διότι μου κάνανε δώρο το 32 πόσο να το δώσω να φεύγει? 500E μπορείς να το δώσεις με λίγο υπομονή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Καλησπέρα Έχω αποφασίσει να αγοράσω ένα iPad 3 και λέω να το πάρω από σκρουτζομάγαζο και συγκεκριμένα από bird phone, δεν είμαι Αθήνα όμως και θα ζητήσω αντικαταβολή. Δεν έχω κάνει άλλη αγορά από online κατάστημα, να τους εμπιστευτώ; Σε περίπτωση που το iPad έχει κάποιο πρόβλημα με το που το βγάλω από το κουτί, τι κάνω; Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Απο τη στιγμη που θα πληρώσεις με αντικαταβολη,τι φοβάσαι;Αν δεν πάρεις το μηχάνημα,απλώς δεν θα πληρώσεις τίποτα. Καλού κακού,άνοιξε και το κουτί μπροστά στο μεταφορέα,για να δεις αν έχει μέσα iPad ή ντομάτες γεμιστές.Και να είσαι ετόιμος να διαβάσεις τους κωδικούς,αν είναι το 2 ή το 3. Edited May 26, 2012 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Καλησπέρα Έχω αποφασίσει να αγοράσω ένα iPad 3 και λέω να το πάρω από σκρουτζομάγαζο και συγκεκριμένα από bird phone, δεν είμαι Αθήνα όμως και θα ζητήσω αντικαταβολή. Δεν έχω κάνει άλλη αγορά από online κατάστημα, να τους εμπιστευτώ; Σε περίπτωση που το iPad έχει κάποιο πρόβλημα με το που το βγάλω από το κουτί, τι κάνω; Καλησπέρα, έχεις p.m. Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 (edited) ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Edited May 30, 2012 by WR200 ακυρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nataaasa Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Ερωτηση,με jailbreak στο ipad3 τι παιζει? κατι ακουσα οτι εχει βγει,ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Μια χαρα το jailbreak, πολυ εύκολο και γρήγορο. Είναι για την 5.1.1 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nataaasa Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Μια χαρα το jailbreak, πολυ εύκολο και γρήγορο. Είναι για την 5.1.1 . Οκ,που μπορω να το βρω κ επισης επειδη δεν εχω ξανα ασχοληθει,ειναι ευκολο να γινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Καλησπέρα Έχω αποφασίσει να αγοράσω ένα iPad 3 και λέω να το πάρω από σκρουτζομάγαζο και συγκεκριμένα από bird phone, δεν είμαι Αθήνα όμως και θα ζητήσω αντικαταβολή. Δεν έχω κάνει άλλη αγορά από online κατάστημα, να τους εμπιστευτώ; Σε περίπτωση που το iPad έχει κάποιο πρόβλημα με το που το βγάλω από το κουτί, τι κάνω; Με 242 θετικές αξιολογήσεις το birdp hone είναι από τα πιο αξιόπιστα καταστήματα. Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nataaasa Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Οκ,που μπορω να το βρω κ επισης επειδη δεν εχω ξανα ασχοληθει,ειναι ευκολο να γινει? Καποιος που να ξερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Καποιος που να ξερει? http://greenpois0n.com/?p=324 Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kharmacoma Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Είχα κάνει Jailbreak σε όλες τις ios συσκευές μου μέχρι σήμερα. Χτες δοκίμασα το συγκεκριμένο στο Ipad 3 και παρόλο που ακολούθησα τη προτεινομένη διαδικασία (καθαρό λειτουργικό) μετά τη διαδικασία το Ipad κράσαρε, κόλλαγε, έχασα το 3G connection, ζεσταινόταν πολύ και άλλα ευτράπελα. Το αφαίρεσα και δεν νομίζω να το ξαναδοκιμάσω, έτσι και αλλιώς δεν το χρειάζομαι ιδιαίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Δοκίμασε άλλη μια φορά αν θες μήπως δεν έκατσε κάτι καλά. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Γεια σας παίδες! Λοιπον... Ερωτηση. Ενας φιλος μου θελει να αγορασει ενα μεταχειρισμενο ipad3. Το προβλημα ειναι οτι με ρωταει πως θα ξεχωρισει οτι ειναι το 3 και οχι το 2 για παραδειγμα... Του ειπα να τσεκαρει την οθονη αλλα καθοτι ψιλοασχετος αμφιβαλλω αν θα καταλαβει τη διαφορα της απλης με τη ρετινα...(ειδικα απ τη στιγμη που δεν θα τα εχει κ τα δυο διπλα-διπλα) Αρα τι να του πω να κοιταξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Γεια σας παίδες! Λοιπον... Ερωτηση. Ενας φιλος μου θελει να αγορασει ενα μεταχειρισμενο ipad3. Το προβλημα ειναι οτι με ρωταει πως θα ξεχωρισει οτι ειναι το 3 και οχι το 2 για παραδειγμα... Του ειπα να τσεκαρει την οθονη αλλα καθοτι ψιλοασχετος αμφιβαλλω αν θα καταλαβει τη διαφορα της απλης με τη ρετινα...(ειδικα απ τη στιγμη που δεν θα τα εχει κ τα δυο διπλα-διπλα) Αρα τι να του πω να κοιταξει; Έχεις p.m. Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts