Jump to content

Nataaasa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nataaasa

  1. Μωρε δεν εχω τρελες απαιτησεις..επισιμη αναβαθμιση εκανες? ειχα το galaxy s2 αλλα ηρθε η ωρα για την κηδεια του κ ετσι θελω ενα κινητο αν οχι καλυτερο,τουλαχιστον ισαξιο με αυτο.
  2. Ειμαι ενα βημα πειν την αγορα του...βασικα λεω να μην το ¨πειραξω¨ μεχρι να τελειωσει η εγγυηση του οχι τιποτε αλλο,για να μην κανω καμια βλακεια μιας κ δεν ειμαι κ πολυ σχετικη,πολυ αρχαρια μπορω να πω,οποτε μιας κ δεν θα το πειραξω,δεν θα εχω κανενα θεμα που θα με προβληματισει για το αν εκανα σωστη αγορα ε? οσο για το jb η αληεια ειναι πως θα ηθελα να φοραει αυτο το λειτουργικο....:wacko:
  3. Χαχα ναι και μονο Samsung ... Να λεγοτανε νομιζω εχεις δικιο δεν θα εκανε με τιποτα 240€... Το θεμα μου ειναι να παρω ενα κινητο το οποιο για τα χρηματα του να μην με απογοητευσει. Δεν ειχα καν στο νου μου για lg απλα εκανα μια βολτα χτες απο το πλαισιο και ενας πωλητης μου το προτεινε και λεω λες? οποτε ουσιαστικα η γνωμη σου ειναι ποια? να το παρω με κλειστα ματια? οσο αφορα τις αναβαθμισεις που λενε οτι δεν γινονται ¨συχνα¨ σε lg τι ακριβως παιζει? δεν ειμα κ ανθρωπος που κανει συνεχεια αναβαθμισεις κτλ απλα δεν θελω σε καμια περιπτωση να κολλαει το κντ κ να μην μπορω να κανω τιποτα για να το στρωσω.
  4. Ναι οσο χαζο κ αν ακουγεται,επειδη εχει το ονομα galaxy θα το διαλεγα...κουτο ισως το σκεπτικο απλα ισως ειναι θεμα κολληματος + το οτι δεν ειχα ποτε lg κινητο για χ λογους. Επισης μου κανει εντυπωση για πιο λογο η τιμη τους ειναι ακριβως η ιδια ενω οντως ουσιαστικα στα χαρακτηριστικα τους δεν εχουν καμια σχεση..
  5. Καλησπερα,ειμαι αναμεσα στο 4χ κ στο s3 mini ή την γνωμη σας για καποιο αλλο κντ πανω κατω στα 250€ απο σκρουτζομαγαζο μαλλον..ακουω αποψεις... Ευχαριστω!
  6. Πριν κατι μηνες ειχε πεσει σε νερο...παιζει να ηταν τυχαιο το οτι ενω πηγα να κανω αναβαθμιση εκλεισε; Μηπως ηρθε η "ωρα" του να πεθανει..;
  7. Πλακετα??? κ αυτο τι εστι σε € ;; Λοιπον,μολις βαζω το κντ στον φορτιστη,τοτε αρχιζει να καιει,και δεν καιει στο σημειο που ειναι η μπαταρια,αλλα εκει που ειναι η καμερα,ψηλα δλδ κ οχι χαμηλα. Αυτο τι μπορει να ειναι? κ φυσικα δεν ανοιγει...Μπαταρια λετε?
  8. Η μπαταρια του ουτως η αλλως το ψιλο ειχε πει το ποιημα εδω κ καιρο γιατι ειχε παρει νερα κ ειναι λιγακι φουσκωμενη...λετε να τα εφτυσε τελειως? δευτερα θα παρω μπαταρια,την ειχα παραγγειλει απο το νετ. Παιζει δλδ να ειναι η μπαταρια το προβλημα? υπαρχει περιπτωση να ¨εκαψα¨ το κντ??
  9. Ναι αυτο εκανα, vol down +power button + το κεντρικο κουμπι. Δοκιμασα να βγαλω κ να ξανα βαλω την μπαταρια αλλα δεν. Δοκιμασα να το ξαναβαλω στον υπολογιστη αλλα επισης δεν. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ειναι πολυ ζεστο το κντ παρολο που δεν ειναι ανοιχτο....!
  10. Καλησπερα. Εκανα μια χαζομαρα,την ωρα που πηγα να κανω αναβαθμιση μεσω odin,ειχα την εντυπωση οτι κολλησε το κντ κ ετσι το εβγαλα απο τον υπολογιστη με αποτελεσμα να διακοπει η διαδικαδια. Κ απο εκεινη την ωρα το κντ δεν ανοιγει καθολου ουτε μπαινει σε download μορφη με τον γνωστο τροπο!! Τι εκανα?? τι μπορω να κανω τωρα??
  11. Iswifter και puffin αυτα τα 2 χρησιμοποιω εγω..
  12. Καποιος που να ξερει?
  13. Οκ,που μπορω να το βρω κ επισης επειδη δεν εχω ξανα ασχοληθει,ειναι ευκολο να γινει?
  14. Ερωτηση,με jailbreak στο ipad3 τι παιζει? κατι ακουσα οτι εχει βγει,ισχυει?
  15. Εχουν την ιδια ονομασια..ανεφερα πιο πανω οτι εχω τον avplayer.
  16. Και κατι αλλο,τι παιζει με ταινιες online που να μπορεις να τις δεις στο ipad? υπαρχει καποιο site που να δουλευει η τελικα ολα ειναι μουφα?
  17. Ναι... Απλα στο pc ανοιγοντας τον player κανω drag and drop οπως γινεται συνηθως τους υποτιτλους την ωρα που ξεκιναει η ταινια,και τους εμφανιζει κανονικα..εδω κατι τετοιο δεν γινεται..κ αναρωτιεμαι τι πρεπει να κανω..
  18. H καταληξη στα subs ειναι .srt μου λες δηλαδη απλα να αλλαξω την καταληξη σε .avi ,να κανω ενα φακελο κ να τα βαλω κ τα δυο εκει? γιατι αυτο το εκανα και δεν παιζουν..
  19. Ερωτηση,πως ενσωματωνω τους υποτιτλους στο av player? οκ εκανα file transfer απο το pc μου στο ipad την ταινια αλλα τα subs ειναι ξεχωριστα,μπορω με καποιο τροπο να τα περασω?ελπιζω να καταλαβετε τι εννοω:wacko:
  20. καποιο καλο flash browser εχει να προτινει κανεις? εχω δει κανα δυο αλλα πριν αγορασω θα ηθελα την γνωμη σας γιατι εναν που ειδα που ειναι και free τον puffin ειναι παααρα πολυ αργος...ακουω γνωμες..
  21. Μπα τιποτα,ουτε αριστερα ουτε δεξια,δεν το εμφανιζει με τιποτα..μονο με app εχω τσατ αλλα να σου πω δεν με χαλαει κιολας..απλα μου κανει εντυπωση γιατι σε μενα να μην το βγαζει..για το ipad3 μιλαμε ετσι?
  22. Στο δικο μου δεν το βγαζει ετσι το τσατ..δεν το βγαζει καθολου..μονο με app εχω τσατ..
  23. Θα πρεπει να κατεβασεις καποιο app ωστε να εχεις τσατ fb ετσι απλα απο το site δεν μπορεις να εχεις συνομιλια.
  24. Και οσο αναφορα τη φορτιση τι παιζει? πρεπει να ξεφορτιζει εντελως κ μετα να το φορτιζω η ειναι οκ να φορτιζεται οταν ειναι π.χ στο 65%? ειναι οκ να ειναι στην πριζα κ να ειναι ανοιχτο?τo dock station σε τι ακριβως χρησιμευει?
×
×
  • Create New...