Kharmacoma Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Κοίταξε πιθανώς δεν θα το χρειαστεις πολυ αλλα όταν το χρειαστεις θα λες ευτυχώς που το πήρες με 3G! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Ή ευτυχώς που έχεις κινητό 3g με tethering! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kharmacoma Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Το μόνο μειονέκτημα του tethering ειναι ότι σε 2 ωρες θα έχεις τελειώσει τη μπαταρία του κινητού σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Το μόνο μειονέκτημα του tethering ειναι ότι σε 2 ωρες θα έχεις τελειώσει τη μπαταρία του κινητού σου. Καλημέρα ,φίλε μου είναι υπερβολή αυτο που λες ,είμαι με tethering απ το desire hd στο iPad και πλήρως φορτισμένο 100% δλδ και με βαριά χρήση στης 2 ώρες ποτέ δεν έχει πέσει κάτω από 55 με 60%,εντάξει ναι έχει σαφώς μεγαλύτερη κατανάλωση με το tether αλά όχι και σε 2 ώρες από 100 να γράφει 5 η 0 που γράφεις εσύ. Παιδιά να προσέχουμε τι γράφουμε ,καλό είναι αν δεν είμαστε σίγουρη 100% καλύτερα να μην απαντάμε και παρά πληροφορούμε τον κόσμο άθελα μας . Παιδιά το tethering είναι μια λύση καθαρά για αυτούς που δεν χρειάζονται Internet όλη την ώρα και θέλουν να δουν κάτι περιστασιακά όταν βρίσκονται ένα κινήσει . Για κάποιον που θέλει να είναι σερί στο Internet η 3g έκδοση θα τους καλύψει καλύτερα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kharmacoma Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Φιλε μου εγω με htc hd2 σε 2 ωρες μου έχει πέσει 80% η μπαταρία. Όλα τα κινητά ίδια ειναι και έχουν την ίδια μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Φιλε μου εγω με htc hd2 σε 2 ωρες μου έχει πέσει 80% η μπαταρία. Όλα τα κινητά ίδια ειναι και έχουν την ίδια μπαταρία? Μην ξεχνάς και την διαφορά σήματος από περιοχή σε περιοχή. Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Τότε να ρωτήσω....Αξίζει να έχεις gps στο ipad??? Για μένα χωρίς gps είναι μισό. :( Εγώ έχω εγκαταστήσει το Navigon, πούλησα την αυτόνομη συσκευή gps που είχα και τώρα πλέον έχω, μέσω του iPad3, ένα θαυμάσιο και μεγάλης οθόνης gps. :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Όλα εξαρτώνται από την χρήση.Εγώ προσωπικά δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να βάλω το ipad στο αυτκίνητο για GPS. Επίσης tethering έχω κάνει 1-2 φορές στα 2,5 χρόνια για να δω πως γίνεται. Βέβαια κάνω πολύ μικρή κατανάλωση κινητής τηλεφωνίας γενικά (καρτοκινητό 5€ τον μήνα κ έτσι). Κάποιος που τα 50-80€ κινητό τον μήνα του φαίνονται οκ δεν είναι τίποτα να αφιερώσει 10-20€ από αυτά για data plan για το ipad. Όλα εξαρτώνται από την χρήση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kharmacoma Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Eγώ με 10Ε από Cosmote έχω 2GB, παίρνω το Ipad παντού και εκτός αν υπάρχει wifi το 3G είναι πάντα ανοιχτό. Τα 2GB είναι υπεραρκετά αν δεν βλέπεις βιντεάκια συνέχεια, κατεβάζεις μουσική κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacAngus Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα καλό πληκτρολόγιο - θήκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Ας γράψω μερικές εντυπώσεις μου για το new ipad προερχόμενος από το ipad 1. Πρώτα από όλα πήρα το λευκό, ενώ το 1 ήταν μαύρο. Φοβόμουν μήπως δεν μου αρέσει αλλά κανένα πρόβλημα. Με απλή χρήση που κάνω, ελαφρά παιχνιδάκια, browsing και comics δεν ζεσταίνεται καθόλου. Έχω βάλει και ένα πίσω διάφανο καπάκι belkin βέβαια για να μην γρατσουνιστεί. Η μπαταρία στην αρχή μου φάνηκε ότι έπεφτε γρήγορα. Αλλά απλά είχα ξεσυνηθήσει. Μια χαρά κρατάει. Η (πολυσηζητημένη) οθόνη. Στην αρχή δεν είδα κάποια ιδιαίτερη διαφορά. Δηλαδή αν κοίταζες από κοντά τα εικονίδια το καταλάβαίνεις αλλά δεν είδα κάτι στην πράξη. Μέχρι που κατέβασα και πήγα να διαβάσω το byteme digital, το οποίο δυστυχώς είναι prerendered σε πιο χαμηλή ανάλυση. Ε, εκεί μου κακοφάνηκε ενώ δεν με είχε ενοχλήσει ποτέ στο 1. Πιστεύω πως αν πάω να χρησιμοποιήσω πλεόν ένα ipad 1 ή 2 θα μου κακοφάνει αμέσως. Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι πως στην χαμηλότερη ρύθμιση της φωτεινότητας είναι πολύ σκοτεινό. Μιλάω πάντα για χρήση σε σκοτεινό δωμάτιο. Με το 1 που είχα, όταν διάβαζα στο κρεβάτι με κλειστό το φως και την ένταση τερμα κάτω ήταν μια χαρά, τώρα με το new πρέπει να την ανεβάσω 1-2 κλικ. Και πάλι ίσως να έχει κάποιες αποχρώσεις όπως αναφέρονται στα διάφορα φόρουμ, ίσως... Αν ανεβάσω 1-2 κλικ ακόμα εξαφανίζονται. Όλα αυτά μιλάμε για πριν φτάσουμε στο 1/4 της φωτεινότητας. Στο τέρμα φωτεινό δεν πιστεύω πως θα έχει κάποια διαφορά απο το 1. Το wifi μια χαρά, κανένα πρόβλημα. Η επιπλέον ram πάρα πολύ σημαντική. Ως τώρα στο safari δεν μου έχει κάνει reload καποιο tab αν και ανοίγω αρκετά. Επίσης η εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών με gestures είναι απόλαυση σε σχέση με το 1. Για το 2 δεν έχω άποψη. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astymagos13 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 καλησπερα..αγορασα απο μια φίλη το ipad 3 που ειχε παρει πριν 1 μηνα.αυτη επειδη δεν ειχε ασχοληθει καθολου δεν ειχε δει τα προβληματα.οταν το ανοιξα ειδα οτι εχει εντονο bleeding και ψιλοκίτρινη οθόνη..ακομα οταν το δουλεψω λιγο ζεστένεται ενοχλητικά .. χαλια ολα δηλαδη. ηταν αγορασμένο απο multirama.να το πάω σε service της apple?παιζει να μου δωσουν ανακατασκευασμένο για ενα ipad ενος μήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Δεν λέγεται iPad 3... :lol::lol::lol: σκέτο iPad :) Ούτε όνομα δεν του έδωσαν από την Apple... :( Στην Ελλάδα διαθέσιμο από της 23 Μαρτίου. Χαιρετω. Να ρωτησω κατι κι εγω,που φαινεται οτι εχω χασει επεισοδια;Το 3,σε τι διαφερει απο το 2;Ποσο κανει,και αν κανει περισσοτερο απο το 2,αξιζει τα λεφτα του; Το λεω,γιατι βρηκα κατι πολυ καλες τιμες στη Γερμανια για το 2,και νομιζα οτι αυτο ειναι το τελευταιο. Να και το λινκ.http://www.idealo.de/preisvergleich/...-3g-apple.html Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psy2k Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Χαιρετω. Να ρωτησω κατι κι εγω,που φαινεται οτι εχω χασει επεισοδια;Το 3,σε τι διαφερει απο το 2;Ποσο κανει,και αν κανει περισσοτερο απο το 2,αξιζει τα λεφτα του; Το λεω,γιατι βρηκα κατι πολυ καλες τιμες στη Γερμανια για το 2,και νομιζα οτι αυτο ειναι το τελευταιο. Να και το λινκ.http://www.idealo.de/preisvergleich/...-3g-apple.html Πολύ καλύτερη οθόνη (4 φορες τα Pixel του 2), καλυτερο επεξεργαστη με τετραπυρηνα γραφικα (χωρις μεγαλη διαφορα στις επιδοσεις, εξυπηρετει κυριως τη retina οθονη) και 1GB ram που κανει τη διαφορα! επισης πολυ καλυτερα καμερα. Παράθεση This world sucks... Have your own bpm... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Χαιρετω. Να ρωτησω κατι κι εγω,που φαινεται οτι εχω χασει επεισοδια;Το 3,σε τι διαφερει απο το 2;Ποσο κανει,και αν κανει περισσοτερο απο το 2,αξιζει τα λεφτα του; Το λεω,γιατι βρηκα κατι πολυ καλες τιμες στη Γερμανια για το 2,και νομιζα οτι αυτο ειναι το τελευταιο. Να και το λινκ.http://www.idealo.de/preisvergleich/...-3g-apple.html Έχουμε και λέμε - ipad 2 - RAM 512 New ipad - RAM 1024 ipad 2 - 1024x768 display resolution New ipad - 2048x1536 retina display ipad 2 - BATTERY 6944 mAh. New ipad - BATTERY 11,666 mAh. Η τιμή του είναι ίδια με του 2 όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Τώρα το 2 το βάλανε αν δεν κάνω λάθος 70-80 ευρώ κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Ευχαριστω πολυ. ΥΓ.Αυτο με το οτι δεν παιζει φλας,τι σημαινει πρακτικα; (Εγω,αν παρω ενα,θα το εχω για να κατεβαζω σελιδες απο το Ιντερνετ,γιατι το λαπτοπ που πηρα,μιας και ειναι 17.3",ζυγιζει 3.5 Kg,πραγμα που δεν ειναι ο,τι καλυτερο για το ποδι μου,που με ποναει ποτε ποτε λογω ηλικιας.Αρα,θα μεινει στο σαλονι,και θα παρω ενα 10ιντσο τυπου iPad,ή το ιδιο το iPad,για να το πηγαινω εδω κι εκει. Ετσι κι αλλοιως,συνταξιουχος ειμαι,(κανονικος ομως,με 35 χρονια,οχι μαιμου), και ελευθερο χρονο,εχω). Θοδωρος. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psy2k Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Έχουμε και λέμε - ipad 2 - RAM 512 New ipad - RAM 1024 ipad 2 - 1024x768 display resolution New ipad - 2048x1536 retina display ipad 2 - BATTERY 6944 mAh. New ipad - BATTERY 11,666 mAh. Η τιμή του είναι ίδια με του 2 όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Τώρα το 2 το βάλανε αν δεν κάνω λάθος 70-80 ευρώ κάτω. να σημειωθει οτι η μεγαλυτερη μπαταρια δεν δινει και μεγαλυτερη αυτονομια απο το 2 καθως η retina θελει πολυ περισσοτερη ενεργεια για να δουλεψει οπως και η εξτρα ram! η αυτονομια των δυο συσκευων ειναι ιδια! Παράθεση This world sucks... Have your own bpm... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Συμφωνώ, η μπαταρία δεν έχει σημασία γιατί η διάρκεια είναι η ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdou Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Χαιρετω. Να ρωτησω κατι κι εγω,που φαινεται οτι εχω χασει επεισοδια;Το 3,σε τι διαφερει απο το 2;Ποσο κανει,και αν κανει περισσοτερο απο το 2,αξιζει τα λεφτα του; Το λεω,γιατι βρηκα κατι πολυ καλες τιμες στη Γερμανια για το 2,και νομιζα οτι αυτο ειναι το τελευταιο. Να και το λινκ.http://www.idealo.de/preisvergleich/...-3g-apple.html Δεν έχουν σημαντικές διαφορές.Η οθόνη είναι σχεδόν ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Η οθόνη δεν είναι ίδια. Γενικώς αν τα έχεις (τα €) παίρνεις το 3 για να έχεις το τελευταίο και καλύτερο. Αν θες να κάνεις λίγο οικονομία με το ιπαδ 2 είσαι φουλ καλυμένος μια και είναι ένα εξαιρετικότατο μηχάνημα, πολύ πολύ δυνατό και πολύ καλύτερο από οποιοδήποτε ανδροιδ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdou Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Χαιρετω. Να ρωτησω κατι κι εγω,που φαινεται οτι εχω χασει επεισοδια;Το 3,σε τι διαφερει απο το 2;Ποσο κανει,και αν κανει περισσοτερο απο το 2,αξιζει τα λεφτα του; Το λεω,γιατι βρηκα κατι πολυ καλες τιμες στη Γερμανια για το 2,και νομιζα οτι αυτο ειναι το τελευταιο. Να και το λινκ.http://www.idealo.de/preisvergleich/...-3g-apple.html Η οθόνη δεν είναι ίδια. Γενικώς αν τα έχεις (τα €) παίρνεις το 3 για να έχεις το τελευταίο και καλύτερο. Αν θες να κάνεις λίγο οικονομία με το ιπαδ 2 είσαι φουλ καλυμένος μια και είναι ένα εξαιρετικότατο μηχάνημα, πολύ πολύ δυνατό και πολύ καλύτερο από οποιοδήποτε ανδροιδ...Προσωπικά τα είδα δίπλα-δίπλα σε μαγαζί και δυσκολεύτηκα να καταλάβω ποιό είναι το καινούριο...Είδα και παιχνίδια και δεν διαπίστωσα κάποια διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psy2k Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Προσωπικά τα είδα δίπλα-δίπλα σε μαγαζί και δυσκολεύτηκα να καταλάβω ποιό είναι το καινούριο...Είδα και παιχνίδια και δεν διαπίστωσα κάποια διαφορά... αν δεις εφαρμογες και παιχνιδια optimized για την αναλυση της retina, οι διαφορες ειναι τεραστιες! και σιγα σιγα θα γινουν optimized ολες οι εφαρμογες οπως εγινε και στο iphone απλα ειδικα τα παιχνιδια θελουν καποιο extra effort απο τους developers εκτος απο το resize των εικονων. Παράθεση This world sucks... Have your own bpm... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nataaasa Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 (edited) Καλησπερα κ απο εμενα.ειμαι καινουρια κατοχος ipad και ομολογω πως εχω φρικαρει λιγακι γιατι δεν ξερω τπτ....προσπαθησα πχ. Να μπω στο online-filmer για να δω ταινια κ δεν μπορω..μπορει καποιος να βοηθησει?γενικα δλδ πως μπορω να δω ταινιες online? οσο για τα app γενικως πια ειναι ¨χρησιμα¨ να τα κατεβασω? σορρυ αν τυχον υπαρχουν καπου ολες οι ερωτησεις που εκανα αλλα ειλικρινα εχω ζαλιστει να διαβαζω κ να μην καταλαβαινω εδω κ μια ωρα.. :/ Edited April 26, 2012 by Nataaasa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Καλησπερα κ απο εμενα.ειμαι καινουρια κατοχος ipad και ομολογω πως εχω φρικαρει λιγακι γιατι δεν ξερω τπτ....προσπαθησα πχ. Να μπω στο online-filmer για να δω ταινια κ δεν μπορω..μπορει καποιος να βοηθησει?γενικα δλδ πως μπορω να δω ταινιες online? οσο για τα app γενικως πια ειναι ¨χρησιμα¨ να τα κατεβασω? σορρυ αν τυχον υπαρχουν καπου ολες οι ερωτησεις που εκανα αλλα ειλικρινα εχω ζαλιστει να διαβαζω κ να μην καταλαβαινω εδω κ μια ωρα.. :/ το ipad δεν υποστηριζει Flash και ετσι καποια sites βασισμενα σε flash δεν ειναι 100% λειτουργικα ... Οσο για το ποια apps για ipad ειναι "χρησιμα", αυτο ειναι πολυ υποκειμενικο, εξαρταται τι ακριβως θελεις να κανεις εσυ με το ipad, μπορεις να κατεβασεις apps απο το appstore και να τα δοκιμασεις και να δεις ποια σου αρεσουν εσενα, υπαρχουν σχεδον 250.000 apps διαθεσιμα για ipad (πολλα απο αυτα ειναι δωρεαν και τα υπολοιπα εχουν χαμηλο κοστος) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Προσωπικά τα είδα δίπλα-δίπλα σε μαγαζί και δυσκολεύτηκα να καταλάβω ποιό είναι το καινούριο...Είδα και παιχνίδια και δεν διαπίστωσα κάποια διαφορά... Συμφωνώ με την άποψη σου. Και εγώ όταν τα είδα δίπλα δίπλα στο μαγαζί δυσκολεύτηκα να αναγνωρίσω ποιο είναι ποιο. Αλλά στην πράξη έχει διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts