Jump to content

iPad (3rd & 4th Gen - 2012)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, αλλά πρέπει να κουβαλάς και τρίτη συσκευή μαζί σου. Η Mugen μπαίνει στη θέση της "μαμάς" και απλά προσθέτει άλλο μεγαλύτερο καπάκι.

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τοτε μια χαρα θα εισαι με το 32αρι, μην το σκεφτεσαι καθολου ... Εγω εχω το 64αρι αλλα του εχω περασει μεσα χιλαδες MP3 και αρκετα CD και του τρωνε καπου 25 GB απο τα 59-60 που ειναι καθαρα διαθεσιμα ... Χωρανε πολλα σε ενα 32αρι ;)

Για αυτά που το θες και 2 φορές πιο πολύ θα σε βολέψει και με το παραπάνω το 32αρι...

ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Ανοιξα το 3gs μου το οποιο ειναι 32gb. Βλεπω οτι με 280 τραγουδια, 20 βιντεο, 1.439 φωτο και 143 εφαρμογες ο διαθεσιμος χωρος ειναι 19,3gb.

:cool:

Ναι, αλλά πρέπει να κουβαλάς και τρίτη συσκευή μαζί σου. Η Mugen μπαίνει στη θέση της "μαμάς" και απλά προσθέτει άλλο μεγαλύτερο καπάκι.

Ετσι ακριβως.

Ούτως η άλλος είμαι με τσάντα μόνιμα για το ipad και φρόντισα να είναι με θήκες για το κινητό το mifi και την μπαταρία την οποία φυσικά χρησιμοποιώ αν χρειαστεί και για το κιν μου ταυτόχρονα κιόλας;) 11200 mAh είναι να μην την εκμεταλλευτώ?

giphy.gif

Ψάχνω για 32 GB (μαύρο)και δεν βρίσκω πουθενά.Αν ξέρει κανείς κανένα μαγαζί που να είναι διαθέσιμο ας μου πεί!

Ψάχνω για 32 GB (μαύρο)και δεν βρίσκω πουθενά.Αν ξέρει κανείς κανένα μαγαζί που να είναι διαθέσιμο ας μου πεί!

καμμια φορα εχουν και ακυρωσεις παραγγελιων απο πελατη, οποτε μπορει να βολευτεις εκει που δεν το περιμενεις (ετσι ειχα βρει εγω). Στη θεση σου θα επαιρνα τηλεφωνο τα μαγαζια παρακατω και θα τους ρωταγα (ειναι καμμια 30αρια μαγαζια βεβαια, διαλεγεις και παιρνεις) ;)

http://www.skroutz.gr/s/443826/Apple-The-New-iPad-32GB.html

32αρι εδω με 130 εφαρμογές και 5gb μουσικής. Έχω 10gb ελεύθερα για ταινίες! :)

σ ευχαριστω κι εσενα που μου απαντησες

αυριο θα το εχω , θα παρω ενα smart cover γι αρχη και καλα ειμαστε:cool:

ναι, ολοι οι φορτιστες της Apple ταιριαζουν σε ολα τα devices (ακομα και οι 10 watts φορτιστες των ipads δεν προκειται να βλαψουν τα iphones και ipods) και αντιστροφως οι 5 watt φορτιστες θα φορτισουν και τα ipads (απλα σε περισσοτερο χρονο) https://discussions.apple.com/thread/2451168?start=0&tstart=0

Άμα φορτίσεις το iPhone με τον φορτιστή του νέου iPad σε πόση ώρα θα φορτίσει και επιπλέον χαλάει η μπαταρία έστω μακροπρόθεσμα;

Άμα φορτίσεις το iPhone με τον φορτιστή του νέου iPad σε πόση ώρα θα φορτίσει και επιπλέον χαλάει η μπαταρία έστω μακροπρόθεσμα;

οι φορτιστες των iphones ειναι 1 amper και 5 watts output. Αυτοι των ipads ειναι 2 ampers και 10 watts. Και οι δυο φορτιστες ομως ειναι στα 5 volts και ετσι μπορουμε να τους χρησιμοποιουμε και στα 2 devices. Η συσκευη που φορτιζει καθε φορα ομως τραβαει μονο το ρευμα που χρειαζεται οποτε ειναι οκ. Το iphone λοιπον θα φορτισει και παλι στον ιδιο χρονο με τον αλλο φορτιστη. Το ipad ομως θα φορτισει θεωρητικα στον 2πλασιο χρονο αν του βαλεις τον μικρο φορτιστη. :)

Καλοριζικο, να το προσεχείς και να το ευχαριστηθείς! Το smart cover είναι η καλύτερη επιλογη! :)

να σαι καλα!

edit:χαζευοντας τα διαφορα αξεσουαρ ειδα αυτο http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Laptop-Acc/Tablets---iPad-accessories/Belkin-iPad-2G-Ultrathin-case-Blue-F8N605CWC02.htm

μηπως ειναι καλυτερο, απ τη στιγμη που προστατευει και την οθονη αλλα και το πισω μερος?

Edited by margaritagr

Εμένα δεν μου αρεσει τίποτα που καλύπτει το iPad, τι το πήρα για να βλέπω τη θήκη? :)

Βάζω το smart cover και κάτι που το καλύπτει ολόκληρο όταν το πάω καπου το οποίο βγάζω αμέσως...

Εμένα δεν μου αρεσει τίποτα που καλύπτει το iPad, τι το πήρα για να βλέπω τη θήκη? :)

Βάζω το smart cover και κάτι που το καλύπτει ολόκληρο όταν το πάω καπου το οποίο βγάζω αμέσως...

κι εγω ετσι κανω, αλλλα θελει πολυ προσοχη μην τυχον και πεσει κατω κατα λαθος, οποτε χωρις θηκη θα φαει χτυπηματακια και μπορει και να "κουνηθει" και κατι μεσα και να παρουσιασει αργοτερα καποιο προβλημα, ενω αν πεσει με θηκη θα ειναι τουλαχιστον πιο "μαλακη" η πτωση και θα το προστατεψει ...

κι εγω ετσι κανω, αλλλα θελει πολυ προσοχη μην τυχον και πεσει κατω κατα λαθος, οποτε χωρις θηκη θα φαει χτυπηματακια και μπορει και να "κουνηθει" και κατι μεσα και να παρουσιασει αργοτερα καποιο προβλημα, ενω αν πεσει με θηκη θα ειναι τουλαχιστον πιο "μαλακη" η πτωση και θα το προστατεψει ...

εννοείται ότι θέλει πολύ προσοχή, από κάτω δεν γρατζουνιέται εύκολα, αφήνοντας το σε τραπέζια κτλ, αλλά οπουδήποτε χτυπήσει στις γωνίες ή γύρω γύρω κάνει σημάδια.

Δεν είναι θέμα sim, μπορώ να σε διαβεβαιώσω, γιατί έχω αλλάξει ήδη δύο microsim από τη Vodafone.

Ελπίζω να είναι θέμα software για να μπορεί να λυθεί με κάποιο update...

ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα με το iphone 4 και διορθώθηκε με software update, οπότε μάλλον είναι θέμα software!

This world sucks... Have your own bpm...

εννοείται ότι θέλει πολύ προσοχή, από κάτω δεν γρατζουνιέται εύκολα, αφήνοντας το σε τραπέζια κτλ, αλλά οπουδήποτε χτυπήσει στις γωνίες ή γύρω γύρω κάνει σημάδια.

2 μερες αφοτου ειχα παρει το Arc, μου επεσε κατω κι εφυγε λιγο το χρωμα στη γωνια. οσο και να τα προσεχεις, απο κει που δε το περιμενεις μπορει να γινει η ζημια, δυστυχως!! οποτε γι αρχη ή κατι τετοιο οπως στο λινκ που εβαλα ή smart cover μαζι με θηκη σιλικονης!

Παρελαβα κι εγω:D:D

να ρωτησω, το imessage πρεπει να το εγκαταστησω εγω?? η ειναια υτο που λεει μηνυματα??

Παρελαβα κι εγω:D:D

να ρωτησω, το imessage πρεπει να το εγκαταστησω εγω?? η ειναια υτο που λεει μηνυματα??

Το μηνύματα είναι.

thanks, και λειτουργει χωρις sim μεσω wifi?

Nαι, πρέπει να δηλώσεις ένα email με το οποίο θα σε βρίσκουν όσοι έχουν iσυσκευές!

Που το βρισκουμε αυτο? To Mugen

http://www.mugen-power-batteries.com/htc/htc-desire-hd.html
Που το βρισκουμε αυτο? To Mugen
giphy.gif

Εγω πάντως είμαι πολύ απογοητευμένος, πληρώνω σύνδεση Ίντερνετ και το έχω απενεργοποιημενο γιατι δεν λειτουργεί. Δείτε εδώ: https://discussions.apple.com/thread/3816436?start=0&tstart=0 και σε πολλά ακόμα σημεία στο Ίντερνετ, όμως ακόμα και εδώ στο myphone..... Σιγή......

Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη.

Αγόρασα το iPad3 4G/64GB την Μεγάλη Τρίτη από τον ΟΤΕ και το έχω δοκιμάσει κατά τη διάρκεια των διακοπών του πάσχα που ταξίδεψα. Και το 3G και το wifi λειτουργούν άψογα και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά. :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μπορείς να περάσεις μηνύματα SMS στο iPad.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• The title was changed to iPad (3rd & 4th Gen - 2012)
  • The topic was unpinned