rotsikas Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Όλα τα κινητά έχουν death grip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekakias123 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Παιδια εχω μεγαλο προβλημα με το wifi . MOu δειχνει οτι ειμαι συνεχεια μεσα σε wifi και δν μπορω να το κλεισω ουτε να scaναρω αλλα wifi . καθε φορα για να μπω στο wifi πρεπει να κλεισω τελειοσ και μετα να ξαωα ανοιξω την συσκευη . εχετε καμια ιδεα τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) Παιδια εχω μεγαλο προβλημα με το wifi . MOu δειχνει οτι ειμαι συνεχεια μεσα σε wifi και δν μπορω να το κλεισω ουτε να scaναρω αλλα wifi . καθε φορα για να μπω στο wifi πρεπει να κλεισω τελειοσ και μετα να ξαωα ανοιξω την συσκευη . εχετε καμια ιδεα τι γινεται? Με τι firmware είσαι; Βρήκα μία λύση, αλλά θέλει root. Άλλη πιθανή λύση θα ήταν να περάσεις πάλι το firmware μέσω SUS ή factory reset. Xperia sola, P, U wi-fi freeze FIX Many of Xperia users on ICS experence an annoying bug when wi-fi hangs and doesn't turn off, unless you reset the phone, and blocks the use of 3G data. I found temporary solution until Sony fixes this permanently. In order for this to work, your device needs to be rooted, i.e. allow access to system files and folders for select applications. Google how to do it. Heres what you need to do when rooted: 1. Install a file manager like Root Explorer or ES Explorer, both are free on Play market. I used the latter. 2. Turn off wi-fi 3. Open the explorer, go to root/data/misc/wifi and delete wpa_supplicant_bgscan.db 4. Turn on wi-fi (this will generate a new wpa_supplicant_bgscan.db file) 5. Go back to root/data/misc/wifi, select the new wpa_supplicant_bgscan.db, and change all of its permissions to "read only" 6. Enjoy your bug-free wireless! Apparently this file accumulates data which eventually causes wi-fi to freeze, so making it unwriteable fixes the problem. Edited April 9, 2013 by Zenor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Παλιότερα είχα και γω αυτό το πρόβλημα ανά καιρούς. Με την 75 που είμαι τώρα, δεν μου έχει ξανάεμφανιστεί, αλλά μπορεί να έτυχε και να υπάρχει ακόμα το bug... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekakias123 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 6.1.1.b.1.54 πωσ αναβαθμιζω σε .75? πιστευεται οτι αυτο φταει μου που κανει προβλημα το wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Γιατί δεν δοκιμάζεις το παραπάνω; Αν σου δουλέψει δεν θα χαλάσεις και το setup του τηλεφώνου σου Την 75 την βρήκα στο Xda και την πέρασα με το flashtool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekakias123 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Μαλιστα. κολαω στο βημα 3. Open the explorer, go to root/data/misc/wifi and delete wpa_supplicant_bgscan.db και συγκεκριμενα δν βρισκω το root/ . δεν τα ξερω και εγω καλα αυτα τα κολπα . Thx για την βοηθεια btw!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Όταν λέει root εννοεί το αρχικό directory Κοινώς, αγνόησε τη λέξη root και ψάξε στο αρχικό directory τα παρακάτω και θα τα βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ενδιαφέρομαι για μία εφαρμογή, η οποία να κλείνει την οθόνη αντί να πατάς το κουμπί στα δεξιά... Δοκίμασα μερικές (έκανα search ως "turn off screen") από τις οποίες κάποιες είτε κλείδωναν την οθόνη αλλά δεν την έσβηναν και κάποιες άλλες την έσβηναν, αλλά όταν βρέθηκα σε σκοτεινό μέρος είδα ότι η οθόνη είχε μια μικρή λάμψη και τα leds άναβαν λίγο, ενώ εάν πατήσεις το κουμπί στα δεξιά σβήνουν όλα εντελώς!!! Έχει κανείς εμπειρία στο παραπάνω??? Παράθεση Q σου λεβέντη μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ενδιαφέρομαι για μία εφαρμογή, η οποία να κλείνει την οθόνη αντί να πατάς το κουμπί στα δεξιά... Δοκίμασα μερικές (έκανα search ως "turn off screen") από τις οποίες κάποιες είτε κλείδωναν την οθόνη αλλά δεν την έσβηναν και κάποιες άλλες την έσβηναν, αλλά όταν βρέθηκα σε σκοτεινό μέρος είδα ότι η οθόνη είχε μια μικρή λάμψη και τα leds άναβαν λίγο, ενώ εάν πατήσεις το κουμπί στα δεξιά σβήνουν όλα εντελώς!!! Έχει κανείς εμπειρία στο παραπάνω??? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rYXRlY2NhLnNjcmVlbm9mZmxvY2siXQ.. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rYXRlY2NhLnNjcmVlbm9mZmxvY2siXQ.. Νομιζω οτι και αυτη αυτη αφηνει τα 3 λεντακια αναμμενα....για δοκιμασε το....εμενα ετσι μου εκανε οταν την δοκιμασα και την εβγαλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Εχω ενα θεμα. Εχω εγκαταστήσει το go SMS και δεν μπορω να πάρω mms. Τι εχω κανει δε μπορω να καταλάβω. Ενώ εχει κανει κανονικα την εγκατάσταση Internet mms το τηλεφωνο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Εχω ενα θεμα. Εχω εγκαταστήσει το go SMS και δεν μπορω να πάρω mms. Τι εχω κανει δε μπορω να καταλάβω. Ενώ εχει κανει κανονικα την εγκατάσταση Internet mms το τηλεφωνο. Τα δεδομένα τα έχεις ενεργά ? Στα android πρέπει να έχεις τις ρυθμίσεις internet άλλά και mms καθώς και ενεργά δεδομένα ωστε να λαβεις mms. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Τα δεδομένα τα έχεις ενεργά ? Στα android πρέπει να έχεις τις ρυθμίσεις internet άλλά και mms καθώς και ενεργά δεδομένα ωστε να λαβεις mms.οταν λες δεδομένα?γιατι δε θέλω συνέχεια να ειναι συνδεμενο στο ΝΕΤ. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 οταν λες δεδομένα?γιατι δε θέλω συνέχεια να ειναι συνδεμενο στο ΝΕΤ. Δεν χρειάζεται να είσαι συνέχειά δικτυομενος άπλα οταν θέλεις να λαβεις mms θα ενεργοποιείς τα δεδομένα δικτυου κινητής και θα λαμβάνεις-στέλνεις κανονικα. Δυστηχως δεν λειτουργεί με WiFi. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ocean22 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 καλησπερα σε ολους, θα ηθελα να με βοηθησετε αν γινεται στην επιλογη κινητου... ειμαι αναμεσα στο xperia p (προφανως) και στο galaxy s3 mini η δικη μου εμπειρια και γνωση με σπρωχνει προς το sony ωστοσο θα ηθελα και μια γνωμη απο τους κατοχους του... δεν εχω αναφερθει ακομα στους "galaxiakides" λογο οτι παντα υποστειριζουν την σαμμυ οποτε δεν θα με βοηθουσε... αν μπορειτε να μου δικαιολογισετε και την απαντηση σας ωστε να με βοηθησετε περισσοτερο θα το εκτιμουσα διπλα... ευχαριστω εκ των πρωτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 γνωμη μου xperia p και οι λογοι απο μονος σου θα βγαλεις συμπερασματα :) ψαξε ετσι το πηρα κ εγω :) εδω εψαξα https://www.google.gr/search?q=xperia+p+vs+galaxy+s3+mini&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a και το μινι 3 το εχω πιασει στα χερια μου σαν design δεν λεω ειναι ομορφο αλλα εως εκει .!! Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Δοκίμασα να συνδέσω το κινητό μας με hdmi σε μία τηλεόραση Phillips. Το κινητό έβλεπε την σύνδεση και ζητούσε μέσω του smart connect κάποια actions. Έβαλα λοιπόν να παίξει το mxplayer αλλά χωρίς εικόνα. Μετά από 1-2 λεπτά έβγαινε μήνυμα στην οθόνη πως το video format δεν υποστηρίζεται. Η τηλεόραση είναι LCD 32" με mpeg2 tuner. Όχι ότι με πολυκαίει αλλά μιας που υπάρχει σαν δυνατότητα θα ήθελα να τη δω να δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Δεν χρειάζεται να είσαι συνέχειά δικτυομενος άπλα οταν θέλεις να λαβεις mms θα ενεργοποιείς τα δεδομένα δικτυου κινητής και θα λαμβάνεις-στέλνεις κανονικα. Δυστηχως δεν λειτουργεί με WiFi. Μα ενεργοποιημένα τα είχα εκείνη την στιγμη Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 (edited) καλησπερα σε ολους, θα ηθελα να με βοηθησετε αν γινεται στην επιλογη κινητου... ειμαι αναμεσα στο xperia p (προφανως) και στο galaxy s3 mini η δικη μου εμπειρια και γνωση με σπρωχνει προς το sony ωστοσο θα ηθελα και μια γνωμη απο τους κατοχους του... δεν εχω αναφερθει ακομα στους "galaxiakides" λογο οτι παντα υποστειριζουν την σαμμυ οποτε δεν θα με βοηθουσε... αν μπορειτε να μου δικαιολογισετε και την απαντηση σας ωστε να με βοηθησετε περισσοτερο θα το εκτιμουσα διπλα... ευχαριστω εκ των πρωτερων... Γιατι εδω πιστευεις οτι δεν θα υποστηριξουμε την Sonny ????? ;) Πιστευω οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας σε ενα καταστημα με κινητα (οχι σε vodafone , cosmote , wind γιατι θα σε πρηξουν οι πωλητες ) να τα πιασεις και τα δυο στα χερια σου συγκρινοντας τα τεχνικα χαρακτηριστικα τους και τις τιμες τους σημερα και τοτε θα δεις οτι θα διαλεξεις το......Sonny !!!!!!!!!!! :lol: Ολα τα κινητα εχουν τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα τους....αλλα για καποιους τα μειονεκτηματα των κινητων ειναι αμελητεα....Ας πουμε για εμενα η χωρητικοτητα της μπαταριας του xperia P με ενοχλει σε σχεση με του samsung (ακομα και αυτες οι 8 με 10 ωρες παραπανω που σου δινει η samsung για μερικους ειναι σημαντικες....) αλλα μπροστα στην αισθηση που εχεις οταν κρατας το xperia με το αλουμινενιο καπακι δεν συγκρινεται με την πλαστικουρα της samsung....Αυτη ειναι μια απο τις διαφορες των δυο τηλεφωνων που μπορει να γελασεις οταν την διαβασεις αλλα παιζει και αυτη τον ρολο της...Μια αλλη ειναι οτι το xperia Ρ δεν περνει εξωτερικη καρτα μνημης αλλα για εμενα τα 12gb που δινει σαν sd και τα 4gb σαν εσωτερικη μου ειναι αρκετα για αυτα που θελω σε ενα κινητο...Για αλλους ομως οχι.... Η αναλυση της καμερας παιζει ρολο????? Τα 5 mp του samsung δεν εχουν μεγαλη διαφορα με τα 8mp του Ρ αν δεν ασχολησε επαγγελματικα με τις φωτογραφιες....Απλος οταν θες να μεγενθυνεις μια φωτο σε χαρτι θα εχεις μια παραμορφωση στην μικροτερη αναλυση (αναλογα και το μεγεθος που θα την φτασεις...). Και οι δυο εταιρειες εχουν προιστορια στις φωτογραφικες οποτε χρησιμοποιουν τους καλυτερους φακους τους.... Αξιοπιστια συσκευης....Τι να σου πω....Απο το 1992 που ξεκινησαν τα κινητα εχω δοκιμασει πολλες συσκευες απο διαφορες εταιρειες γνωστες και αγνωστες....το 85% των συσκευων που ειχα ηταν ericcson και Sonny.....Οποτε εγω προσωπικα εμπιστευομαι την sonny πιο πολυ απο την samsung... Τωρα για εκδοσεις rom και τετοια...εδω μεσα και στους xda θα βρεις εκατονταδες θεματα και για τις δυο εταιρειες για να φερεις τα κινητα στα μετρα σου.... Πιστευω να εβαλα καποιο μικρο πετραδακι στο να χτισεις μια αποψη και να διαλεξεις........ Edited April 10, 2013 by Expendable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Το μεγαλύτερο ατού του xperia P είναι η φωτεινότητα της οθόνης (η πιο φωτεινή οθόνη της αγοράς, ελέω white pixel). Αν σε ενδιαφέρει η ευκρινεια της οθόνης σε εξωτερικούς χώρους, το Ρ είναι μονόδρομος. Και το μεγαλύτερο μείον η μπαταρία του. Αν και με το ρουτ κάπως βελτιώνεται. Εγώ το κινητό το έχω από τον Σεπτέμβρη και είμαι ευχαριστημενος, δεν μου έχει βγάλει προβλήματα. Η συμβουλή του αγαπητού expendable με βρίσκει σύμφωνο. Πήγαινε δες τα και τα δύο από κοντά κι αυτό που θα σου κάνει το κλικ, αγορασε το. Υ. Γ.η οθόνη του xperia P με την στοκ ταπετσαρία χάνει πολύ(όπως κατάλαβες κι εδώ υπάρχουν οι κολλημένοι :D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 καλημερα. ξερετε αν οι καινουργιες παρτιδες του χπερια π εχουν μεσα στο κουτι τους περασμενη την εκδοση αντροιντ 4? στο μιντια μαρκτ ειδα πως εγραφε πανω στο κουτι αντροιντ 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) τηλεφωνο με εφορου ζωης εγγυηση????? Ναι! Ηταν ένα φεγγάρι που η Wind τα πούλαγε "και καλά" με εγγύηση εφ'όρου ζωής. Το p ειχε ενα θεμα με το σημα οπως γραφει ο AntonisStaras, αν το επιανες στο κατω μερος . Απο οποιο μαγαζι ή απο οποια χωρα και αν το αγορασεις η κατασκευη ειναι ιδια. Αυτο που γραφεις δεν υπαρχει, ειναι σαν να λες οτι η καθε εταιρεια που κατασκευαζει τηλεφωνα εχει αλλη κατασκευη για τα ''επισημα'' καταστηματα και αλλη για τα ιντερνετομαγαζα. Και αν δεν ειναι ακριβώς ίδια, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι χειρότερα σε ποιότητα κατασκευής. Πιθανόν, εκδόσεις για άλλες χώρες, να είναι λίγο διαφορετικές σε προδιαγραφές, ανάλογα με τις εκεί ανάγκες, νομοθεσία, και κλιματικές συνθήκες. Σίγουρα πάντως, δεν βγαίνει "καλή έκδοση" για την Ελλάδα και "κακή έκδοση" για την Γερμανία. Edited April 11, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Μα ενεργοποιημένα τα είχα εκείνη την στιγμη Διέγραψε ολες τις ρυθμίσεις και πέρασε τες παλι από την αρχή. Εάν δεν κάνω λάθος στα sony υπάρχεί μια επιλογή που κατεβάζει αυτόματα τις ρυθμίσεις δικτύου. Να υποθέσω οτι με τα άλλά κινητά android που έχεις λαμβάνεις και στέλνεις κανονικα mms ? Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Τα 50Ε παραπανω τα αξιζει το xperia s απο το p η οχι? ειχα neo v και ημουν πληρως ικανοποιημενος... πειτε μου για να παω να το παρω σημερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts