konstantinoslp Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Ευχαριστώ, αν σβήσω τις εφαρμογές μετά για να επανέλθουν πρέπει να γίνει επαναφορά συστήματος ή flash της stock rom από την αρχή; Ναι. Ή flash με SEUS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Παράγγειλα αυτές τις δυο θήκες γιατί δεν μου αρέσει η puro που εχω πάρει. Αυτή και αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Παράγγειλα αυτές τις δυο θήκες γιατί δεν μου αρέσει η puro που εχω πάρει. Αυτή και αυτή Τη πρώτη την οποία έχω βάλει στο μάτι εδώ κ λίγες μέρες! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Η Nillkin έχει παρουσιάσει προβλήματα (π.χ σπάει στις γωνίες): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1847217 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Η Nillkin έχει παρουσιάσει προβλήματα (π.χ σπάει στις γωνίες): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1847217 Το είχα δει αυτο που λες αλλά είπα να την παραγγείλω. Θα δείξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Παράγγειλα αυτές τις δυο θήκες γιατί δεν μου αρέσει η puro που εχω πάρει. Αυτή και αυτή Αυτό πήρα στη γυναικά μου.. Υπάρχει και σε μαύρο .. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 καλησπερα εχουμε κανενα νεο για update!!??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagdos Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 παιδια καλησπερα ,πειρα προσφατα το xperia p για την γυναικα μου και διαπιστωσα οτι δεν βρισκω με τιποτα την ρυθμισει στα μηνυματα για 160 χαρακτηρες δεν υπαρχει βασικα στο μενου των ρυθμισεων μηνθματων.τι μπορω να κανω ?πρπει να το κανω ροοτ ?εαν ναι μπορει να στειλε καποιος το λινκ.υπαρχει εναλακτικος τροπος με αλλη εφαρμογη?εχει καποιοσ καποια προταση?ειμαι σε ics 4.0.4 .πως καταλαβαινω αν ειναι ελληνικο ?η παραεισαγωγης .ευχαριστω και συγχωρεστε με για τις συνεχομενεσ ερωτησεισ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 παιδια καλησπερα ,πειρα προσφατα το xperia p για την γυναικα μου και διαπιστωσα οτι δεν βρισκω με τιποτα την ρυθμισει στα μηνυματα για 160 χαρακτηρες δεν υπαρχει βασικα στο μενου των ρυθμισεων μηνθματων.τι μπορω να κανω ?πρπει να το κανω ροοτ ?εαν ναι μπορει να στειλε καποιος το λινκ.υπαρχει εναλακτικος τροπος με αλλη εφαρμογη?εχει καποιοσ καποια προταση?ειμαι σε ics 4.0.4 .πως καταλαβαινω αν ειναι ελληνικο ?η παραεισαγωγης .ευχαριστω και συγχωρεστε με για τις συνεχομενεσ ερωτησεισ Δες στο κουτι του, θα γραφει για ποιες χωρες ειναι πχ DE,FR, IT,EL ..... Αν δεν ειναι για ελλαδα δες το Handcent SMS https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handcent.nextsms&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5oYW5kY2VudC5uZXh0c21zIl0. και το GO SMS https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmpiLmdvc21zIl0. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagdos Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση εβαλα ειδη handsent ,μου κανει εντυπωση παντος γιατι απο εξω το κουτι λεει ελληνικο .μπορω με καποιο αλλο τροπο να το δω εαν ειναι ελληνικο η οχι;οπως και να εχει ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση εβαλα ειδη handsent ,μου κανει εντυπωση παντος γιατι απο εξω το κουτι λεει ελληνικο .μπορω με καποιο αλλο τροπο να το δω εαν ειναι ελληνικο η οχι;οπως και να εχει ευχαριστω Περιμενε να σου απαντησει καποιος που εχει τη μαμισια εφαρμογη sms πως να τη ρυθμισεις για να εχεις 160 χαρακτηρες . Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 παιδια το pinch zoom στο browser σας λαγκαρει?δεν εχει αυτο το smoothness που εχει το σ3 μινι φιλου μου....λετε με jelly bean να ειναι καλυτερα τα πραματα>? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 παιδια το pinch zoom στο browser σας λαγκαρει?δεν εχει αυτο το smoothness που εχει το σ3 μινι φιλου μου....λετε με jelly bean να ειναι καλυτερα τα πραματα>? Εγώ φίλε μου χρησιμοποιώ τον Opera και δεν έχει κολλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Υπάρχει δυνατότητα partitioning με άλλο μέγεθος /data; τα 1,7gb είναι πολύ λίγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση εβαλα ειδη handsent ,μου κανει εντυπωση παντος γιατι απο εξω το κουτι λεει ελληνικο .μπορω με καποιο αλλο τροπο να το δω εαν ειναι ελληνικο η οχι;οπως και να εχει ευχαριστω Αν ειναι ελληνικο φιλε μου, θα σου εχει στις ρυθμισεις μηνυματων την επιλογη "εξοικονομηση κοστους" , την οποια αν τικαρεις, θα εχεις 160 χαρακτηρες. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli81 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Καλησπερα σας, αν μπορουσατε να με βοηθησετε θα ημουν υποχρεη... σημερα το πρωι, οταν πηγα να ξεκλειδωσω το τηλεφωνο,εβγαλε μαυρη οθονη κσαι φαινομενικα εκλεισε. μπαταρια ειχε.οσες φορες κι αν προσπαθησα να το ανοιξω,δεν ανοιγει.οταν καλω τον αριθμο μου,δε δειχνει κλειστο, καλει κανονικα αλλα εγω δεν ακουω κατι! τι μπορω να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Δοκίμασε να κρατήσεις πατημένα το Volume Up + Power button για να κάνει επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Μόλις κάνει δόνηση άφησε τα κουμπιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli81 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 zenor,το δοκιμασα κι επιασε!!!! τι ακριβως συνεβη???ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!:clap::clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 zenor,το δοκιμασα κι επιασε!!!! τι ακριβως συνεβη???ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!:clap::clap: Με τον παραπάνω τρόπο κάνεις επανεκκίνηση το κινητό σου. Λογικά έφαγε κάποιο κόλλημα, που μπορεί να προέρχεται π.χ από κάποια εφαρμογή που πέρασες πρόσφατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Κανένα one click root θα βγάλουν άραγε?βαριεμαι να κανω ολη αυτη τη διαδικασία Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Με τον τρόπο παρακάτω μέσω flashtool δεν μου πήρε πάνω από 10 λεπτά: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1900172 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Με τον τρόπο παρακάτω μέσω flashtool δεν μου πήρε πάνω από 10 λεπτά: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1900172 Για πες μου πιο κατεβάζω,4.0.4 έχω. Το πρόγραμμα φαντάζομαι τα κάνει όλα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 καλησπερα και απο εμενα εχω γραψει κ πιο πισω ειμαι κατοχος ενοσ xperia p αλλα εχω το εξης προβλημα ενω το κινητο ειναι ανοιχτο μου λενε ' αρκετοι που με παιρνουν τηλ οτι το εχω κλειστο το κινητο τη μπορει να συμβενη φταιει η εκδοση 4.0.4? :( Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 (edited) Για πες μου πιο κατεβάζω,4.0.4 έχω. Το πρόγραμμα φαντάζομαι τα κάνει όλα Xperia_P_LT22_6.1.B.0.559_Kernel.zip Xperia P LT22_6.1.1.B.1.54_Kernel.zip Xperia P LT22_6.1.1.b.1.75_Kernel.zip Root σε έκδοση 4.0.4: 1) Κατεβάζεις τα kernels 0.559 + ένα από τα δύο (έχουν μικροδιαφορές λένε) 1.54 ή 1.75, τα αποσυμπιέζεις. 2) Ανοίγεις το flashtool, πετάς μέσα το kernel 0.559 πατάς ΟΚ στο παράθυρο που σου βγάζει. 3) Ανοίγεις τα Unknown Sources + USB Debugging στο τηλέφωνο. 4) Κλείνεις το τηλέφωνο, το βάζεις σε flash mode πατώντας volume down + power button. 5) Συνδέεις το USB 6) Αν το έκανες σωστά θα σου πει στο flashtool log ότι ολοκληρώθηκε το φλασάρισμα. 7) Κάνεις reboot το τηλέφωνο. 8) Έχοντας ανοιχτό το flashtool συνδέεις κανονικά το τηλέφωνο με USB. 9) Πατάς στο flashtool το δεύτερο εικονίδιο (root) - επιλέγεις Superuser ή SuperSU. 10) Θα σου βγάλει μήνυμα να ανοίξεις την εφαρμογή backup & restore εκεί πατάς restore (αρχείο RootMe.tar). 11) Μόλις τελειώσει θα κάνει 3 φορές reboot. 12) Επαναλαμβάνεις τα βήματα 2 έως 6 έχοντας αυτή την φορά πετάξει στο flashtool τον 1.54 ή 1.75 kernel. Πηγή: xda Edited April 12, 2013 by Zenor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Xperia_P_LT22_6.1.B.0.559_Kernel.zip Xperia P LT22_6.1.1.B.1.54_Kernel.zip Xperia P LT22_6.1.1.b.1.75_Kernel.zip 1) Κατεβάζεις τα kernels 0.559 + ένα από τα δύο (έχουν μικροδιαφορές λένε) 1.54 ή 1.75, τα αποσυμπιέζεις. 2) Ανοίγεις το flashtool, πετάς μέσα το kernel 0.559 πατάς ΟΚ στο παράθυρο που σου βγάζει. 3) Ανοίγεις τα Unknown Sources + USB Debugging στο τηλέφωνο. 4) Κλείνεις το τηλέφωνο, το βάζεις σε flash mode πατώντας volume down + power button. 5) Συνδέεις το USB 6) Αν το έκανες σωστά θα σου πει στο flashtool log ότι ολοκληρώθηκε το φλασάρισμα. 7) Κάνεις reboot το τηλέφωνο. 8) Έχοντας ανοιχτό το flashtool συνδέεις κανονικά το τηλέφωνο με USB. 9) Πατάς στο flashtool το δεύτερο εικονίδιο (root) - επιλέγεις Superuser ή SuperSU. 10) Θα σου βγάλει μήνυμα να ανοίξεις το backup & restore (στα settings είναι αυτό) εκεί πατάς restore (αρχείο RootMe.tar). 11) Μόλις τελειώσει θα κάνει 3 φορές reboot. 12) Επαναλαμβάνεις τα βήματα 2 έως 6 έχοντας αυτή την φορά πετάξει στο flashtool τον 1.54 ή 1.75 kernel. Πηγή: xda Ωραία ευχαριστώ πολύ:-) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts