Jopar Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 παίδες πήρε μόλις ένα P η καλή μου...έχει screen protector πάνω στο τζάμι του όπως το sole μου? έχει μήπως ειδικό αντι σκρατς τζάμι; (gorilla glass ή οτιδήποτε άλλο;) τέλος αλλάζει το τζάμι αν γρατζουνιστεί; (ήδη έκανε ένα τσαμπουκά επάνω στην οθόνη) ευχαριστώ Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Υπάρχει μεμβράνη αλλά δεν είναι αντιχαρακτική την πρόσθεσαν απλά για να συγκρατεί τα γυαλιά σε περίπτωση που σπάσει η οθόνη. Μπορείς να την αφαιρέσεις ή να περάσεις άλλο screen protector από επάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Στην oficial JB ετσι γινεται στο ξεκλειδωμα.....Οδηγιες εχει μονο την πρωτη φορα μετα απο restart...Αν το θες συνεχεια να φαινονται οι οδηγιες περνας την Enigma 4.1 !!!!!!!!!!! spiderman13 ....Τι προσπαθησες να φλασαρεις και σου εβγαλε προβλημμα Ήθελα να ξαναπεράσω την JB κάνοντας clean instal αλλά στην πορεία (χρησιμοποίησα το ίδιο αρχείο που έβαλα την πρώτη φορά) μου έβγαλε ότι λείπει ένα αρχείο, error νέκρωσε το κινητό και αναβόσβηνε η οθόνη με το σήμα της sony. Τώρα πλέον όλα καλά μένει μόνο να κάνω το root κάποια στιγμή.Αλλά δεν ξέρω τι κερδίζω σε αυτή την περίπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 θες να πεις οτι απο τον δικο σου φορτιστη δεν το κανει αυτο? από τον δικό του φορτιστή ξεφορτίζεται νορμάλ εάν κάνω φόρτιση με άλλο φορτιστή αποφορτίζει σε ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 από τον δικό του φορτιστή ξεφορτίζεται νορμάλ εάν κάνω φόρτιση με άλλο φορτιστή αποφορτίζει σε ώρες Έχει γραφτεί και πιο πίσω αυτο...Όσο πιο αργός είναι ο τρόπος φόρτισης,τόσο περισσότερο κρατάει.Ο καλύτερος τρόπος είναι με usb,απλά πέρνει πολλή ώρα.Ο δικός του φορτιστής είναι πολύ γρήγορος,αλλά δεν φορτίζεται σωστά η μπαταρία και δν έχει καλή αυτονομία.Τον χρησιμοποιώ πολύ σπάνια.. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Καλησπερα παιδια χρονια πολλα και απο εμενα Λοιπον εχω μια ερωτηση μπορω μεσω καποιου προγραμματος να χρησιμοποιήσω το xperia p ως πληκτρολογιο στον υπολογιστη μου?υπαρχει καποιο προγραμα εκτος το team viewer?Πολλα φορες βαριεμαι και καθομαι λιγο μακρια απο τον υπολογιστη και εχω ασυρματο ποντικι αλλα οχι και ασυρματο πληκτρολογιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Καλησπερα παιδια χρονια πολλα και απο εμενα Λοιπον εχω μια ερωτηση μπορω μεσω καποιου προγραμματος να χρησιμοποιήσω το xperia p ως πληκτρολογιο στον υπολογιστη μου?υπαρχει καποιο προγραμα εκτος το team viewer?Πολλα φορες βαριεμαι και καθομαι λιγο μακρια απο τον υπολογιστη και εχω ασυρματο ποντικι αλλα οχι και ασυρματο πληκτρολογιο Για δες αυτή την εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Relmtech.Remote&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5SZWxtdGVjaC5SZW1vdGUiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Για δες αυτή την εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Relmtech.Remote&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5SZWxtdGVjaC5SZW1vdGUiXQ.. Οκκκκ σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 καλησπερα. γιατι δε μου κανει αναβαθμιση το κινητο μεσω γουαι φαι? το διαθεσιμο δικτυο γουαι φαι συνεχεια απενεργοποιειται ισως λογω κακου σηματος.ενω αρχιζει να κανει αναβαθμιση, ξαφνικα μου λεει οτι απετυχε.ξερει κανεις γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Είσαι root; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Στο κινητο τελευταια παρατηρησα το εξης: Οταν η οθονη ειναι απενεργοποιημενη,και στη συνεχεια πατησω το δεξι πλαινο κουμπι ενεργοποιησης,μου εμφανιζει στιγμιαια την προηγουμενη ενδειξη ωρας, και αμεσως μετα την τρεχουσα. Με την επανεγκατασταση της jelly bean δεν λυθηκε το θεμα. Συμβαινει και σε αλλους?Καποια προταση? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Στο κινητο τελευταια παρατηρησα το εξης: Οταν η οθονη ειναι απενεργοποιημενη,και στη συνεχεια πατησω το δεξι πλαινο κουμπι ενεργοποιησης,μου εμφανιζει στιγμιαια την προηγουμενη ενδειξη ωρας, και αμεσως μετα την τρεχουσα. Με την επανεγκατασταση της jelly bean δεν λυθηκε το θεμα. Συμβαινει και σε αλλους?Καποια προταση? Ευχαριστω. Νομιζω οτι συμβαινει σε ολους αυτο φιλε μου. Εχει ξαναειπωθει και παλιοτερα στο φορουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 (edited) Παιδιά εμένα η αναβάθμιση ήταν οτι χειρότερο. Έκανα clean install, έβγαλα όλες τις εφαρμογές τιποτα... Αργό οσο δεν παει άλλο(ειδικά το phone app), η μπαταρία τελειώνει στη μισή μέρα και πολλά πολλά άλλα... Υπάρχει κάποιος τρόπος να γυρίσουμε στην προηγούμενη έκδοση χωρίς να χάσουμε την εγγύηση; edit: ok βρηκα καποιες οδηγιες απο τον φιλο egodemis, 2 σελιδες πιο πριν :))) Edited May 9, 2013 by giannis_lo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Παιδιά εμένα η αναβάθμιση ήταν οτι χειρότερο. Έκανα clean install, έβγαλα όλες τις εφαρμογές τιποτα... Αργό οσο δεν παει άλλο(ειδικά το phone app), η μπαταρία τελειώνει στη μισή μέρα και πολλά πολλά άλλα... Υπάρχει κάποιος τρόπος να γυρίσουμε στην προηγούμενη έκδοση χωρίς να χάσουμε την εγγύηση; edit: ok βρηκα καποιες οδηγιες απο τον φιλο egodemis, 2 σελιδες πιο πριν :))) Εγώ πάλι λέω τα καλύτερα.Πολύ πιο γρήγορο,άμεσο,συμφωνώ με το phone app. Μπαταρία πολύ καλύτερη. Τα πολλά άλλα για πες τα μας να συγκρίνουμε και οι υπόλοιποι.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Εγώ πάλι λέω τα καλύτερα.Πολύ πιο γρήγορο,άμεσο,συμφωνώ με το phone app. Μπαταρία πολύ καλύτερη. Τα πολλά άλλα για πες τα μας να συγκρίνουμε και οι υπόλοιποι.. Λοιπον.. τηλεφωνο: κολλαει πολυ συχνα (και χρειαζεται επανεκκινηση το κινητο) εκτος απο το οτι ειναι αργο. σημα: στα ιδια σημεια μου βγαζει πολλες φορες εκτος καλυψης, ακουστικο: χειροτερη ποιοτητα κλησης. Οσο για την μπαταρια, τωρα ειναι στο 59% με wifi και gsm, μου βγαζει εκτιμωμενο χρονο διαρκειας 3ωρες (οχι οτι το εμπιστευομαι ιδιεταιρα αλλα ειναι ενδεικτικο για το τι συμβαινει). Γενικα εχει πολυ λαγκ, κατι που συμβαινει και στις εφαρμογες, και δεν μπορω να καταλαβω γιατι μιας οι περισσοτεροι εχουν μεινει ικανοποιημενοι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Λοιπον.. τηλεφωνο: κολλαει πολυ συχνα (και χρειαζεται επανεκκινηση το κινητο) εκτος απο το οτι ειναι αργο. σημα: στα ιδια σημεια μου βγαζει πολλες φορες εκτος καλυψης, ακουστικο: χειροτερη ποιοτητα κλησης. Οσο για την μπαταρια, τωρα ειναι στο 59% με wifi και gsm, μου βγαζει εκτιμωμενο χρονο διαρκειας 3ωρες (οχι οτι το εμπιστευομαι ιδιεταιρα αλλα ειναι ενδεικτικο για το τι συμβαινει). Γενικα εχει πολυ λαγκ, κατι που συμβαινει και στις εφαρμογες, και δεν μπορω να καταλαβω γιατι μιας οι περισσοτεροι εχουν μεινει ικανοποιημενοι.. Με τι έκανες το update; Ξανακάνε την αναβάθμιση πάλι με το sus,εννοείται clean install. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Οσο για την μπαταρια, τωρα ειναι στο 59% με wifi και gsm, μου βγαζει εκτιμωμενο χρονο διαρκειας 3ωρες (οχι οτι το εμπιστευομαι ιδιεταιρα αλλα ειναι ενδεικτικο για το τι συμβαινει). Η εκτίμηση που σου δίνει το stamina mode είναι εκτός πραγματικότητας. Φτιάχνει προσωρινά αν κάνεις clear τα δεδομένα της εφαρμογής αλλά μετά από 1-2 μέρες ξανακολλάει. Εμένα στο 100% μου λέει ότι έχω 7 ώρες διαθέσιμες κάτι που φυσικά δεν ισχύει αφού μου κρατάει 1.5-2 μέρες με κανονική χρήση και δεδομένα μονίμως ανοιχτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Περασα και εγω JB ,OTA. Λιγο πιο γρηγορη,ο dialer κολλαει ελαχιστα.η μπαταρια τα παει λιγο καλυτερα.εχει 2-3 εκνευριστικα bug.ενα που μου ρχεται τωρα ειναι οτι οταν σε παιρνουν τηλεφωνο δεν εχει επιλογη πλεον με το μεσαιο κουμπι να το βγαλεις απο την οθονη και να το αφησεις να σε καλουν και να συνεχισεις τη δουλεια σου.γενικα θελει λιγη δουλιτσα ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Περασα και εγω JB ,OTA. Λιγο πιο γρηγορη,ο dialer κολλαει ελαχιστα.η μπαταρια τα παει λιγο καλυτερα.εχει 2-3 εκνευριστικα bug.ενα που μου ρχεται τωρα ειναι οτι οταν σε παιρνουν τηλεφωνο δεν εχει επιλογη πλεον με το μεσαιο κουμπι να το βγαλεις απο την οθονη και να το αφησεις να σε καλουν και να συνεχισεις τη δουλεια σου.γενικα θελει λιγη δουλιτσα ακομα... πατα το κουμπι on/off να κλεισει η οθονη και μετα ξανανοιξε την Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Για τον dialer ότι είναι αργός και έχει κάποιο lag συμφωνώ και γω, μάλιστα δεν ανταποκρινόταν και μια φορά. Τώρα για το σήμα να πω, ότι ναι μεν μπορεί Ο μετρητής να δείχνει λιγότερο ή και καθόλου, αλλά κλήσεις βγαίνουν κανονικά. Μάλιστα κάποια στιγμή εκεί που μιλούσα, ο μετρητής έδειξε μηδέν με το κόκκινο Χ από πάνω, αλλά συνέχισα να μιλάω και η κλήση δεν έπεσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Στο κινητο τελευταια παρατηρησα το εξης: Οταν η οθονη ειναι απενεργοποιημενη,και στη συνεχεια πατησω το δεξι πλαινο κουμπι ενεργοποιησης,μου εμφανιζει στιγμιαια την προηγουμενη ενδειξη ωρας, και αμεσως μετα την τρεχουσα. Με την επανεγκατασταση της jelly bean δεν λυθηκε το θεμα. Συμβαινει και σε αλλους?Καποια προταση? Ευχαριστω. Αυτο συμβαίνει όταν έχεις ενεργή την εξοικονόμιση ενέργιες...Κλέινεις κάποιες διεργασίες και δν ενημερώνεται προφανώς και η ώρα οταν δν έχεις ενεργή την οθόνη.Σα να "παγώνουν όλα".. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Τα συμπεράσματα δικά σας Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 λιγο ή πολυ είναι αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 λιγο ή πολυ είναι αυτο; Πάντα σε σχέση με ics καλύτερα. Κοντά 6ώρες οθόνη δεν θυμάμαι να χα ποτέ Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 χωρις να αλλαξεις kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts