Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα smart tags έπρεπε να τα έχει. Όσο για το πρόβλημα στο ηχείο γίνε αν μπορείς λίγο πιο συγκεκριμένος

Μήπως είχε hdmi καλώδιο;εμένα ελληνικό κ δεν είχε,γερμανικό ενός φίλου κ ειχε smart

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οσον αφορα τον θορυβο που ειπε ο φιλος παραπανω,εχω να παρατηρησω κ εγω οτι μετα την αναβαθμιση σε ICS καποιες φορες ενω το σηκωνω ο ηχος κλησης συνεχιζει για μισο δευτερολεπτο περιπου με αποτελεσμα να παρεμβαλλεται στην απαντηση του συνομιλητη.δεν γινεται συνεχεια,απλα το εχω παρατηρησει καποιες φορες.να σημειωσω επισης οτι τον ηχο κλησης τον εχω στο φουλ.
Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64

Πάντως εμένα που είναι Ελληνικό και το πήρα Σεπτέμβριο από το Πλαίσιο, δεν είχε μέσα tags και η συσκευασία ήταν κλειστή.

Παιδιά το δικό μου είχε βγάλει καμμένα pixel (είχε κίτρινες γραμμές) και το έστειλα για επισκευή και μου λένε ότι είναι εκτός εγγύησης επειδή είχε χτυπήματα το καπάκι!!!!!!!

Κινητό αγορασμένο πριν 50 μέρες απο vodafone!!

Τους έστειλα ένα πολύ "ωραίο" εμαιλ με το τι σκοπεύω να κάνω και την Δευτέρα χτυπάω καταγγελία..

Τα ίδια στην ΑΡΒΑΤΟ μου ζητάνε 157 ευρώ για επισκευή!!

Έστειλα email στην Sony Xperia Hellas και στην Sony Mobile International για το θέμα μου.

Αύριο παίρνω τηλέφωνο και στο γραφείο του συνήγορου του καταναλωτή.

Έστειλα email στην Sony Xperia Hellas και στην Sony Mobile International για το θέμα μου.

Παρτους τα σωβρακα φιλε!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν δεν γίνει κάτι με τις κινήσεις που θα κάνεις, αγόρασε ένα καπάκι πίσω καινούριο, βάλτο μόνος σου, και μετά πήγαινε και θα στο φτιάξουν χωρίς μπλα μπλα.

Αυτοί βλέπουν τα χτυπήματα και σου λέει ''εκτός εγγύησης, εσύ το έκανες''.

Arvato??

Αγοράζω τηλέφωνο απο την Wind με εφόρου ζώης εγγύηση.

Πάω σπίτι, και το αφήνω στο ράφι με σκοπό να το πουλήσω. Μετά απο κανα μήνα, αποφασίζω να το κρατήσω. Ανοίγω την ταινία ασφαλείας, βάζω sim, και δεν πατάει ένα κουμπί.

Το πάω στην Αρβάτο... "ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ. ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΕΡΒΙΣ"

Εκανα τουμπα ολη την Sonyericsson, και την Wind. Με ειχαν παρει τηλεφωνο μέχρι και απο το γραφειο του Σουηδού στην Sonyericsson.

Τελικά εννοείτε ότι έγινε αντικατάσταση του τηλέφωνου, απο την Wind όμως!

Με πήραν ισα με 10 φορές απο την Sonyericsson και μου ζητάγαν το IMEI της καινούργιας συσκευής.

Ποτέ δεν τους το έδωσα!

Εκ των υστέρων έμαθα το τι παίζει...

pm me!

Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2

Διάβασα σε άλλο τοπικ για μια εφαρμογή build prop editor,η ερώτηση είναι αλλάζοντας το dpi πέρα ότι αλλάζουν τα εικονίδια κερδίζουμε πουθενά αλλού;Κατανάλωση οθόνης πχ.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Δηλαδη εμενα που εχει μια μικρη παραμορφωση στην αριστερη πανω γωνια θα ειναι εκτος εγγυησης αμα μου εμφανισει προβλημα???? Δεν παμε καλα μου φαινεται. :blink:

Γενικά τωρα τελευταία υπαρχει το φαινόμενο της μη αλλαγής κινητού,κοιτάνε πως να σου χρεώσουν το προβλημα ώστε να μην στο αλλάξουν,φτιάξουν.

Σήμερα πάντως περιμένω ενα κοκκινακι Xperia p.για να δούμε

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Για το θεμα εγγυηση-arvato δειτε το ποστ μου #1213 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4603932#post4603932

Μηπως σας καλυψουν εκει....

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Για root μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποια έκδοση του binary θέλουμε; π.χ v.25?

Ευχαριστώ.

Edited by Zenor

Τελικά τίποτα..Η ίδια η SONY μου λέει ότι δέχονται μόνο την γνώμη της ARVATO..

Τους λέω ότι δεν είναι δυνατόν επειδή είναι γρατσουνισμένα τα καλύμματα να μην μου αλλάζουν την οθόνη με τα καμμένα πίξελ!

Δεν με νοιάζουν στην τελική τα καλύμματα εγώ την ΟΘΟΝΗ θέλω να μου αλλάξετε και μου απαντάνε το επικό:

" Ναι αλλά εμείς δεν κάνουμε μερικές επιδιορθώσεις αλλά μόνο ολικές που σημαίνει πως θα σας αλλάξουμε και τα καλύμματα και την οθόνη και επειδή τα καλλύματα είναι εκτός εγγύησης δεν θα σας τα αλλάζουμε άρα ούτε και την οθόνη!!!!!!"

Τι να πω.. Επικοινώνησα ήδη με γραφείο συνήγορου του καταναλωτή, με ιν.κα. και γενική γραμματεία καταναλωτή..

Περιμένω απαντήσεις στα εμαιλ που έστειλα...Άκουσον άκουσον..

Εν τω μεταξύ η οθόνη από ebay βγαίνει περίπου 70 ευρώ με το digitizer αλλά α. δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να το κάνω β. γιατί να δώσω έστω και 1 ευρώ για κάτι που έχει εγγύηση..

Πια custom jelly bean θεωρείται πως αξίζει? Θελώ να του περάσω μια μέχρι να έρθει η επίσημη.

Enigma 2.0, πολυ καλη! Σε συνδυασμο με το sliding xp kernel, δινει εξαιρετικο αποτελεσμα

Μόλις παρέλαβα από birdphone και η συσκευασία είχε και nfc tags και hdmi καλώδιο ενώ δεν μου τα είχαν αναφέρει από το κατάστημα επειδή ρώτησα τι αξεσουάρ θα περιέχει. Περίεργο που σε κάποιους δεν τα είχε μέσα η συσκευασία.

Τελικά τίποτα..Η ίδια η SONY μου λέει ότι δέχονται μόνο την γνώμη της ARVATO..

Τους λέω ότι δεν είναι δυνατόν επειδή είναι γρατσουνισμένα τα καλύμματα να μην μου αλλάζουν την οθόνη με τα καμμένα πίξελ!

Δεν με νοιάζουν στην τελική τα καλύμματα εγώ την ΟΘΟΝΗ θέλω να μου αλλάξετε και μου απαντάνε το επικό:

" Ναι αλλά εμείς δεν κάνουμε μερικές επιδιορθώσεις αλλά μόνο ολικές που σημαίνει πως θα σας αλλάξουμε και τα καλύμματα και την οθόνη και επειδή τα καλλύματα είναι εκτός εγγύησης δεν θα σας τα αλλάζουμε άρα ούτε και την οθόνη!!!!!!"

Τι να πω.. Επικοινώνησα ήδη με γραφείο συνήγορου του καταναλωτή, με ιν.κα. και γενική γραμματεία καταναλωτή..

Περιμένω απαντήσεις στα εμαιλ που έστειλα...Άκουσον άκουσον..

Εν τω μεταξύ η οθόνη από ebay βγαίνει περίπου 70 ευρώ με το digitizer αλλά α. δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να το κάνω β. γιατί να δώσω έστω και 1 ευρώ για κάτι που έχει εγγύηση..

Είμαι περίεργος να δω τι θα σου πουν αν αλλάξεις τα πλαστικά και είναι σαν καινούρια και τους το ξανά πας πίσω....

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Καλη υπομονη φίλε μου και καλο ξεμπερδεμα να έχεις με θετικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο σήμερα παρελαβα κι εγω το μικρό,καλα στο κόκκινο ειναι ολα τα λεφτα,καμια σχεση με τα υπόλοιπα χρώματα κι ειδικά με το απαισιο μαύρο.βασικα ειναι σαν χαλκοκοκκινο το χρώμα.

Κι απο οτι βλεπω,δεν εχει το θεμα με το τρεμοπαιγμα της οθόνης,παράξενο,θα το παρακολουθήσω

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• The title was changed to Sony Xperia P