Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με έβαλες σε σκέψεις...

Εχω το P σε μαύρο και λέω για αλλαγή να το κάνω ασημί και έχω 2 απορίες.

Η πλάτη έχει και τα πλαϊνά κουμπάκια επάνω της (vol, power, cam και το καπάκι της sim) ή θα χρειαστεί να τα παραγγείλω ξεχωριστά σε ασημί?

Και κάτι άλλο αν μπορείς...

Το κάτω καπάκι οκ, το τραβάς και βγαίνει εύκολα, το επάνω θέλει τρόπο ή απλώς και αυτό το τραβάς?

Και για να το ξεχειλώσω... μήπως έχει και τις 2 πλαϊνές βίδες σε ασημί στη συσκευασία?

Αυτη που πηρα δεν ειχε τιποτα. Δεν ξερω αν υπαρχουν σετ. Ασημι το p μου οποτε ασημι πλατη πηρα, κουμπια και βιδες εβαλα αυτα που ειχε και οσο για το πανω πλαστικο και εγω τυχαια ανακαλυψα το τροπο (με ρισκο να το χαλασω!!) Τελικα ειναι απλο. Απλα το σπρωχνεις προς τα πανω απτην εγκοπη της πλατης. Θα αντισταθει αλλα θα βγει. Μεσα απο αυτο το πλαστικο κρυβονται οι αλλες δυο βιδες που κρατανε τη πλατη. Εχεις προσβαση στη μπαταρια αλλα δε ξερω μηπως πρεπει να ξεκουμπωσεις κανενα αλλο κομματι πρωτα για να βγει. Παντως νομιζω πως δεν χρειαζεται. Την εχεις φατσα καρτα!

Edited by piotr

Αυτη που πηρα δεν ειχε τιποτα. Δεν ξερω αν υπαρχουν σετ. Ασημι το p μου οποτε ασημι πλατη πηρα, κουμπια και βιδες εβαλα αυτα που ειχε και οσο για το πανω πλαστικο και εγω τυχαια ανακαλυψα το τροπο (με ρισκο να το χαλασω!!) Τελικα ειναι απλο. Απλα το σπρωχνεις προς τα πανω απτην εγκοπη της πλατης. Θα αντισταθει αλλα θα βγει. Μεσα απο αυτο το πλαστικο κρυβονται οι αλλες δυο βιδες που κρατανε τη πλατη. Εχεις προσβαση στη μπαταρια αλλα δε ξερω μηπως πρεπει να ξεκουμπωσεις κανενα αλλο κομματι πρωτα για να βγει. Παντως νομιζω πως δεν χρειαζεται. Την εχεις φατσα καρτα!

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, από ότι μου λες μάλλον θα κάνω χειροτεχνία κομματάκι - κομματάκι .....

Αν μπορέις τράβα μερικές φωτό να δούμε το "χειρουργείο",γιατί νομίζω ακόμα κανείς μας δεν έχει μπεί στον πειρασμό να δεί τ κρύβει στα σωθικά του!!

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, από ότι μου λες μάλλον θα κάνω χειροτεχνία κομματάκι - κομματάκι .....

Ψαξε κανα ebay, μπορει να εχει κανενα πακετακι με κουμπια και βιδες.. Πρεπει να ξερεις και οτι θελει πολυ ιδιαιτερα κατσαβιδακια για τις βιδες. Τσεκαρε το..

Ορφεα το ανοιξα πριν δεκα μερες. Δυστυχως δε κρατησα ντοκουμεντα αλλα νομιζω πως το βιντεακι ειναι διαφωτιστικο. Δε θελω να το ξανακανω γιατι θαρχισει να χαλαρωνει το πανω πλαστικο και τη φοβαμαι τη δουλεια!!

Edited by piotr

ρυθμίσεις - ασφάλεια- άγνωστες πηγές. Αλλά δεν νομίζω να δεις διαφορά. Είναι κάποια εφαρμογή η οποία "πετάει" στη συσκευή διαφημίσεις και εφαρμογές όταν συνδέεσαι με το internet.

Δυστυχώς μόνο με δοκιμές μπορείς να καταλάβεις τι παίζει. Άρχισε να ξηλώνεις τις εφαρμογές που εγκατέστησες λίγο πριν αρχίσει να στο κάνει αυτό.

Σ ευχαριστώ πολύ!

Γεια σας παιδιά!και εγώ το πήρα τώρα το κινητό,το έχω μια εβδομάδα! είναι πολύ καλό,το είχα βάλει στο μάτι από τη παρουσίαση πέρυσι στη Βαρκελώνη και επιτελούς το πήρα! ένα θεματακί πού προέκυψε ξαφνικά,δε λειτουργούν για κάποιο λόγο οι ήχοι στην αφή και στο κλείδωμα και γενικά, ενώ τα έχω ενεργοποιημένα και τον ήχο στο τέρμα...δεν έχω ιδιαίτερο θέμα αλλά μου φαίνεται πολύ παράξενο..στο ξεκλείδωμα μάλιστα αν βάλω το αυτί μου στο ηχείο ακούω κάτι σαν να ενεργοποιείται το ηχείο αλλά όχι τον ήχο που κάνει, επίσης και ο ήχος του κλείστρου της κάμερας είναι χαμηλωμένος, ίσα που ακούγεται..αν ξέρει κάποιος γιατί μπορεί να συμβαίνει και πως να το φτιάξω.. ευχαριστώ!

Sorry Παιδιά για το πρήξιμο αλλά μήπως κανείς ξέρει κάτι..?και πάλι ευχαριστώ!

οι υπόλοιποι ήχοι ακούγονται κανονικά? Δυνατά? Αν ναί δοκίμασε να κάνεις μία αναβάθμιση στην ROM. Αν όλοι οι ήχοι ακούγονται σιγά δεν το γλιτώνεις το Service

Ναι οι άλλοι ήχοι ακούγονται κανονικά..απλά δεν έχει τους ήχους αφής και έχει χαμηλώσει πολύ ο ήχος της κάμερας..αναβάθμιση ROM εννοείς να ξαναπεράσω το ics?κάπου σε ξένα φόρουμ είδα ότι μπορεί να φταίει ανέβαλα ακουστικά που δεν είναι Σονυ...δε ξέρω..

Καλησπέρα ψάχνω εδώ και μέρες να αγοράσω μια θήκη για το κινητό αλλα δεν μπορώ να βρώ.Θέλω μια θήκη μαλακή λαστιχένια οχι απλα ενα πλαστικό να μπαίνει απο πίσω .Μάλλον ειμαι αρκετα χαζός και σε όποιο site κοιτάω δεν καταλαβαίνω αν ειναι σκληρή η μαλακή η θήκη .Αν μπορεί κποιος ν μου προτείνει κάποια θα είμαι ευγνώμων

Καλησπέρα ψάχνω εδώ και μέρες να αγοράσω μια θήκη για το κινητό αλλα δεν μπορώ να βρώ.Θέλω μια θήκη μαλακή λαστιχένια οχι απλα ενα πλαστικό να μπαίνει απο πίσω .Μάλλον ειμαι αρκετα χαζός και σε όποιο site κοιτάω δεν καταλαβαίνω αν ειναι σκληρή η μαλακή η θήκη .Αν μπορεί κποιος ν μου προτείνει κάποια θα είμαι ευγνώμων

Πιστεύω αυτές από σιλικόνη είναι αυτό που ζητάς

Ειδα μερικα βιντεο με θηκες απο σιλικονη και ηταν και αυτές σκληρες δεν είμαι σιγουρος πάντως γενικά απο αξεσουαρ εχει μια έλλειψη το κινητό

Πιστευω οτι το μεγαλο εμφανισιακο οπλο του κινητου ειναι το αλουμινιο (Σε οποιοδηποτε χρωμα το εχουμε...).Το να το κλεισεις σε μια θηκη απο σιλικονη νομιζω οτι χαλαει την αισθητικη και το desing του......

Προσωπικη μου αποψη παντα.....Θα πρωτειμουσα μια ωραια και απλη λειτουργικη θηκη για τις ωρες που ειμαι στην δουλεια (για να μην λερωνεται και σκονιζεται) και χωρις θηκη τις υπολοιπες ωρες......

Πιστευω οτι το μεγαλο εμφανισιακο οπλο του κινητου ειναι το αλουμινιο (Σε οποιοδηποτε χρωμα το εχουμε...).Το να το κλεισεις σε μια θηκη απο σιλικονη νομιζω οτι χαλαει την αισθητικη και το desing του......

Προσωπικη μου αποψη παντα.....Θα πρωτειμουσα μια ωραια και απλη λειτουργικη θηκη για τις ωρες που ειμαι στην δουλεια (για να μην λερωνεται και σκονιζεται) και χωρις θηκη τις υπολοιπες ωρες......

Συμφωνώ με το φίλο που δε ξέρω το όνομα του:p

όταν περνάω προσωπικά εγώ 8ώρες στη δουλειά που κάποιες φορές θα έχει να κάνει με διάφορες βρώμικες εργασίες ή δουλειές που θα έχει να κάνει με μέταλλα κτλ προτιμώ να το έχω σε θήκη σιλικόνης μέσα σε θήκη πουγκί:p από το να το κοιτάω με γρατζουνιές στη πλάτη!

Όταν είμαι σε ρεπό απλά βγάζω τη θήκη σιλικόνης κ το έχω στην άλλη θήκη!

Θυμάμαι στο neo v το βγάλα μια μοναδική φορά από τη σιλικόνη του κ έπεσε κάτω!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Αυτο ειναι το θεμα.. ειναι τοσο ομορφες συσκευες που λυπασαι να τις "χαραμισεις" σε θηκες. Αλλα μια μονο φορα να σου πεσει κατω, μπορει να γινει ζημια ανεπανορθωτη...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο ειναι το θεμα.. ειναι τοσο ομορφες συσκευες που λυπασαι να τις "χαραμισεις" σε θηκες. Αλλα μια μονο φορα να σου πεσει κατω, μπορει να γινει ζημια ανεπανορθωτη...

Δίκοπο μαχαίρι Κωνσταντίνε!!Καλύτερα σε μια θήκη στη δουλειά!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Δίκοπο μαχαίρι Κωνσταντίνε!!Καλύτερα σε μια θήκη στη δουλειά!

Ναι Λιακο και μετα ευχεσαι να μην εισαι μανταλακιας...:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά σας έχει ξεβάψει και το δικό σας γύρω απο το βυσματάκι του usb??Με το βάλε-βγάλε του βύσματος έχει φύγει λίγο το χρώμα... :-/

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Παιδιά σας έχει ξεβάψει και το δικό σας γύρω απο το βυσματάκι του usb??Με το βάλε-βγάλε του βύσματος έχει φύγει λίγο το χρώμα... :-/

Εμένα έχει γλυτώσει (ασημί έχω). Αλλά ένα πρωι που χτυπούσε το ξυπνητήρι... το βύσμα δεν πολύ-γλύτωσε :) κι από τότε δεν κάνει καλή επαφή όταν το φορτιζω

Παιδιά σκέφτομαι για το κινητό αλλά με προβληματίζει η μικρή μπαταρία του καθώς διαβάζω στο νετ ότι δεν κρατάει ούτε μέρα!

Βέβαια αυτό είναι αναλόγως με την χρήση που του κάνει ο καθένας.

Εγώ που το θέλω για λίγο wifi (1 ώρα την μέρα) λίγη ομιλία (ποτέ πάνω από 30 λεπτά) θα κρατάει 1 ημέρα τουλάχιστον;

Παιδιά σκέφτομαι για το κινητό αλλά με προβληματίζει η μικρή μπαταρία του καθώς διαβάζω στο νετ ότι δεν κρατάει ούτε μέρα!

Εγώ που το θέλω για λίγο wifi (1 ώρα την μέρα) λίγη ομιλία (ποτέ πάνω από 30 λεπτά) θα κρατάει 1 ημέρα τουλάχιστον;

Κατά τη γνώμη μου θα βγάζεις μέρα!Εγώ ήδη είμαι στο 65% από χθες το απόγευμα με μέτρια χρήση.

με μονο 1 ωρα νετ θα σου βγαζει κοντα δυο μερες :!::!::!:

Με αυτα τα στοιχεια που δινεις φιλε μου, σου βγαζει ανετα μια μερα και παραπανω, αρκει να το προσεχεις λιγο στη φορτιση( βλεπε προηγουμενες σελιδες) :)

Παιδια και γω δεν θελω με τιποτα να του βαλω θηκη! χαιρομαι να το κραταω στο χερι μου και να νιωθω το αλουμινιο στην παλαμη μου! Βεβαια μου πεσε μια φορα κατω (στο σπιτι!) και η πανω αριστερη γωνια παραμορφωθηκε λες και ελιωσε!! Ωστοσο απ οτι μου λενε οσοι το βλεπουν δεν φαινεται σχεδον καθολου λογω μαυρου χρωματος.

Ακομα και μετα απ αυτο ομως, δεν προκειται να βαλω θηκη! :X θα παρω μια δερματινη μονο για να το βαζω μεσα ετσι ωστε να μη γρατζουνιεται η οθονη στην τσεπη κλπ. ;)

Με αυτα τα στοιχεια που δινεις φιλε μου, σου βγαζει ανετα μια μερα και παραπανω, αρκει να το προσεχεις λιγο στη φορτιση( βλεπε προηγουμενες σελιδες) :)

Παιδια και γω δεν θελω με τιποτα να του βαλω θηκη! χαιρομαι να το κραταω στο χερι μου και να νιωθω το αλουμινιο στην παλαμη μου! Βεβαια μου πεσε μια φορα κατω (στο σπιτι!) και η πανω αριστερη γωνια παραμορφωθηκε λες και ελιωσε!! Ωστοσο απ οτι μου λενε οσοι το βλεπουν δεν φαινεται σχεδον καθολου λογω μαυρου χρωματος.

Ακομα και μετα απ αυτο ομως, δεν προκειται να βαλω θηκη! :X θα παρω μια δερματινη μονο για να το βαζω μεσα ετσι ωστε να μη γρατζουνιεται η οθονη στην τσεπη κλπ. ;)

Μου φαινεται οτι το κινητο ειναι σαν την φετα το ψωμι με μαρμελαδα....Οταν πεφτει ,πεφτει παντα απο την μερια της μαρμελαδας !!!!!!!!:lol:

Και το δικο μου οταν επεσε πανω αριστερα χτυπηθηκε :D . Και εμενα φαινοταν σαν λιωμενη η γωνια αλλα παραληλα φαινοταν και ασημι απο μεσα...Εβαψα ομως το συγκεκριμενο σημειο με μαυρο χρωμα (απο στικ που ειναι για αυτοκινητα) και δεν φαινεται καθολου ;)

την ίδια χρήση κάνω και εγώ περίπου και μου βγάζει 2 με 3 μέρες

• The title was changed to Sony Xperia P