Jump to content

kostas_g13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostas_g13

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 4

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kostas_g13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. kostas_g13

    Sony Xperia P

    γεια σας παιδιά, σορρυ αν έχει απαντηθεί ήδη,δεν το βρήκα..το τελευταίο καιρό έχω ένα θέμα με το gps μου..αργεί πάρα πολύ να βρει δορυφόρο ακόμα και με τα δεδομένα ανοιχτά..παλιότερα δε μου το έκανε,με έβρισκε πολύ πιο γρήγορα,άπλα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάνεις άλλος αυτό το πρόβλημα και αν υπάρχει τρόπος να το διορθώσουμε κάπως..Ευχαριστώ..
  2. kostas_g13

    Sony Xperia P

    τα εκανα αυτα που ειπες,εφτιαξε παντου εκτοσ απο τη homescreen και το μενου των εικονιδιων..κατα τα αλλα δουλευει κανονικα.. τα εκανα αυτα που ειπες,εφτιαξε παντου εκτοσ απο τη homescreen και το μενου των εικονιδιων..κατα τα αλλα δουλευει κανονικα..
  3. kostas_g13

    Sony Xperia P

    γεια σας παιδια..!εχω ενα προβληματακι οποιος μπορει να βοηθησει...πηγα να δω ενα βιντεο στο youtube και το εβαλα σε landscape για να ειναι σε πληρη οθονη και κολλησε το κινητο τελειως δε πατιοτανε κανενα κουμπι ουτε τα capasitive..εκανα ρεσετ και τωρα δε παει καθολου σε landscape το κινητο..ουτε στο youtube ουτε στο browser ουτε στις οθονες...μονο στα παιχνιδια που παιζονται μονο ετσι παει..ξερει κανενας αν μπορω να κανω κατι να το φτιαξω..???
  4. kostas_g13

    Sony Xperia P

    Το δοκίμασα,δεν άλλαξε κάτι αλλά φαντάζομαι ότι είναι μόνο τι δείχνει λάθος, κανονικά λογικά θα λειτουργεί το stamina.. θέλω να πιστεύω...Ευχαριστώ Πολύ πάντως φίλε..!!!
  5. kostas_g13

    Sony Xperia P

    έχει κανένας πρόβλημα με το stamina mode...? όταν το βάζω σε λειτουργεία δε μου δείχνει οτι κρατάει περισσότερη ώρα στον εκτιμώμενο χρόνο ενω όταν πρωτοεκανα την αναβάθμιση το έκανε...
  6. kostas_g13

    Sony Xperia P

    γεια σας παιδιά, κοίταξα πιο πίσω αλλά δεν είδα κάτι... έκανα την αναβάθμιση σήμερα σε jelly bean από pc companion. έχω 2 ερωτησουλες, πρώτον για το illumination bar τώρα που δε δουλεύει,δε φωτίζει έντονα όπως πριν μπορώ να κάνω κάτι?και κάτι άλλο,το live wallpaper του xperia ta waves,δεν υπάρχουν τώρα με την αναβάθμιση σε όλους ε..? όχι μόνο σε μένα..? ευχαριστώ εκ των προτέρων..!!
  7. kostas_g13

    Sony Xperia P

    Ναι οι άλλοι ήχοι ακούγονται κανονικά..απλά δεν έχει τους ήχους αφής και έχει χαμηλώσει πολύ ο ήχος της κάμερας..αναβάθμιση ROM εννοείς να ξαναπεράσω το ics?κάπου σε ξένα φόρουμ είδα ότι μπορεί να φταίει ανέβαλα ακουστικά που δεν είναι Σονυ...δε ξέρω..
  8. kostas_g13

    Sony Xperia P

    Sorry Παιδιά για το πρήξιμο αλλά μήπως κανείς ξέρει κάτι..?και πάλι ευχαριστώ!
  9. kostas_g13

    Sony Xperia P

    Γεια σας παιδιά!και εγώ το πήρα τώρα το κινητό,το έχω μια εβδομάδα! είναι πολύ καλό,το είχα βάλει στο μάτι από τη παρουσίαση πέρυσι στη Βαρκελώνη και επιτελούς το πήρα! ένα θεματακί πού προέκυψε ξαφνικά,δε λειτουργούν για κάποιο λόγο οι ήχοι στην αφή και στο κλείδωμα και γενικά, ενώ τα έχω ενεργοποιημένα και τον ήχο στο τέρμα...δεν έχω ιδιαίτερο θέμα αλλά μου φαίνεται πολύ παράξενο..στο ξεκλείδωμα μάλιστα αν βάλω το αυτί μου στο ηχείο ακούω κάτι σαν να ενεργοποιείται το ηχείο αλλά όχι τον ήχο που κάνει, επίσης και ο ήχος του κλείστρου της κάμερας είναι χαμηλωμένος, ίσα που ακούγεται..αν ξέρει κάποιος γιατί μπορεί να συμβαίνει και πως να το φτιάξω.. ευχαριστώ!
  10. Ναι αλλα πριν εβαζες 5 ευρω καρτα επερνες 1500 κ 1500 κ σου μενανε αυτα τα 5 ευρω...τωρα θα βαζεις 10 για 600',θα χαλας κ τα 5 απο αυτα για 600 sms και θα μενεις με 5 ευρω...ειναι 5 ευρω το μηνα παραπανω κ με λιγοτερα απο τα μισα λεπτα κ sms...
  11. ευχαριστω για την αμεση απαντηση!και που θα κοιταξω για να βρω αυτες τισ ρυθμισεις αν τις εχω?ασχετος οπως ειπα και πριν ;-)
  12. Γεια σας παιδια..εχω το βιβαζ και εστειλα χτες να κανω ενεργοποιηση της υπηρεσιας internet on the phone 60 .μετα απο λιγο μ ηρθε ενα σμσ που μου ελεγε οτι δε μπορουσε να γινει αποστολη των ρυθμησεων..μετα ομωσ με χρεωσαν 3 ευρω και και μου στειλαν οτι η υπηρεσια ενεργοποιηθηκε,εγω ομως δε μπορω να μπω..επειδη ειμαι και λιγο ασχετος,ξερετε τι πρεπει να κανω?ευχαριστω!
×
×
  • Create New...