joanjapan Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Το πήρα κι εγω καμία σχέση με το sole, πολύ καλό είναι Γερμανικό έχει hdmi μέσα αλλά όχι smart tags, νομίζω η καλύτερη πρόταση στα χρήματα του ,έχει 4.0.4 απο κουτί και λογικά και το τελευταίο update της sony,το μόνο πρόβλημα οτι μουσταρδίζει ελαφρώς κάποια απόχρωση του κίτρινου,αλλά θέλει πολύ παρατηρητικότητα για να το καταλάβεις... η ποιότητα κατασκευής πολύ καλή Καλοριζικο φιλε. Χαμηλωσε την φωτηνοτιτα και θα εισαι Οκ. Στο μισο και λιγο πιο πανω ειναι ολα μια χαρα. Τερμα ειναι για εξωτερικους χωρους Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Καλοριζικο φιλε. Χαμηλωσε την φωτηνοτιτα και θα εισαι Οκ. Στο μισο και λιγο πιο πανω ειναι ολα μια χαρα. Τερμα ειναι για εξωτερικους χωρους Ετσι και αλλιως για να βγαζει τη μερα θα πρεπει να την εχει χαμηλα..κατω απο τη μεση θα ελεγα εγω, εφοσον το χρησιμοποιει αρκετα τωρα στην αρχη Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
technology1996 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Γεια σε όλους τους φίλους του myphone είμαι καινούργιος στην σελίδα Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να κάνω root στο Sony Xperia P μου έχω διαβάσει κάποιους οδηγούς αλλά δεν έχω βγάλει άκρη Αμα κάποιος το έχει το κινητό και του έχει κάνει root ας με βοηθήσει ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΆ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Την έχω χαμηλά τη φωτηνότητα ,έχει μια ρύθμιση που μπορεις να αναπαραγεις βίντεο εικονες κλπ σε άλλη συσκευή,όσοι έχετε κινητό άλλο με android η tablet κατεβάστε το airplay drm dlna receiver lite και μπορείτε να αναπαραγαγετε αρχεια απο το sony στην άλλη συσκευή σαν να είναι tv κορυφαίο... Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Την έχω χαμηλά τη φωτηνότητα ,έχει μια ρύθμιση που μπορεις να αναπαραγεις βίντεο εικονες κλπ σε άλλη συσκευή,όσοι έχετε κινητό άλλο με android η tablet κατεβάστε το airplay drm dlna receiver lite και μπορείτε να αναπαραγαγετε αρχεια απο το sony στην άλλη συσκευή σαν να είναι tv κορυφαίο... το κανει και χωρις εφαρμογη αυτο, με τις επιλογες πανω. τουλαχιστον για φωτο,ηχο,βιντεο.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 (edited) μπορεί να παίξει το gt racing motor academy free+ ; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftGTFM Edited December 16, 2012 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Φυσικά...η gpu του δεν μ έχει προδώσει ποτέ!! Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Τέλη Μαρτίου 4.1 κρίμα... Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Σημερα μετα απο βολτα στο Γερμανο για να δω για αλλη μια φορα to xperia p πριν το αγορασω μεσω σκρουτζ, εκανα μια συζητηση με τον υπαλληλο προκειμενου να μου πει τη γνωμη του αν ειναι καλο η οχι... και μου εγνεψε αρνητικα λεγοντας οτι δεν αξιζει τα λεφτα του (βεβαια αυτος το πουλαει 400!!!) και οτι στην αναθαθμιση με το 4.0.4 κολλαει και εμφανιζει διαφορα προβληματα...ετσι λοιπον μου πε να κοιταξω καλυτερα το galaxy mini το οποιο εχει τα ιδια λεφτα (400 το πουλαει)... Επισης προσθεσε οτι η σονυ εχει περιεργη φιλοσοφια πλεον και οτι ειδικα το xperia p δεν εχει καθολου πωλησεις!!!! μονο το j μου πε οτι πουλαει καπως... Απ την αλλη βεβαια το p δεν το βρισκω καθολου στα ιντερνετικα μαγαζια (ελληνικης αντιπροσωπιας) γιατι εχει εξαντληθει παντου!! κατα τα αλλα δεν πουλαει!!! :p Tι να πει κανεις! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Tι να πει κανεις! :p Να μην ακουει τους ανιδεους...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 ας ερθει να πει μπροστα μου οτι κολαει.... του εχω σπασει τα μουτρα!!! αιντε , με τον καθε ΑΣΧΕΤΟ τυχαρπαστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 ας ερθει να πει μπροστα μου οτι κολαει.... του εχω σπασει τα μουτρα!!! αιντε , με τον καθε ΑΣΧΕΤΟ τυχαρπαστο Ουτε ασχετοι ειναι ουτε τυρχαπαστοι...απλως προωθουν προιοντα με μεγαλυτερο ποσοστο κερδους(Η' απλα απο εκει που τα παιρνουν) Κι εμενα τα ιδια μου ελεγαν.Μακρια μακρια απο Σονυ,βγαζει προβληματα.Και τον κοιταζα σαν χανος.Τι να του πω,οτι τοσα χρονια με τα ερικσον δεν ειχα προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Παντως οι πωλητες σε ολα τα μαγαζια εχουν την ταση να υποστηριζουν τα σαμσουνγκ και οχι μονο τα κορυφαια μοντελα αλλα γενικα αυτη τη μαρκα... Και γω εχω παρει τις τρεις τελευταιες φορες σονυ ερικσον και δεν ειχα ποτε θεμα! και το p φαινεται πολυ καλο στα χαρακτηριστικα του και δεν ειναι και παντοφλα οπως ο ανταγωνισμος. Τεσπα εχετε δικιο ο καθενας λεει οτι βλακεια του κατεβει.... θα το παρω το κινητακι ο,τι και να λενε ! Αρκει να υπαρχει παλι σε διαθεσιμοτητα γιατι προς το παρον εχει γινει αφαντο τωρα που επεσε και η τιμη στα ιντερνετικα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Σημερα μετα απο βολτα στο Γερμανο για να δω για αλλη μια φορα to xperia p πριν το αγορασω μεσω σκρουτζ, εκανα μια συζητηση με τον υπαλληλο προκειμενου να μου πει τη γνωμη του αν ειναι καλο η οχι... και μου εγνεψε αρνητικα λεγοντας οτι δεν αξιζει τα λεφτα του (βεβαια αυτος το πουλαει 400!!!) και οτι στην αναθαθμιση με το 4.0.4 κολλαει και εμφανιζει διαφορα προβληματα...ετσι λοιπον μου πε να κοιταξω καλυτερα το galaxy mini το οποιο εχει τα ιδια λεφτα (400 το πουλαει)... Επισης προσθεσε οτι η σονυ εχει περιεργη φιλοσοφια πλεον και οτι ειδικα το xperia p δεν εχει καθολου πωλησεις!!!! μονο το j μου πε οτι πουλαει καπως... Απ την αλλη βεβαια το p δεν το βρισκω καθολου στα ιντερνετικα μαγαζια (ελληνικης αντιπροσωπιας) γιατι εχει εξαντληθει παντου!! κατα τα αλλα δεν πουλαει!!! :p Tι να πει κανεις! :p Αλήθεια σου λέει!Δεν έχει καθόλου πωλήσεις. Όταν το βρίσκεις 150 ευρώ φθηνότερα από τον Γερμανό θα το πάρεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 το whilepaper λέει ότι έχει κάρτα adreno 205 τα review λένε Mali 400 τι έχει τελικά; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 το whilepaper λέει ότι έχει κάρτα adreno 205 τα review λένε Mali 400 τι έχει τελικά; Την mali 400mp της ARM...Παιδία τώρα τελευταία μπορεί όταν τελειώνει η μπαταρία,να πέσει απότομα απο το 15% στο 0 και να σβήσει,ειδικά αν ανοίξω τα data,ή κανα κάτι εναργοβόρο..Μετά το κινητό ξαναενεργοποιείται και κάνα και 10λεπτη κλήση...Φαίνεται πως υπάρχει μια αυξομοίωση στα volts που μπερδεύει το κιν και νομίζει πως τελείωσε απότομα η μαπαταρία...Το έχει πάθει κανείς?? Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_tech Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Γιατι τετοια μανια να κανετε root τα κινητα σας? Δεν εχω καταλαβει σε τι εξυπηρετει...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Την mali 400mp της ARM...Παιδία τώρα τελευταία μπορεί όταν τελειώνει η μπαταρία,να πέσει απότομα απο το 15% στο 0 και να σβήσει,ειδικά αν ανοίξω τα data,ή κανα κάτι εναργοβόρο..Μετά το κινητό ξαναενεργοποιείται και κάνα και 10λεπτη κλήση...Φαίνεται πως υπάρχει μια αυξομοίωση στα volts που μπερδεύει το κιν και νομίζει πως τελείωσε απότομα η μαπαταρία...Το έχει πάθει κανείς?? Προσωπικα όχι... αλλα καποιο αλλο παιδι παραπονιωταν για αναλογο πρόβλημα. Χρησιμοποιείς τον φορτιστή του κινητού ή καποιον αλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Γιατι τετοια μανια να κανετε root τα κινητα σας? Δεν εχω καταλαβει σε τι εξυπηρετει...! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021 :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Κύριοι την εποχή του internet και της άμεσης πρόσβασης στην πληροφορία είναι κρίμα να εκνευρίζεστε με τα λεγόμενα ενός υπαλλήλου ο οποίος μπορεί να είναι από άσχετος μέχρι εξυπηρετητής συμφερόντων. Μπείτε, ψάξτε, διαβάστε και κάντε τις αγορές με βάση αυτά που μαθαίνετε, όχι με αυτά που προσπαθούν να σας μάθουν. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Κύριοι την εποχή του internet και της άμεσης πρόσβασης στην πληροφορία είναι κρίμα να εκνευρίζεστε με τα λεγόμενα ενός υπαλλήλου ο οποίος μπορεί να είναι από άσχετος μέχρι εξυπηρετητής συμφερόντων. Μπείτε, ψάξτε, διαβάστε και κάντε τις αγορές με βάση αυτά που μαθαίνετε, όχι με αυτά που προσπαθούν να σας μάθουν. ;) Ρε Γιωργο μιας και εισαι mod πες εκει στους admins να βαλουν συστημα reputation στο site! Κατι τετοια ποστς θελουν +rep! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Δεν χρειάζεται κανένα +rep system Κωνσταντίνε. Αρκετοί είμαστε κάμποσο καιρό εδώ μέσα οπότε ξέρετε τι χαρακτηρίζει τα γραφόμενά μου: 1) Ψάξιμο πριν την αγορά 2) Αγορά με βάση τις ανάγκες 3) Μένος ενάντια στις γυναίκες (:lol: :lol: -- πλάκα κάνω!) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Παιδιά αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με την φόρτιση? Το xperia P της γυναικάς μου πολλές φορές (όχι πάντα) ενώ δείχνει να φορτίζει κανονικά , μετά από ώρες είναι ακόμα ξεφορτώσω . Δηλαδή δεν φορτίζει στην πραγματικότητα . Απ όσο έψαξα στο νετ δεν είδα να αναφέρεται τέτοιο πρόβλημα για το P . Τι μπορεί να φταίει ? Παίζει να φτιάξει αν του κάνω επιδιόρθωση με sus ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Παιδιά αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με την φόρτιση? Το xperia P της γυναικάς μου πολλές φορές (όχι πάντα) ενώ δείχνει να φορτίζει κανονικά , μετά από ώρες είναι ακόμα ξεφορτώσω . Δηλαδή δεν φορτίζει στην πραγματικότητα . Απ όσο έψαξα στο νετ δεν είδα να αναφέρεται τέτοιο πρόβλημα για το P . Τι μπορεί να φταίει ? Παίζει να φτιάξει αν του κάνω επιδιόρθωση με sus ? Μηπως εννοεις το προβλημμα που αναφερω μερικες σελιδες πιο πισω???? Ενω το βαζω το βραδυ να φορτιζει και μου δειχνει κανονικα την ενδειξη της φορτισης οταν το κοιταζω το πρωι δειχνει την ενδειξη της μπαταριας που ειχε το βραδυ....(π.χ. 20% ). Αν εννοεις αυτο στην ουσια δεν ειναι τιποτα....με μια επανεκινηση επανερχεται στο 100%..... Δεν εχω ανακαλυψει ακομα τι φταιει αλλα μου το κανει μια φορα στις 5 φορτισεις..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Μηπως εννοεις το προβλημμα που αναφερω μερικες σελιδες πιο πισω???? Ενω το βαζω το βραδυ να φορτιζει και μου δειχνει κανονικα την ενδειξη της φορτισης οταν το κοιταζω το πρωι δειχνει την ενδειξη της μπαταριας που ειχε το βραδυ....(π.χ. 20% ). Αν εννοεις αυτο στην ουσια δεν ειναι τιποτα....με μια επανεκινηση επανερχεται στο 100%..... Δεν εχω ανακαλυψει ακομα τι φταιει αλλα μου το κανει μια φορα στις 5 φορτισεις..... Ακριβώς αυτό έκανε για πρώτη φορά μόλις τώρα και σε μένα! :X:( Δεν εχω βάλει το τελευταίο update (.54)... Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts