Jump to content

chris_tech

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by chris_tech

  1. Νομιζω εχει καταντησει κουραστικη αυτη η αναμονη και η συνεχης αλλαγη στις ημερομηνιες αφιξης! Προς το τελος του μηνα με αρχες ιουνιου λεει το περιμενουμε. Το handtech.com ειχε αρχικα 31 απριλιου, μετα πηγε 15/5 και σημερα που μπηκα πηγε 27/5. Τραγικο νομιζω. Τουλαχιστον οταν αποφασισουν να το βγαλουν επιτελους, ας μειωσουν την αρχικη του τιμη..:mad:
  2. To θεμα ειναι οτι το skroutz ειναι γεματο απο sony συσκευες και οι τιμες τους ειναι τοσο κοντα. Χperia P, S, T, J... Θα μπερδευτει και ο κοσμος :P Γι αυτο φοβαμαι οτι ισως αργησει αρκετα να πεσει η τιμη του SP...:(
  3. Tα xperia L & SP ανεβηκαν επιτελους στο σκρουτζ! :D Ακομη ειναι στα γνωστα μαγαζια και στις αρχικες τιμες, αλλα ειναι μια αρχη! Επισης βλεπω οτι το sp το εχουν διαθεσιμο τα you :confused:
  4. Οντως, ειναι αξιοπρεπεστατη συσκευη και σε σχετικα χαμηλη τιμη!
  5. Δεν θα μας χαλαγε βεβαια!;) Το SP εχει τον 600 ή κανω λαθος? Και αν ναι, ειναι το πρωτο κινητο που φοραει τον συγκεκριμενο?
  6. Χαμο κανει! Και γω γενικα απ οσα διαβαζω, το μονο [βασικο (για καποιους)] ειναι η κακη αναλυση της καμερας. Εγω παντως που ειδα διαφορες εικονες και η καμερα μια χαρα μου φαινεται! Ανυπομωνω να βγει!
  7. Το birdphone δεν μου εδωσε τιμη! Το πλαισιο μου ειπε οτι το περιμενουν στα μεσα της επομενης βδομαδας!
  8. Μα εχει κυκλοφορησει στην Ευρωπη? Στην αγγλια δεν βγαινει 13-15 του μηνα? Τιμη δεν ρωτησα, θα τους ξανα στειλω, αλλα ποτε δεν απαντανε για τιμες!:mad:
  9. Σε μηνυμα που εστειλα στο birdphone σχετικα με το ποτε περιμενουν παραλαβη μου απαντησαν οτι περιμενουν μεσα στην εβδομαδα!:shock: Σε μηνυμα που εστειλα στην Sony Mobile GR μου ειπαν οτι αναμενεται τελη Μαιου..!:wacko: WTF?:confused:
  10. Το ιδιο ειπαν και σε μενα!
  11. Δεν μπορω να περιμενω αλλοοοοο! Ειμαι SPδουλος!:lol:
  12. Noμιζω οτι το ασπρο πραγματικα αναδεικνυει την ομορφια αυτης της συσκευης! Μου αρεσει το ασπρο χρωμα σε κινητο! Αν και νομιζω οτι το μαυρο θα κανει καλη αντιθεση με τα λεντακια! Το κοκκινο επισης πολυ ωραιο αλλα ροζιζει οντως! Ο ερωτας με την πρωτη ματια ηταν με το ασπρο, δεν αλλαζει με τιποτα αυτο!:love::lol: Επισης και το μπακατελ που εχω τωρα ασπρο ειναι, δεν μου εχει βρομισει καθολου!
  13. Eγω δεν μπορω αλλο με το μπακατελ! Οποτε, μιας και με το SP ηταν ερωτας με την πρωτη ματια, δεν θα μπορω να περιμενω πανω απο μηνα!:lol::lol:
  14. κανα 350αρι το κοβω! Μακαρι! Θα πεσει κι αλλο φανταζομαι μετα τον πρωτο μηνα οποτε μια χαρα!
  15. παλι καλα! Οποτε στα σκρουτζομαγαζα θα ειναι ακομα πιο φτηνο (θελω να ελπιζω!)
  16. "Το Xperia SP δεν είναι απλά γρήγορο σε ότι του ζητήσαμε να κάνει, είναι ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ και "βάζει κάτω" στην ταχύτητα απόκρισης πολύ ακριβότερα κινητά" :D:cool::D "Αν και επισήμως η Sony δεν έχει αναφέρει τίποτα για το πότε θα δούμε το κινητό στην Ελλάδα και σε ποιά τιμή, οι πληροφορίες που συλλέξαμε κάνουν λόγο για διάθεση προς τα τέλη Μαΐου, με τιμή μεταξύ 400 και 460 ευρώ" :wacko::mad::cry:
  17. A ναι σωστα! Μπορει λοιπον να κανει και 599:lol: Εννοειται οτι θα το παρουμε απο σκρουτζομαγαζο! Κοροιδα ειμαστε?:cool: Και οντως το birdophone που και πολυ ανταγωνιστικες τιμες εχει και αξιοπιστο ειναι!
  18. Λαμβανοντας υποψιν οτι στο πλαισιο συγκεκριμενα το Τ ειναι 399 και το Ζ 599, υπολογιζουμε δια της επαγωγης οτι το SP θα ειναι 499! :cool:
  19. Αποκλειεται να ισχυουν και για εδω αυτες οι τιμες! Τουλαχιστον οχι στα μαγαζια τυπο κοτσο, πλαισιο!
  20. Aπαντηση του πλαισιο σε ερωτηση μου σχετικα με το ποτε προκεται να κυκλοφορησει το sp: Chris καλημέρα. Φοβερό timing. Σήμερα περιμένουμε παραλαβή κάποια ποσότητα. Αφού σε ενδιαφέρει κάνε την παραγγελία σου ώστε να στο στείλουμε άμεσα, διότι αν δεν εξασφαλίσεις κομμάτι θα πρέπει να περιμένεις ως το τέλος του μήνα με την επόμενη παραλαβή.
  21. In terms of benchmarks, the SP notched scores ranging between 7500 and 8000 in Quadrant and between 15000 and 16500 in AnTuTu, which is on par with devices like the Galaxy S3 and HTC One X+. source: http://unleashthephones.com/2013/04/07/sony-xperia-sp-review/ 20-25? Πολυ ωραια. Χαρηκα για νομιζα οτι θα αργησει πιο πολυ να ερθει στα μερη μας!:D:D Ελπιζω καπου κει να το φερουν και τα σκρουτζομαγαζα, γιατι εγω δεν δινω 499 στο πλαισιο!:lol: Επισης καποια μαγαζια στην αγγλια ηδη αρχισαν την κυκλοφορια του! Συγκεκριμενα στο clove.co.uk ειναι διαθεσιμο στα 380 περιπου! (Sorry για το σπαμ):O
×
×
  • Create New...