Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειναι απλα τα πραγματα, αρνητικα: η μπαταρια που με χρηση οθονης (δηλαδη οχι τοσο με ομιλια οπου σβηνει) μπορει να πεσει και στη μιση μερα ανετα..

Επισης για μενα η οριακα μικρη οθονη,οπου δε με βολευε στο γραψιμο οπως με το αρκ Σ που ειναι 4.3" και ειναι ιδανικο (παντα για τα δικα μου δεδομενα).

Κατα ταλλα δε θυμαμαι να χει αλλο αρνητικο,γιατι στα λεφτα που ειναι τα εχει ολα,κυριως ραμ που ειναι ο,τι πιο σημαντικο, και πολυ καλη οθονη,επεξεργαστη,ταχυτητα κτλ.

ειναι ενα κινητο δηλαδη που κανεις τα παντα και που αξιζει τα λεφτα του πιστευω 100% (μιλαω για τιμες skroutz..)

Απο εκει και περα αν εχεις καποια συγκεκριμενη ερωτηση για καποιο θεμα,πες μας. απο τι κινητο ερχεσαι?

από wildfire ερχομαι. απλά δεν θέλω να ξεπερασω με τίποτα τις 4'' (για μενα ιδανικό ειναι το 3,7) το μόνο που με προβληματίζει είναι η μπαταρία θέλω να με βγάζει 2 μέρες.

δεν είμαι ο τύπος που ασχολείτε συνεχεια με το κινητό παιχνίδια για να παίξω παιχνίδι θα πρέπει να είμαι κάπου σε αναμονη να περάσει η ώρα για mail μια φορά αντε 2 την ημερα και για να τσεκάρω τιποτα αμεσα στο internet

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και γω σκεφτομαι να το αγορασω αλλα αυτο με τη μπαταρια με προβληματιζει. καλα δεν κραταει μια γεματη μερα με τηλεφωνα μηνυματα και λιγο ιντερνετ?

Τότε πάρτω χαλαρά θα σε πάει (3) τρεις μέρες.Το έχω εδώ και 4 μήνες το χρησιμοποιώ ελάχιστα για χρήση internet μέσος όρο 20 λεπτά την ημέρα, ελάχιστα παίζω παιχνίδια.

Δηλαδη εφαρμογες οπως whatsapp,viber κτλ δεν βαζεις?εγω λογω αυτων εβγαζα μια μερα οριακα, διοτι εστελνα απειρα μηνυματα με αποτελεσμα η οθονη να παιζει συνεχεια..αν δεν το ελιωνα με αυτα αλλα απλα μιλουσα ή εκανα λιγη χρηση εβγαζε και 2η. ομως γενικα μια μερα να ξερεις ειναι το κανονικο του! και αν προκειται να το παρακανεις καποια στιγμη,κουβαλας και φορτιστη μαζι!

παρολα αυτα,με χαμηλη φωτεινοτητα στην οθονη κερδιζεις πολυ..

Παρτο,αξιζει τα λεφτα του! σημερα πηρα ενα lumia 800 στην αδερφη μου (θεωρω οτι το Ρ και το 800 ειναι τα VfM της περιοδου αυτης), και δεν ξερω αν ειναι τοσο θεμα συνηθειας,αλλα μου φαινεται λιγο πολυπλοκο το 800αρι..για να περασω επαφες απο outlook αναγκαστικα να τις ριξω στο Ν8, να τις κανω ρεστορ απο την καρτα μνημης, και μετα να τις τραβηξει το 800 με BT.. αλλιως δεν εχει πουθενα ρυθμισεις στο zune (τουλαχιστον εγω δε βρηκα για συγχρονισμο). μονο με το μαιλ γινεται,αλλα δεν ηθελα να μπλεξω τις εκει επαφες.

Αντιθετα το Ρ το στηνεις σε μιση ωρα αν ξερεις λιγο απο ανροιδ,ειναι η προσωποποιηση της πρακτικοτητας..

ΟΣο για τις 4", αν δοκιμαζες το arc S Που ειναι 4.3" θα εβλεπες οτι μονο αυτο το κινητο θες.ειναι το καλα σχεδιασμενο που ενω ειναι τοσο μεγαλο,το χειριζεσαι σα να ειναι 4"....παρολα αυτα ηταν αργο

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Τι ποσότητα μνήμης είναι διαθέσιμη για εγκατάσταση εφαρμογών?

Επίσης έχει αναφερθεί κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από τη μπαταρία,ή δεν έχει καθόλου προβλήματα το κινητό?

Θα πάρει Jelly Bean ή είναι στις συσκευές που εξετάζουν αν θα πάρει?

Παίζω μεταξύ αυτού και του S σε τιμές με διαφορά 50 ευρώ,απλά αυτό βολεύει λόγω μεγέθους.

Edited by ceidmaster

Τι ποσότητα μνήμης είναι διαθέσιμη για εγκατάσταση εφαρμογών?

Επίσης έχει αναφερθεί κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από τη μπαταρία,ή δεν έχει καθόλου προβλήματα το κινητό?

Θα πάρει Jelly Bean ή είναι στις συσκευές που εξετάζουν αν θα πάρει?

Παίζω μεταξύ αυτού και του S σε τιμές με διαφορά 50 ευρώ,απλά αυτό βολεύει λόγω μεγέθους.

2gb εχει..

οσο για προβληματα, δεν ειχα κανενα τους 2 μηνες που τοκρατησα..και η μπαταρια παλι σχετικο ειναι,αλλα σιγουρα δεν εχει καλη αυτονομια.

Θα παρει,επισημα ανακοινωμενο.για μετα δεν ξερουμε αν θα παρει κατι αλλα σαν τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι ικανο..

ΤΟ S δε μαρεσει μονο και μονο για τον τροπο που κλειδωνει-ξεκλειδωνει..να θες να στειλεις ενα σμσ και να το πιανεις με τα 2 χερια ή τελος παντων να παιδευεσαι επειδη εχει το κουμπι απο πανω?δες το σε ενα media markt και θα καταλαβεις.

αυτα απο εμενα

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Να είσαι καλά φίλε,ευχαριστώ.Γγια τη γυναίκα προορίζεται το κινητό,μέσος χρήστης, βασικές λειτουργίες,πλοήγηση και σχετικά ελαφριές εφαρμογές στην ουσία.Κυρίως αυτό με τις εφαρμογές με ενδιέφερε καθώς ήταν πάντοτε αρνητικό των android στις προηγούμενες εκδόσεις.Εφόσον έχει 2gb είναι μια χαρά.

Και το S είναι λίγο τεράστιο πράγματι,δεν κάνει για μια κοπέλα,το P είναι ότι πρέπει.

Να είσαι καλά φίλε,ευχαριστώ.Γγια τη γυναίκα προορίζεται το κινητό,μέσος χρήστης, βασικές λειτουργίες,πλοήγηση και σχετικά ελαφριές εφαρμογές στην ουσία.Κυρίως αυτό με τις εφαρμογές με ενδιέφερε καθώς ήταν πάντοτε αρνητικό των android στις προηγούμενες εκδόσεις.Εφόσον έχει 2gb είναι μια χαρά.

Και το S είναι λίγο τεράστιο πράγματι,δεν κάνει για μια κοπέλα,το P είναι ότι πρέπει.

το το Ρ ειναι ιδανικο,και σε κανα μπορντω χρωμα,τελειο..

Βαλε τη φωτεινοτητα λιγο πιο κατω απο τη μεση,ειδικα τωρα που ειναι χειμωνας δε θαχει θεμα με ηλιο..και θα κραταει ανετα η μπαταρια μια μερα,απο εκει και περα επειδη η δευτερη μερα δεν ειναι σιγουρο οτι θα βγαινει,απλα θα το φορτιζει καθημερινα. εφοσον δει οτι την παιρνει για παραπανω χρηση τοτε αυξανεις και τη φωτεινοτητα (εχει αυτοματη ρυθμιση ειτε με οικονομια ειτε χωρις, οποτε ξεκινας με οικονομια..αλλιως το βαζεις σταθερα κατω απο το 40%)

παιδιά σκέφτομαι να το αγοράσω στην φίλη μου.Αυτό που θέλω να ξέρω είναι το πόσο ανθεκτικό είναι στα κτυπήματα και αν αλλοιώνετε το χρωμα της συσκευής.επίσης εκτος από την μπαταρία έχει παρουσιάσει αλλα προβλήματα;

συγγνώμη αν ξανά απαντήθηκε αλλα δεν έχω χρόνο για να διεβασω όλο το thread.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

παιδιά σκέφτομαι να το αγοράσω στην φίλη μου.Αυτό που θέλω να ξέρω είναι το πόσο ανθεκτικό είναι στα κτυπήματα και αν αλλοιώνετε το χρωμα της συσκευής.επίσης εκτος από την μπαταρία έχει παρουσιάσει αλλα προβλήματα;

συγγνώμη αν ξανά απαντήθηκε αλλα δεν έχω χρόνο για να διεβασω όλο το thread.

ειδικα πισω,αν το συρεις σε σκληρη επιφανεια δεν θα την παλεψει το χρωμα.γενικα κανει τετοια κουρμπα που θελει πολλη προσοχη για να διατηρηθει το χρωμα του,επισης σε πεσιματα δεν θα τη βγαλει καθαρη το περιβλημα, η συσκευη δεν παθαινει τιποτα,απλα θα κανει ευκολα σημαδια! το ιδιο βεβαια εχω δει και με αλλα κινητα τελευταιων ετων. απλα προσοχη και σε θηκη συνεχεια.κατα ταλλα,αξιζει πολυ..διαβασε τα προηγουμενα ακριβως μηνυματα,σου απανταω..

Καλημερα, θελω να ρωτησω το εξης.. Εχετε παρατηρησει οτι το back button ειναι πιο φωτεινο απο home button και αυτο πιο φωτεινο απο το settings button? Επίσης ενώ με ενα απλο αγγιγμα και αυτο soft αποκρινονται αμεσως τα back και home buttons το settings button δεν εχει καλη αποκριση.Χρειαζεται να πιεστει καποιες αν οχι ολες τις φορες.. Ειδα ολους τους χρηστες να το αναφερουν σχεδον στο xda αλλα και στο φορουμ της sony. Θα ηθελα να ξερω τι κανατε εσεις? Το πήγατε σε αντιπρόσωπο και τελικώς φτιάχτηκε? Επίσης οταν το κρατω χαμηλα χανεται το σημα.. Ειναι νορμαλ αυτο? Επιδιορθώνεται?

Καλησπερα σας και καλη ευδομαδα!

Αγορασα και εγω το Xperia P στης 25 Οκτωβριου αλλα οταν παω να κανω αναβαθμιση μου λεει οτι εχω το πιο ενημερωμενο.Εχω μιληση αρκετες φορες με τη Sony Mobile GR στο facebook,στο τηλεφωνο αλλα και με την εταιρια κιντης τηλεφωνιας που εχω η οποια ειναι Cosmote.Θεωρω απαραδεκτο αυτο που γινεται με την αναβαθμιση.Η ανακοινωση εχει βγει απο της 20 Αυγουστου και εχουμε φτασει 10 Δεκεμβριου και ακομα ειμαι με 2.3.7 6.0.B.3.184.Εδωσα 315 Ευρω για το κινητο και η απαντηση της Sony ειναι υπομονη και να ελεγχεται με το PC Companion.Εχω δοκιμασει ολους τους τροπους αναβαθμισεις και ολοι βγαζουν το ιδιο πραγμα. Ειναι πολυ καλο κινητο και τα μονα αρνητικα που εχω ειναι η διαρκεια μπαταριας,καποια στιγμη δεν θα φτασει το storage και η μπροστινη καμερα η οποια θα μπορουσε να εχει αναλυση 1.3MP και οχι VGA.

Edited by mitsosmitsos

Παιδια, το birdphone.gr το εβγαλε σε προσφορα 253 ευρω, ελληνικης αντιπροσωπειας...! (Ξερετε μηπως ποσο περιπου κρατανε αυτες οι προσφορες?)

Το σκεφτομαι σοβαρα να το αγορασω! Το κινητο τωρα πλεον κυκλοφορει με android 4 ή οπως και να χει πρεπει να του κανω αναβαθμιση? Επισης, υπαρχει οντως προβλημα με το θεμα αναβαθμισης, οπως ακουω απο πολλους?

Καλησπερα σας και καλη ευδομαδα!

Αγορασα και εγω το Xperia P στης 25 Οκτωβριου αλλα οταν παω να κανω αναβαθμιση μου λεει οτι εχω το πιο ενημερωμενο.Εχω μιληση αρκετες φορες με τη Sony Mobile GR στο facebook,στο τηλεφωνο αλλα και με την εταιρια κιντης τηλεφωνιας που εχω η οποια ειναι Cosmote.Θεωρω απαραδεκτο αυτο που γινεται με την αναβαθμιση.Η ανακοινωση εχει βγει απο της 20 Αυγουστου και εχουμε φτασει 10 Δεκεμβριου και ακομα ειμαι με 2.3.7 6.0.B.3.184.Εδωσα 315 Ευρω για το κινητο και η απαντηση της Sony ειναι υπομονη και να ελεγχεται με το PC Companion.Εχω δοκιμασει ολους τους τροπους αναβαθμισεις και ολοι βγαζουν το ιδιο πραγμα. Ειναι πολυ καλο κινητο και τα μονα αρνητικα που εχω ειναι η διαρκεια μπαταριας,καποια στιγμη δεν θα φτασει το storage και η μπροστινη καμερα η οποια θα μπορουσε να εχει αναλυση 1.3MP και οχι VGA.

Κατεβασε στο pc σου αυτο http://www.sonymobile.com/gb/tools/update-service/ και ακολουθησε της οδηγιες .

Το τηλεφωνο σου εχει εφαρμογες της cosmote? ή οταν ανοιγει σου βγαζει τιποτα της cosmote?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Κατεβασε στο pc σου αυτο http://www.sonymobile.com/gb/tools/update-service/ και ακολουθησε της οδηγιες .

Το τηλεφωνο σου εχει εφαρμογες της cosmote? ή οταν ανοιγει σου βγαζει τιποτα της cosmote?

Αυτο που μου λες το κατεβασα,μου το προτεινε ενας τεχνικος απο το κατασημα που πηρα το κινητο μου.Ναι εχει εφαρμογες της Cosmote προεγκατηστημενες.Οταν το ανοιγω μου βγαζει το σημα Cosmote myview.Επισης να πω οτι το προηγουμενο κινητο που ειχα,παιρνει καρτες sim της κανονικες,ενω το Xperia P εχει micro-sim και εδωσα την παλια μου και με ενα μηχανημα μου την εκοψε και την εκανε micro-sim.Λες αυτο να φταιει?

Αυτο που μου λες το κατεβασα,μου το προτεινε ενας τεχνικος απο το κατασημα που πηρα το κινητο μου.Ναι εχει εφαρμογες της Cosmote προεγκατηστημενες.Οταν το ανοιγω μου βγαζει το σημα Cosmote myview.Επισης να πω οτι το προηγουμενο κινητο που ειχα,παιρνει καρτες sim της κανονικες,ενω το Xperia P εχει micro-sim και εδωσα την παλια μου και με ενα μηχανημα μου την εκοψε και την εκανε micro-sim.Λες αυτο να φταιει?

Φταίει ότι το κινητό σου έχει Cosmote Branded Rom . Κατά την προσωπική μου άποψη - και συμπερένοντας από το Post σου ότι δεν είσαι εξοικειωμένος με Smartphones - θα σου έλεγα πως η καλύτερη λύση θα ήταν να το πας στο Service της Sony για κινητά και να ζητήσεις να σου κάνουν αναβάθμιση σε 4.0.4 με unbranded Ελληνική Rom.

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Φταίει ότι το κινητό σου έχει Cosmote Branded Rom . Κατά την προσωπική μου άποψη - και συμπερένοντας από το Post σου ότι δεν είσαι εξοικειωμένος με Smartphones - θα σου έλεγα πως η καλύτερη λύση θα ήταν να το πας στο Service της Sony για κινητά και να ζητήσεις να σου κάνουν αναβάθμιση σε 4.0.4 με unbranded Ελληνική Rom.

Το Sony Xperia P ειναι το πρωτο μου κινητο smartphone.Μηπως να παω σε κανενα καταστημα Cosmote και να ζητησω μια καινουρια καρτα micro-sim μηπως και καταφερω να το αναβαθμισω?Επισης το Cosmote Branded Rom που λες ειναι η εφαρμογες που εχει και το σημα Cosmote myview που βγαινε οταν ανοιγω το κινητο?

Edited by mitsosmitsos

Το Sony Xperia P ειναι το πρωτο μου κινητο smartphone.Μηπως να παω σε κανενα καταστημα Cosmote και να ζητησω μια καινουρια καρτα micro-sim μηπως και καταφερω να το αναβαθμισω?Επισης το Cosmote Branded Rom που λες ειναι η εφαρμογες που εχει και το σημα Cosmote myview που βγαινε οταν ανοιγω το κινητο?

Δεν ειναι θεμα καρτας sim, ειναι θεμα οτι ειναι Cosmote Branded, δηλαδη η cosmote εχει παρει την εναβαθμηση(rom) απο τη sony και πρεπει πρωτα να την προσαρμοσει για να την δωσει στους χρηστες που εχουν Cosmote Branded :cry:

Δοκιμασε και αυτο που γραφει ο DuAl_SuN, να πας σε καποιο σερβις.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Δεν ειναι θεμα καρτας sim, ειναι θεμα οτι ειναι Cosmote Branded, δηλαδη η cosmote εχει παρει την εναβαθμηση(rom) απο τη sony και πρεπει πρωτα να την προσαρμοσει για να την δωσει στους χρηστες που εχουν Cosmote Branded :cry:

Δοκιμασε και αυτο που γραφει ο DuAl_SuN, να πας σε καποιο σερβις.

Εποικινωνισα με την Cosmote και την Sony και μου ειπαν

Cosmote:Δεν ειχει βγει ακομα η αναβαθμιση,δεν αχολουμαστε με λειτουργεικα

Sony:Η αναβαθμιση γινεται διεθνως και εξαρταται απο την χωρα,τον παροχο και την συσκευη.Μου προτειναν να μην παω σε σερβις μονο στην περιπτωση που εχει βγει αλλα γινεται καποιο σφαλμα, και να ελεγχω σε ευδομαδια βαση μεσο του PC Companion.

Δεν ξερω τι να κανω με αυτα που ακουω.Ωρες ωρες σκεφτομαι να το πουλησω και να παρω κανενα που θα εχει Android 4.Εγω θα παω σε καταστημα Cosmote.Ποσο πια υπομονη θα κανω.Εκει που αλλοι θα εχουν 4.1 Jelly Bean εμεις θα εχουμε το "αρχαιο" 2.3.7?

Sony:Η αναβαθμιση γινεται διεθνως και εξαρταται απο την χωρα,τον παροχο και την συσκευη.Μου προτειναν να μην παω σε σερβις μονο στην περιπτωση που εχει βγει αλλα γινεται καποιο σφαλμα, και να ελεγχω σε ευδομαδια βαση μεσο του PC Companion.

Δεν ξερω τι να κανω με αυτα που ακουω.Ωρες ωρες σκεφτομαι να το πουλησω και να παρω κανενα που θα εχει Android 4.Εγω θα παω σε καταστημα Cosmote.Ποσο πια υπομονη θα κανω.Εκει που αλλοι θα εχουν 4.1 Jelly Bean εμεις θα εχουμε το "αρχαιο" 2.3.7?

Φίλε μου είναι καθαρά θέμα της cosmote, έπρεπε να τους πεις ότι αφού δεν ασχολούνται με λειτουργικά γιατί υπάρχουν εφαρμογές μέσα στο μενού και όταν το ανοίγεις? Κάνουν τους κινέζους....

Μου φαινεται περιεργο που ενω ειναι το πρωτο σου smartphone φαινεται σαν να πηγες σαυτη την κατηγορια κινητων μονο για τις αναβαθμισεις. Σε σημειο να θες να πουλησεις τη συσκευη επειδη δεν παιρνει αναβαθμιση.Ενημερωτικα, μετα την JB δεν θα παρει αλλη αναβαθμιση η συσκευη. Στο λεω για να μην εκπλαγεις.

Στο θεμα μας. Θα σου ελεγα να διαβασεις καποιους οδηγους ωστε να φλασαρεις μια καθαρη ρομ ακομα και την ICS. Θελει λιγο διαβασμα αλλα τα παιδια εδω εχουν κανει πολυ καλη δουλεια με αναλυτικες οδηγιες και φυσικα ο,τι χρειαστεις εδω ειμαστε. Δεν χρειαζεται να μιλας με sony. Αυτοι δεν φταινε οταν ο καθε παροχος παιρνει την rom και της αλλαζει τα φωτα! Ειδικα οι κατοχοι κινητων κοσμοτε ειναι παντα οι τελευταιοι που παιρνουν αναβαθμισεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οταν αλλαξα κινητο δεν πηρα καινουριο καρτα sim μου την εκοψαν και ξαναπηρα την Cosmote και μου λενε οτι μπορει αυτο να φταιει και να πατε σε κανεναν καταστημα γερμανος η comsote και να παρετε μια καινουρια micro sim.Εγω αυτο θα κανω για αρχη και μετα βλεπουμε.Υπαρχει καπποις οδηγος σε αυτο το φορουμ γιατι ειμαι σχετικα καινουριος και δεν εχω μαθει το φορουμ.Αγορασα το κινητο αυτο λογο των specs του.Για το θεμα της μπαταριας το ηξερα οσο για το θεμα λειτουργεικου εκει δεν φανταζομουν οιτ θα γινοταν αυτο.

Σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας

ΥΓ. Εσεις που με βοηθατε εχετε Cosmote η αλλη εταιρια?

Edited by mitsosmitsos

Οταν αλλαξα κινητο δεν πηρα καινουριο καρτα sim μου την εκοψαν και ξαναπηρα την Cosmote και μου λενε οτι μπορει αυτο να φταιει και να πατε σε κανεναν καταστημα γερμανος η comsote και να παρετε μια καινουρια micro sim.Εγω αυτο θα κανω για αρχη και μετα βλεπουμε.Υπαρχει καπποις οδηγος σε αυτο το φορουμ γιατι ειμαι σχετικα καινουριος και δεν εχω μαθει το φορουμ.Αγορασα το κινητο αυτο λογο των specs του.Για το θεμα της μπαταριας το ηξερα οσο για το θεμα λειτουργεικου εκει δεν φανταζομουν οιτ θα γινοταν αυτο.

Σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας

ΥΓ. Εσεις που με βοηθατε εχετε Cosmote η αλλη εταιρια?

η sim δεν εχει καμια δουλεια με την αναβαθμηση.. ισχυει οτι σου ειπε ο Karthan7 και ο dual_sun...

Edited by kkoletsis

• The title was changed to Sony Xperia P