Giosis Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Γεια σας παιδιά πήρα και γω το κινητό και μετά απο 15 μέρες χρήση μπορώ να πω ότι πετάει, το έκανα φυσικά αναβάθμιση σε ICS. Το πρόβλημά μου αυτήν την στιγμή είναι ότι θέλω να κάνω root και δεν ξέρω από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 ποια version να κατεβάσω. Βασικός λόγος που θέλω να ρουτάρο το κινητό είναι για 1) Να ξεφορτωθώ μερικές άχρηστες εφαρμογές και 2) Να κάνω τον ex dialer εφαρμογή συστήματος. Αν μπορεί κάποιος που ξέρει να με βοηθήσει ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 New firmware http://www.xperiablog.net/2012/11/06/new-xperia-p-firmware-6-1-1-b-0-253-certified/ Έχει βγει στα ελληνικά κινητά?Προς το παρόν δεν μ έχει βγάλει κάτι.. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Να ρωτήσω παιδιά κάτι, γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ για αυτό το κινητό (είναι ανάμεσα σε άλλα που σκέφτομαι για αγορά); Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις το θέμα με τη μπαταρία εξακολουθεί να ταλαιπωρεί; Μπορεί κάποιος να μας πει μερικά πράγματα για την αυτονομία του κινητού σε "πραγματική" χρήση; Αυτά που διάβασα εδώ και αλλού, δεν ήταν ούτε επίκαιρα ούτε ξεκάθαρα. Θέλω να πω, σε μια μέρα με τη φωτεινότητα χαμηλά <40%, με ~30 λεπτά ομιλίας 2G, ~2-3 ώρες ακρόαση μουσικής/ραδιοφώνου, 1 ώρα αναπαραγωγή βίντεο, ~30 λεπτά λήψη φωτογραφιών/βίντεο, ~1 ώρα σερφάρισμα/facebook με wifi, ~30 λεπτά gaming, όπως είναι τυπική χρήση που θα του κάνω εγώ, ή παρόμοια αναλόγως του πως το χρησιμοποιείτε εσείς, τη βγάζει τη μέρα; Πόσες ώρες; Και στην "ταχεία φόρτιση" όπως αποκαλείται, πόση ώρα χρειάζεται για να φορτιστεί γρήγορα και σε τι ποσοστό; Ελπίζω να μην ήμουν κουραστικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Danny_S Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Να ρωτήσω παιδιά κάτι, γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ για αυτό το κινητό (είναι ανάμεσα σε άλλα που σκέφτομαι για αγορά); Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις το θέμα με τη μπαταρία εξακολουθεί να ταλαιπωρεί; Μπορεί κάποιος να μας πει μερικά πράγματα για την αυτονομία του κινητού σε "πραγματική" χρήση; Αυτά που διάβασα εδώ και αλλού, δεν ήταν ούτε επίκαιρα ούτε ξεκάθαρα. Θέλω να πω, σε μια μέρα με τη φωτεινότητα χαμηλά <40%, με ~30 λεπτά ομιλίας 2G, ~2-3 ώρες ακρόαση μουσικής/ραδιοφώνου, 1 ώρα αναπαραγωγή βίντεο, ~30 λεπτά λήψη φωτογραφιών/βίντεο, ~1 ώρα σερφάρισμα/facebook με wifi, ~30 λεπτά gaming, όπως είναι τυπική χρήση που θα του κάνω εγώ, ή παρόμοια αναλόγως του πως το χρησιμοποιείτε εσείς, τη βγάζει τη μέρα; Πόσες ώρες; Και στην "ταχεία φόρτιση" όπως αποκαλείται, πόση ώρα χρειάζεται για να φορτιστεί γρήγορα και σε τι ποσοστό; Ελπίζω να μην ήμουν κουραστικός. Θα σου πω το εξης, και απευθυνομαι και στους υπολοιπους κατοχους του Xperia P... Απο τοτε που εβαλα στην ακρη τον αυθεντικο φορτιστη του και χρησιμοποιω εναν 1000mA φορτιστη απτο κινητο της αδερφης μου, η αυτονομια της μπαταριας εχει σχεδον ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ. Απο εκει που μου εβγαζε 10 με 12 ωρες και 1μιση ωρα περιπου ανοιχτη οθόνη, τωρα πλεον μου βγαζει ανετα 24ωρο (περιστασιακη χρηση) με minimun 2.5 ωρες οθονη (αυτοματη φωτεινοτητα παντα). Εχω φτασει καλλιστα τις 4,5 ωρες.... Πλεον δε φοβαμαι να βγω το βραδυ εξω με τη μπαταρια στο 45%, ξερω οτι θα με βγαλει μεχρι να γυρισω σπιτι... Αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι βελτιωθηκε ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ η διαρκεια αναμονης του κινητου, ομως ακομα και με χρηση για αναπαραγωγη μουσικης οπως ανεφερες ειδα πολυ σημαντικη βελτιωση... Σχετικα με την "ταχεία φορτιση" που λες, και που πιστευω εκει βρισκεται η πηγη του προβληματος, ειναι μια μεγαλη ΠΑΤΑΤΑ!! Ναι, πραγματι ειναι ταχεια, καθως φορτιζει εικονικα 100% σε λιγοτερο απο 70 λεπτα, ΑΛΛΑ τι να το κανεις οταν δεν αξιοποιει τις πραγματικες δυνατοτητες της μπαταριας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) New firmware http://www.xperiablog.net/2012/11/06/new-xperia-p-firmware-6-1-1-b-0-253-certified/ Χτες, στις 21:00 έκανα την αναβάθμιση - λες να πήρα το τελευταίο; :happy: Πάντως τώρα λέει 4.0.4 αντί 2.3.κάτι που είχε... Α, ήρθε χτες η συσκευή! Καλή κατασκευή, wireless πετάει! 100 σελίδες ήδη - έχει αναφερθεί κάποια (-ες) θήκες γυναικείες; Έχετε κάποια καλή δοκιμασμένη πρόταση; Εδιτ: Αναζήτηση με την λέξη "θήκη" βγάζει άπειρα αποτελέσματα βρίσκοντας το παρακάτω: " ... Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"" :lol: Edited November 7, 2012 by iant Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Έχει βγει στα ελληνικά κινητά?Προς το παρόν δεν μ έχει βγάλει κάτι.. Οχι δεν νομιζω, απλα πηρε πιστοποιηση για να βγει. Χτες, στις 21:00 έκανα την αναβάθμιση - λες να πήρα το τελευταίο; :happy: Πάντως τώρα λέει 4.0.4 αντί 2.3.κάτι που είχε... Α, ήρθε χτες η συσκευή! Καλή κατασκευή, wireless πετάει! 100 σελίδες ήδη - έχει αναφερθεί κάποια (-ες) θήκες γυναικείες; Έχετε κάποια καλή δοκιμασμένη πρόταση; Αυτη που εχεις τωρα ειναι η ics. θα σου ελεγα να κανεις μια ''καθαρη εγκατασταση'', αν εχεις βαλει μεσα στο τηλεφωνο φωτογραφιες - βιντεο - μουσικη να τα παρεις backup για να μην τα χασεις. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Οχι δεν νομιζω, απλα πηρε πιστοποιηση για να βγει. Αυτη που εχεις τωρα ειναι η ics. θα σου ελεγα να κανεις μια ''καθαρη εγκατασταση'', αν εχεις βαλει μεσα στο τηλεφωνο φωτογραφιες - βιντεο - μουσικη να τα παρεις backup για να μην τα χασεις. Έχει και ελληνικά!!! Τι εννοείς ''καθαρη εγκατασταση''; :worry: Εχτές πήρα την συσκευή και άμεσος την αναβάθμισα! Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Έχει και ελληνικά!!! Τι εννοείς ''καθαρη εγκατασταση''; :worry: Εχτές πήρα την συσκευή και άμεσος την αναβάθμισα! Το πρωτο πραγμα που εκανες στο τηλεφωνο ηταν αναβαθμιση? Αν ναι εισαι οκ. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Το πρωτο πραγμα που εκανες στο τηλεφωνο ηταν αναβαθμιση? Αν ναι εισαι οκ. Ναι, και τις επαφές συγχρόνισα αφού τελείωσα την αναβάθμιση ... Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 iant νομιζω ότι έσπασες το χρονικό ρεκορ επανάληψης ερωτήματος: μια ώρα και δέκα λεπτά αφότου τέθηκε το αρχικό ερώτημα!!! :p :p Αστειεύομαι φυσικά ωστόσο το ζήτημα είναι αρκετά σοβαρό. Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε τα ερωτήματά μας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Λίγη υπομονή, λίγος σεβασμός προς τους υπόλοιπους χρήστες και όλα λύνονται. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 iant νομιζω ότι έσπασες το χρονικό ρεκορ επανάληψης ερωτήματος: μια ώρα και δέκα λεπτά αφότου τέθηκε το αρχικό ερώτημα!!! :p :p Αστειεύομαι φυσικά ωστόσο το ζήτημα είναι αρκετά σοβαρό. Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε τα ερωτήματά μας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Λίγη υπομονή, λίγος σεβασμός προς τους υπόλοιπους χρήστες και όλα λύνονται. :) Sorry, :O νόμιζα πως πέρασε απαρατήρητα τόσο σημαντικό πράγμα!!! ;) Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Θα σου πω το εξης, και απευθυνομαι και στους υπολοιπους κατοχους του Xperia P... Απο τοτε που εβαλα στην ακρη τον αυθεντικο φορτιστη του και χρησιμοποιω εναν 1000mA φορτιστη απτο κινητο της αδερφης μου, η αυτονομια της μπαταριας εχει σχεδον ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ. Χμμμ... καλό ακούγεται αλλά διατηρώ μια μικρή επιφύλαξη για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Όπως και να έχει ο καιρός θα δείξει και φυσικά αυτό είναι ενα κόστος το οποίο είμαι σίγουρος ότι έχεις συνυπολογίσει και έχεις κρίνει ότι αξίζει να το επωμιστείς βάσει των αναγκών σου. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Το NFC - τι είναι; Το χρησιμοποιεί κανείς; Πίσω στην συσκευή αυτοκόλλητο είναι αυτό με το "NFC"; Το βγάζω άφοβα; Έχει στην συσκευασία 2 πράγματα για NFC ... Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Near_field_communication Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Near_field_communication Μέχρι εκεί είχα φτάσει .. Την πραγματική χρηστικότητα του και εμπειρίες περισσότερα ζητούσα ... Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Μπαίνεις στο αυτοκίνητό σου. Έχεις τη συνήθεια όταν οδηγάς να έχεις ανοιχτό το bluetooth, να έχεις την ένταση στο 3, να ανοίγει το gps κτλ. Προγραμματίζεις το κινητό ώστε να κάνει όλα αυτά όταν το ακουμπάς με ένα από τα δυο NFC που έχεις. Όταν λοιπόν μπεις στο αυτοκίνητο, ακουμπάς τα δυο αντικείμενα μεταξύ τους (κινητό και NFC) και όλα τα προηγούμενα γίνονται αυτόματα. Αυτή είναι η χρήση του. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Μπαίνεις στο αυτοκίνητό σου. Έχεις τη συνήθεια όταν οδηγάς να έχεις ανοιχτό το bluetooth, να έχεις την ένταση στο 3, να ανοίγει το gps κτλ. Προγραμματίζεις το κινητό ώστε να κάνει όλα αυτά όταν το ακουμπάς με ένα από τα δυο NFC που έχεις. Όταν λοιπόν μπεις στο αυτοκίνητο, ακουμπάς τα δυο αντικείμενα μεταξύ τους (κινητό και NFC) και όλα τα προηγούμενα γίνονται αυτόματα. Αυτή είναι η χρήση του. :thanks: Μάλιστα!! Δηλαδή το "αυτοκόλλητο" από το πίσω μέρος το Xperia P να μην βγάλω! Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 :thanks: Μάλιστα!! Δηλαδή το "αυτοκόλλητο" από το πίσω μέρος το Xperia P να μην βγάλω! Απλα ένα "διαφημιστικο"αυτοκολλητάκι είναι,βγάλε το!Μέσα είναι ο μηχανισμός! Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Χμμμ... καλό ακούγεται αλλά διατηρώ μια μικρή επιφύλαξη για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Όπως και να έχει ο καιρός θα δείξει και φυσικά αυτό είναι ενα κόστος το οποίο είμαι σίγουρος ότι έχεις συνυπολογίσει και έχεις κρίνει ότι αξίζει να το επωμιστείς βάσει των αναγκών σου. ;) Δηλαδή, εσύ zxr, τι έχεις διαπιστώσει για την αυτονομία του κινητού; Ο φίλος έδωσε μια νέα "στροφή" στην υπόθεση αυτή με τη χρήση διαφορετικού φορτιστή, αλλά θα ήθελα και άλλες εμπειρικές ιστορίες για τη χρήση που του κάνουν "νορμάλ" άνθρωποι και πόσο κρατάει το xperia p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Απλα ένα "διαφημιστικο"αυτοκολλητάκι είναι,βγάλε το!Μέσα είναι ο μηχανισμός! Νόμισα πως υποδηλώνει σημείο στίξης NFC! :stupid: Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Οχι δεν νομιζω, απλα πηρε πιστοποιηση για να βγει. Το θέμα είναι οτι εμείς έχουμε ακόμα την 0,544 ή οποία βγήκε 23/8 βάσει του site που βρήκες..απο τότε έχουν βγεί και άλλα μικρά updates που δεν έχουμε πάρει,οπότε αμφιβάλω αν θα μας έρθει ποτε και αυτό...αμέσως σε jb θα πάμε.. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos007 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Eδω και 1 μηνα(1-10-12)μετα την αναβαθμηση συγχρονιζονται ολα κανονικα εκτος απο τις επαφες ,αφου απο τοτε βγαζει μυνημα οτι ο συγχρονισμος προσωρινα δεν λειτουργει.Καποια βοηθεια για λυση του προβληματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Eδω και 1 μηνα(1-10-12)μετα την αναβαθμηση συγχρονιζονται ολα κανονικα εκτος απο τις επαφες ,αφου απο τοτε βγαζει μυνημα οτι ο συγχρονισμος προσωρινα δεν λειτουργει.Καποια βοηθεια για λυση του προβληματος. Εγώ τον εχω σύνδεση με 2 λογαριασμούς Google ... Τις επαφές και μόνο συγχρονίζω με το δεύτερο λογαριασμό! Δεν το δοκιμάζεις και εσύ; Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Το θέμα είναι οτι εμείς έχουμε ακόμα την 0,544 ή οποία βγήκε 23/8 βάσει του site που βρήκες..απο τότε έχουν βγεί και άλλα μικρά updates που δεν έχουμε πάρει,οπότε αμφιβάλω αν θα μας έρθει ποτε και αυτό...αμέσως σε jb θα πάμε.. Μπορεί να είναι για κάποια συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή, μπορεί να είναι για συγκεκριμένο πάροχο.... Δεν γνωρίζω. Ίσως στο xda να βρεις σε ποιούς έχουν δοθεί τα update από το 0.544 και μετά. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalodio Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Για το θέμα τις μπαταρίας, μπορώ να πω ότι με βγάζει πάνω από 2 μέρες με νορμάλ χρήση. Έκανα απεγκατάσταση ενημερώσεων και απενεργοποίηση στην εφαρμογή google+. Πριν μετά βίας κρατούσε μια μέρα. Το ίδιο και σ' ένα xperia sole. Όποιος επιθυμεί μπορεί να δοκιμάσει να απενεργοποιήσει την εφαρμογή και στη συνέχεια να κάνει μια επανεκκίνηση και να μας πει το αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts