Karthan7 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Κατέβασα το zeus για την αναβάθμιση σε ICS αλλά τίποτα μετά έκανα επαναφορά μέσω κινητού ξανά zeus αλλά τίποτα οπότε θα περιμένω το κινητό το πήρα από το πλαίσιο. Θα ήταν καλό κάποιο παλικάρι να έκανε ένα τόπικ το οποίο θα εξηγούσε το android και την λειτουργία του P αν έχει χρόνο. Το παλικαρι ειναι ο zxr :respect: εχει φτιαξει τρομερο οδηγο! Δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Και συνεχίζω να μη "βλέπω" το update... Κάτι κάνω λάθος...δε μπορεί... :confused: Τι προελευσης ειναι το κινητο σου? Το si σου? Ουτε εγω πηρα ακομη, σε γερμανικο κινητο....δεν ηρθε η ωρα μας ακομη!!! Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elavd Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 (edited) Τι προελευσης ειναι το κινητο σου? Το si σου? Ουτε εγω πηρα ακομη, σε γερμανικο κινητο....δεν ηρθε η ωρα μας ακομη!!! Από τον Γερμανό το αγόρασα, μέσω Cosmote. Το SI μου είναι 1261-6931 Δοκίμασα ακόμη να το κάνω update ακόμη και μέσω browser όπως λέει εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=HGeFAID6dtM&feature=youtu.be αλλά και πάλι το τηλέφωνό μου φαίνεται ότι είναι ... "ενημερωμένο" και δεν εμφανίζει την ICS... Edited August 31, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsonx Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Και συνεχίζω να μη "βλέπω" το update... Κάτι κάνω λάθος...δε μπορεί... :confused: κι εμένα χθες μου ήρθε... υπομονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 (edited) :) ευχαριστώ :D φοβερή δουλειά μπράβο στο παλικάρι. Να σας κάνω μια ερώτηση, 27-8 πήρα το κινητό την 28-8 πήρα την micro sim και το μεσημέρι ενεργοποίησα το κινητό σε κάποια στιγμή ήρθε το update σε 2.3.7 και το έκανα ακολουθώντας της οδηγίες μέσω pc comporation. Sε κάποια στιγμή έβαλα - έβγαλα το καλώδιο και η οθόνη έκανε κάτι κουλά τρεις (3) φορές στο καπάκι μετά το update από τότε τίποτα.Τρέχει τίποτα με οθόνη? Edited August 31, 2012 by spideman3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Ας απαντήσει το παλικάρι! :p Από τη στιγμή που δεν σου το παρουσίασε πάλι μάλλον δεν είναι κάτι. Πιθανότατα σου έκανε κάποιο flickering κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης. Φυσιολογικό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Ας απαντήσει το παλικάρι! :p Από τη στιγμή που δεν σου το παρουσίασε πάλι μάλλον δεν είναι κάτι. Πιθανότατα σου έκανε κάποιο flickering κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης. Φυσιολογικό. Ευχαριστώ zxr :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex1994 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Καλησπέρα παιδιά, είμαι κάτοχος του P εδώ και λίγες μέρες και μπορώ να πω οτι είμαι υπερευχαριστημένος. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η μπαταρία και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας αν αυτά τα νούμερα είναι φυσιολογικά ή αν έχει πρόβλημα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
photis92 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Καλησπέρα παιδιά... Μόλις πήρα το sony xperia P , αλλά μου εχει παρουσιάσει ενα πρόβλημα..Προσπαθώ να συνδεθώ στο ρούτερ μου αλλά δεν με αφήνει.Βασικά μου δείχνει σάρωση,βρίσκει το ρουτερ και μόλις πατάω σύνδεση μου γράφει σύνδεση και μετα αποσύνδεθηκε και πάλι τ ίδια και αυτο τ κάνει συνέχεια(σάρωση,σύνδεση,αποσυνδέθηκε) αμα τ αφήσω..Δεν νομίζω να είναι το ρούτερ εφόσον την πρώτη μέρα μπήκε και επίσης το xperia x8 που έχω δοκιμάσει συνδέεται κανονικά..Επίσης τις πρώτες μέρες είχα μπεί από καφετέρια μπήκε ... Ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Διέγραψε το δίκτυο από τη μνήμη και δοκίμασε πάλι να συνδεθείς. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukouroukou2009 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Καλησπέρα παιδιά, είμαι κάτοχος του P εδώ και λίγες μέρες και μπορώ να πω οτι είμαι υπερευχαριστημένος. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η μπαταρία και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας αν αυτά τα νούμερα είναι φυσιολογικά ή αν έχει πρόβλημα. Ευχαριστώ. Τα νούμερα αυτά δεν ειναι φυσιολογικά!!! Σχεδόν 2 μέρες με 8 ώρες οθόνη και 2 ώρες κλήση!!! :wacko: Ούτε στον ύπνο μου!! Για τέτοιες επιδόσεις στη δική μου συσκευή θα χρειαζόμουν 2 (τουλάχιστον) φορτίσεις μέσα στην ίδια μέρα... Έχεις αναβαθμίσει σε ICS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Τα νούμερα αυτά δεν ειναι φυσιολογικά!!! Σχεδόν 2 μέρες με 8 ώρες οθόνη και 2 ώρες κλήση!!! :wacko: Ούτε στον ύπνο μου!! Για τέτοιες επιδόσεις στη δική μου συσκευή θα χρειαζόμουν 2 (τουλάχιστον) φορτίσεις μέσα στην ίδια μέρα... Έχεις αναβαθμίσει σε ICS; Μερικοι θα μας τρελανουν ελεος . Η συσκευη αν μιλας και αν την πειραζεις το πολυ να σου βγαλει 15 ωρες !!! Δηλαδη ελεος . Εμενα πανω απο 10 ωρες δεν βγαζει με την φωτεινοτητα στο αυτοματο με τιποτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Καλησπέρα παιδιά, είμαι κάτοχος του P εδώ και λίγες μέρες και μπορώ να πω οτι είμαι υπερευχαριστημένος. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η μπαταρία και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας αν αυτά τα νούμερα είναι φυσιολογικά ή αν έχει πρόβλημα. Ευχαριστώ. Δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα . Όχι απλά δυσκολεύομαι να το πιστέψω αλλά τίνω να το χαρακτηρίσω fake ... Λοιπόν μετά από άπειρες δοκιμές έχω καταλήξει ότι τα περίπου 20 λεπτά ανοιχτής οθόνης καταναλώνουν 10% μπαταρία, άρα το maximum Που μπορεί να αντέξει η μπαταρία είναι 200 περίπου λεπτά ανοιχτής οθόνης. Προσωπικά το καλύτερο "σκορ" χρήσης που έχω κάνει μέχρι στιγμής είναι 23 ώρες με 3,5 ώρες την οθόνη ανοιχτή , 45 λεπτά ομιλία και 15 λεπτά GPS. Τι να πω ... είτε ο φίλος δεν έχει το P Και έχει το U (όπου εκει πραγματικά έχω διαβάσει πως φτάνει τις 2 μέρες + η μπαταρία) είτε το κινητό του έχει 1.800αρα μπαταρία ... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
photis92 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Το έχω κάνει και μόλις πατάω σύνδεση πάλι αρχίζει το ίδιο..σάρωση,σύνδεση,αποσυνδέθηκε .. Δεν γράφει καν λήψη διέυθυνσης IP... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα . Όχι απλά δυσκολεύομαι να το πιστέψω αλλά τίνω να το χαρακτηρίσω fake ... Λοιπόν μετά από άπειρες δοκιμές έχω καταλήξει ότι τα περίπου 20 λεπτά ανοιχτής οθόνης καταναλώνουν 10% μπαταρία, άρα το maximum Που μπορεί να αντέξει η μπαταρία είναι 200 περίπου λεπτά ανοιχτής οθόνης. Προσωπικά το καλύτερο "σκορ" χρήσης που έχω κάνει μέχρι στιγμής είναι 23 ώρες με 3,5 ώρες την οθόνη ανοιχτή , 45 λεπτά ομιλία και 15 λεπτά GPS. Τι να πω ... είτε ο φίλος δεν έχει το P Και έχει το U (όπου εκει πραγματικά έχω διαβάσει πως φτάνει τις 2 μέρες + η μπαταρία) είτε το κινητό του έχει 1.800αρα μπαταρία ... EIXA και το U φιλε μου. 27 ωρες το ΠΟΛΥ !! Δεν πανε τα Sony τοσο εχουμε δωσει ενα καρο λεφτα ξερουμε τι παιζει. Και σε μια γωνια να το βαλεις και να το κοιτας παλι τοσο δεν θα κρατησει η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Το έχω κάνει και μόλις πατάω σύνδεση πάλι αρχίζει το ίδιο..σάρωση,σύνδεση,αποσυνδέθηκε .. Δεν γράφει καν λήψη διέυθυνσης IP... Φιλε Φωτη, δοκιμασε σε παρακαλώ να μπεις στις ρυθμισεις του ρουτερ και 1.] να κοιταξεις τα καναλια! αν βρισκεται 14-12 κατεβασε το στο 11 η 10. 2.] αν το ρουτερ δουλευει με συστημα προστασιας MAC-Address το γυριζεις σε οποιαδηποτε μορφη key 3.] Αν το default προγραμμα δεν αναγνωριζει το initial key (λογω ASCII 16+ Bits Encruption) δοκιμασε να κατεβασεις αυτο το προγραμμα - https://play.google.com/store/apps/details?id=org.kman.WifiManager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5rbWFuLldpZmlNYW5hZ2VyIl0. Δοκίμασε αυτα και μας λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex1994 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Τα νούμερα αυτά δεν ειναι φυσιολογικά!!! Σχεδόν 2 μέρες με 8 ώρες οθόνη και 2 ώρες κλήση!!! :wacko: Ούτε στον ύπνο μου!! Για τέτοιες επιδόσεις στη δική μου συσκευή θα χρειαζόμουν 2 (τουλάχιστον) φορτίσεις μέσα στην ίδια μέρα... Έχεις αναβαθμίσει σε ICS; Έχω κάνει την αναβάθμιση από όταν το έβγαλα από το κουτί του. Επίσης δεν το έχω φορτίσει ποτέ με τον δικό του φορτιστή αλλά με του Blade στα 700mA, και μια φορά από το PC. Είναι σίγουρα το P..:p Το κινήτο το πειράζω δεν το έχω να κάθεται και έχω συνέχεια ανοιχτά WiFi και Skype και μιλάω με IMs όλη μέρα. Περιμένω να αδειάσει τώρα να το φορτίσω να σας ανεβάσω τον επόμενο κύκλο. Μια απορία, όταν το φορτίζω από το PC σε τι mA αντιστοιχεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Μια απορία, όταν το φορτίζω από το PC σε τι mA αντιστοιχεί; 500 mA 10 χαρακτήρες Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
photis92 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 φιλε μπηκα στις ρυθμισεις αλλα δεν τα βρηκα..το μονο που βρηκα ειναι το channel width το οποιο εχει προεπιλογή 40mhz κ αλλη μια 20 mhz..παρεπιπτώντος έκανα reset στο ρουτερ και μου εδωσε ip στο κινητο..μπηκα ιντερνετ,μαρκετ κ.λ.π μεχρι που εκλεισε απο μπαταρια ή εκανε επανεκκίνηση ... μετα, μολις το ανοιξα αρχισε τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 (edited) πως μπορώ όταν συνδέω το καλώδιο usb να επιλέγω φόρτιση? Με την αναβάθμιση τι γίνεται ρε παιδιά σε 4.0 έχει εδώ και 13 μέρες που δόθηκε από την sony, το κινητό είναι από το ΠΛΑΙΣΙΟ? Edited September 3, 2012 by spideman3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex1994 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 πως μπορώ όταν συνδέω το καλώδιο usb να επιλέγω φόρτιση? Με την αναβάθμιση τι γίνεται ρε παιδιά σε 4.0 έχει εδώ και 13 μέρες που δόθηκε από την sony, το κινητό είναι από το ΠΛΑΙΣΙΟ? Μόλις το συνδέσεις με USB φορτίζει, δεν πρέπει να κάνεις κάτι άλλο. Και το δικό μου από το Πλαίσιο είναι, το έχεις βάλει στο PC με PC Companion? Γιατί μόνο έτσι γινόταν σε μένα η αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Παιδιά μόλις το πήρα...πώς μπορώ να κάνω clean αναβάθμιση?Απο οτι ξέρω όχι με το companion,έτσι? Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Παιδιά μόλις το πήρα...πώς μπορώ να κάνω clean αναβάθμιση?Απο οτι ξέρω όχι με το companion,έτσι? Γινεται και με το κομπανιον.Θα σε ρωτησει αν θες κανεις αναβαθμιση και επαναφορα. Αλλιως δοκιμασε το SUS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) Θα ρωτήσει?Γιατί μέχρι το σημείο που έφτασα,μου είπε οτι οι ρυθμίσεις κλπ θα διατηρηθούν.. Edited September 7, 2012 by orfeas92 Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Θα ρωτήσει?Γιατίμέχρι το σημείο που έφτασα,μου είπε οτι οι ρυθμίσεις κλπ θα διατηρηθούν.. Τοτε δοκιμασε με SEUS φιλε που σιγουρα ρωταει..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts