Dimis39 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Βρε φιλε μου, συγγνωμη που επεμβαινω, αλλα εσυ δεν ησουν που εκραζες οτιδηποτε αλλο κινειται στην αγορα και εξηρες το P;;;Και μαλιστα αυτος που εκραζε το iPhone οσο τιποτα αλλο!Μηπως σε μπερδευω με αλλο χρηστη; :D Εγω ειμαι εως αρχισανε τα κολιματα, αρχιζε να τα παιζει ,να πεφτει η μπαταρια του κλπ εκραζα το iPhone 32gb αλλα σαν δωρο που ειρθε τι να κανω......:lol: το σονυ καλο εμφανισιακως αλλα με πολλα προβληματα στην πορεια ,δεν επιτρεπετε τοσα χρονια στην αγορα απο αυτη την εταιρια να εχεις προβληματα ανεπιτρεπτο και διαβαζω παρα την αναβαθμηση σε ICS παλι τα ιδια ε λιοπν σκοτωμα χαρηκα που τα ξαναειπαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 (edited) Τετοια προβληματα μονο η Sony εχει τελικα ειμουνα ευχαριστημενος εως πηρα το Iphone 4s και ειδα την διαφορα πουληστε τα προβληματικα ειναι Μου θυμίζεις κάτι ... για θυμισέ μου που σε ξέρω ? :D Εγω ειμαι εως αρχισανε τα κολιματα, αρχιζε να τα παιζει ,να πεφτει η μπαταρια του κλπ εκραζα το iPhone 32gb αλλα σαν δωρο που ειρθε τι να κανω......:lol: το σονυ καλο εμφανισιακως αλλα με πολλα προβληματα στην πορεια ,δεν επιτρεπετε τοσα χρονια στην αγορα απο αυτη την εταιρια να εχεις προβληματα ανεπιτρεπτο και διαβαζω παρα την αναβαθμηση σε ICS παλι τα ιδια ε λιοπν σκοτωμα χαρηκα που τα ξαναειπαμε Ετοιμάσου βγαίνει το 5 Edited August 29, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Ας μην συνεχίσουμε σας παρακαλώ την συζήτηση σχετικά με το αν το iPhone ή το P είναι καλύτερο. Είμαστε ήδη off-topic. Αν θέλετε συνεχίζετε την συζήτηση στους Διαξιφισμούς. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω την ελεύθερη μνήμη του κινητου σαν εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο για να μεταφέρω κάποια αρχεία από το γραφείο στο σπίτι. Μικρά αρχεία αντιγράφονται. Μεγάλα, όπως ταινίες, δεν... Μόλις κάνω αντιγραφή μου κλείνει το windows explorer. Και από το MediaGO δοκίμασα, αλλά εκεί λέει ότι δεν μπορεί να κάνει transcode ή ότι δεν έχει ελεύθερη μνήμη (ενώ υπάρχουν ακόμη 6GB ελεύθερα). Συγνώμη που επανέρχομαι με το ίδιο θέμα, αλλά ύστερα από πολύ ψάξιμο, ακόμη δεν κατάφερα να βρω κάποια λύση. Έχεις κανείς ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrus23 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Φίλε δεν μπορείς να αποθηκεύσεις αρχεία μεγαλύτερα από 4 gb γιατί ο αποθηκευτικός χώρος είναι διαμορφωμένος σε fat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Φίλε δεν μπορείς να αποθηκεύσεις αρχεία μεγαλύτερα από 4 gb γιατί ο αποθηκευτικός χώρος είναι διαμορφωμένος σε fat Δοκίμασα και με 600Mb και με 3Gb. Προκοπή δεν είδα. Φοβάμαι μήπως ο τρόπος που ακολουθώ δεν είναι σωστός. Μπαίνω από την εξευρενηση του υπολογιστη στα περιεχομενα του κινητου και προσπαθω να κανω αντιγραφη/επικολληση. Μηπως δεν γινεται ετσι και χρειαζεται κανενα ειδικο προγραμμα. Ή καποια ρυθμιση στο κινητο ωστε να "δει" αλλιώς την usb συνδεση αναμεσα σε υπολογιστη και κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 (edited) Δοκίμασα και με 600Mb και με 3Gb. Προκοπή δεν είδα. Φοβάμαι μήπως ο τρόπος που ακολουθώ δεν είναι σωστός. Μπαίνω από την εξευρενηση του υπολογιστη στα περιεχομενα του κινητου και προσπαθω να κανω αντιγραφη/επικολληση. Μηπως δεν γινεται ετσι και χρειαζεται κανενα ειδικο προγραμμα. Ή καποια ρυθμιση στο κινητο ωστε να "δει" αλλιώς την usb συνδεση αναμεσα σε υπολογιστη και κινητο; Γεια σου φιλε μου! Υπαρχουν 4 λυσεις για το προβλημα σου! Ξεκιναμε με την ευκολη! Καταρχήν ξεχναμε τελειως το File Explorer των Windows XP,Vista,7 , το storage αναγνωριζεται με το φανταστικό προτοκολο των windows media και πραγματικα ειναι αξιοσημειωτο γιατί η Sony επλέξε ένα τετοιο τρόπο να μεταφέρει πληροφορίες, να υποθέσουμε PC Compananion. Φυσικά αυτό μαρτυράει και usb vendor ID (Linux)Sony- 054c 1. - Κατεβάζεις το MyPhoneExplorer sever (PC&MAc) client για το κινητό, χρησημοποιείς usb debugging και είσαι έτοιμος. ------------------------------------------------------------------------ Λιγο πιο δύσκολο και οχι τοσο ικανοποιητικη ταχυτητητα ----------------------------------------------------------------------- 2. - Ftp Client στο PC Server στο κινητό και είσαι έτοιμος (Router - θα χρειαστεις forward port) ----------------------------------------------------------------------- Μια καλή λύση οχι με ικανοποιητική ταχύτητα αλλά με το πλεονεκτημα του streaming ---------------------------------------------------------------------- 3. - Απο το router σετάρεις εσωτερικό δίκτυο (χωρίς την αναγκη ενεργης συνδεσης ιντερνετ) και το πλεονεκτημα με αυτο είναι οτι μπορεις να δεις οποιαδήποτε ταινία έχεις στο PC κατευθείαν στο κινητό με network buffer! Aκόμα και το G έιναι αρκετά ικανοποιητικο στο streaming! Στο N θα είναι άπιαστο! ----------------------------------------------------------------------- Μια λύση για να την αποφυγή δεσμέσεως χώρου στο κινητό ---------------------------------------------------------------------- 4.- Αν δεν θέλεις να γεμίσεις την μνήμη του κινητού σου με μεγάλα αρχεία ενα USB 8GB minimum μαζι με το OTG καλώδιο και είσαι έτοιμος Hope that helps! Υ.Γ: Το FAT32 υποστηριζει μεχρι και 32GB με Max Cluster Size NTFS > 32 GB + Οι διαφορές ειναι τεράστιες αλλα ειναι off-topic οποτε δεν τις επισημαινω! Εκανα επαναφορα και σβησιμο ολων !! ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΕΠΑΝΑΦ.ΕΡΓΟ.ΔΕΔΟΜ. Εσυ τι εννοεις ακριβως να κανω ;; Φιλε μου αυτό ακριβώς ενοουσα που εκανες! Εμενα μετα απο αυτό (clean install) δεν εχω αντιμετωπίσει καποιο προβλημα! Please check the folllowing: 1. - Αν χρησημοποιεις Anti-virus - disable it 2. - Aν χρησημοποιείς καποιο tracker-disable it 3. - Aν έχεις ανοιχτο αυτόματο συγχρονισμό - disable it Δοκίμασε αυτα σε παρακαλώ και μας λες. Edited August 29, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Φιλε μου αυτό ακριβώς ενοουσα που εκανες! Εμενα μετα απο αυτό (clean install) δεν εχω αντιμετωπίσει καποιο προβλημα! Please check the folllowing: 1. - Αν χρησημοποιεις Anti-virus - disable it 2. - Aν χρησημοποιείς καποιο tracker-disable it 3. - Aν έχεις ανοιχτο αυτόματο συγχρονισμό - disable it Δοκίμασε αυτα σε παρακαλώ και μας λες. Κοιτα εχω αλλαξει πανω απο 30 συσκευες τις ιδιας κατηγοριας. Ενταξει το καταφερα και το εφερα στα μετρα μου. Εγω για 10 ωρες το χρειαζομαι πολυ το κινητο μου δηλαδη στη δουλεια. Πλεον με την φωτεινοτητα στο 0% ( σε σκια) και στο αυτοματο οταν ειμαι στο αυτοκινητο μου βγαζει ακριβως 10 ωρες. Τα υπολοιπα εσβηναν στο 8ωρο...GS 2 ( εχω γραψει στο νημα),motorola Rarz,Xperia S ( 4 ωρες μου κρατουσε) κτλ... Αξιο σε θεματα της μπαταριας το P δε μπορω να πω. Τωρα για το ICS εχω μερικα παραπονα απο τους προγραμματιστες της Sony-ελπιζω να λυθουν με καποιο update ( συντομα ομως). Εξαλλου εγω περιμενω με αγωνια το καινουριο Nexus γιατι το Galaxy δεν με τρελανε ...! Εως τοτε Ελπιζω να κρατησω το P Γιατι ειναι καλο κινητο . Εντυπωση μου εχει κανει το ακουστικο του,τελειο και καμια σχεση με Sole και U !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Παιδιά έχω μπερδευτεί λιγάκι...Αν κρατάει η μπαταρία όσο κρατάει και στο s,τότε είναι καλά γιατι είναι στο μέσο όρο των smart phone.Αυτό είναι που με ενδιαφέρει.Κάποιος χρήστης που έχει αλλάξει αρκετά smart phone θα μπορούσε να μου πει αν διαφέρει πολυ η αυτονομία του...2.5 χρόνια είμαι με το satio με 1000mah μπαταρία!Λιγότερο ενργοβόρο βέβαια,αλλά πλεόν που εχει φάει το ψωμιά της είναι δράμα!Τέλος,ενώ είχα καταλήξει σε αυτο το κινητό λόγω οθόνης και ποιότητας κατασκευής,έχω και την επιλογή του s που με 50ε παραπάνω,παίρνω μεγαλύτερη οθόνη(δεν με ενδιαφέρει τόσο),μεγαλύτερη μπαταρία,καλύτερο cpu και 12άρα κάμερα..οπότε έχω μπερδευτεί... Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Πριν δυο μέρες πήρα το P και θέλω να ρωτήσω από τον φάκελο Συλλογές πως διαγράφουμε φωτογραφίες? από άλμπουμ φωτογραφιών από διάφορα sait ή facebook το έψαξα αλλά τίποτα.Την διαγραφή την έβγαλε μόνο στις φωτογραφίες που τράβηξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Πριν δυο μέρες πήρα το P και θέλω να ρωτήσω από τον φάκελο Συλλογές πως διαγράφουμε φωτογραφίες? από άλμπουμ φωτογραφιών από διάφορα sait ή facebook το έψαξα αλλά τίποτα.Την διαγραφή την έβγαλε μόνο στις φωτογραφίες που τράβηξα. Quick response! --------------------- Φιλε μου αυτο συμβαινει γιατι εχεις ενεργοποιησει συγχρονισμο facebook στο Xperia! oι φωτογραφίες δεν σβήνονται γιατι απλά ακολουθολυν τα principles του συγχρονισμου, για να τις σβήσεις θα κανεις το εξής: Ρυθμίσεις > Λογαριασμοί & Συγχρον. > Facebook στο Xperia > Iδιότητες (touch button) > Καταργηση Λογαριασμού > Done! Tην επομενη φορα που θα σεταρείς το Facebook στο Xperia μην ενεργοποιησεις αυτοματατο συγχρονισμο > Συγχρονισμο Facebook photos e.t.c. hope that was useful! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Spiderman 3 είσαι ευχαριστημένος?Η μπαταρία παλεύεται??Είμαι στο τσακ να το παραγγείλω αλλά φοβάμαι μην το μετανοιώσω.. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Spiderman 3 είσαι ευχαριστημένος?Η μπαταρία παλεύεται??Είμαι στο τσακ να το παραγγείλω αλλά φοβάμαι μην το μετανοιώσω.. Εμένα (μέγας γκρινιάρης για την μπαταρία) μου βγάζει περίπου 16-18 ώρες η μπαταρία με το ICS με αρκετή χρήση (περίπου 3 με 4 ώρες ανοιχτή η οθόνη και δεδομένα συνέχεια ΟΝ). Με την GB έκανα το σταυρό μου αν μου βγάλη 12ωρο (και με 2 με 2.5 ώρες ανοιχτή οθόνη). Σίγουρα δεν με τρελαίνει αλλά για την ώρα με ικανοποιεί. Πάντως θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και άλλα κινητά στην ίδια περίπου τιμή με καλύτερη μπαταρία. Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Κοίτα επειδή είμαι της sony και του android,αλλά κοιτώ επείσης και το value for money,το μόνο κινητό που μπορώ να κοιτάξω πέρα απο το p είναι το s...Τα 50ε που κάνει παραπάνω είναι πολυ λίγα για όλα τα επιπλεόν που προσφέρει,αλλά για εμένα δεν είναι τόσο όμορφο,ούτε τόσο ποιοτικό.. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Κοίτα επειδή είμαι της sony και του android,αλλά κοιτώ επείσης και το value for money,το μόνο κινητό που μπορώ να κοιτάξω πέρα απο το p είναι το s...Τα 50ε που κάνει παραπάνω είναι πολυ λίγα για όλα τα επιπλεόν που προσφέρει,αλλά για εμένα δεν είναι τόσο όμορφο,ούτε τόσο ποιοτικό.. Φιλε το S το ειχα..δεν εχει μεγαλη διαφορα και ειδικα στην camera καμια !! Επισης η μπαταρια πανω απο 8 ωρες δεν θα σου βγαζει πολυ δυσκολα(εκτος εαν με την ICS εφτιαξαν τα πραγματα). Επισης ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ !!! Το ιδιο μεγεθος με το nexus και το nexus εχει οθονη 4,65. ΠΑρε το P αν θες 4' οθονη με 1Giga ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Ρε παιδια,εχει κανενας γερμανικη συσκευη,που να εχει παρει την ics? Για την ακριβεια με si 1261-2616,γιατι εγω τιποτα ακομη:( Εαν υπαρχει καποιος ας γραψει και το si του,για να μην ψαχνομαι βραδιατικα. Ευχαριστω:):) Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsonx Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Μόλις πήρα Ics update νομίζω καίει πιο πολύ μπαταρία... Η Μάλλον το έχω κάψει στο ψάξιμο :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Το δεύτερο! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Spiderman 3 είσαι ευχαριστημένος?Η μπαταρία παλεύεται??Είμαι στο τσακ να το παραγγείλω αλλά φοβάμαι μην το μετανοιώσω.. Κοίτα από χθές 'εως και τώρα η μπαταρία μου είναι στο 80% αλλά δεν κάνω χρήση δεδομένων και έχω βάλει την εξοικονόμησει μπαταρίας στην Α΄ επιλογή μην ξεχάσω μεσημέρια (15.00 έως 18.00) και βράδια (23.00 έως 09.00) το έχω κλειστό. Μάλλον πρέπει να ρωτήσεις κάποιον άλλον και να τους πεις ποια ακριβώς θα είναι η χρήση που θα κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Κοίτα από χθές 'εως και τώρα η μπαταρία μου είναι στο 80% αλλά δεν κάνω χρήση δεδομένων και έχω βάλει την εξοικονόμησει μπαταρίας στην Α΄ επιλογή μην ξεχάσω μεσημέρια (15.00 έως 18.00) και βράδια (23.00 έως 09.00) το έχω κλειστό. Μάλλον πρέπει να ρωτήσεις κάποιον άλλον και να τους πεις ποια ακριβώς θα είναι η χρήση που θα κάνεις. προφανώς τρέχεις GingerBread και όχι Icecream. Κάνε αναβάθμιση Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 (edited) προφανώς τρέχεις GingerBread και όχι Icecream. Κάνε αναβάθμιση Με το που ενεργοποίησα το κινητό την Τρίτη έβγαλε το up date το έκανα μέσω pc comporation το κινητό γράφει Έκδοση Android 2.3.7 και ποιο κάτω Αριθμός έκδοσης 6.0.Β.3.184 διάβασα ποιο κάτω και ακόμα δεν πήρα την αναβάθμιση σε 4.0.4 Edited August 31, 2012 by spideman3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elavd Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Εμένα πάντως ακόμη δε μου βγάζει το update ούτε το PC Companion ούτε το SEUS... :( Και συνεχίζω να μη "βλέπω" το update... Κάτι κάνω λάθος...δε μπορεί... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Γεια σου φιλε μου! Υπαρχουν 4 λυσεις για το προβλημα σου! Ξεκιναμε με την ευκολη! Καταρχήν ξεχναμε τελειως το File Explorer των Windows XP,Vista,7 , το storage αναγνωριζεται με το φανταστικό προτοκολο των windows media και πραγματικα ειναι αξιοσημειωτο γιατί η Sony επλέξε ένα τετοιο τρόπο να μεταφέρει πληροφορίες, να υποθέσουμε PC Compananion. Φυσικά αυτό μαρτυράει και usb vendor ID (Linux)Sony- 054c . 1. - Κατεβάζεις το MyPhoneExplorer sever (PC&MAc) client για το κινητό, χρησημοποιείς usb debugging και είσαι έτοιμος. ------------------------------------------------------------------------ Λιγο πιο δύσκολο και οχι τοσο ικανοποιητικη ταχυτητητα ----------------------------------------------------------------------- 2. - Ftp Client στο PC Server στο κινητό και είσαι έτοιμος (Router - θα χρειαστεις forward port) ----------------------------------------------------------------------- Μια καλή λύση οχι με ικανοποιητική ταχύτητα αλλά με το πλεονεκτημα του streaming ---------------------------------------------------------------------- 3. - Απο το router σετάρεις εσωτερικό δίκτυο (χωρίς την αναγκη ενεργης συνδεσης ιντερνετ) και το πλεονεκτημα με αυτο είναι οτι μπορεις να δεις οποιαδήποτε ταινία έχεις στο PC κατευθείαν στο κινητό με network buffer! Aκόμα και το G έιναι αρκετά ικανοποιητικο στο streaming! Στο N θα είναι άπιαστο! ----------------------------------------------------------------------- Μια λύση για να την αποφυγή δεσμέσεως χώρου στο κινητό ---------------------------------------------------------------------- 4.- Αν δεν θέλεις να γεμίσεις την μνήμη του κινητού σου με μεγάλα αρχεία ενα USB 8GB minimum μαζι με το OTG καλώδιο και είσαι έτοιμος Hope that helps! Υ.Γ: Το FAT32 υποστηριζει μεχρι και 32GB με Max Cluster Size NTFS > 32 GB + Οι διαφορές ειναι τεράστιες αλλα ειναι off-topic οποτε δεν τις επισημαινω! 1. Σε ότι αφορά τη μεταφορά αρχείων, το δοκίμασα σε windows XP και λειτούργησε κανονικά (πιθανά λοιπόν το πρόβλημα να είναι στα δικά μου windows 7 μέσα από τα οποία προσπαθούσα να κάνω τη μεταφορά. 2. Πριν το xperia P, είχα ένα samsung Wave. Είχα μέσα μια ταινία. Με ένα usb καλώδιο συνέδεα το κινητό στην τηλεόραση. Επέλεγα στο κινητό "σύνδεση ως συσκευή αποθήκευσης" και από την τηλεόραση μπορούσα να δω τα περιεχόμενα και να κάνω αναπαραγωγή της ταινίας. Τώρα με το Ρ δεν μπορώ να το συνδέσω στην τηλεόραση. Δεν έχω καταλάβει καν, αν αυτό είναι ένα πρόβλημα που έχει να κάνει γενικά με το λειτουργικό android ή με το παραμετροποιημένο android της sony. 3. Πριν με το wave όταν έκανα προβολή των φωτογραφιών στην τηλεόραση (μέσω wifi) οι φωτογραφίες εμφανίζοταν κανονικά σε πλήρη οθόνη. Τώρα με το Ρ εμφανίζονται μόνο σε μικρό μέγεθος στο κέντρο της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 (edited) 1. Σε ότι αφορά τη μεταφορά αρχείων, το δοκίμασα σε windows XP και λειτούργησε κανονικά (πιθανά λοιπόν το πρόβλημα να είναι στα δικά μου windows 7 μέσα από τα οποία προσπαθούσα να κάνω τη μεταφορά. 2. Πριν το xperia P, είχα ένα samsung Wave. Είχα μέσα μια ταινία. Με ένα usb καλώδιο συνέδεα το κινητό στην τηλεόραση. Επέλεγα στο κινητό "σύνδεση ως συσκευή αποθήκευσης" και από την τηλεόραση μπορούσα να δω τα περιεχόμενα και να κάνω αναπαραγωγή της ταινίας. Τώρα με το Ρ δεν μπορώ να το συνδέσω στην τηλεόραση. Δεν έχω καταλάβει καν, αν αυτό είναι ένα πρόβλημα που έχει να κάνει γενικά με το λειτουργικό android ή με το παραμετροποιημένο android της sony. 3. Πριν με το wave όταν έκανα προβολή των φωτογραφιών στην τηλεόραση (μέσω wifi) οι φωτογραφίες εμφανίζοταν κανονικά σε πλήρη οθόνη. Τώρα με το Ρ εμφανίζονται μόνο σε μικρό μέγεθος στο κέντρο της οθόνης. 2) Με καλωδιο HDMI 3) Δες αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vscreens.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS52c2NyZWVucy5hbmRyb2lkIl0. edit για το 3 πρεπει να μπεις στον browser της τηλεορασης σου και να βρεις τη σελλιδα vscreens photo sharing Edited August 31, 2012 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 (edited) Κατέβασα το zeus για την αναβάθμιση σε ICS αλλά τίποτα μετά έκανα επαναφορά μέσω κινητού ξανά zeus αλλά τίποτα οπότε θα περιμένω το κινητό το πήρα από το πλαίσιο. Θα ήταν καλό κάποιο παλικάρι να έκανε ένα τόπικ το οποίο θα εξηγούσε το android και την λειτουργία του P αν έχει χρόνο. Edited August 31, 2012 by spideman3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts