Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδες εχω ενα προβλημα! Σε αραια διαστηματα χανετε το σημα απο την sim card και πρεπει να κανω επανεκινηση για να ξαναδουλεψει! Εχει συμβει σε κανεναν το ιδιο πραγμα?

Παιδες εχω ενα προβλημα! Σε αραια διαστηματα χανετε το σημα απο την sim card και πρεπει να κανω επανεκινηση για να ξαναδουλεψει! Εχει συμβει σε κανεναν το ιδιο πραγμα?

Φυσικά, η απάντηση είναι η 6.0.B.3.162 που μάλλον έκανες αναβάθμιση όπως κι εγώ... :mad:

Φυσικά, η απάντηση είναι η 6.0.B.3.162 που μάλλον έκανες αναβάθμιση όπως κι εγώ... :mad:

Η απάντηση είναι η μηδενική υποστήριξη που έχει το κινητό από την Sony Και στο launch του αλλά και στoυς πρώτους 3 μήνες πωλήσεών του.

Έβγαλε ένα κινητό με ROM με τρελά Bugs ... έβγαλε 2 μήνες μετά μια αναβάθμιση που διόρθωνε τα bugs αλλά είχε καινούργια ... στις 15 μέρες την πήρε πίσω και ακόμα περιμένουμε .

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

προσωπικα δεν κοιταω την ωρα και την στιγμη να ερθει το ICS, να το τραβηξω και ενα ροοτ για να πεταξω τις απειρες ΑΧΡΗΣΤΕΣ εφαρμογες που τρεχουν χωρις προφανη λογο!!!

προσωπικα δεν κοιταω την ωρα και την στιγμη να ερθει το ICS, να το τραβηξω και ενα ροοτ για να πεταξω τις απειρες ΑΧΡΗΣΤΕΣ εφαρμογες που τρεχουν χωρις προφανη λογο!!!

Με την ics μπορεις να κανεις Απενεργοποιηση αρκετες εφαρμογες(οχι ολες) για να μην τρεχουν.

Αυτο εχω κανει στο δικο μου σε ~60 σκουπιδια εεεε εφαρμογες. Το κακο ειναι οτι δεν μπορω να τρεξω εφαρμογες που θελουν προσβαση root. Θα το rootαρω σε λιγες μερες.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Με την ics μπορεις να κανεις Απενεργοποιηση αρκετες εφαρμογες(οχι ολες) για να μην τρεχουν.

Αυτο εχω κανει στο δικο μου σε ~60 σκουπιδια εεεε εφαρμογες. Το κακο ειναι οτι δεν μπορω να τρεξω εφαρμογες που θελουν προσβαση root. Θα το rootαρω σε λιγες μερες.

ποια εκδοση εχεις Θαναση;

Πως το εκανες αυτο με την απενεργοποιηση;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οταν το κανεις, πες μου τον τροπο

ποια εκδοση εχεις Θαναση;

Πως το εκανες αυτο με την απενεργοποιηση;

ICS 4.0.4 Αριθμος εκδοσης 6.1.Α.0.452

Ρυθμισης> εφαρμογες> ολα> πατας μια-μια της εφαρμογες που θες να παγωσεις για να δεις αν σου δινει το δικαιωμα να την απενεργοποιησεις, αν σου δινει κανε και εκαθαριση δεδομενων πριν το παγωμα.

Για να σας προλαβω.... η απαντηση μου ηταν για το παγωμα αχρηστων εφαρμογων στην ics.

Edited by Karthan7

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

ICS 4.0.4 Αριθμος εκδοσης 6.1.Α.0.452

Ρυθμισης> εφαρμογες> ολα> πατας μια-μια της εφαρμογες που θες να παγωσεις για να δεις αν σου δινει το δικαιωμα να την απενεργοποιησεις, αν σου δινει κανε και εκαθαριση δεδομενων πριν το παγωμα.

Να φανταστώ έχεις το Xperia S Κι όχι το Xperia P

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Το ποστ ηταν αυτο:

Και απαντησα αυτο:

Η απαντηση μου ηταν για την ics.

...........................................................................................................................

Να φανταστώ έχεις το Xperia S Κι όχι το Xperia P

Το s εχω.

σε 3 με 4 εβδομαδες τελειωσανε τα προβληματα σας ετοιμο το παγωτο

περασε και τα τελευταια τεστ και θα βγει

απλα την κρατανε για να τρεχουνε τα σαλια μας :p

σε 3 με 4 εβδομαδες τελειωσανε τα προβληματα σας ετοιμο το παγωτο

περασε και τα τελευταια τεστ και θα βγει

απλα την κρατανε για να τρεχουνε τα σαλια μας :p

Απάτη σκέτη. 1 μήνα για το παγωτό ?

ενα ποτηρι νερο και με παγακια ολοκληρο επεσε στο κινητο μου επανω στην οθονη απο το μισο και κατω:mad:

καποια δευτερολεπτα χρειαστικα εως να το αναποδογυρισω επανω σε χαρτι το τιναξα

και δεν επαθε τιποτα η οθονη του ειναι καλα σφραγισμενη

την γλυτωσα ευτηχως

ρε μηπως ειναι και αδιαβροχο

Παιδιά σκέφτομαι να το αγοράσω.

Τι παίζει τελικά με την μπαταρία; Η μιάμιση μέρα με μέτρια χρήση που αναφέρεται στο review του techblog ισχύει;

Αλήθεια αν ισχύει το μιάμιση μέρα πόσο καλύτερο smartphone μπορείς να βρείς; Το μέγιστο άντε 2 μέρες.

ενα ποτηρι νερο και με παγακια ολοκληρο επεσε στο κινητο μου επανω στην οθονη απο το μισο και κατω:mad:

καποια δευτερολεπτα χρειαστικα εως να το αναποδογυρισω επανω σε χαρτι το τιναξα

και δεν επαθε τιποτα η οθονη του ειναι καλα σφραγισμενη

την γλυτωσα ευτηχως

ρε μηπως ειναι και αδιαβροχο

Φιλε Dimis39 εισαι τυχερος γιατι επεσε απο την μεση και κατω και προφανως το unibody εκανε την δουλεια του. Απο την αλλη ελεγξε το κουμπι της καμερας για να βεβαιωθεις οτι ειναι οκ. Να υποθεσω οτι το εχεις και σε θηκη.

Εμενα η μπαταρια κραταει μια χαρα δεν ξερω γιατι το ενοχλω τακτικα και εχω φυσικα livewallpaper

τωρα με το νερο ισω να κραταει περισσοτερο:lol:

Φιλε Dimis39 εισαι τυχερος γιατι επεσε απο την μεση και κατω και προφανως το unibody εκανε την δουλεια του. Απο την αλλη ελεγξε το κουμπι της καμερας για να βεβαιωθεις οτι ειναι οκ. Να υποθεσω οτι το εχεις και σε θηκη.

Ναι φιλε μου το εχω σε θηκη, αλλα εκεινη την στιγμη στο γραφειο μου επανω, δεν ειτανε μεσα στην θηκη του,

να υπογραμισσω οτι τα προσεχω πολυ τα κινητα μου παντα σε θηκες τα ειχα

τωρα ,αν ειτανε πιο πανω εκει αλλαζει ειναι ολα τα κουμπια και το ηχειο

και η καμερα λειτουργει κανονικα

ειθελα να πω οτι ειναι καλοφτιαγμενο το κινητο δεν εχει τιποτα ψευτικο επανω του

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Ναι φιλε μου το εχω σε θηκη, αλλα εκεινη την στιγμη στο γραφειο μου επανω, δεν ειτανε μεσα στην θηκη του,

να υπογραμισσω οτι τα προσεχω πολυ τα κινητα μου παντα σε θηκες τα ειχα

τωρα ,αν ειτανε πιο πανω εκει αλλαζει ειναι ολα τα κουμπια και το ηχειο

και η καμερα λειτουργει κανονικα

ειθελα να πω οτι ειναι καλοφτιαγμενο το κινητο δεν εχει τιποτα ψευτικο επανω του

Έχει ψεύτικο μέσα του ... το 2.3.7 και την μπαταρία :ninja: :ninja:

Παιδιά σκέφτομαι να το αγοράσω.

Τι παίζει τελικά με την μπαταρία; Η μιάμιση μέρα με μέτρια χρήση που αναφέρεται στο review του techblog ισχύει;

Αλήθεια αν ισχύει το μιάμιση μέρα πόσο καλύτερο smartphone μπορείς να βρείς; Το μέγιστο άντε 2 μέρες.

Φιλε, θα σου πω την δικη μου προσωπικη αποψη! Πιστευω οτι με μια ημπια χρηση, π.χ max.- 1ωρα κλησης, max- 45 λεπτα ιντερντετ 3G και max. 30-60 λεπτα music player το κινητο σου βγαζει ανετα την μερα και μετα απο ολα αυτα να εχεις και 40%-50%. Ωστοσο το πρωι που θα σηκωθω για δουλεια δεν μπορω να φυγω απο το σπιτι με το κινητο στο 40%, επομενως καθε βραδυ ειδικα τις καθημερινες το φορτιζω πριν κοιμηθω. Φυσικα μου εχει τυχει και καποιες μερες να γυρισω το βραδυ σπιτι και να εχω και 60%, αλλα σε γενικες γραμμες ολα αυτα συμβαινουν οταν δεν το "ζοριζω". Οταν ξερω οτι την επομενη θα ειμαι σπιτι, και μπαινω στο wifi του σπιτιου συνεχεια, μπορει να δω ενα επεισοδιο απο καποια σειρα μεσω shared-storage streaming - external hard drive, και γενικοτερα να εχω wifi ανοιχτο συνεχεια τοτε το πολυ σε 6-7 ωρες απο το 100% μπορει να παει στο 23%. Γενικοτερα ειναι ενα πολυ ομορφο κινητο με φοβερη αισθηση στο χερι (απο το υλικο κατασκευης του), οντως εχει απιστευτη οθονη σε εξωτερικους χωρους αλλα φυσικα και αυτο το "πληρωνεις" απο την αυτονομια, HDMI-Ready να σου πω την αληθεια σπανια το χρησημοποιω αλλα ειναι καλη φαση να υπαρχει,γενικοτερα εχει μια απο τις καλυτερες οθονες της αγορας, και για μενα απο πλευρα programming και hardware εχει android full programmed sources και 1GBRAM που πιστεψε με ειναι σωτηρια και δεν θα δεις το κινητο να "κολαει" ποτε. Γενικα δεν το χρησημοποιω για παιχνιδια και εκει δεν μπορω να εκφερω γνωμη για την καταναλωση μπαταριας, αλλα το χρησημοποιω πιο πολυ για network developed- apps, smp, ftp, box, php remote control, e.t.c.

-Pros:

1.- Διπυρηνος επεξεργαστης

2. - 1GB RAM

3. - Full Suport OTG (USB)

4. - Απιστευτη οθονη

-Cons:

1. - Χαμηλη αυτονομια (σχετικα παντα και me τις αναγκες του καθε ατομου)

2. - Οχι πληρης ικανοποιητικη-αποδοση του ηχειου π.χ. σε σχεση με το ARC, S, U δουλευει σε πιο χαμηλες εντασεις (.dB)

-Ολα τα παραπανω ειναι γραμμενα σχετικα με την δικη μου προσωπικη χρηση και αποψη και μπορει να διαφερουν απο αλλα

review.

-Να σημειωθει οτι η παραπανω τιμες αυτονομιας εχουν παρατηρηθει με Android 2.3.7 - 6.0.B.1.564, και εγκατεστημενα

α.) task killer

β.) illumination notf bar

γ.) Antivirus

Χαχαχαχα, φιλε Dual_Sun πραγματικα τα σχολια σου τα σπανε εισαι τρομερος! Εχεις φρικαρει με την αυτονομια του κινητου;;!! Και σε καταλαβαινω, αλλα στο τελος θα αρρωστησεις...,,,δεν το βαζεις σε καμια αγγελια να ηρεμησεις; Πραγματικα προτεινω να κανεις υπομονη μεχρι και το ICS και αμα ειναι τα ιδια και δεν καλυπτει τις αναγκες σου στειλ-το. Απλα κανε λιγη υπομονη,! βεβαια σχεδον ενας μηνας ειναι κατι παραπανω απο υπομονη χαρη στην Sony, αλλα τι κανουμε; thanks, με εκανες και γελασα :lol:

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

με εκανες και εμενα και γελασα φιλε :lol:

οχι μην το πουλησεις το ΣΟΝΥ περιμενε

το δικο μου φοραει την ICS παγωτο μετα τα παγακια που πεσανε πανω του:lol:

Και κατι ακομη ξεχασα το 2.3.7 αλλαζει σε λιγες ημερες

και οσο αφορα την μπαταρια

http://www.ebay.de/itm/externer-Akku-Sony-Xperia-P-LT22-LT22i-2800mAh-/300669329795?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D651898972049212615%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D2%26

φτανει αυριο με τους αδειουχους και λυνεται και αυτο το προβλημα

Edited by zxr

Και κατι ακομη ξεχασα το 2.3.7 αλλαζει σε λιγες ημερες

και οσο αφορα την μπαταρια

http://www.ebay.de/itm/externer-Akku-Sony-Xperia-P-LT22-LT22i-2800mAh-/300669329795?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D651898972049212615%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D2%26

φτανει αυριο με τους αδειουχους και λυνεται και αυτο το προβλημα

σε κανενα ελληνικό σιτε εχουμε τίποτα καλό ??

• The title was changed to Sony Xperia P