Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες να σας ρωτήσω επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό , ειδικά τώρα που φιγουράρει στα 330e στο skroutz , απ'ότι ξέρω παίρνει μόνο microsim κάρτες εσείς κόψατε τις δικές σας κάρτες ή πήρατε καινούργιες από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και αν ναι με τι κόστος. Ακόμα έχει μαζί στην συσκευασία αντάπτορα για microsim?

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μέχρι να απαντηθούν και τα τελευταία ερωτήματα για τους φορτιστές έχω μια άλλη ερώτηση.

Δακτυλιές! Όσα Xperia S και P έχω δει (ειδικά σε πολυκαταστήματα) είχαν δακτυλιές (λίπος; από τα δάκτυλα) που όμως δεν έσβηναν όταν τα έκανες "έτσι" με το δάκτυλο.

Φαινόντουσαν να θέλουν πιο ιδιαίτερο καθάρισμα π.χ. με πανί.

Πάντως να "απλωθεί" η δακτυλιά απλώς κάνοντας την με το δάκτυλο δεν γινόταν.

Είναι όντως έτσι?

Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry:

Παίδες να σας ρωτήσω επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό , ειδικά τώρα που φιγουράρει στα 330e στο skroutz , απ'ότι ξέρω παίρνει μόνο microsim κάρτες εσείς κόψατε τις δικές σας κάρτες ή πήρατε καινούργιες από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και αν ναι με τι κόστος. Ακόμα έχει μαζί στην συσκευασία αντάπτορα για microsim?

Όχι δεν έχει αντάπτορα ούτε την έκοψα ... Cosmote Micro Twin Sim με 8 ευρω και σου δίνει 2 sim η Cosmote. Μία κανονική και μία Micro

Μέχρι να απαντηθούν και τα τελευταία ερωτήματα για τους φορτιστές έχω μια άλλη ερώτηση.

Δακτυλιές! Όσα Xperia S και P έχω δει (ειδικά σε πολυκαταστήματα) είχαν δακτυλιές (λίπος; από τα δάκτυλα) που όμως δεν έσβηναν όταν τα έκανες "έτσι" με το δάκτυλο.

Φαινόντουσαν να θέλουν πιο ιδιαίτερο καθάρισμα π.χ. με πανί.

Πάντως να "απλωθεί" η δακτυλιά απλώς κάνοντας την με το δάκτυλο δεν γινόταν.

Είναι όντως έτσι?

Στο δικό μου οι δαχτυλιές είναι ελάχιστες αν το συγκρίνω με τις δαχτυλιές που γινόντουσαν στην οθόνη του ARc ...

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Όχι δεν έχει αντάπτορα ούτε την έκοψα ... Cosmote Micro Twin Sim με 8 ευρω και σου δίνει 2 sim η Cosmote. Μία κανονική και μία Micro.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά επειδή έχω wind συμβόλαιο μήπως τυχαίνει να ξέρεις πόσο κοστίζει στην wind αυτή η αλλαγή γιατί δεν αναφέρει τίποτα το site της wind?

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά επειδή έχω wind συμβόλαιο μήπως τυχαίνει να ξέρεις πόσο κοστίζει στην wind αυτή η αλλαγή γιατί δεν αναφέρει τίποτα το site της wind?

Παραπάνω αποκλείεται να κοστίζει ... υπολόγισε 7 με 10 ευρώ.

Χτες το φόρτισα με τον δικό του φορτιστή. Μέχρι στιγμής αποφορτίζει αρκετά καλά. Αύριο θα σας έχω νέα.

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Kαλημερα σε ολους! Μια συντομη ενημερωση για την μπαταρια., Το φορτησα και εγω με του Arc ενα 8ωρο για πληρης φορτιση και τωρα μεσα στην μερα θα δω πως θα παει. Παντως ειναι η πρωτη φορα που το φορτιζω (απενεργοποιημενο) και μου δειχνει το επιπεδο μπαταριας 100% εδω και 30 λεπτα! Και παλι thanks DuAl_SuN για τον κοπο σου να το ψαξεις και για την συνεχη ενημερωση :happy:

Και πριν παμε για καμια βουτια :p να προτεινω και μερικα προγραμματακια που πιστευω προσωπικα αξιζουν:

1.) PowerAmp η ΜusicPlayer Pro (το οποιο βελτιωθηκε συμαντικα στην τελευταια εκδοση)

2.) Avg Antivirus Pro η Νorton Antivirus & Security (το οποιο παρατηρησα ειναι λιγο πιο γρηγορο απο το avg, αλλα δεν εχει extra tools)

3.) GoSms Pro η HandSent Sms

4.) Το απιστευτο illumination bar notification που προτεινε και ο φιλος "Vlasismiriagos" απλα να εχετε υποψη οτι δεν λειτουργει με GoSms - HandSent :( θα προσπαθησω να ριξω μια ματια στο SHA1-Digest-Manifest και στο .xml μηπως αναφερει value για default του :worry:

5.) Smart App Protector

6.) Shazam η SoundHood

7.) Paper Camera

8.) Kingsost Office

9.) FaceLock for Apps (γιατι μεχρι να περιμενουμε το "παγωτο" μας παει το καλοκαιρι :lol:)

10.) Flick Soccer (θα κολησετε απιστευτα!)

Αν εχετε και εσεις κανενα υποψη, καντε το post εδω να το δοκιμασουμε :p, καλο μεσημερι σε ολους

Kαλημερα σε ολους! Μια συντομη ενημερωση για την μπαταρια., Το φορτησα και εγω με του Arc ενα 8ωρο για πληρης φορτιση και τωρα μεσα στην μερα θα δω πως θα παει. Παντως ειναι η πρωτη φορα που το φορτιζω (απενεργοποιημενο) και μου δειχνει το επιπεδο μπαταριας 100% εδω και 30 λεπτα! Και παλι thanks DuAl_SuN για τον κοπο σου να το ψαξεις και για την συνεχη ενημερωση :happy:

Και πριν παμε για καμια βουτια :p να προτεινω και μερικα προγραμματακια που πιστευω προσωπικα αξιζουν:

1.) PowerAmp η ΜusicPlayer Pro (το οποιο βελτιωθηκε συμαντικα στην τελευταια εκδοση)

2.) Avg Antivirus Pro η Νorton Antivirus & Security (το οποιο παρατηρησα ειναι λιγο πιο γρηγορο απο το avg, αλλα δεν εχει extra tools)

3.) GoSms Pro η HandSent Sms

4.) Το απιστευτο illumination bar notification που προτεινε και ο φιλος "Vlasismiriagos" απλα να εχετε υποψη οτι δεν λειτουργει με GoSms - HandSent :( θα προσπαθησω να ριξω μια ματια στο SHA1-Digest-Manifest και στο .xml μηπως αναφερει value για default του :worry:

5.) Smart App Protector

6.) Shazam η SoundHood

7.) Paper Camera

8.) Kingsost Office

9.) FaceLock for Apps (γιατι μεχρι να περιμενουμε το "παγωτο" μας παει το καλοκαιρι :lol:)

10.) Flick Soccer (θα κολησετε απιστευτα!)

Αν εχετε και εσεις κανενα υποψη, καντε το post εδω να το δοκιμασουμε :p, καλο μεσημερι σε ολους

8 στις 10 φορες το φορτιζω και εγω κλειστο το s και η μπαταρια ειναι στο 100% για ~30 λεπτα αν δεν κανω τιποτα, οπως γραφεις και εσυ ;)

Οταν το φορτιζω κλειστο και φορτισει πληρες πρωτα βγαζω το φορτιστη απο τη μπριζα, μετα παταω το on για να ανοιξει το τηλεφωνο χωρις να εχω βγαλει το καλωδιο απο το τηλεφωνο. Δεν θελω να υπαρχει ταση ρευματος στον φορτιστη και αυτο το κανω με ολες της συσκευες που φορτιζουν.

Για το 2) που γραφεις θα σου ελεγα να μην εχεις καθολου Antivirus ή αν θες κατεβασε καποιο κανε εναν ελεγχο και ξαναβγαλτο, βαλε αν θες καποιο προγραμμα σε περιπτωση απωλειας/κλοπης (φτου-φτου μακρια απο εμας).

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Thanks για τα σχολια σου φιλε! Αρα το επιβεβαιωσαμε οτι κλειστο φορτιζει πιο σωστα!:happy: Να σου πω την αληθεια επειδη εγκαταστω συχνα εφραμογες απο testers τα γνωστα third party :!: εχω ενα antivirus ενσωματομενο. Και για την ιστορια, οταν το απενεγκατεστησα δεν ειδα διαφορα στην μπαταρια! Τωρα οπως ειπες και εσυ για κλοπη δεν το ενεργοποιω γιατι ειμαστε και Ελλαδα...!!!:rolleyes: Αν εμενα εξωτερικο θα το εκανα! Edited by Programmer

Καλημέρα. Χτες και προχτες ξαναφόρτισα με το φορτιστή του το P και όχι με αυτόν του Arc ... η διαφορά είναι αισθητή αν και όχι τόσο μεγάλη όσο την πρώτη φορά. Το φαινόμενο που παρατηρήθηκε πάλι είναι πως παρουσιάζονται απότομες πτώσεις στην μπαταρία του P όποτε το φορτίζω με το φορτιστή του....

ΧΤες από το 60% πήγε στο 42% μέσα σε 10 λεπτα με το τηλέφωνο σε stand by και από το 26% πήγε στο 14% μέσα σε 5 λεπτά πάλι με το τηλέφωνο σε stand by

Καλημέρα. Χτες και προχτες ξαναφόρτισα με το φορτιστή του το P και όχι με αυτόν του Arc ... η διαφορά είναι αισθητή αν και όχι τόσο μεγάλη όσο την πρώτη φορά. Το φαινόμενο που παρατηρήθηκε πάλι είναι πως παρουσιάζονται απότομες πτώσεις στην μπαταρία του P όποτε το φορτίζω με το φορτιστή του....

ΧΤες από το 60% πήγε στο 42% μέσα σε 10 λεπτα με το τηλέφωνο σε stand by και από το 26% πήγε στο 14% μέσα σε 5 λεπτά πάλι με το τηλέφωνο σε stand by

Καλημερα φιλε! Αρα να μην το ψαχνουμε πλεον! η αδυναμια της μπαταριας χωριτικοτητας 1305 mAh, σε συνδυασμο με μια γρηγορη φορτιση λογω του ταχυ-φορτιστη μας δινουν μια ανεπιθυμητη αυτονομια, η οποια μπορει να βελτιωθει με μια πιο "ομαλη" φορτιση χρησημοποιωντας τον φορτιστη του Arc η οποιοδηποτε φορτιστη στα 850mA. Ευχαριστουμε και παλι φιλε για την ενημερωση :happy:

Εδω και μερικες μερες κατοχος

δεν μπορω να πω καλο ειναι τελειες φωτογραφιες

ολα ειναι καλα θα μπορουσε να ειναι καλυτερο για την αξια του την χρηματικη

μια ερωτηση, δεν μπορουμε να κανουμε εγραφη φωνης?

Απορω πως κανενας δες αναφερθηκε ακομη στις ρυθμισεις

δεν μπορεις να ρυθμισεις την οθονη αφης

εχω βαλει απο το PC φωτογραφιες επανω και δεν σβηνουνε παραμενουνε εκει και γραφει (κατι αμεση μεταφό....τωση)

Επαφες επεξεργασια πως αποθηκευουμε τα γεννεθλια μιας επαφης?

σε συνδεση με το PC δεν δειχνη τις φωτογραφιες σε μικρογραφιες πρεπει να τις ανοιγουμε μια μια

και αλλα πολλα

αρχισα να αναζητω το Samsung s plus παλι :(

ενταξη βγαζει παραπολυ καλες φωτο αλλα δεν ειναι σε ενα κινητο 400 ευρω μονο αυτο

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Απορω πως κανενας δες αναφερθηκε ακομη στις ρυθμισεις

δεν μπορεις να ρυθμισεις την οθονη αφης

εχω βαλει απο το PC φωτογραφιες επανω και δεν σβηνουνε παραμενουνε εκει και γραφει (κατι αμεση μεταφό....τωση)

Επαφες επεξεργασια πως αποθηκευουμε τα γεννεθλια μιας επαφης?

σε συνδεση με το PC δεν δειχνη τις φωτογραφιες σε μικρογραφιες πρεπει να τις ανοιγουμε μια μια

και αλλα πολλα

αρχισα να αναζητω το Samsung s plus παλι :(

ενταξη βγαζει παραπολυ καλες φωτο αλλα δεν ειναι σε ενα κινητο 400 ευρω μονο αυτο

Για εγγραφη φωνης δοκιμασε:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tokasiki.android.voicerecorder&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLnRva2FzaWtpLmFuZHJvaWQudm9pY2VyZWNvcmRlciJd

Φυσικα υπαρχουν και αλλα προγραμματα με περισσοτερες επιλογες, αλλα αναλογα με τον λογο για τον οποιον το χρειαζεσαι εσυ θα κρινεις αν αξιζει να πληρωσεις για καποια εφαρμογη.

Τωρα σχετικα με το ερωτημα σου "δεν μπορεις να ρυθμισεις την οθονη αφης" δεν μπορεσα να καταλαβω τι ενοεις,! αν μπορεις γινε λιγο πιο συγκεκριμενος μηπως και μπορεσουμε να σε βοηθησουμε.

Για να αποθηκευσεις τα γενεθλια μιας επαφης υπαρχουν οι εξης τροποι:

α.) Ο πιο ευκολος! μεσω συγχρονισμου απο facebook, gmail, hotmail e.t.c. το οποιο γινεται και αυτοματα

β.) Δυστυχως η google εβαλε το χερακι της εδω και για να δεις συγχρονισμενο πεδιο για την εισαγωγη γενεθλιων θα πρεπει να συχρονισεις της επαφες

σου πρωτα με το gmail.contacts. Πως το κανεις αυτο; Ευρετηριο > Αποστολη Επαφων > Επισημανση Ολων (οι οποιες θελεις) > ΟΚ > Gmail

Επομενως μετα οταν θα συγχρονιστει με το gmail account σου θα εχει και τα γενεθλία των επαφών

γ.) Θα πας Ημερολογιο > Επιλεγεις την μερα που ειναι το συμβαν > Νεο Συμβαν > Επαναληψη (Ετησιως) και σημπληρωνεις κανονικα αυτα που θελεις.

δ.) Το πιο ευκολο απο ολα!!!! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.birthdaycalendar&feature=search_result

Σχετικα με τις φωτογραφιες το PC δεν το εχω προσεξει αυτο, αλλα ξερω σιγουρα οτι δημιουργει μικρα thumbnails σε διαφορετικο φακελο για την επιταχυνση στο Gallery Preview. Θα το κοιταξω ομως και θα σου πω.

Δεν ειχα ποτε στα χερια μου Samsung Smartphone και δεν γνωριζω αν ηταν πιο απλο για να τα κανεις ολα αυτα εκει, παντως οταν αλλαζεις brand παντα σε δυσκολευει, γιατι εχεις συνιθησει διαφορετικα και απο ενα σημειο και μετα αρχιζεις να βαριεσαι να ψαχνεις και το καταλαβαινω απολυτα! Αλλα don't worry οτι θελεις ρωτας εδω! για αυτο ειμαστε ολοι εδω ετσι και αλλιως :lol:

Ευχαριστω

κανονικα εως τωρα σε καθε νεα επαφη γινοτανε και να γραψουμε τα γενεθλια τις επαφης και μετα το κινητο αυτοματος

αναγνωριζε την ημερα των γενεθλιων

τωρα το αλλο με την οθονη ειναι οτι δεν εχει καμια επεξεργασια να κανεις την οθονη στην αφη ποιο ευαισθητη στο πατημα και να μην χρειαζεται καμια φορα να πατας 2 και 3 φορες για να πιασει

ωραιο το κινητο οπτικός αλλα σαν μενου η Samsung ειναι ποιο προχωρημενη

πανω απο 250 το ΣΟΝΥ δεν αξιζει :(

Ευχαριστω

κανονικα εως τωρα σε καθε νεα επαφη γινοτανε και να γραψουμε τα γενεθλια τις επαφης και μετα το κινητο αυτοματος

αναγνωριζε την ημερα των γενεθλιων

τωρα το αλλο με την οθονη ειναι οτι δεν εχει καμια επεξεργασια να κανεις την οθονη στην αφη ποιο ευαισθητη στο πατημα και να μην χρειαζεται καμια φορα να πατας 2 και 3 φορες για να πιασει

ωραιο το κινητο οπτικός αλλα σαν μενου η Samsung ειναι ποιο προχωρημενη

πανω απο 250 το ΣΟΝΥ δεν αξιζει :(

Καταλαβαίνεις ότι τα επιχειρήματά σου από τα οποία κρίνεις το τηλέφωνο είναι σαθρά και αστεία φαντάζομαι.

1ον Σε κανένα κινητό Android που είχα ή έχω πιάσει στα χέρια μου δεν έχω δει ρύθμιση ευαισθησίας οθόνης (Μοτορολα, SE, Sony, Hauewei, ZTE, LG)

2ον Αυτό με τα γενέθλια εκτός στο ότι δεν νομίζω ότι ενοχλεί την συντριπτική πλειοφηφία του κόσμου, πολύ πιθανό να αλλάξει με την έλευση του ICS.

3oΝ όσο για το μενού που λες είναι εντελώς σχετικό και με έναν launcher το φτιάχνεις όπως θες ... ξέρω αρκετούς που δεν τους αρέσει το μενού της Samsung...

το μενου το αλλαξα με Lauchner το εκανα στα μετρα μου

θα το πω πιο απλα

δεν μπορει κινητο να ειναι κατα 150 ευρω ακριβοτερο να εχει λιγοτερες δυνατοτητες απο τα αλλα ,

θα μπορουσες να μου πεις να ξαναγυρισω στην Samsung και θα ειχες δικιο

θα μπορουσε να ειτανε πιο Βαρβατο σε ολα του ετσι απλα

αλλα νομιζω οτι εχουμε και το δικαιωμα να γκρινιαξουμε και λιγο

μην μας κακοπερνεις οταν λεμε μερικα

σε ευχαριστω παντως

το ξαναλεω τετοια καμερα τετοια καθαροτητα δεν ειχα στο Samsung να λεγονται και να υπερ

το μενου το αλλαξα με Lauchner το εκανα στα μετρα μου

θα το πω πιο απλα

δεν μπορει κινητο να ειναι κατα 150 ευρω ακριβοτερο να εχει λιγοτερες δυνατοτητες απο τα αλλα ,

θα μπορουσες να μου πεις να ξαναγυρισω στην Samsung και θα ειχες δικιο

θα μπορουσε να ειτανε πιο Βαρβατο σε ολα του ετσι απλα

αλλα νομιζω οτι εχουμε και το δικαιωμα να γκρινιαξουμε και λιγο

μην μας κακοπερνεις οταν λεμε μερικα

σε ευχαριστω παντως

το ξαναλεω τετοια καμερα τετοια καθαροτητα δεν ειχα στο Samsung να λεγονται και να υπερ

150 euro ακριβότερο από πιο ? Λιγότερες δυνατότητες από ποιο ? Τι λέμε ?

Samsung S Plus 263 euro

http://www.skroutz.gr/s/364645/Samsung-i9001-Galaxy-S-Plus.html

Sony Xperia P 329 euro

http://www.skroutz.gr/s/1799095/Sony-Xperia-P.html?from=autocomplete

Διαφορά 66 ευρώ.

Samsung S plus

Οθόνη 480 x 800 pixels, 4.0 inches (~233 ppi pixel density)

Camera 5 MP, 2592 x 1944 pixels, autofocus

Λειτουργικό Android 2.3

Chipset Qualcomm MSM8255T Snapdragon 1.4Ghz

GPU Adreno 205

Standard battery Li-Ion 1650 mAh

Xperia P

Οθόνη 540 x 960 pixels, 4.0 inches (~275 ppi pixel density)

Camera 8 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, LED flash

Λειτουργικό Android 2.3 αναβαθμίσιμο σε ICS

Chipset NovaThor U8500 2cores 1 Ghz

GPU Mali-400MP

Standard battery Li-Ion 1305 mAh

Αν εξαιρέσουμε το θέμα της μπαταρίας σε όλα τα άλλα υπερτερεί το Xperia P.

Λοιπόν και μην λέμε για λιγότερες δυνατότητες γιατί θα γελάει ο κόσμος ...

Edited by DuAl_SuN

μακράν το xperia p είναι καλύτερο (τεχνικά χαρακτηριστικά κυρίως) και πιστεύω πως μπορεί να ανταγωνιστεί πολύ καλύτερ smartphones από το galaxy s plus

καλησπερα,

κατοχος πλεον του xperia p απο VnP..

ημουν μεταξυ αυτου κ του sole..ειπα τελικα να δωσω λιγα euros παραπανω κ το πηρα.... ειναι πολυ αστερι το κινητο..τι να λεμε.. σφαιρα παει... τωρα κανει τον πρωτο κυκλο φορτισης αφου το δουλεψα μεχρι να κατεβει στα 10%... περισσοτερα κ απο μενα σε λιγες μερες, αν κ τα πιο πολλα τα εχετε ηδη πει...

παντως αυτο που παρατηρησα ειναι οτι εχει απιστευτη οθονη κ απιστευτη αισθηση στο χερι.. οσοι το χουν, ξερουν τι εννοω...

αυτα για τωρα.... σε λιγακι θα αρχισει το πρωτο official julia.... (δλδ το πρωτο official ξεσκι !!! :p :p :p)

παιδια εγω μονο την πρωτη φορτιση εκανα με τον ταχυφορτιστη της sony της 2-3επομενες τις εκανα με εναν νοκια δεν θημαμε απο τι με output 5v 550Ma meta την τριτη την πρωτη μου κρατησε 12ωρες με ιδια χρηση καθε φορα και ισος ποιο σκληρη απο την πρωτη μερα αρχησε να ανεβαινει παρα μα παρα πολη 1μερα και 17ωρες και χτες το απογευμα το φορτησα με εναν lg με out 5,1v 700mA ειμαι τωρα στις 22ωρες εχει 20%ακομη φανταστητε οτι εχω μιλισει λιγο λιγοτερο απο 2ωρες και επιδη απο χτες πριν λιγο γυρισα σπιτι (δουλευα)δεν εχει καθολου αναμονη ειχα τα δικτια απο της 3το πρωι ανοιχτα μεχρι πριν κανενα δυορο και μολις μπηκα σπιτι ανοιξα wifi εχω στηλει καμια 40αρια sms αυτα απο εμενα,απο αλλη ασχολια ξερω σιγουρα οτι η μπαταρια οσο ποιο αργα φορτιζει τοσο ποιο καλα και ολοκληρομενα φορτιζει τοποθετει ο φορτιστεις τα ιοντα εκει που πρεπει χωρις να διμηουργει κενα!

Κάτοχος και εγω σήμερα του Xperia P Silver. Είχα το Optimus 2X, οπτικά και αίσθηση στο χερι καμία σχέση, πολύ καλή οθόνη και χρώματα (του LG λίγο καλύτερα χρώματα). Αν και το O2X ήταν διπύρυνο το P σε συνδιασμό με την 1GB Ram είναι κατα πολύ ταχύτερο.

Τώρα όσον αφορά τη συσκευασία ήρθε με HDMI καλώδιο μέσα και με ενα screen protector προς τοποθέτηση και όχι ίδη πανω στο κινητο οπως ειχα διαβάση ετσι ηταν και σε σας?

Τώρα επειδή είχα διαβάσει το θεμα με την φορτιση την πρώτη φόρτιση την εκανα με τον LG 700mAh και θα συνεχισω τις επομενες 9 με αυτον για καλυτερο στρωσιμο, μετα μάλλον θα βαζω τον δικο του μιας και δεν νομιζω να υπαρξει θεμα κακης φόρτισης σε στρωμενη μπαταρια.

-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Κάτοχος και εγω σήμερα του Xperia P Silver. Είχα το Optimus 2X, οπτικά και αίσθηση στο χερι καμία σχέση, πολύ καλή οθόνη και χρώματα (του LG λίγο καλύτερα χρώματα). Αν και το O2X ήταν διπύρυνο το P σε συνδιασμό με την 1GB Ram είναι κατα πολύ ταχύτερο.

Τώρα όσον αφορά τη συσκευασία ήρθε με HDMI καλώδιο μέσα και με ενα screen protector προς τοποθέτηση και όχι ίδη πανω στο κινητο οπως ειχα διαβάση ετσι ηταν και σε σας?

Τώρα επειδή είχα διαβάσει το θεμα με την φορτιση την πρώτη φόρτιση την εκανα με τον LG 700mAh και θα συνεχισω τις επομενες 9 με αυτον για καλυτερο στρωσιμο, μετα μάλλον θα βαζω τον δικο του μιας και δεν νομιζω να υπαρξει θεμα κακης φόρτισης σε στρωμενη μπαταρια.

καμια σχεση με το lg... υπερεχει στα παντα το sony,και κατ εμε καλυτερη οθονη μακραν....

Τι γινεται οταν κολάι και η οθονη ειναι μαυρη και αραχνη?

κολισε και δεν εχει να βγαλεις την μπαταρια

τη κανουμε πως γινεται επανεκινηση?

Αυτο ελειπε φιλε μου νεο τηλεφωνο τετοιας κατηγοριας ψιλο high end να ειναι χειροτερο απο το 2x. Αλλα να μου πεις λες και δεν το χουμε δει να συμβαινει
PaOk RE!!!!

• The title was changed to Sony Xperia P